Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3473
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

2773 Excellent

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

17980 profielweergaven
 1. Zit er nog een hefas op die starre 3 asser? As heffen maakt de bochtstraal ook iets korter. Ik heb weinig ervaring met gestuurde trailers. Maar die 'duwen' in het algemeen meer de bocht door.. een 3 asser wringt voornamelijk. Dus ja, meer ruimte nodig. Starre 3 asser voorbeeld:
 2. Kan wel, althans, met de Stoneridge is het mij gelukt om anderhalf uur op OUT te rijden, mét bestuurderskaart erin.. Ik heb de kaart er altijd in zitten en moet dus eerst de beginplaats invoeren.. maar dat zit verdomde dicht bij de OUT functie.. en té snel OK drukken resulteerde dus in die fout.. Volgens mij zegt men dit, namens de werkgever, om de chauffeurs een beetje 'op te voeden' door op de angst voor een onderbroken rust bij hen te drukken.. terwijl eigenlijk de chauffeurs die in de avond/nacht het verdommen om eerst de auto op OUT te zetten alvorens te
 3. Durashift

  waar sta jij vanavond??

  ff met de telefoon, digitaal, vertalen? 2x 24 uur niet? Met Hemelvaart terug zijn en een lang weekend maken?
 4. Durashift

  forumgebruikers gespot

  Ja, jij zat in een ander land. Kan je niet vergelijken.
 5. Durashift

  forumgebruikers gespot

  Edit: de auto van Roadtrain vanochtend op weg naar Tiel, via de N322, ook aan het omrijden, net als ik (maar dan de andere kant op), denk ik. Jullie auto's waren goed vertegenwoordigd in die hoek. Eentje reed zich op knp. Deil vast in de kijkersfile die daar al begon en vanaf Waardenburg kwamen er ook nog twee aanrijden. Goed bekeken hoor, Opa en Oma dag. Was toch (weer) grotendeels ruk weer om buiten te werken..
 6. nou ja.. niet als je proactief als medewerker eerst vraagt of je destijds aangeboden beschikbaarheid nog gewenst is door de werkgever. Dan had de planning toch even kunnen zeggen: uhm, ik weet het nog niet, je hoort het voor tijdstip x. Nu was GDT toch blij gemaakt met een dooie mus.
 7. Klopt, was bij mijn moeder ook zo. Immers, de Jonge zei al: prikken wat de pot schaft. Maar, op de RIVM website stond bij de nieuwsberichten de aankondiging voor het uitsturen van de oproepbrieven voor de leeftijdsgroep van mijn moeder en daarin stond dat die groep mensen het Pfizer vaccin krijgt. Kortom, als je wilt zou je het wellicht op de website van het RIVM na kunnen lezen, als soort van second opinion. Trombose icm Pfizer heb ik nog niet echt gehoord. Duss, die staatsloterij prijs is aannemelijker. Gelukkig dat de bouwmarkten weer zon
 8. mijn punt is dat 'het prikken' wél een verplichting wordt omdat er anders diverse zaken, die voorheen zo normaal als wat was voor grote delen van onze samenleving, niet meer kunnen omdat mensen een vaccin niet hoeven. Zie ook de laatste regels van Erwin75 zijn opmerking. Intussen is de stemming in de 2e kamer, over die speciale Testwest (tijdelijk..) met een week uitgesteld. ~~~~~~~~~~~~~~ Hebben alle hier ingeënte personen wél toestemming gegeven om hun data met het RIVM te delen?
 9. Ja, lijkt mij ook. Diensturen zijn de uren die je dienst geduurd heeft, waarbij de pauzes niet betaald worden.
 10. voor de helderheid kan men, indien dit punt in de volgende CAO in tact blijft, wel erbij schrijven dat de toeslag over het uurloon van de gewerkte uren betreft. Want dat lijkt mij wel logisch. Dus, werk je er minder dan 8, is het wellicht in je nadeel, bij meer dan 8 is het een extra ten opzichte van een vrije dag. Aan de andere kant: een vrije dag is soms niet in geld (qua waarde voor de betreffende persoon) uit te drukken. Alleen.. juist in deze periode heb je vaak al die extra vrije dagen.. en je moet zo'n dag binnen 8 weken opnemen. Zal mooi zijn als
 11. Dan denk ik dat men jou voor dat stukje 'stukgoed' achter de hand wilde hebben. Bouw en industrie (grossiers) zijn dicht (op een paar projecten na die 24/7 doorgaan omdat nu vakantietijd is (rail infra projecten bijvoorbeeld).
 12. Denk dat de 'grote jongens' die maandag voor koningsdag wel uitgepland hadden (verplichte dag vrij voor de bouwers)? Er waren wel plukjes op de bouw aan het werk, her en der, van wat ik zag. Bij ons is het weer puzzelen om een weekplanning van 5 werkdagen in 4 te stoppen.. om alle routes 'in principe' te rijden.
 13. Dat gebeurt met de griepprik ook. Hebben mijn moeder en ik in de nabije kennissenkring meegemaakt, vorige winterperiode. Nee, hárd bewijs is er niet.. maar als er in een verzorgingshuis na een griepprik rondje een maandje later in eens achter elkaar nieuwe plekken beschikbaar komen.. hebben wij dat verband wel getrokken. Mijn moeder heeft de vaccinatieoproep nog lekker in de kast liggen. Ondanks dat zij ook tot een 'risico groep' behoort. Maar dat risico (hart gerelateerd) op niet meer kunnen leven heeft ze nu al bijna 10 jaar met haar aangepaste leefstijl prima onder c
 14. Durashift

  forumgebruikers gespot

  Insgelijks. Het is ook maar net hoe je rijdt om elkaar tegen te komen.. als 'mijn' rondje andersom was geweest, had ik je niet aan het dok zien staan.
 15. Nog één keer, want dit is niet het goede topic ervoor.. maar in het kader van 'waar gaat het heen..' ??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden