trieftol

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2417
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  112

Over trieftol

 • Rang
  Koetelaar
 • Verjaardag 29-05-72

Converted

 • Locatie
  bovenkarspel
 • Beroep
  koetelaar

Recente profielbezoeken

10354 profielweergaven
 1. Morgen bijlagen Zwaagdijk Dan weer naar purmerend en daar wat glaszetten, door naar m'n vrienden in a'dam zuidoost, weer wat hengelen, door naar Amersfoort, op hoogte lossen. Via Soest Trug naar purmerend , leegspul laden, alles lossen opmeer
 2. Met even naar Domino op de a7 nabij purmerend
 3. Doe mn collega peter maar ff de groeten
 4. Alleen arbeid en rijtijd telt mee
 5. morgen bijladen zwaag daarna om 7u lossen in purmerend en daar meteen wat hengelen daarna naar mn vrienden in amsterdam zuid-oost daarna?
 6. En die tellen niet mee voor je 48urige werk week
 7. Vandaar die bovenste deur een mooi afgevlakt hoekje had
 8. Zo gauw ie stond , bleek ie al te laag( klant kwam eind vd dag kijken) , maar toen was de kraan al weg en moest er een nieuwe afspraak worden gemaakt Klant stoote zn hoofd bij binnenkomst En normaal wordt een dakkapel altijd 3 pannen van de dakgoot geplaatst, moesten er nu 4 zijn, dus eigenlijk was de kapel niet goed van maar.
 9. in de koel/vries-deuren hier een vrachtje van 4.30 hoog en 3.50 breed voor sommelsdijk zh was wel weer even puzzelen om er te komen (planning zei "succes", dat red jij wel ) en dat kwam het ook, moest wel even goed nadenken hoe, navigatie kan je niet op vertrouwen met de hoogtes het werdt n240, n239 (ivm wegwerkzaamheden n302) a7, a8 ,a10, a2 ,a27 ,a15, n3, a16, a17,a 59, a29 n59, n215 mooi toertje)
 10. vrachtje kozijnen van Warmenhuizen naar Amsterdam ,Java-eiland voor het nieuwe Jakarta-hotel http://hoteljakarta.amsterdam/bouwblog/ totaal 4.30 hoog toevallig liep ik een oud collega tegen die zich met deze auto verplaatst tegenwoordig
 11. ffies weer wat plaatjes van de afgelopen tijd schuifpuitje over het huis, ging net, even de monteurs geholpen met plaatsen, hij was nogal zwaar ouwe spul er weer op en alles retour. bekende van het forum tegengekomen hier moest een dakkapel een pan omhoog, hij was te laag geplaatst sta je wel weer een 3 uurtjes te lummelen (zullen het maar niet over vca hebben) hier was de bedoeling dat ik enkelt zou lossen, maar ik bleef er de rest van de dag kranen om de boel te plaatsen dit zijn boeidelen van ijzer ipv hout, vond de architect mooier volgens het bouwbedrijf (industrieel look ), maar dit is dus niet meer met de hand te plaatsen kon dr net bij overal, wel diverse keren verplaatsen 2 huizen, 2 kleuren bij deze moesten we de constructie even verder duwen met de hand, kraan was even te kort al met al wel weer leuk (het weer zat mee in iedergeval )
 12. Bij ons ook niet
 13. Het vanaf nu enkelt maar weer beter kan worden Frank Rug recht, neus vooruit en gaan