Spring naar bijdragen

corydon

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  15696
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  305

Alles door corydon geplaatst

 1. Was van Louisville in Gilze in precies 13 uur. Zat wel helemaal achterin.
 2. Hier werken ze met am, s'chontens en pm, s'middags.
 3. De vorige terugreis was overbooked. Moest 3 uurtjes langer wachten op 't volgende vliegtuig. Krreg 800 euro voor de volgende reis. 't kaartje koste 652 dollars. Hen nog 200 euro voor de volgende trip. Soms zit 't mee. 😊
 4. Ga ook maar eens trucken..... En gratis.
 5. corydon

  Volvo topic

  Ben ook sterker aan 't worden en afvallen. Weeg nu 86 kilo. 8 jaar geleden was 't 112. Loop veel. Drink water.
 6. corydon

  Volvo topic

  Met al dat fietsen zal je nooit een echte brummi worden... πŸ™„πŸ˜ Gorinchem is een echt leuk stadje binnen de wal.
 7. corydon

  Geweldige muziek .

  Week later ben ik 12 km van 013.....
 8. corydon

  Ben beschuldigt.

  Kreeg vanmiddag bericht dat ze woensdag welkom is. Kan ik een klein weekje aankijken. Heb er wel een dubbel gevoel bij. Miss J is zo gelukkig hier.
 9. corydon

  Ben beschuldigt.

  Even een klein updaatje. Had Jennifer 4 mei naar huis gehaald, ze was 11 dagen hier tot de 15de. Wilde haar de 17de weer halen. Ze wilde niet zeggen waar ze was.... Ging even eten in een restaurant, werd ik gebeld door een detective... Van de ISP, Indiana State Police. Ze hadden Jennifer naar t ziekenhuis meegenomen en ze zeiden dat ze herpes had. Ten eerste kan je herpes krijgen van een vuil glas, ten tweede heeft 2 van de 3 mensen herpes. Alwel, was zo over de zeik. Dacht, ben haar weer kwijt voor een half jaar. Toen zei de detective, de rechter gefoolft t niet, de politie agent die de leugen detecer test deed gelooft t niet en hij ook niet. Belde mijn buurman, die werk bij de ISP, hij woont 1.5 km van mijn huis maar ik praat iedere week met hem. Hij belde gelijk de detective, Die man kwam naar mij toe gereden, en nam een swap test. Hij was heel vriendelijk en hij zei, "Waar zijn ze mee bezig". Nu is t 10 september, en Jennifer is nog steeds bij mij. T nieuwe tehuis had af moeten zijn in juni, toen werd t juli, augustus. Verleden week zeiden ze, t is klaar. Maar nog geen toestemming van de staat. Maar vrijdag zouden ze dat krijgen. Vrijdag werd zaterdag. Nu zegen ze, maandag. Ondertussen had ik een ticket gekocht voor de 19de deze maand. Mijn jongt broer heeft kanker op 4 verschillende plaatsen. Hij ligt al 3 weken in een hospice. Dat is t eind station. Hij wilt mij perse zien voor hij dood gaat. Hij was chauffeur bij Voesenek in Breda. Jennifer was de eerste 3 weken heel stil, slaapte 14 uur iedere dag. Maar daarna werd ze de oude. Ze houd altijd mijn hand vast, soms lacht ze uren een een stuk. Die 7 maanden en 1 week zijn nu, hoop ik voor haar, een vage herinngerg . Heb 12 advocaten gebeld, maar ze wilden er niet aan beginnen. Jammer maar helaas. Ooit stuiterd de bal terug. Ben wel een stuk sterker aan t worden, Miss Happy weegt 65 kilootjes.....
 10. corydon

  Voorruit foto's

  Jij en lui, dat gaat niet samen.
 11. corydon

  Scania

  Ook de laatste denk ik voor jouw.
 12. Hier is ook een kerstmis winkel open 't hele jaar behalve met Kerstmis. https://www.bronners.com/
 13. Weet ook wel dat ze 100 jaar achterlopen met veel dingen. Daar doe ik altijd commentaar geven op een US forum. Maar er lopen ook hier aardige mensen rond. Wat in hier besrgeven heb in NL klopt toch wel. Zou graag verhuizen, MAAR NL wilt Jennifer niet hebben.
 14. Kerstmis Pierre, Kerstmis. Maar ga naar de Walmart iedere week en heb nog niks gezien.
 15. Mijn vriendin stuurde deze foto's gemaakt vandaag in de Plus supermarkt..... Dat is toch raar.
 16. corydon

  Geweldige muziek .

  Hou oud is hij....... https://music.youtube.com/watch?v=hVxJwWgv5Gg&si=m0htWeQvk_mzzg7e
 17. Sterke daarmee. Leukemie is verschikkelijk.
 18. In de us rekeken Ze t bruto loon. Prijzen in winkels, restaurants enz zijn netto, dus zonder belasting. Alleen brandstof is met belasting.
 19. https://www.nt.nl/wegvervoer/2023/08/23/salaris-chauffeurs-ups-in-vs-naar-170-000-dollar-na-loonakkoord/ Een chauffeur met een 40-urige werkweek ontvangt aan het einde van een vijfjarig contract gemiddeld 104.000 dollar per jaar aan loon. Inclusief pensioenbijdragen en onder meer de dure Amerikaanse zorgverzekering komt dat bedrag op een totaal van 170.000 dollar.
 20. Heel goed. Met 15 liter rij je naar Madrid. Wat was de top snelheid? Is 't lucht gekoeld? Had hij dat zelf gebouwd? Hatz komt uit Duitsland.
 21. En goed eten waarschijnlijk.
 22. https://www.transport-online.nl/site/157398/girteka-group-breidt-haar-activiteiten-uit-buiten-de-eu-om-het-chauffeurstekort-aan-te-pakken/ VILNIUS - Girteka gaat twee nieuwe vestigingen openen in Kazachstan en KirgiziΓ«. Volgens eigen zeggen om het chauffeurstekort het hoofd te bieden.
 23. Denk dat de camera op 't dashboard stond. De muziek is uit de jaren 70...😁😁😁😁 Goed om te zien dat de parkeer plaatsen ook niet zijn veranderd de laatste 50 jaarπŸ™„.
 24. Die boot heeft een turbine, geen dieselmotor.
 25. corydon

  Pete met sleeper

  @1934 Heel veel oude troep hier. Er zijn veel kantoren waar sinds 1980 niks is veranderd. 't is net als F, sommige dingen zijn heel modern, andere dingen veranderen nooit. Pierre. Er, zijn hier bijna geen truckstops meer met een restaurant. Allemaal subway. McD. Burger king enz.
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden