Spring naar bijdragen

Eeweep

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  804
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

1 Volger

Over Eeweep

 • Verjaardag 07-02-1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Friesland
 • Interests
  Autotechniek (zware voertuigen), IT

Recente profielbezoeken

4501 profielweergaven

Eeweep's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Posting Machine Rare
 • One Year In Rare
 • Very Popular Rare
 • One Month Later Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

859

Waardering in de gemeenschap

 1. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij was dat toen alleen nog maar een plan van de USA.
 2. Hier https://www.made-in.be/mechelen/bijna-onvermijdelijk-dat-van-hool-failliet-gaat-maar-nog-niet-vandaag-crisismanager-praat-met-drie-partijen-over-doorstart/ staat geschreven dat de familie het reddingsplan hebben laten klappen door hun geruzie. En blijkbaar konden de erfgenamen het zelfs niet met een, in mijn ogen best wel creatieve, oplossing eens worden. dat zou inhouden dat voorlopig niemand gelijk zou hebben, maar de rechter zou later een uitspraak moeten doen. https://www.tijd.be/ondernemen/transport/rol-van-familie-van-hool-is-ook-na-faillissement-niet-uitgespeeld/10535753.html
 3. Schijnbaar en misschien. Je bent niet erg zeker van jouw zaak, is het wel? Ik wil er ook wel een speculatie tegenaan gooien: als de Duitse en NL-regeringen anders hadden besloten dan dat zij gedaan hebben zou het schijnbaar dus ook kunnen zijn dat we eenzelfde soort uitbraak hadden gehad als in China. En wat nou als er geen maatregelen getroffen waren en we hadden dezelfde uitbraak gehad als in China?
 4. VDL heeft er al een oogje op laten vallen: https://nos.nl/artikel/2515984-vdl-wil-deel-van-failliet-belgische-busbedrijf-van-hool-overnemen
 5. Dus je hebt die borden wèl gezien? 😉
 6. Dat kun je krijgen als je de bak hebt afgezet en de boel niet weer helemaal omlaagzet. Ik heb dat nooit begrepen, dat iemand zo wil rondrijden. Bron: NOS.nl
 7. --> Ameisen Ficker, als je het per se uit elkaar zou willen schrijven, maar een Duitser zou gewoon Ameisenficker schrijven .
 8. spelling corrector --> spellingcorrector 😉
 9. Dat is wel heel erg op alle slakken zout leggen. Als je er zo naar kijkt is geen enkel antwoord op deze vraag goed, de remcilinder van de schijfrem en de trommelrem liggen ook niet in het wiel, toch maken die onderdeel uit van resp. de schijfrem en de trommelrem. Maar het is ook wel een draak van een vraag, daar heeft iemand zich er makkelijk van afgemaakt. Zelf vind ik vragen over de lesstof maken een van de moeilijkste dingen om te doen, je wilt echt dat je vraag maar op één manier op te vatten is.
 10. Wat een onzinantwoord. Ook bij de retarder worden alleen de aangedreven wielen afgeremd.
 11. Als er maar één antwoord goed kan zijn, dan alleen A. Zoals @HIT al schreef, B en C zijn allebei bedrijfsrem. Maar ik zou de vraag niet in mijn lessen zetten, "wiel" is veel te open, de ene keer bedoel je daar band + velg mee, een andere keer heb je het dan over alles dat meestuurt na de fusee.
 12. Eeweep

  Achteruirij camera

  Wat wil je dan precies doen, voorkomen dat je camerabeeld krijgt als je achteruitrijdt? De aansluitingen voor de achteruitrijcamera moet je op de camera en achterop de radio zoeken, lijkt me. Uitschakelen van de camera in de software (radiobediening of via de diagnosetester).
 13. Aparte bijbaan. Verdient het niet zo goed bij jouw nieuwe werkgever? 😀
 14. Eeweep

  Adr parkeerproblematiek

  God verhoede! 😱
 15. Eeweep

  Adr parkeerproblematiek

  Een verplichting voor de afnemer om bij vertraging te zorgen voor een goede parkeerplaats. Dat mag dan best het terrein zijn waar je je ook moet aanmelden. Maar als je met gevaarlijke stoffen werkt moet je er ook voor zorgen dat er volgens de regels gewerkt kan worden, ook na het lossen dat door jouw schuld langer duurt dan je gepland had.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden