Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3485
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

18470 profielweergaven

Durashift's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2,8k

Waardering in de gemeenschap

2

Community Answers

 1. da's nog riant voor koffie drinken. Bijna 12 €piek per uur.. A1 is wel voldoende hoor, nét onder een tientje bruto per uur..
 2. Dit is zoals ik het bedoelde. Als je dan uit dienst gaat.. krijg je nog een uitbetaling van de vorige werkgever als je bij de nieuwe al bijna de proeftijd voorbij bent.. (bij 1 maand).. Vind ik wel geinig.
 3. zo is dat. Als ik meer (snelweg) rijwerk heb, doe ik veel meer kilometers met een tank brandstof. Maar, wel minder stops.. en dus omzet..in feite. Ze willen e.e.a. meer gaan clusteren per stad/regio.. dus zuiniger met brandstof wordt het niet. Moet nu ook elke maand de kilometerstand doorgeven ivm de lean&green voorwaarden (CO2 prestatieladder..)
 4. Durashift

  Nieuws in plaatjes

  Hij maakt er geen plaatje van.. maar het is iets met een gordel voor buiten de auto. https://scontent.fams1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/193857356_747913902543446_4763380612671150851_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-3&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=3AxildyqZv0AX_fvrck&_nc_ht=scontent.fams1-2.fna&oh=1d655b90df35709419fb571f5527986b&oe=60DC663C
 5. Durashift

  Een week van een koetelaar

  en een beveiliging dat de kraan niet de deur eruit kan drukken indien men 'vergeet' eerst de deuren te openen, neem ik aan?
 6. Zou het? Van 6 km/h per uur snelheid minderen in glijdende schaal lijkt mij dat niet te kunnen. Van een noodremming kan ik mij dat wel voorstellen. Probleem is gewoon dat het zó druk is op bepaalde corridors, dat het hutje mutje rijden is en afstand houden (helaas) vaak niet voldoende lukt. Maar ook de 'klassieken' zoals in de papieren rommelen.. een kilometer of wat voordat de afrit genomen moet worden.. ben ik ook tegengekomen.. (ik ging er maar voorbij).. Dat er nog chauffeurs op de snelweg NIET op de cruisecontrol rijden.. kan ik mij eigenlijk niet voorstellen. Ja, ik .. maar dat is omdat de laatste 5 km/h niet geregeld kan worden. (niet goed ingesteld). Reed ik dus van de week van Zaltbommel naar Deil met een ingeschakelde kickdown.. Levert wel geinige motordata op... denk.
 7. Durashift

  Flauwekul.

  Ja, zo kan je er ook naar kijken. Argument dat snelheid uiteindelijk de grootste boosdoener is vind ik inderdaad flauwekul. Als de (zwakkere) verkeersdeelnemers nu eens gewoon de verkeersregels toepassen.. zal het ook al veel schelen. (ja, okay, snelheid is ook een verkeersregel..) maar ik denk dat het gewoon kan beginnen met de voorrangregels toe te passen. Vooral fietsers dienen dat eens te gaan uitvoeren. Hand uitsteken. Niet 'gewoon' de rotondes oprijden.. fietsers.. etc.. Ja, het veilig deelnemen aan het verkeer is vooral anticiperen op en het oplossen van fouten van anderen.. maar ondertussen ben ik er wel een beetje klaar mee.. dát het vooral het opvangen van andermans gebrek aan het toepassen van enkele basale verkeersregels.
 8. Durashift

  forumgebruikers gespot

  Was Erwin75 vanmiddag (dinsdag) aan het graven op vliegbasis Volkel?
 9. Ja.. maar lijnen zijn plat.. en als er rechts niks zit, gewoon rijstrook 2 oprijden vanaf rijstrook 1, lijkt mij. Blijft een rot stukje. Was vandaag helemaal ruk daar.. met een afgesloten Velsertunnel. Ik stond vanaf Rotterpolderplein in de file (privé auto). Ik dacht eerst dat de brug open was geweest.. maar later bleek dat de zeilboten nog lagen te wachten..
 10. Ik zou links gebleven zijn. Is maar voor een kort stukkie , ook omslachtig. Knipper uit naar links en gáán.. wat rechtdoor wil aan personenverkeer kan er dan mooi rechts voorbij.
 11. klopt, maar dan heb je dus maximaal 1 maand proeftijd.. een proeftijd die te kort is om een volledige kijk op de totale beloning te krijgen (omdat overuren etc. één periode ná de periode waarin ze gemaakt zijn, uitbetaald worden.)
 12. Dat eerste salaris is voor het standaard werk. De uitbetaling van de gemaakte overuren in periode 1 komen toch pas in de 2e periode.? Dus, dan wordt het een proeftijd van 2 maanden.. maar dan heb je daarna direct een vaste aanstelling (in de regel). https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/arbeidsovereenkomst-en-cao/vraag-en-antwoord/hoelang-duurt-een-proeftijd
 13. Maandag eerst Oss en daarna doorsteken naar omgeving Udenhout en dan weer terug richting Veghel. (verwacht ik)
 14. Het moet ook maar eens een keertje klaar zijn met het excuus dat door de corona drukte vertraging in de levering van online / offline bestelde producten zit. Velen die er snel bij wilden zijn.. hebben nu toch wel de spullen online besteld dat nodig was, in de afgelopen maanden?? Klantenservice: bel niet.. maar stuur een appje.. > binnen 3 werkdagen antwoord.. manamanaman.. Op maandagmorgen een matras online in Uden bestellen.. hoeft alleen maar ff in de avond opgepikt te worden door de voormalige PTT/TNT.... hóp naar de subcontracter in Opmeer en dan uitleveren in Den Helder. > dat duurt, áls het meezit, dadelijk 4 werkdagen.. Lekker hoor. 2 werkdagen was 'de verwachting'.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden