Spring naar bijdragen

steenhaas1

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3314
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

2930 Excellent

Over steenhaas1

 • Rang
  Aardbolbekledingvervoerder

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  bijna.......
 • Beroep
  ondergewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

21783 profielweergaven
 1. Je rust wordt verantwoord na de rust, bij aanvang dienst. Het maakt niet uit waar de tacho op staat bij uitwerpen pas. Als je je pas er ('s morgens) in doet vraagt de tacho wat je in de tussentijd gedaan hebt, standaard is dat rust dus OK. Vergeten op OK te drukken is een zware overtreding, het is eigenlijk idioot dat de pas wel gewoon geaccepteerd wordt zonder verantwoording van de tijd dat de bestuurderskaart niet in een tacho zat.
 2. Je hoeft de tacho niet op bedje te zetten voordat je je bestuurderskaart uitwerpt. De nacht/weekendrust verantwoord je door na het invoeren een paar keer op OK te drukken. Daarmee is je rust op de pas gezet, vergeet je op OK te drukken omdat je collega net naast de auto staat te l*llen met je is er officieel geen rust genoten!!
 3. steenhaas1

  Relatie.

  Als de B voor BOA staat wel 😉
 4. Ben vandaag gePfizerd samen met m'n vrouw. Mensen geboren in '61 en nu ook '62 mogen zelf bellen voor een afspraak of online. Online krijg je 3 tijdstippen/datums om uit te kiezen, per telefoon kun je meer je voorkeuren aangeven.
 5. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  https://www.facebook.com/TeijeStoffers2/photos/a.100542571753609/262076278933570
 6. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  Altijd geweten😉
 7. steenhaas1

  Grijs worden

  Locatie Griekenland?? Dan zullen er best wel mensen geïnteresseerd zijn 😉 Zit het eigenlijk in het ziekenfonds?
 8. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  Lekker samen een beschuitje gegeten 😉
 9. In Nieuwegein komt ook een pomp hiervoor en daar staat ook bij truckpomp 350bar en pkw 700bar.
 10. steenhaas1

  Zijn wij onder betaald?

  De gemeente betaald het bezwaar maken, dus de volgende keer gaat de WOZ nog meer omhoog, je kan het ook zelf doen, bezwaar maken.
 11. steenhaas1

  Zijn wij onder betaald?

  Wat denk je van die Draghi die bleef maar euro's bijdrukken, lage rente dus mensen kunnen een hogere hypotheek krijgen. Starters hebben pech, als je huurt kun je bijna niet sparen voor een koophuis en voor een sociale huurwoning sta je zomaar 10 jaar in de wacht. Men kan geen huis kopen voor 700 euro aan woonlasten per maand, maar mag wel huren voor 1000
 12. steenhaas1

  nieuw speeltje

  Lichten en retroreflecterende voorzieningen die ingevolge artikel 5.3.51 verplicht zijn gesteld voor voertuigen die na een in dat artikel genoemd tijdstip in gebruik zijn genomen, mogen zijn aangebracht op voertuigen die voor of op dat tijdstip in gebruik zijn genomen, mits wordt voldaan aan de in artikel 5.3.53met betrekking tot die lichten gestelde eisen.
 13. 3 maanden, 3 weken!! Artikel 28 Vernieuwing van de bestuurderskaart 1. De bestuurder die zijn bestuurderskaart wenst te vernieu­wen richt daartoe een verzoek aan de bevoegde autoriteiten van de lidstaat waar hij zijn gewone verblijfplaats heeft, uiterlijk 15 werkdagen vóór de datum waarop de kaart verstrijkt. 3. Bij verzoek om vernieuwing van een bijna verlopen kaart verstrekt de bevoegde autoriteit vóór de vervaldatum een nieuwe kaart, op voorwaarde dat het verzoek haar binnen de in lid 1
 14. Daar gaat het niet om Rob, de loonopbouw begint bij A0 het minimum en als dat 14 euro wordt ipv. de 9,55 van nu gaan alle schalen omhoog. Ze waren net in logische trede's en schalen verdeeld vandaar dat we nu D6 en E7 (en denk ook extra trede's in andere schalen) er bij hebben. Nu zie ik dat die 9,55 een mintrede voor de jeugd is de "echte" A0 is € 10,38, als je dat in verhouding met de € 15,36 doorrekent kom je op € 20,72 per uur voor D6. Dat is meer als een overuur van nu.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden