Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3934
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  6

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

22357 profielweergaven

Durashift's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

3,1k

Waardering in de gemeenschap

2

Community Answers

 1. Mooi dat er helderheid is, kan ik a.s. zaterdag(avond) een zevende dienst maken voor de, verkorte, wekelijkse rust.
 2. Nee, de belastingdienst komt gewoon een stukje innen zoals dat ook elke maand bij de werkenden in loondienst gebeurt. Het moet maar eens afgelopen zijn met al dat doorschuiven van bedrijven (op naam stellen van een pas geboren kind bijvoorneeld) zodat het fiscaal vriendelijk is en er geen belasting over de waarde van het bedrijf afgedragen hoeft te worden. Laatst ook het verhaal moeten aanhoren van een stoppende ondernemer die nu 2 ton aan euro's moest betalen aan de belastingdienst. Was ie pislink over.. maar vergat ff dat het al die jaren nooit betaald is doordat het bedrijf, bij een dreigend faillissement, overgezet was op de dochter. Vooral het vastgoeddeel zorgt natuurlijk voor de waarde en dus het afrekenen met de fiscus. Fiscaal advies was erbij geweest enzo.. maar ja..de ene fiscalist is de andere niet. Ik heb er geen medelijden mee.
 3. Klinkt logisch. Bij Rigger / Rigging denk ik eerder aan podiumbouw (muziek / events). Althans, daar ken ik het woord van. Bedankt voor de antwoorden, @ allen.
 4. een persoon die op de bouw de spullen aan de hijsbanden/ketting vastmaakt? Hijbegeleider? Of heeft dat niet echt een naampje?
 5. die van 6 werkuren krijg je dan zeker als je er wat veel van 10 a 12 hebt gehad en je dus te veel aan overuren komt?
 6. Werkt(e) toch een, nu niet meer actieve, forummer van hier, toch?
 7. Durashift

  Bullbar verbod

  Volgens mij klopt dit niet: er is een EU regel dat stelt dat als leden van de unie voldoen aan de regelgeving van het land van herkomst, dit hun niet mag belemmeren in een ander land van de unie, kort gezegd. Zoals met de winterbandenplicht in o.a. Duitsland. Wij in NL kennen die plicht niet dus een Duitse verplichting hiertoe kan mij, als NL weggebruiker en ingezetene, niet verplichten om bij de grens winterbanden te monteren. Dát is dan sec de regelgeving voor het hebben van winterbanden onder de auto, onder winterse omstandigheden. Dat het qua verzekering etc. anders ligt en dat er door de mogelijke risico's in de praktijk erop neerkomt dat je tóch winterbanden (of allseasons) hebt onder de auto op doorreis naar de wintersport op een stralende winterdag.. is dan weer een ander verhaal. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Op zich wel goed dat de verkeerspolitie zich hier eens druk over maakt. Hier in de regio rijdt er zelfs een rijschool met zo'n rek voorop. 😕 Dat het CBR examens afneemt in een auto die, formeel, niet aan de regeling voertuigen voldoet is, op z'n minst, apart te noemen, denk ik dan.
 8. Iets anders dat ik vind: het zou in deze tijd toch niet meer mogelijk moeten zijn om met uitgeschoven kraan volle bak over de weg te rijden. https://nos.nl/artikel/2493733-vrachtwagen-trekt-stuk-bovenleiding-mee-in-vught-treinverkeer-tot-morgen-verstoord
 9. Als je niet in de bloemen wilt kan je misschien ook regionaal rijden in de winkeldistributie, om mee te beginnen. Bijvoorbeeld vanuit Pijnacker / Den Hoorn (d8 ik) voor AH / Simon Loos of een andere transporteur.
 10. Valt er mee te werken of niet?
 11. Goed nieuws, denk ik, zo lezende. Hopelijk gaat je opname nu net zo voorspoedig als de eerste run van enkele weken geleden.
 12. precies, het zijn die afdrukken die het soms 'net echt' doen lijken. Nu komt de tijd van modderige rijplaten er ook weer aan.. sompige weilanden die de platen kunnen overspoelen, dus extra glad. Allemaal niet fijn soms. Ondergrond aanvullen onder rijplaten wordt ook amper gedaan, volgens mij. Kost ook geld natuurlijk.. maar soms heb je van al dat water nog weken last na één dagje regen. 😢
 13. Ik ben geen spelletjes mens.
 14. .. de rijplaten verhuur business verplicht mag worden om een hark achter de auto aan te hebben tijdens het opladen van de platen. Soms lijkt het er bnamelijk verdomd veel op dat er rijplaten op de grond liggen.. maar die zijn dan net opgehaald en kijk je slechts naar de afdrukken ervan in het zand. Niet handig als je denkt dat je over de rijplaten kan rijden. Als de grond nou gewoon geverticuteerd erbij ligt na het opladen van de rijplaten.. dan is het duidelijk dat je daar niet op moet rijden met enkele tonnen aan gewicht. Ja, ik hoor je al denken: kijk dan uit je doppen, Durashift. Ja, dat deed ik ook wel maar jullie weten ook dat je sommige adressen gewoon 'op routine' aanrijdt. Het bleek onvoldoende van de week.. zakte met het voorwiel nét aan weg in de klei.. maar kon er nog uit komen op eigen kracht. 🙂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden