Spring naar bijdragen

steenhaas1

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3350
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  bijna.......
 • Beroep
  ondergewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

22094 profielweergaven

steenhaas1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

3k

Waardering in de gemeenschap

 1. steenhaas1

  HOE?

  Hier of aan de overkant, dat scheelt nogal qua druk op de vooras.
 2. Voor men de pas invoert de tacho op hamertjes zetten, dan begint de dag gelijk als andere arbeid.
 3. steenhaas1

  Iemand van hier?

  De weeglussen tellen gewoon de assen op, en met zo'n combi kan er met een volle 20" op de voorwagen of de aanhanger gereden worden zonder te zwaar te zijn. De bedoeling is dus of voor óf achter, niet voor en achter een volle bak.
 4. steenhaas1

  forumgebruikers gespot

  Wat doet ie dan wel bij jou??😜
 5. steenhaas1

  Nieuws in plaatjes

  Hij heeft wel Ger en Pierre op één lijn gekregen 👍
 6. Ook op de maasvlakte, een NL kenteken (euro 5)wordt automatisch bekeurd witte platen alleen bij een fysieke controle met staande houding. Dat doen ze misschien 1x per jaar. Van de week kwam ik een FH 3 en een DAF 105 tegen met witte platen, no problemo.
 7. 2x daar op herhaling geweest, maar paar jaar na de laatste keer de oproepbare leeftijd overschreden, dus ja dan hoor je niks meer👍
 8. Als de Mobiele Colonnes ingezet zouden worden, zijn die 72 uur na de oproep ter plaatse. Maar die zijn zo ver ik weet nog nooit opgeroepen (dan had ik misschien ook een keer meegemoeten/mogen)
 9. Zo schreef Cor het, maar zo had het moeten staan: Helaas zit ik in een andere dan de transport cao Begrijp je het nu ook Matthieu 😉 , jij moet dat toch gewend zijn dat letters of woorden vervormd zijn al is het op schadeauto's.
 10. We hebben het altijd gedaan😉 als we niet braaf zijn, zijn we gek🤪
 11. Heb je een LZV, je moet er wel een kwartier over doen 😉
 12. steenhaas1

  Iemand van hier?

  Daar ging het niet om, de betreffende agent bekeurde eigenlijk alleen auto's van dat bedrijf en geen voertuigen van andere firma's terwijl er ook echt wel trucks van meerdere transporteurs door hem aangehouden hadden kunnen worden. Als hij dus ook wat vaker anderen had bekeurd wegens overbelading, dan was er niks aan de hand geweest ( wel dus voor de betreffende firma 😉 )
 13. Een charter van ons is gecontroleerd, omdat zijn kenteken bekend was in de systemen wegens tachofraude. Dat was van de vorige eigenaar, die melding maar hij werd er uit gepikt. Hij had al eerder een nieuwe tacho laten monteren om van de "29 secondenregel" gebruik te maken. Anders zat er dus nog een gemanipuleerde digitach in en was het een groot probleem geworden. Hij had ook gestrooid, de eerste 12 uur zijn vrijgesteld van RTW werd hem meegedeeld, daarna is er geen sprake meer van overmacht en dient de wet gevolgd te worden.
 14. Hier wordt bedoeld door Cor DE transport (CAO), dus correct geschreven 😉
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden