Spring naar bijdragen

corydon

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  15256
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  270

Over corydon

 • Verjaardag 05-08-1957

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

22997 profielweergaven

corydon's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

18,6k

Waardering in de gemeenschap

 1. 30 euro en geen Roemeen te krijgen? Das vreemd. Of krijgen die minder. GB is wel een duur eiland.
 2. 27 september de laatste hartslag. Hij was 50. Hij had zijn eigen auto slijterij. Had zijn zoon de kist special paint gespoten..... Weet niet wat ik daarvan moet denken. Was de 28ste naar NL gegaan. Dus niet gezien.
 3. corydon

  Bieten campagne

  25.000 km per maand. Dat is 800 km er dag iedere dag.....
 4. corydon

  30 km per uur

  Vraag soms aan mijn vriendin, heeft deze straat van rechts voorrang? En zij weet t ok niet.... En wat betekent die groene lijn in t midden die je soms ziet. Blijf er allemaal wel kalm onder hoor, geniet er eerlijk gezegd wel van.
 5. corydon

  30 km per uur

  Zo snel😐 gingen we van Gilze naar Utrecht. Gemiddeld. Afgelopen woensdag dus. 1 druppeltje en heel NL gaat op de rem. Wat ik echt niet snap.... 3 baans veranderd naar 2 zomaar gewoon. Zonder afrit, splitsing of wat dan ook. Tussen Gorinchem en Lexmond. Positief nieuws ook. Vrijwel niemand veranderd van rijbaan in de langzaam rijdende file. Dat was 30 jaar terug wel anders. Dat mensen daar iedere dag in staan.... Oh, de trein is 50 euro met zijn tweeetjes. En zoveel benzine verstookt je niet plus parkeer kosten. En t station is in Rijen. Ja....dat is echt een ander dorp.
 6. Ja. Die zijn al heel lang enkel in de avond open. En ze hebben de slagboom ook al eventjes. Hij werd de kampeerders maar niet verteeterders beu.
 7. Afspraak voor 6 oktober in de ochtend. Tot dan kook ik zelf maar lekkere dingen.... Nassi met saté Friet met saté Brood met saté.... Enz.😁😁😁😁
 8. Zag een advertentie op FB over t dag menu gisteren. Maar daar is t niet echt gezellig. De eigenaar is een beetje vreemd. Ken m nog van vroeger.
 9. Perfect. Kunnen we uit eten bij t vliegveld...😁😁😁😁 Denk alleen dat de vriendin niet meegaat....
 10. Las dat op fb, niet de meest betrouwbare site natuurlijk.😁😁😁 Maar jullie weten t wel. Kan de qr code in Utrecht halen,maar dat duurt 2 weken. Ga vannacht naar NL.
 11. corydon

  Niet pluis in de haven

  Dat is lullig... Kut bedoel ik....😐😁😁
 12. https://www.health.com/condition/infectious-diseases/coronavirus/parosmia-covid Dan ruikt en smaakt alles naar verrot eten. En meer en meer mensen hebben t. Zelfs tandpasta smaakt naar poep.
 13. Ga hier niet alles lezen. De achterbuurman hier heeft Covid, ligt aan beademings apperatuur. Waarschijnlijk gaat hij vanavond dood, anders morgen. Geen verzekering, ze hebben al van alles georganiseerd voor geld, maar hij ligt al een dag of 5 in de IC. Dat is al goay 150.000 dollar. Hij is 42. De 2 prikken waren gratis voor iedereen.....
 14. Er zitten toch ook kettingen aan de aanhanger speciaal voor dit?
 15. corydon

  Bieten campagne

  Weer iets geleerd. Er word niet veel weg gegooid dan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden