Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1296
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

5150 profielweergaven
 1. ..als je de tacho dan op rust hebt gezet. Het 'vierkantje met streep erdoor' telt wel mee, toch?
 2. Leuk.. Dit allereerste volledig energieneutraal gebouwde hotel . Dus.. hoe is de verstookte diesel op die dag gecompenseerd? Eigenlijk zou je daar alleen met een LNG (Iveco..) truck mogen komen lossen.. denk.
 3. Tjonge Frank, de ellende komt wel in ene keer bij jou. Triest dat jij hebt moeten kiezen tussen mensen die je dierbaar zijn.. zou niet moeten, want volgens mij kan een mens daar niet tussen kiezen. Sterkte daarin. Als je het echt ff niet ziet zitten.. misschien 113 bellen? ~~~~ Al is de aanleiding nog zo klote.. ik vind het wel fijn jou hier weer eens te lezen/zien schrijven.
 4. Een kopie van R'dam of Hamburg lijkt mij niet slim nee.. maar ook in het zuiden van Europa zijn wel economische hart(vaten).. ~~~~~~~~~~ Enfin, Volvo gaat het gewoon anders aanpakken. Niks over water.. gewoon over land vanuit China. Zeebrugge heeft een hele reputatie als het gaat om het inklaren van auto’s. De facto is het zelfs de grootste overslaghaven ter wereld voor voertuigen. Die nichestrategie wordt nu nog eens bevestigd. Autobouwer Volvo bevestigde deze week dat het de in China gemaakte auto’s via Zeebrugge wil laten transiteren naar de Volvo-fabriek in Gent. Het gaat om enkele honderden wagens die worden geproduceerd in de fabriek in het Chinese Daqing. De auto’s worden van daaruit op een trein gezet en verstuurd naar de haven van Zeebrugge. Lees verder bij de bron: http://www.madeinwest-vlaanderen.be/nieuws/haven-zeebrugge-mag-chinese-volvo-wagens-inklaren/
 5. Tractor met zandbak haalt via fietspad de Bots in OF week deze uit via het fietspad..?? http://www.dumpert.nl/mediabase/7139423/39e2d1ea/fuck_jullie_ik_heb_haast.html
 6. Ja, dat laatste bedoel ik ook.. en meer landen dan sec. DLD. Het zou pas een ramp zijn (worden) als de grens bij Venlo of Arnhem op 'slot' gaat zoals sommige politici willen.. dan is het gauw afgelopen met dozen die kant op rijden, denk ik. Althans, een stuk minder dan.. 'Wij' hebben dat land opgespoten.. maar de terminalbedrijven hebben hun eigendom toch ergens in Azië? 'Wij' rijden grotendeels die dozen etc. weg.. maar de A15 is vaak toch nog een bottleneck als ik zo de fileberichten nu en dan beluister.. duss, of 'wij' daar dan zo trots op moeten zijn? Ik zie ook niet in hoe de EU de R'dam haven nu zo dwars wilt zitten.. Ga uit van eigen kracht, dat blijkt maar weer. Als de havens in, ik noem maar wat, Griekenland wat beter gaan draaien.. en die inkomsten daar op een legale manier IN het land blijven én op de juiste plek .. (overheid..) gaat daar de economie misschien wat beter draaien en komt er ooit nog een euro ofzo onze kant terug op..
 7. Och, kon makkelijk achter het wiel.. het gras staat er hoog genoeg voor d8 ik.
 8. Ja, er zal wel een noodzaak voor zijn geweest.. maar dan is je laten zien binnen de file, om ruimte te vragen, toch de enige manier? Of men belt met de verkeerscentrale en laat de spitsstrook (deels) sluiten om een vrije doorgang te creëren. Maar ja, misschien maakt deze beste man/vrouw geen onderdeel uit van de proef met 'blauw blauw en optische geluidssignalen'.. want dan was het helemaal 'makkelijk' geweest.
 9. Ik denk een verkenning uitvoeren voor een toekomstige wegverbreding?
 10. Nou ja, ons landje doet niet zoveel hoor, denk ik. Op een stukje faciliteren na dan Althans, al dat wat er in die containers zit.. wordt vooral ergens elders in o.a. Europa gekocht of bewerkt... denk ik.
 11. Vreselijk.
 12. Lijkt mij ook, zo'n vereniging zal niet heel dik in de slappe was zitten, vermoed ik. Wijlen mijn oom was ook duivenmelker. Destijds zag ik altijd een trekker van Spaansen voor de trailer met duiven.. inderdaad veelal op donderdag of vrijdag.. zodat op zaterdag de duiven terug kwamen.. en dan eind van de middag naar het clubhuis om de resultaten te delen / prijs in ontvangst te nemen.
 13. Nee, klote zooi. Sterkte voor wie het betreffen.
 14. Ik vanavond een MAN VOS (15-..) zag met een postduiventrailer erachter. Geinig dat zij dat vervoer ook doen.