Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3504
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

19431 profielweergaven

Durashift's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

2,8k

Waardering in de gemeenschap

2

Community Answers

 1. Gebroken beton. Puntbelasting te groot, denk ik? https://www.gld.nl/sport/7413303/roep-om-onderzoek-naar-ingezakte-tribune-vitesse-fans-hebben-geluk-gehad
 2. om het dus aantrekkelijk te maken komt 50 Engelse ponden per uur dichter in de buurt.
 3. ow, hebben ze het voor elkaar?
 4. Maar, met voldoende assen zou je leeg er wel over kunnen?
 5. Maar, ben je dan in loondienst of wordt het een ZZP constructie? 30 euro per uur, dat zal wel een vorm van eigen boontjes doppen met de diverse belastingdiensten worden, denk ik? Het is in ieder geval al 5 euro per uur minder dan het NL voorbeeld wat hier laatst voorbij kwam.. .. plus dat je voor de vrije dagen toch ook nog een onderdak aldaar zoekt. lijkt mij.. OF een keer per maand terug naar NL gaat, dat kan ook natuurlijk.. maar kost ook geld.
 6. Eén van die assen is achteraf montage, heel gedoe geweest, maar dat is in de video's allemaal terug te zien.
 7. Da's mooi. Volgens mij zijn ze nog niet klaar met de coating van de brugoverspanning. Wordt wel mooi daar, lekker kleurtje erop.
 8. dus? Vermoedelijk mensen die naar een concert in Nijmegen (Goffert?) moeten.. dán is die Mac wel zo'n beetje het enige waar je langs komt, dichtbij Nijmegen. Of je moet moeiljk gaan doen bij Kronenburg.
 9. Durashift

  Een week van een koetelaar

  is ook meer voor de vangploeg bedoeld. Beetje met die karren heen en weer door de trailer lopen.. daar wordt je niet zo hongerig van hoor.
 10. Durashift

  30 km per uur

  Jawel, máár je mag nog altijd niet zonder meer ervan uitgaan dat een verkeerslicht jou een vrije doorgang verleent. Er dient altijd gekeken te worden of de weg vrij is om op te rijden. Dat er verkeerstekens aangebracht zijn op kruisingen met verkeerslichten is omdat verkeerslichten kunnen uitvallen of op bepaalde tijdstippen buiten werking zijn (da's tegenwoordig bijna niet meer het geval, volgens mij) en dan gelden de verkeerstekens om de voorrang te regelen. Dus eigenlijk zou aan artikel 64 de woorden 'in werking zijnde' toegevoegd moeten worden aan verkeerslichten. Vind ik.
 11. Durashift

  wist je dat

  Als je dit forum nou als één groot chauffeurscafé kan zien.. dan zijn er mensen die graag aan de stamtafel zitten en daar graag hun dingen van de dag delen. Andere mensen (chauffeurs) willen graag aan een eigen tafel zitten en lezen de krant/telefoon tijdens het eten. Kán allemaal en de één hoeft toch niet de ander te wijzen op de, in zijn ogen, verkeerde plek in het café?
 12. Durashift

  Truckwash Amsterdam dicht

  Dat is die achter de Shell toch? Jammer, was toch geen verkeerde locatie, d8 ik zo.
 13. Durashift

  wist je dat

  Ben ik met je eens. Maar, kijk dan ook niet in dat draadje. Doe ik ook niet. (okay, heel af en toe wel.. maar dan weet ik na een paar plaatjes al weer waarom ik dat nou geen leuk draadje vindt.) Het is voor anderen kennelijk wel belangrijk, want de postratio is daar vrij hoog. Laat het gaan. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ik ben dit gehakketak op elkaar zo zat, telkens.
 14. Durashift

  waar sta jij vanavond??

  Voor het restaurant hebben ze een gravelvierkant waar je redelijk veel lengte hebt om achterwaarts te staan (met de neus richting Nijmegen) naar mijn ervaring. Reguliere parking van Rijkswaterstaat staat altijd wel vol ja.
 15. ... en het project is af!. Na vele aanpassingen, tegenslagen en dus vertraging is dit project gereed gekomen. Info: https://planet-pfm.odoo.com/nl/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden