Spring naar bijdragen

shompie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  387
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  27

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

shompie's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Conversation Starter Rare
 • One Month Later Rare
 • Very Popular Rare
 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

578

Waardering in de gemeenschap

 1. Weet je, eigenlijk heb ik alweer veel te veel energie in jou gestoken
 2. Ik volg het Hendrik, of hoe je ook heet. De hele dag door. Daarom weet ik dat jou natte droom niet uit gaat komen, nooit niet. Wilders word nooit een tweede Orban, jij prefereert overal geweest te zijn dus ook in Hongarije, dan weet je dat de burgers van Hongarije iets anders in elkaar steken als wij Hollanders. Wij zijn iets mondiger, maar dat weet jij uiteraard. Dan weer jij ergens in je achterhoofd dat de natte droom van jou niets meer dan een natte droom is.
 3. Dat word een groot tranendal voor jou. Orban, dat is toch diegene die eigenlijk helemaal in zijn eentje staat? Die Poetin ook wel een toffe peer vind? Als een van de weinige, en jij denkt dat Geert dat hier ook voor elkaar gaat krijgen..... Zoals ik zei, een tranendal als jij hier in gelooft. Maar de tijd zal het leren.
 4. Als hij daaraan wat wil veranderen staat Brussel in de weg. En een nexit kan hij wel vergeten. Daar is gelukkig geen meerderheid voor. Net als terug naar de gulden, ook een natte droom die niet uit gaat komen. En zo zijn er nog wel meer dingen.
 5. Vandaag waren er een paar mensen die geen vertrouwen hadden in mijn kraan. Ik moest het maar over laten aan "de grote mannen kranen" Prima toch, ik ben heel goed in kijken 🤣
 6. Wat "premier" Wilders voor elkaar gaat krijgen om zijn kiezers tevreden te houden? Ga maar uit van een grote knal (die roze bubbel dan) Lees zijn verkiezingsprogramma maar eens door. Zelf hoop ik dat hij wat op immigratie voor elkaar krijgt. Maar zelfs dat...
 7. Wilders word wel vergeleken met Trump. Je weet wat de aanhangers van Trump deden nadat Trump zijn zin niet kreeg. Maar mijn zegen heeft Wilders hoor ook al heb ik niet op hem gestemd. Hij verdient een kans, en de partij waar ik op heb gestemd moet zich kapot schamen dat ze deelenemen aan een nieuwe regering onder Wilders uitsluiten.
 8. Ik stekenblind? Omdat ik Walg van Baudet. Poetin geen toffe peer vind en ik de ideeën die Hitler had verwerpelijk vind? Dan ben ik er trots op dat ik stekenblind ben. (En ik had me nog zo voorgenomen niet meer op jou te reageren 🤣)
 9. Dat is een complot theorie, maar dat snap jij niet 🤣🤣
 10. Pvv word net zo als elke andere partij. Als hij wil gaan regeren moet hij compromissen sluiten. In zijn geval betekend dat milder zijn. Ik ben benieuwt wat hij als eerste laat varen. De nexit? De gulden terug, stoppen met ontwikkelingshulp? Er gaat behoorlijk wat sneuvelen als hij gaat regeren. En dan komt het tranendal van de pvv stemmers. Ik ben benieuwt hoor, ik heb niet op hem gestemd maar hij mag het proberen en ik hoop dat het hem lukt.
 11. shompie

  Een week van een koetelaar

  Een beetje een Al Bundy ?
 12. Af en toe kom je op facebook herrineringen tegen die je dan nog eens deelt. Nu kwam ik 3 dingen tegen, toch wel leuk om te zien wat voor verschillende dingen ik doe en gedaan heb. Deze trailer pakte ik op in Gent. Kwam van de boot af van de Zweedse vestiging uit Gotenburg. Dit is in Amsterdam Noord op een zondag. Ik heb dit ook regelmatig zelf gedaan maar nu was ik mee als stuurman. 13 meter breed geeft weer een hele andere kijk op "breedte" transport. Dit is de oude portain rups torenkraan van C&P kraanverhuur. Drze is verkocht aan P&K waterbouw. Mijn oudste zoon zat daar toen op de planning. Hier heb ik een paar dagen mee gedraaid. Niet echt mijn ding maar ik had wel weer wat af te strepen.
 13. Vandaag sinds lange tijd weer eens aan de gang geweest voor mijn achterbuurman. Ik deed hier regelmatig wat voor maar had/heb door mijn andere hobby (vakantiereizen naar Zweden) gewoon wat minder tijd. Hij heeft ook een chauffeur aangenomen voor deze auto dus het word sowieso ook wel minder. De chauffeur krijgt een knappe kar, 570 pk en alle opties zijn aangekruist bij het bestellen. Maar ik mocht er vandaag nog even mee weg, kon een volle dag maar heb gekozen voor een half dagje. Wel had ik mijn vriendin mee, even laden in Zwolle en lossen in Alkmaar
 14. Hoe simpel. Echt.. . Ik stop hiermee.
 15. Ik las eerst jou berichtje over de omroepen. Nou ja dacht ik, lekker boeiend dat ston d gewoon in zijn partij programma. Toen later dat berichtje over Hitler. Ik twijfelde altijd al een beetje aan jou niveau en geestelijke gesteldheid. Maar die twijfel is goed weg kan ik je vertellen. En jij had drie volmachten in je zak, ze moesten jou verbieden te stemmen. Echt....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden