Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3350
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

2642 Excellent

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

16881 profielweergaven
 1. Durashift

  wist je dat

  Bedenk ook waar dat ding in de tuin komt te staan. Ik zie ze soms plompverloren ergens in het midden staan.. kijk je dan toch ook mooi tegenaan. Enfin, dankzij geluidarm bouwen zal je er binnen weinig van horen, denk ik. Maar wat doet iemand op een zomerdag als je in de tuin zit en het gezoem van de ventilator de pret bederft?
 2. Durashift

  Simon Loos

  Andersom al eens gedaan ? In Tiel leeg en bij Pokon Naturado laden ipv leeg door naar Ede?
 3. Ja, zo is het in de tegenwoordige (werk)samenleving: als de zon schijnt is er altijd wel een reden te vinden/maken waarom het dak van de loods niet gerepareerd kan worden. Regent het pijpestelen.. hoeft er niks verzonnen te worden.. maar repareren / iets erbij krijgen kan dus eigenlijk nooit (meer).
 4. Durashift

  Simon Loos

  Zonder een beschikare trekauto ervoor, doe je daar weinig mee. Trailer laten staan bij de Praxis lukt niet, denk ik. Een bulk chauffeur bij de Docomar inschakelen voor het toezicht bij het lossen en de trailer wegtrekken.. is misschien wel een optie.
 5. Durashift

  Simon Loos

  Nou zijn die bouwmarkten wel tot laat open (als ze ook tot sluitingstijd goederen willen ontvangen..).. maar als er wat tegenzit op die rit met potgrond en je pas de volgende dag om 9 uur bij de Praxis kan lossen.. dan is 'de winst' wel weg omdat je ook later met het eigen werk in Tiel kan starten.. Dan was leeg rijden misschien wél voordeliger.. dan te laat uit Tiel vertrekken met eventuele 'boetes' wegens te laat leveren tot gevolg hebbende.. Is dat aspect niet waar Pierre op doelt?
 6. Joh, die werken er al lang. Dat is niks nieuws.
 7. Ja, dat zou mijn back-up plan geweest zijn, De plaatselijke Karwei is een paar meter hier vandaan. Maar, dan heb ik misschien net niet het juiste exemplaar qua formaat.. zit ik weer te klooien met een andere klem in de accubak. Mwah, dat valt wel mee, denk ik. Heb nu een Panther batterij voor 6 tientjes. (en een eurotje of wat voor de brandstofkosten) https://www.panther-batterien.de/ Onderstaande lijkt er veel op. https://accutotaalcenter.nl/accu/panther-premium-53646/ Prijs is gunstig.. maar ja, 'tijdelijk niet leverbaar'..
 8. Tja, aan de andere kant... sommige speciale aankopen kan je eenvoudig online kopen.. maar steeds moeilijker offline, lijkt het wel. Ik moest dus een nieuwe accu voor de auto hebben vandaag. Online kan je dat kopen.. maar dan heb ik die niet vandaag.. Nu was ik in de veronderstelling dat de automaterialenzaak (welke nog voor de particulier open is..) op de zaterdag wel tot een uurtje of 16 open is. Althans, zo was dat vroeger wel in mijn herinnering. Nou, dat was er maar één en wat kilometers verderop. De meesten zijn rond de middag al dicht. Misschien vanuit
 9. Kijk an, je bent toch overgestapt. (toch?...of heb ik de verkeerde voor mij).
 10. Maar, heb je dan niet de elektronica (canbus) wat inzake de camera spiegels verwijdert / uitgeschreven / op niet actief gezet moet worden? Denk dat de dealer angst heeft voor software problemen in de rest van het systeem.. wat dan weer voor zijn rekening komt (want de fabriek zal wel zeggen dat er aan gesleuteld is tijdens de garantieperiode.. en dat dit de garantie teniet doet..). ??
 11. Durashift

  wist je dat

  toevallig vorige week in Arnhem in een (brede) straat moeten zijn alwaar de politie met een bakwagentje en een versnipperaar stond om op 1 hoog een plantage weg te halen. Nou, dat ruik je wel in de verre omtrek..dat had ik niet verwacht. Jemig hé, je zal dat voor je werk moeten doen.. De wind stond in de richting waar ik naar toe moest.. dus heb het raam maar dicht gedaan en ff de recirculatiestand ingeschakeld.
 12. Durashift

  Simon Loos

  Krijgt wel werk van VOS doorgeschoven Ze hebben het eigen vervoer van de Blokker recent aangekocht. Zit nu een Snel sticker op die rood/oranje wagens. En op een Snel trailer zit weer een VOS sticker, d8 ik laatst te zien.
 13. Durashift

  Simon Loos

  Ow, maar die hebben een eigen 'academy'.. dus dan kan je de mensen nog een beetje kneden ervoor waarschuwen..
 14. Gistermiddag hoorde ik bij één vandaag radio1 een item over de postbezorging, nav de huidige 'feestdagen drukte' etc. Het gaf wel een mooi inkijkje in hoe men werkt. Natuurlijk, één en ander is al jaren bekend (in 2013 hier al een topic over, kwam ik tegen) maar nu tóch weer ff duidelijk gemaakt. * In de radio docu. spreekt de bezorger over 5 minuten per pakket (stop). In de video (andere bezorger, TV uitzending) wordt over 2 minuten gesproken. * 15 minuten geen pakket scannen = 15 minuten eigen pauze. Lekker als je ongewenst na een levering wat vertraging op een
 15. Gistermiddag stonden deze camera's op de A12 gericht, net na Grijsoord richting Utrecht (op het viaduct van de N224). Wat mij opviel.. er stond een oud model Caddy in de berm met 2 gele jassen erin. Geen 'politie T5' te bekennen. Het kwam op mij over dat dit mensen van de camera/software leverancier waren (die uit Australië). Hoeft er, doordat er een BOA in Leeuwarden mee kijkt / beoordeelt, geen politieambtenaar meer bij de camera's te staan? Is deze vorm van mobiele controle nu helemaal uitbesteed?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden