Spring naar bijdragen

corydon

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  15485
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  285

Over corydon

 • Verjaardag 05-08-1959

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

25053 profielweergaven

corydon's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

19,2k

Waardering in de gemeenschap

 1. Tja. Dat heet back stabbing. Ben bij Pierre op de koffie geweest. Er was een heel ontspannen sfeer. Weet 100% zeker dat ze elkaar volkomen vertrouwen. Ze leven hun leven, en Pierre rijd en reist graag. Sommige koppels geven elkaar de vrijheid omdat ze weten dat er geen geheimen zijn.
 2. Echt wei ieder moment van de dag of nacht. Dan krijg je 24 uur om naar de dichts bijziende test locatie te rijden. Wat is iedere dokter of ziekenhuis. Als je eenmaal gepakt wordt je vaak getest. Of ze (baas.politie) hebben een vermoeden dan krijg je bericht. Was zelf in totaal 1X getest. En iedere chauffeur word iedere 24 maanden getest op allerlei dingen en ook de drug test.
 3. Maakt niet uit. T os een verboden middel. Als ze mijn familie zo afmaken ging ik zelf naar Spanje, gegarandeerd. Moeten chauffeurs getest worden op drugs? Hier kan je ieder moment van de dag opgeroepen worden voor een drug test. Chauffeurs, machinsten, piloten, scheepvaart. Wist van verschillende chauffeurs in NL die gewoon drugs gebruikten.
 4. Hij had cocaine in zijn lichaam. Maar mag gewoon thuis blijven.... Hoeveel mensen moet je vermoorden voordat je een tik op de vinger krijgt..... T was een ongelukje volgens sommige. https://nos.nl/l/2445673 Op vrije voeten Toch besloot het hof dat hij, onder voorwaarden, op vrije voeten mag blijven. De man moet aan alles rondom deze zaak meewerken en moet verschijnen op de inhoudelijke zitting van zijn strafzaak
 5. Wel op slachthuizen geweest in F D ES I Y enz. Euro haken, rollerhaken, stangen voor hammen. Kippen, varkens, runderen, en konijnen. Deed vrijwel altijd rondlopen over de hele slachterij. Toen mocht dat nog, niemand had een tel/camera. Heb heel grote slachterijen gezien waar op iedere karkas duizenden vliegen zaten. Heel moderne slachtuihuizen waar de zagen en messen met lasers gestuurd werden. Heb er nooit gewerkt. Maar niemand is naar Pluto geweest , maar ze weten waar t is en hoe t eruit ziet. Dit is wel mijn einde van de discussie.
 6. Als je gehakt van de supermarkt braad, bv. hamburgers, en ik gebruik alleen runder gehakt, ook voor gehaktballen, dan zie t t vet in de pan, en water. van de slager niet. Ik heb nooit gewerkt in een slachthuis, maar weet wel dat ze water op de vloer gooien in een koelcel, dat trekt in t vlees. Water is goedkoper dan een koe fokken. of varken. Ook hadden wij in Gilze kippen toen ik nog jong was, zelf geslacht smaken totaal anders dan een kip uit de winkel. Zelfde met de eieren. Koop tegenwoordig bijna geen kip meer. Weet ook dat je alles "black angus" kunt noemen, zelfs een eend. Want die naam is nooit copyright. De hele voedings industrie is vrij corrupt natuurlijk. Bij SETO, moest ik af en toe eieren laden in Vught. Eerste keer dacht ik, de schijf weer verkeerd in gevuld. Maar ik laade de eieren, staat de leg datum op. Waarschijnlijk kenden ze in Vught t wormhole al. Want die eieren werden de volgende dag gelegd....
 7. Wanneer ik de worst van de slager bak😁😁😁 komt er toch minder vet uit. Ik proef t verschil wel hoor Pierre. Haal ik bij de keurslager. Ham en dat soort beleg weer wel bij de supermarkt Scheelt de helft BTW, jouw ex baasje is wel een stuk goedkoper dan de supermarkt met zijn vlees op de westermarkt. En t personeel is echt altijd vriendelijk en behulpzaam. Ook belangrijk in mijn wereldje.
 8. Had ooit een brood gekocht in de supermarkt hier. T smaakte voor geen meter. 2 dagen later ging ik naar NL. Ruim altijd alles op, maar was vergeten dat brood weg te gooien. Na ruim 5 weken kwam ik thuis en niet alleen zag t er vers uit. T voelde ook vers. Koop altijd brood bij een bakker, maar die is 50 km rijden. Dus....... Wees zuinig op de bakkers. En de slagers. Braadworst van de slager zit vlees in, bij de Jumbo is t 50% vet.
 9. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Terug naar de beschaving...... Vandaag de camera maar eens gepakt. Er stond niet veel bijzonders. En dat bij 2 truck stops. Zo een loader weegt niet zo heel zwaar dus? Heel nette Peterbilt in t wild..... Heel nette(nieuwe denk ik) heavy haul. Die kraan had massive banden, eentje was helemaal af gebrokkeld. Wiebe.... een wel echt Nederlandse naam. http://wiebetrans.com/company/ De reviews zijn niet echt positief..... https://ca.indeed.com/cmp/Wiebe-Transport/reviews Mooie trekker, heel slecht bedrijf. Die maken de chauffeurs gek met een trekker waar alles op en aan zit. Betalen... wat denk je....
 10. En dat vonden ze allemaal goed bij KLG? Dat mis/gebruiken van de DAF in t weekend....😳😁
 11. Ben je er ook overheen geweest Pierre?
 12. corydon

  Wat eten wij vanavond?

  Hamburgers maak je van runder gehakt. Niet half half. En braden zonder boter of vet. Zo de koekenpan in of op de grill.
 13. corydon

  Wat eten wij vanavond?

  Oosterhout.... Gaan we de volgende keer even kijken. Ik weet een uitermate goede frietkot, ja, echt zo een houten keet, staat op de markt in Geertruidenberg. Goede friet en de beste sate en satesaus. Probeer t gerust, wij rijden er af en toe naartoe uit Gilze. Oh boy...... https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g227921-d17489437-Reviews-Pieperz_Oosterhout-Oosterhout_North_Brabant_Province.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden