Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation since 14-03-21 in all areas

 1. Meet and Greet met @Kiepenboer bij Holten zo net👍👍
  14 points
 2. Moet ik natuurlijk wel de foto erbij doen
  12 points
 3. Stilaan begint het op een campertje te lijken...
  12 points
 4. Nergens heen de komende 4 weken. Lekker vrij voordat het seizoen (hopelijk in volle hevigheid) losbarst. Vooralsnog gaan de alarmcentrales er van uit dat 'men' in de startblokken staat en wacht op versoepeling.
  11 points
 5. Broertje erbij,goed voorbeeld doet volgen ! Hij moet alleen nog afgetimmerd worden.Technisch helemaal onder handen genomen.
  11 points
 6. Tsjemig Maersk, Wat een negatieve en betweterige uitlatingen richting je collega's. Waarom zocht je uberhaupt restaurantjes uit waar ook je collega's kwamen? Velen gingen daar juist naar toe om ook de sociale contacten met collega's te onderhouden en informatie uit te wisselen over bereikbaarheid, openingstijden of route's na te vragen om niet via de dorpskernen te moeten rijden, kortom "trucs and tricks" Nu reed ik meestal Oost-Europa en Griekenland waar het de gewoonste zaak van de wereld was dat je elkaar onderweg hielp als er problemen waren , denk aan kleine reparatie'
  11 points
 7. Nee. Ooit was dit een informatief discussieforum waar velen hun kijk op de zaken uitten. Maar daar konden anderen weer niet tegen met als gevolg dat het nu tot een georganiseerd zooitje tere zieltjes is geworden. .
  10 points
 8. Wachten om af te zetten.....geen straf hier
  10 points
 9. Ahh daar ben ik erg blij mee, voorheen kreeg ik overal de schuld van
  10 points
 10. Vanochtend Schoenenreus de hand geschud in Waalwijk. Ondanks de soms verhitte discussies toch leuk je een keer omtmoet te heben!
  10 points
 11. Wat denk je van die Draghi die bleef maar euro's bijdrukken, lage rente dus mensen kunnen een hogere hypotheek krijgen. Starters hebben pech, als je huurt kun je bijna niet sparen voor een koophuis en voor een sociale huurwoning sta je zomaar 10 jaar in de wacht. Men kan geen huis kopen voor 700 euro aan woonlasten per maand, maar mag wel huren voor 1000
  8 points
 12. Die ouwe Scania waar ik 3,5 jaar mee heb gereden heeft ook een 2e leven in Polen gekregen
  8 points
 13. na een paar weekje s hobbyen, de aanhanger voor de grote Case komt al aardig gereed.
  8 points
 14. Wat ik er van begrepen heb komen we voor deze klant niet veel hoger als de lijn Stockholm Goteborg. lijkt me wel een keer wat om helemaal naar boven te rijden, misschien komt die kans ooit nog wel. Bij ons weet je het maar nooit. voorlopig heb ik in 3 maanden meer van Europa gezien als in de 42 jaar daarvoor😅👌
  8 points
 15. Sinds “kort” schijnen wij ook een boerderij in Polen te hebben. 😂😂😂😂 Via een tip kwam ik daar mijn oude truck tegen. Enigzins verbouwd, maar wel netjes gedaan. Container installatie er af, en 30m3 tank met vacuumpomp(😱😱😱) er op.
  7 points
 16. Net geen 20 ton Tis een Volvo geworden, omdat dit het enigste merk is dat standaard een tripple-stel kon leveren. Zal veel steigermateriaal gaan rijden, dat deed de chauffeur met zn oude al, al heeft ie nu een slaapcabine gekregen, omdat ie wat meer afwisseling wilde, een wel afentoe een nachtje weg wilde als dit zo uitkomt. (En hij mocht wat extra lampjes op dak)
  7 points
 17. Zelf gemaakt....
  7 points
 18. Neem van mij aan dat het, op een enkele uitzondering na helemaal niemand in NL (of B of D enz) iets interesseert wie de lading weg rijdt. En mij dus ook niet. Heb nog één eigen wagen voor "de leuk" met daarop een NL chauffeur. Veel verder dan zuid Belgie en noord Frankrijk komt ie niet, verder weg doe ik met de Oostblok vaste charters. En die zijn gewoon goedkoper. Scheelt +/- 200 euro per NL charter of eigen wagen per week en dat geld houd ik liever in mijn eigen zak. En inderdaad is het voor mij een soort hobbyclub en dat houdt het juist leuk. Meer werk is er vrij makkelijk te kr
  7 points
 19. Maar daardoor beloont werd met:
  7 points
 20. Ik dacht al zoiets,ik heb met de quad het hele kanaal afgereden ongekend diepe kloof is het,erg steil en voor een groot gedeelte bestaat het uit zand dat zichtbaar afkalft. Inmiddels bij de brug van Patras.
  7 points
 21. Toch niks mis mee, mijn cabine ,voorzien van alle moderne voorzieningen,zoals stand verwarming via het motorblok,stand airco,koelkast,telefoon,was altijd een prima plaats om te verblijven. En ik parkeerde altijd direct in de buurt van plaatsen ,die jij kroeg noemt,waar ik desgewenst wat kon eten,drinken een naar het toilet kon gaan of een douche kon nemen. Dat je weekenden onderweg door moet brengen is geen straf hoor,dat is je eigen keuze. Je hoeft t namelijk niet te doen,gewoon bij een bedrijf gaan werken waar je iedere vrijdag op standplaats bent,die zijn er genoeg.
  7 points
 22. Gewoon standaard verlichting. Gek zat. Wasrekken voorop met zes Hella’s erin zijn er puur voor de show. Maar totaal onnodig. Bedenk je ook dat er in de donkere maanden bijna altijd sneeuw ligt. Dat maakt het al stukken lichter onderweg.
  7 points
 23. Ehh, ja. Deense elektromonteurs salarissen versus Nederlandse chauffeurs salarissen. Perfect logisch toch?
  7 points
 24. We hebben een Patricia en een Geertje, maar hoe de vrouw van die Litouwer nou heet?
  7 points
 25. Hallo forumers, Ik ben Wijnand 46 jaar geboren in Nederland en in 2015 vanuit Nederland naar een dorp in Noord Jutland verhuisd tot 2015 als service monteur en technicus gewerkt, el installaties, kopiermachines en brandmeld en gebouwbeheerssytemen. Tegenwoordig werkzaam als meewerkend voorman bij een el firma in Denemarken meeste tijd als reismonteur. Mijn vader is altijd chauffeur geweest en daardoor mijn intresse voor jullie vak. Groetjes Wijnand
  7 points
 26. Beste vriend, mijn soort heeft vele malen op de barricade gestaan om een fatsoenlijk loon en betere arbeidsvoorwaarden te krijgen, mijn soort heeft er voor gezorgd dat er betere en ruimere cabines kwamen en er voor gezorgd dat er een standkachel in kwam, mijn soort probeert er voor te zorgen dat vrachtwagen chauffeur een normaal beroep wordt waar je met normale arbeidstijden een boterham kunt verdienen. Er is ook een soort die alles in een razend tempo probeert af te breken wat mijn soort heeft opgebouwd of probeert op te bouwen door te stellen dat je als je genoeg uren kunt maken
  7 points
 27. Cement. voor het nieuwe Wildlands (dierentuin Emmen) hebben wij het leem, wat bij de bouw vrijgekomen was, door onze mobiele betoncentrale gehad. Eerst werd het gemend met ongebluste kalk, en daarna werd dat product gemengd met 8% cement in diverse kleuren. Vervolgens is het eindproduct gebruikt voor de wandelpaden door het park. Dit cement kwam rechtstreeks van een fabrikant in Duitsland. Geen idee precies waar, maar het was voor die chauffeurs bijna 7 uur rijden. Dit cement werd op bestelling in de gewenste hoeveelheid en op het gewenste moment geleverd en
  7 points
 28. Onzin Cor;Pierre mag(als men dat zou willen) ook in GR weer voor Spanje laden,en in Spanje weer een vracht voor Zweden er in.Dat is waar wij Nederlanders groot van geworden zijn sinds in 1986 de communautaire vergunningen (Nu euro vergunningen genoemd)uitkwamen. Iedereen in de EEG ( en nu in de EU ) mocht dat,dat wij in het gat gesprongen zijn maakt niet uit,de Duitser en de Fransman deden dit niet,maar dat ze de boot misten ligt aan hun zelf Je moet internationale vrachten net verwarren met cabotage ritten.
  7 points
 29. Morgen het laatste stukje naar Aspropirgos, donderdagochtend lossen en laden Korinthos. 🇺🇾
  6 points
 30. Ee Een welgemeend goed advies: rijd gewoon vrijdagochtend een paar uur eerder weg en blijf 's nachts weg uit België, vooral de regio Brussel is drama. Goede parkings en restaurants zijn er niet in België zover ze al open zijn, een nachtje overstaan langs de autobaan kost je zomaar een tank diesel of een paar happen in je zeil...
  6 points
 31. Frietsaus doe je over de patat, je doe toch ook geen knoflooksaus over de knoflook?
  6 points
 32. O ja, en het is patat en geen friet !
  6 points
 33. Ik zie geen reden tot juichen: die verhoging zal er voor zorgen dat bijvoorbeeld simpel productiewerk helemaal uit de EU verdwijnt. Met als gevolg overal een hogere werkloosheid, welke uitkeringen weer door de werkenden moet worden opgehoest. Minder of geen productiewerk is ook minder te vervoeren. Scoren voor de buehne, blij maken met een dooie mus. .
  6 points
 34. Voor jou is dat onzinnige regelgeving, maar voor de meeste is dat bescherming tegen onzinnige werkgevers en een zelfbescherming voor mensen die nooit genoeg uren kunnen maken.
  6 points
 35. online plaatjes ijzer op maat besteld en zelf in U vorm gelast. rvs draadeind en dopmoeren. ziet er wel netjes uit zo. Alleen nog langer touw voor de chillzak.
  6 points
 36. Ach eigelijk allemaal niks mee toch ? Ik denk een ieder die hier op het forum zit is verweven met transport of is gek op vrachtauto,s kortom ga lekker door zo,ik pak toch wel borrelnoten en een Ricard gekregen van een forumlid die volgens mij aandelen heeft bij Ricard 😁 Ik hoop dat ook hij weer vlug langskomt want de bodem komt in zicht !!!
  6 points
 37. Nee, het gaat mij erom dat er geroepen wordt dat je maar 8 uur op een dag moet werken voor een fatsoenlijk loon ik wil alleen aangeven dat er veel meer beroepen zijn die 12 uur op een dag werken en echt niet veel meer hebben dan een chauffeur maar goed Ger dit wil jij niet zien of horen. Dus ga je het op appels en peren gooien. Ik geloof dat je het goed bedoelt en dat je het beste voor hebt voor en met iedereen maar je hebt moeitebom een ander zijn mening te respecteren.
  6 points
 38. Wat een zurigheid spreekt er uit dit bericht. Dus: de VVD-achterban is 'vermogend' of 'rijk' en behoeven geen kindertoeslag? Wiens achterban wel? De linkse PVDA-stemmer met een klein loontje? Ik snap het niet helemaal. In de eerste plaats snap ik heel die affaire niet. Kennelijk is er vanuit de overheid iets opgetuigd waardoor werkende ouders konden blijven werken. Daar lijken mij mensen uit de hele samenleving gebruik van te maken of zit ik daar heel erg naast? Persoonlijk vind ik het een gedrocht, er zijn dus kennelijk mensen die zó elke euro berekend hebben dat bij het minste of
  6 points
 39. volledig coronaproef natuurliik😂😂 en ondanks dat we inderdaad regelmatig een verhitte discussie hebben vallen we allebei best wel mee volgens mij.
  6 points
 40. Mooi klusje Cool port Rotterdam
  6 points
 41. Één lul-verhaal van de Neele-man. Genoeg NL vervoerders te vinden om oa de Neele-shit weg te rijden maar ja, dat kost hun geld want de door Neele en consorten gehanteerde tarieven zijn slecht. Als je "klanten" en dus werk binnenhaalt door te stunten met je tarieven dan krijg je vanaf 2022 het deksel op je neus want niet voldoende capaciteit om de handel voor je eigen baggertarieven weg te rijden. En dan kun je twee dingen doen: door het stof bij je opdrachtgever omdat de handel blijft staan óf er geld op toe leggen. ik hoop dat de terugkeerplicht niet van tafel gaat. Is uiteindelij
  6 points
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden