Spring naar bijdragen

Eeweep

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    904
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    11

1 Volger

Over Eeweep

  • Verjaardag 07-02-1958

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Friesland
  • Interests
    Autotechniek (zware voertuigen), IT

Recente profielbezoeken

12389 profielweergaven

Eeweep's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Posting Machine Rare
  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • One Month Later Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

910

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb meerdere lagere scholen gehad: naar links overhellend leren schrijven (met kroontjespen), naar rechts overhellend leren schrijven (met kroontjespen), rechtop leren schrijven (met vulpen). Resultaat: schrijvend met wat voor pen dan ook moet ik dat schrijfsel binnen 2 dagen overbrengen naar de computer, anders heb ik de CIA nodig om mijn eigen schrijfsels te kunnen ontcijferen 😃
  2. Eeweep

    China transport

    Ik vond deze nog tussen mijn vakantiefoto's van China, een autotransporter met een file aan Audi's erop.
  3. Ja, daar heb je wel een punt.
  4. En je hebt geen Bluetooth op je telefoon? Dat zou dan wel moeten werken.
  5. Eeweep

    2 weken..

    Ah, zouden ze dat om politieke redenen doen, denk je? Als je kijkt op https://nl.wikipedia.org/wiki/Ridouan_Taghi , dan kun je zien dat het moorden in ieder geval niet beperkt wordt tot blanken. Maar misschien heb jij wel een goede bron waaruit blijkt dat lichtgetinten nooit van stelen van mensen met hun eigen kleur of geloof. Dan vraag ik me natuurlijk wel af waarom ze die wel zouden vermoorden.
  6. Eeweep

    2 weken..

    Anders had Israël moeten onderhandelen, bedoel je. Die hele hoek daar is nooit echt rustig geweest en Israël heeft heel lang de bescherming van de VN gehad, nu zijn ze zo'n beetje alle sympathie van hun bondgenoten aan het verliezen.
  7. Eeweep

    2 weken..

    Blijf je wel ademen?
  8. Eeweep

    2 weken..

    Dan zou ik hem dood wensen, en tegelijk blij zijn dat we in een rechtsstaat leven die hem in leven laat. Hoe consequent is het nou eigenlijk, "het is slecht om iemand te doden" en om die reden iemand doden?
  9. Eeweep

    2 weken..

    1 echte Rambo, dat zal best. En dan wat Rambootjes in de dop. Je moet wel lezen.
  10. Eeweep

    2 weken..

    Daar voorkom je de oorlog wel mee, misschien? Oh? Vertel, vertel! Waar heb ik dat ergens gedaan? Of hebben jullie weer teveel First-bloodfilmpjes gekeken? Dat is allemaal niet echt gebeurd hoor, Rambootjes in de dop :-(
  11. Eeweep

    2 weken..

    Dat is aardig van je. Maar mij zul je geen wapens op mensen zien richten.
  12. Eeweep

    2 weken..

    Voor jou blijkbaar niet, maar ik kan me goed voorstellen dat er familieleden / geliefden zijn die er anders over denken.
  13. Eeweep

    2 weken..

    Wat is een "balie"?
  14. Eeweep

    2 weken..

    Het is een gave, ik weet het. Maar zeg eens eerlijk, als het bijvoorbeeld jouw moeder was die na een borreltje teveel op iemand doodrijdt en een ander verwondt, zou jij dan opschrijven dat ze verdient dat ze een kannetje roundup gevoerd moet krijgen? Even afgezien van dat ze dat waarschijnlijk nooit zou overkomen, puur hypothetisch?
  15. Ik snap precies wat je bedoelt. Ik heb ooit (heel wat anders) een VW up! als leasewagentje gehad. Dat ding reageerde ook elke keer anders op het gas. Op zich was dat best een pittig wagentje, ik had de 70 pk-versie met een korte overbrenging, maar snel even ergens voorschieten durfde ik niet aan met dat ding. Nooit kunnen ontdekken waardoor dat kwam. De ene keer trok hij als een speer, de andere keer had je de neiging uit te stappen om hem nog een duwtje te geven. Nu was dat wel een van de eerste wagens die in NL aan was gekomen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden