Spring naar bijdragen

Eeweep

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  390
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

1 Volger

Over Eeweep

 • Verjaardag 07-02-1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Friesland
 • Interests
  Autotechniek (zware voertuigen), IT

Recente profielbezoeken

2452 profielweergaven

Eeweep's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • One Year In Rare
 • Very Popular Rare
 • One Month Later Rare
 • Dedicated Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

699

Waardering in de gemeenschap

 1. Eeweep

  Bah bah trieste situatie

  Die staat daar toch rustig?
 2. maar verderop ziet het er volgens mij anders uit:
 3. Eeweep

  Bah bah trieste situatie

  Erg mooi!
 4. Die laatsten zeggen dan weer wat vaker vermoeid te zijn als je ze vraagt naar seks. Dat prostituees dat eigenlijk nooit zeggen komt vermoedelijk doordat seks hebben hun beroep is. Daarom ook is het opvallend dat vermoeidheidsongevallen relatief vaak voor lijken te komen bij beroepschauffeurs. Slapen onder het werk is in de meeste andere beroepen niet de bedoeling.
 5. Eeweep

  DAF topic

  Bij ons was er geen monteur te vinden die een vrachtwagen ging schoonmaken. We hadden wel wat beters te doen, als de wagen niet defect is zijn de vertrektijden voor de planner.
 6. Eeweep

  DAF topic

  Dan zul je toch naar een andere garage dan die van jullie bedrijf zijn gegaan, neem ik aan? Toen ik bij een transportbedrijf in de werkplaats werkte kwam je met die wagen en die vraag nieteens de garage binnen.
 7. Is dat niet wat kort door de bocht? Een trein met gevaarlijke stoffen rijdt over rails, àls er iemand eens door de spoorbomen rijdt is de trein hooguit wat beschadigd, maar wanneer zal die eens omkieperen? Ik wil treinen door woonwijken niet goedpraten, maar het maakt toch wel verschil. De regels voor ethanol chauffeurtjes zijn niet gemaakt om ze te pesten, lijkt mij, maar om de veiligheid te vergroten. Ik denk dat de ethanolchauffeur ook wel wat meer krijgt betaald dan de supermarktchauffeur, even zaken als andere uren en dergelijke buiten beschouwing latend. Dan moet hij ook niet klagen, hij is aangenomen om de regels die hij heeft geleerd na te leven, het is zijn beroep.
 8. Eeweep

  Bah bah trieste situatie

  Dat (euro 3 en 4) verklaart ook gedeeltelijk de dieselprijs. 40 jaar geleden voldeed de diesel daar niet aan de europese normen, en nu nog steeds niet. Hoewel, de dieselprijs in Algerije in 1992 was 12 (guldentijd!) cent.
 9. Eeweep

  DAF topic

  Koppelaars, is dat wat ze vroeger springers noemden? In de werkplaats was er vroeger nooit een vaste chauffeur die een ongelukje met zijn wagen kreeg, als je vroeg waar dat krasje/deukje door was veroorzaakt was dat altijd gedaan door een springer op de vrije dag van de vaste chauffeur ;-)
 10. Dit is de achterkant van de radio, alleen waar ik die stekker in moet stoppen is mij de vraag, of waar moet die dan wel in?

  156E22F7-2CA3-4AD4-86E4-45531040E0CA.jpeg

  1. Eeweep

   Eeweep

   Dit is alleen het bedieningspaneel, als ik het goed heb. Je zult toch echt de radio moeten hebben.

 11. Hoop dat het zo wel lukt?

  219B6CAA-DF3F-4FCA-8386-47419ED61A47.jpeg

 12. Dat klinkt als een breakout-stekker. De twee stekkers die in elkaar zouden kunnen passen gaan dan niet in elkaar, maar aan een kant in de originele stekker en de andere kant in de radio, op de plaats van de originele stekker. De derde stekker ziet er waarschijnlijk uit als een eurostekker voor radio's, daar moet je dan op zoeken voor de pinbezetting voor de geluidsuitgangen, maar ik zou denken dat je die rechtstreeks in je versterker zou moeten kunnen plaatsen. Wat mij wel onduidelijk is: je zegt dat je een stekker hebt gekocht, dat is toch die draadboom met die drie stekkers? Misschien wel handig, wat foto's ter verduidelijking. En is er eigenlijk wel voldoende plek voor die versterker? Over wat voor uitgangsvermogen heb je het eigenlijk?
 13. Eeweep

  Radio actros 2019

  Hiervoor was de Actros uit 2019 ;-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden