Spring naar bijdragen

corydon

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  15328
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  276

Alles door corydon geplaatst

 1. Maar je houd t risico dat ze de eerste beste rivier in rijden op familie bezoek.....
 2. Daar heb ik een seizoen mee getoerd. In 92. Ze speelden toen 4 keer in de kuip. Was was goed voor mij. 4 dagen thuis en betaald. In t zwart. Had dat 2 jaartjes gedaan, podiums bouwen en vervoeren bij stageco uit B.
 3. Hier kun je zien dat t niet allemaal heuvel af gaat. Ook veel stukken waar t vlak is of omhoog gaat. Was ook een "endorsment" examen aan t doen. Tanker denk ik. Er waren een stuk of 8 Vietnamese die examen deden, met een tolk. Weet gegarandeerd dat hij de goede antwoorden gaf. Ander voorbeeld. Bij Lucas oil stond ook een fabriek waar de plastic flessen werden gemaakt. Altijd de zelfde Vietnamese die daar laden. Lege flessen voor de andere fabriek in California. En iedere keer zetten ze de navigatie aan en programmeren. Wat 20 minuten duurde...... Altijd dezelfde weg.... En geregeld reden ze t gras in met achteruit rijden maat t dock en zaten dan vast.
 4. Geen bescherming voor personeel meer. De vakbonden zijn bijna weg. Geld is de baas. Maar...... Geluk kan je niet kopen, en zolang je gelukkig word van veel geld zal je nooit gelukkig zijn. Je wilt meer en meer. Ik doe nu wat ik wil met iedere seconde van iedere dag. Maar t ging over chauffeurs zoeken. Geld doet dan wel veel, en als ik een chauffeur bij de Jumbo winkel zie...... Die kijken niet echt blij. Ik was altijd heel blij met ritjes naar Spanje en Portugal. Daar rijd nu vrijwel geen Nederlander meer naartoe.
 5. Heb m nooit geld gekost. Mijn tante zei dat ook. Zij werkte bij een bekend bedrijf. Maar als een ex werknemer op kantoor kwam greep iedereen een telefoon en werd totaal genegeerd.
 6. Tja. Maar dat gebeurt bij iedere werkgever overal ter wereld. Ook bij KLG Pierre. Of zie je daar veel ex personeel overal rondlopen. Zolang ik er werkte was ik wel te spreken en had wel iets anders verwacht. Nu weet ik hoe een baas echt over zijn personeel denkt. Iedere baas, er zijn geen uitzonderingen. Toen mijn vrouw ziel was heeft hij mij juist heel goed behandeld. Anderhalf jaar opleggers verzetten en heel korte ritjes. Paar uur. En de truck stond anderhalf jaar bij mij thuis. Dat was de goede kant van hem. Heb ik nooit over geklaagd. Zei dat de vrouw ziek was en ik thuis moest zijn. Dat ging per direct.
 7. Okay, dit is mijn mening. Ten eerste spreekt hij geen Engels, dus is er gesjoemeld met zijn rijbewijs. Dat gebeurt heel vaak. Je moet Engels spreken,lezen en kunnen schrijven voor een CDL. Ten tweede. Texas..... Daar rijd iedereen met een hartslag een truck. Nooit zoveel dwazen gezien als in TX. Ten derde. Die weg gaat van de hoogste snelweg tunnel ter wereld naar Denver. Afdaling heeft veel 6% afdalingen. Veel "chauffeurs" gebruiken nooit de moterrem. Of in de verkeerde versnelling.
 8. Een vast salaris... Daar kweek je luie mensen mee. Bij mijn laatste werkgever heb ik nooit meer ergens anders gesolliciteerd. Gewoon omdat die boven gemiddeld betaalde en de chauffeurs los liet. Gewoon weinig regels en controle Je werk doen, op tijd zijn. Verders zoek je t maar uit wanneer je vertrekt, waar je tankt,rust,hoelang je rijd enz. Geef een mens zijn vrijheid.
 9. Moeten doen?😁 https://nos.nl/l/2410888 Even later bleek het dier opnieuw op de weg te lopen, waardoor automobilisten weer schrokken. Een agent heeft het schaap uiteindelijk doodgeschoten om meer ongelukken te voorkomen. Het
 10. Vaak hoeven er maar een paar cellen vervangen te worden van de honderd of zo. En dat kan vrij goedkoop. Mijn zus had een prius. Na 300.000 km in gereden. Maar rijdt nog goed. 1 op 50.
 11. Veel mensen worden alleen maar oud...😊
 12. 9000 km rij je toch wel in een paar maanden. Het ging over gemiddeld verbruik. In de meeste autoos zit volgens mij wel 1 persoon. Maar t verbruik met vliegen valt best mee
 13. Heb dat eens op gezocht Dokus Maar een vliegtuig brengt je naar je bestemming met een verbruik van 1 op 32 per passagier. Als ie vol zit dus. Maar verders moet iedereen maar weten wat hij/zij rijdt. Rij zelf ook een benzine auto. https://www.duurzaammbo.nl/11-home/5014-vliegen
 14. Tja. Lees wel maar reageer niet zoveel. Wanneer je uit gereden ben is t over. Je komt vrijwel nergens meer. Maar ga thuis wat meer foto's maken.
 15. corydon

  Dit verwacht je niet......

  Noors is niet iets waar ik heel goed in ben.....πŸ˜€
 16. corydon

  zonnetje..!!

  Early bird gets the worm. Half 8.....😁😁😁zo vroeg is dat nou ook weer niet.
 17. Was wat aan t lezen. In 1870 werd de eerste spoorbrug gebouwd daar in moerdijk. En de brug delen werden ergens langs de wal gebouwd, en later naar de plaats gevaren. Dus ze doen dat al heel lang. Van deze site. Wel interesant om te lezen/bekijken. https://www.mariusbroos.nl/West-Brabant/Spoorwegbrug Moerdijk.html Had een paar jaar terug ook gelezen dat een spoorburg in de VS, bij Yuma, zo is in gevaren. Dat was in 1901
 18. Het is trouwens deze site. Wel leuk als je interesse daar ligt. Stuk of 40 schepen, van spitsen in Parijs, tot container schepen op t Ijsselmeer. Er ligt zelfs een grote binnenvaart tanker aan de zwarte zee in Roemenie. Das wel een eindje dobberen. Deze dus, ligt er al 2 weken te wachten... https://webcam-binnenvaart.nl/pages/cam-gilla.php Dit is de website. https://webcam-binnenvaart.nl/
 19. Zat op een live cam te kijken. Zag ik die brug..... Wat ervan over is. Je ziet nog een stukje van de boog liggen.
 20. corydon

  Voorruit foto's

  Voelde goed daar bij t water? Jij had toch in de binnenvaart gewerkt?
 21. Dan zat je overal en nergens tegelijk....
 22. Ik eet ze t liefst ook uit de hand Ger. Lekker lekkerbekkieπŸ˜ŠπŸ˜€πŸ˜
 23. 3 dagen om in z F te komen.... Is t zo druk daar?
 24. corydon

  De veteraan

  Dat verwachte ik al.......😁😁😁😁😁
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden