Spring naar bijdragen

corydon

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  15451
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  284

Alles door corydon geplaatst

 1. corydon

  Plaatselijke car show

  Een vriend in Gilze had ook een mach 1 uit 72. De rest reed met simca,s en kadetjes... Begin jaren 80..
 2. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Die tanker was een vrij nieuwe oplegger denk ik. Dan zijn ze nog glimmend. Aluminium word gauw dof van de zeep. Maar misschien was t een roestvrij stalen tank. Heb er geen ervaring mee. De meeste tankers zijn aluminium.
 3. corydon

  Trucks trucks trucks.

  Beetje een buikje.... Daar zit een chemiecalie goedje in.
 4. corydon

  Plaatselijke car show

  En nog van alles wat.
 5. corydon

  Plaatselijke car show

  Dank je. Was een leuk uitje, enige nadeel hier is, de temperatuur, altijd boven 30 C en veel vochtigheid. Vind dit soort auto zo leuk, de extra zetel in de kofferbak.
 6. corydon

  Plaatselijke car show

  En een heel mooie mach 1.
 7. corydon

  Plaatselijke car show

  https://imagizer.imageshack.com/v2/1024x768q90/922/WzZz56.jpg
 8. corydon

  Plaatselijke car show

  Waren leuke auto's heb geen EV gezien... Die zijn hier verboden geloof ik.
 9. Nou...... https://www.forbes.com/sites/siladityaray/2022/05/05/shell-reports-record-9-billion-quarterly-profit-as-oil-and-gas-prices-surged/amp/ Dat is dus 3.000.000.000.00 per maand winst. 3 keer zoveel als vorig jaar. Bedrijven wereldwijd varen wel door een oorlog ergens.
 10. Brandstof prijs gaat niet via de politiek natuurlijk. Hier gaat de prijs alweer naar beneden.
 11. Het echte probleem is Pierre, ze mogen niet werken van de overheid. Terwijl diezelfde overheid iedereen verleidt dat ze maar mensen uit India moeten halen. Net buiten Gilze is ook een asiel zoekers kamp. Best wel groot. In Gilze hebben ze er vrijwel nooit last van. Af en toe jatten ze iets uit de supermarkt. Maar iedere gezonde Hollandse jongen deed dat ook. Ledigheid is des duivels oorkussen. Hier zeggen ze, idle hands are the devil playground. Laat ze gewoon werken. Dan hebben ze geld en voelen ze zich productief. Dat volk uit Jemen vluchten niet voor niks. De Saudische regering gaat er nogal te keer, maar wij zeggen er niks van en verkopen allerlei oorlogs materieel aan hun.
 12. corydon

  Wist je dat ?

  Wie weet. Zag m nog een week of 3 terug. 21 jaar oud.....
 13. De pastoor heeft liever dat je naast de kerk pist dan ertegen.....
 14. corydon

  waar sta jij vanavond??

  Van de Valk en best eten in 1 zin..... Dat is zo een goor restaurant. Zelfs als ze mij betalen zal ik er niet eten. Die deden recyclen voordat t woord uitgevonden was.
 15. Echter wilt vrijwel niemand vliegen zonder piloot, daar is onderzoek naar gedaan. Ooit gaat veel automaties, maar dan ben ik een paar pond as.
 16. Ze hebben geen nieuw schip gebouwd, gewoon een bestaand schip om gebouwd ,maar de plannen zijn er wel
 17. Ondertussen is t meer fan 500 in NL. Die anderen zijn vrijwel allemaal eilandjes of bv Vaticaanstad. Wat dus een stad is in Rome. Bangladesh is t eerste land. Wat knap os want daar vertikken er nogal veel. VS is nummer 177......
 18. corydon

  Wist je dat ?

  t ken erger hoor....
 19. corydon

  DB schenker

  https://www.indeed.com/cmp/USA-Truck/reviews?aceid=&kw=adwords_m_1129390933_16200679148_&sid=us_googmobcontjspmax-_c__g_9057629_gclid$_CjwKCAjw5NqVBhAjEiwAeCa97RGGtZq23o2ySG3X8579isNgl-jS7_Q008x__j53QsjLVrfuP44esRoCVtkQAvD_BwE&gclid=CjwKCAjw5NqVBhAjEiwAeCa97RGGtZq23o2ySG3X8579isNgl-jS7_Q008x__j53QsjLVrfuP44esRoCVtkQAvD_BwE
 20. corydon

  DB schenker

  Koopt USA trucking. Een middelgroot bedrijf dat zijn chauffeurs nog slechter behandeld dan Swift. Denk niet fat ik ooit een schone truck van hen heb gezien. https://www.ttnews.com/articles/db-schenker-acquire-usa-truck-435-million USA Truck’s success has been driven by their impressive employees — all of whom are critical to future growth — and we look forward to welcoming them as an integral part of our team,” nog nooit zoveel onzin in 1 zin gelezen.
 21. Denk dat, zoals met alle examens, de antwoorden ergens wel on line staan. Vroegah kon je boeken kopen met antwoorden voor allerlei proefwerken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden