Spring naar bijdragen

shompie

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    750
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    42

Alles door shompie geplaatst

  1. Ik kan verlichting ook apart aan en uit zetten. Bijvoorbeeld dat je alleen voor stadslicht heb en dat zijverlichting en achter alles uit blijft
  2. Ik vind het niet heel erg 🤣
  3. Het zal wennen zijn dat geloof ik graag. Ik vond het vooral snachts met inhalen lastig. Ik moet me sowieso even goed gaan inlezen wat er wel kan of niet. Ik heb vorige week ruzie gehad met de boordcomputer. Ik wilde wat met verlichting dat lukte niet. Later gaf hij aan dat de bandenspanning laag was maar kon nergens zien van welke band en hoe laag.
  4. Ik krijg er eentje met spiegels
  5. Ik was net weer een beetje om me heen aan het kijken. Het werk wat ik doe is leuk en afwisselend en je maakt op een hele makkelijke manier veel uren. Je komt overal en ik had alle vrijheid. Iig geen planner die de hele dag achter je aanbeld. Maar elke week lopen zeulen met je spullen is ook niet alles, en elke week met de spullen van een ander op pad ook niet, nou zijn de meeste chauffeur erg zuinig op het materiaal en is het wagenpark ook recent. Ideaal is het niet. Dus ik had aangegeven dat ik weer wat anders ging doen en alleen nog maar zo af en toe een weekend ritje te gaan doen. Daar dachten ze anders over, of ik interesse had in een vaste auto dan.... Ik heb er even over nagedacht maar was er redelijk snel uit. Ik krijg een bijna nieuwe mercedes giga space. Ik ben er blij mee, nu eerst even een weekje thuis, wat bijscholing doen en mijn rijbewijs verlengen. En dan vrijdag hopelijk op pad met mijn vaste auto.
  6. Nee. Ik heb gekoppeld op Bov en ben daar om om 03.15 vertrokken. Torn heb ik even een bakkie gedaan bij Usterup.
  7. Nee, veel auto's die je in Denemarken zit komen niet in Duitsland. Wel weer in Zweden of Noorwegen. Maar ook in Noorwegen of Zweden is er werk als chauffeur. Ik ben niet aan Nederland gebonden
  8. Ik sta op Bov, vlakbij Padborg. Hier koppelt Boekel veel en ik dus ook voor de derde keer deze week. Ze komen hier om een uur of 2 vannacht een trailer brengen waarmee ik om 03.30 weer vertrek. Er zit hier een chauffeurs tentje en er stoppen veel Denen hier. En die hebben over het algemeen wel auto's waar ober nagedacht is. Waaronder deze, dit werk zou ik nog wel eens willen doen. Ook in het buitenland als dat zo uitkomt. Had net al even een ex forumlid die in Zweden woont en die het al een keer eerder ter sprake bracht. Misschien een nieuwe uitdaging.
  9. Zondag vertrekken en maandag leegkomen in Helsingborg
  10. Dat ligt er aan wat voor vis het is en hoe het verpakt is. Als je verse vis in kisten laad moet je hem reinigen. De meeste vis die ik er tot nu toe heb in gehad was bestemd voor export. Dat zit in piepschuim kisten en die is zo goed als reukloos.
  11. Zo, zit de werkweek er weer bijna op. Ik heb gister op Urk gekoppeld met een collega, ik had een losafspraak om 11 uur om een vracht vis te lossen en dat was te laat. Ik moest om half 10 laden in Swifterband voor de zuidkant Parijs. Dat moest er savonds nog uit dus had mijn tijd nodig. Na gisteravond gelost te hebben ben ik nog doorgereden naar mijn tweede losadres waar ik moet lossen bij een biologische boer. Boven op een heuvel, mooi adresje. Ik heb vandaag eigenlijk de hele dag binnendoor gereden. Mooi rijden door de champagne streek. Hier heb ik ook 2 adressen geladen voor Amsterdam. Toen ik geladen was ben ik via Bruly naar België gereden. Ik moest hier toch even een paar keer goed opletten want de laatste keer dat ik daar was geweest reed je alles binnendoor. Nu is het 4 baans vanaf Reims tot vlak voor Charlois. Nu sta ik in Amsterdam achter het hek bij een kennis. Die had even een sleutel neergelegd zodat ik veilig en rustig kon staan. Morgen moet ik 1 km hiervandaan lossen. Maar eerst even douchen en koffie hier.
  12. Zitten er nog steeds dezelfde mensen achter?
  13. Ik was 25 euro kwijt. Douchen, dagschotel (waarvan ik de helft heb laten staan zoveel was het) en 2 glazen melk
  14. Ik zou het niet weten. Ik zal je het zo zeggen.
  15. Morgen koppelen OP Urk. En dan nog een ritje Frankrijk om de week vol te maken. Mag tot donderdagmiddag en dan lang weekend
  16. shompie

    Een week van een koetelaar

    Dat is hij gewend 😇
  17. Zondag stond ik al op tijd stil. Ik was naar scandinaviepark gereden. Even douchen en goed eten. De douane heeft de hele dag en avond gecontroleerd op het autohof, of de gordijnen nu dicht waren of niet. Als er niet werd gereageerd bleven ze proberen of kwamen ze terug of gingen ze bij d3 "buren" verhaal halen. En ze gingen goed door de mangel., bij mijn overbuurman zijn ze 2 uur bezig geweest. Ik ben na een stevig ontbijt en een bak koffie weer geladen onderweg naar Nederland. Kijken wat de rest van de week gaat brengen.
  18. Zal ik hier even de screenshot plaatsen van wat jij hier weggehaald heb. Als er al getwijfeld werd aan jou geestelijke gesteldheid worden daarmee alle twijfels weggehaald.
  19. Ik heb jij al eens eerder gezegd. Er zijn een paar mensen die precies weten wat er gebeurd is. En sorry, daar ben jij er niet eentje van.
  20. Dank je voor de uitleg Pierre. Maar wat JIJ van mij vind boeit mij dus echt niet sorry
  21. Ik doe er lallend aan mee zeg je. Dat lees ik toch echt, en dan heb ik (nog) niet eens een wijntje gehad.
  22. Ik heb het nergens over misbruik gehad he. Wel bij de feiten blijven 🤣
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden