Spring naar bijdragen

corydon

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  15161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  265

Waardering in de gemeenschap

18400 Excellent

Over corydon

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

21701 profielweergaven
 1. corydon

  Avondklok

  Onder het artikel staan heel goed doordachte commentaren.
 2. corydon

  Avondklok

  Jumbo in Eindhoven nu echt de goedkoopste was..
 3. corydon

  Avondklok

  Die christelijke cocaïne snuivers in Urk.... Bizar volk.
 4. corydon

  wist je dat

  De grenzen waren in de jaren 80 niet druk, maar t duurde soms wel heel lang. Maar dat hoorde er bij.
 5. corydon

  wist je dat

  Rojde ooit met een auto die automatiek afsloeg. Maar niet als je alleen de trailer rem gebruikte om te parkeren.
 6. corydon

  wist je dat

  Leuk weekend Pierre. En t Griekse eten, bevalt t je? In voormalig Joegoslavië heb ik ook een paar keer heel apart en goed gegeten. Zeker in de kleine tentjes waar de eigenaar ook kok en serveerde was.
 7. corydon

  39 doden in trailer GB

  27 jaar voor 39 doden. Toch maar liefst ongeveer 8 maanden per dode... Een leven is niet veel waard.
 8. Denk niet dat t kwaad ken. Maar als er een politie langs je rijd kun je er wel op rekenen dat je staande word gehouden. Of iemand filmt het, zet t op de WWW voor iedereen te zien.... Nog maar gezwegen als een goedoeer de politie belt. Ik denk ook dat in geval van een ongeluk lege bierblikjes in de prullenbak je zaak er niet beter op maken.
 9. Leuk leuk..... Maar die is niet zo nauwkeurig..... die morst ook iedere keer....
 10. In januari brand ik zo rap niet aan hoor. De rest van t jaar ook niet. Het is echter onbeleefd om iemand te vertellen hoe hij zich voelt. Dan maak je t met een omweggetjes toch persoonlijk...... Ik had constant een masker op. Hou mijn omgeving in de gaten. Ook mijn vriendin is boven gemiddeld voorzichtig. Ik denk dat niemand op deze planeet er om vraagt om ziek te worden. Ook vemoed ik dat de dokters er nog niet helemaal uit zijn hoe en wat. Wij hadden nooit een temp verhoging en zij nam mijn en haar temp wel 20X per dag.
 11. Dan moet de tank of silo wel vrijwel leeg zijn.
 12. Wij zijn nergens geweest, geen familie gezien, niet naar de winkel voor 14 dagen. En wie gaat er naar Azie voor zijn plezier???? Ook dan zit je in een vliegtuig waar mensen uit alle landen in zitten.
 13. Had in December een negative test resultaat. Gedaan op maandag middag gedaan om naar NL te reizen Woensdag had ik covid.... Test resultant zijn niet betrouwbasr. Buutman van mijn broer in Breda tests negative, 3 dagen later dood, aan covid
 14. Goede reis Rob. Blijf veilig en houd afstand. En uiteraard heel veel plezier en leuke dagen (en nachten😁) daar bij de vriendin,vrouw?
 15. Obama was er voor alle mensen. Trump was er voor zijn mede miljardairs..... En nog veel meer slechte dingen de laatste 4 jaar. Lees de krant.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden