Spring naar bijdragen

Pierre

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  9926
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  271

Over Pierre

 • Verjaardag 13-05-1969

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Pierre's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

16,3k

Waardering in de gemeenschap

 1. Wat moeten wij met dit soort informatie op een chauffeursforum, of wat is precies jou insteek met dit verhaal Ger?
 2. Mij ook niet, er zijn genoeg situaties dat ik b.v een oproep wegdruk en de telefoon bewust laat liggen omdat ik mijn volle aandacht ergens anders nodig heb, b.v midden in de drukte van Parijs zoals je zelf als voorbeeld geeft. Maar er zijn ook legio momenten op een dag dat je een paar uur achter elkaar zit te sturen op een rustige weg en tussendoor even een appje stuurt of iets opzoekt. Al diegenen die durven te beweren dat ze zich hier nooit schuldig aan maken liegen dat het gedrukt staat.
 3. Dat zeker. Maar dat was eigenlijk niet mijn vraag. Ik stel de vraag daarom even anders; hoe vaak zit jij zelf met de telefoon in je handen. Gewoon eerlijk zijn, open kaart spelen... Ik zelf dus zeer regelmatig, Wel met de telefoon op het stuur, bellen doe ik via BT. Af en toe een appje sturen, iets zoeken op Google Maps, routes versturen via MyDrive Connect, TruckFly raadplegen, het forum even bijlezen, een foto maken onderweg. Allemaal zaken waarbij ik dus zelf ook een telefoon niet handsfree bedien tijdens het rijden. De gebruikelijke zaken waar iedereen achter het stuur zich wel eens schuldig aan maakt, geen man uitgezonderd...
 4. En dan nu de vraag; hoeveel vrachtwagenchauffeurs op dit forum durven keihard te beweren dat ze nooit met een GSM in de hand zitten tijdens het rijden. Dus ook om b.v. even de BlueThoot aan te zetten, even snel op Whatsapp kijken, een foto schieten onderweg etc. We zijn allemaal geen haar beter..
 5. Pierre

  waar sta jij vanavond??

  Ik weet het echt niet, ik kom Godzijdank bijna nooit in dat land. Moet er alleen doorheen. Maar natuurlijk leer ik graag bij; ik heb werkelijk uitstekend gegeten in een keurig restaurant, alles compleet en keurig verzorgd en dat zeg ik niet heel gauw.. Wat maakt dan volgens jou die toko in St. Martin 100 keer beter als dat hotel?
 6. Ach ja, al rijdt je er gemiddeld maar 3 tot 4 per jaar dood met je voertuig, dan is 1 leven bespaard toch al een mooi resultaat? Sjonge jonge...
 7. Pierre

  waar sta jij vanavond??

  "Le Relais Caladois", Villefranche-Sur-Saône..
 8. Pierre

  Tomtom expert 6 & mydrive

  Dat probleem heb ik ook wel eens. Van alles proberen, resetten, opnieuw aanmelden, maar niets wil dan helpen. Geduld is een schone zaak in dat geval met deze apparaten.
 9. Morgen nog laden Arzès en Narbonne, grote kans dat we vrijdag bij elkaar in de buurt zitten André.
 10. Pierre

  waar sta jij vanavond??

  "La Palmeraie" Toulouse.. Voor diegenen die nog wel eens in deze hoek komen; er is een schitterende en splinternieuwe bewaakte parking gemaakt hier voor zo'n 150 auto's, pal naast de routier!
 11. Pierre

  Tomtom expert 6 & mydrive

  Welke foutmelding geeft hij precies Alain?
 12. Pierre

  forumgebruikers gespot

  Zo is het Cor! Of je nou 2,5 of 25 ton weegt, met een tachograaf erin hoor je gewoon bij de 'grote jongens'!
 13. Pierre

  waar sta jij vanavond??

  "Relais des Cincq Routes", Parnac..
 14. Rob, deze hele discussie is ruim een jaar geleden al uitgebreid aan de orde geweest op dit forum. Ik heb toen al eens een uitleg geplaatst, met voorschriften en voorbeelden hoe de stickers geplaatst dienen te worden. (klik>>>)
 15. Colayrac-Saint-Cirq, Montauban, Dieupentale, L'Union, Plaisance-du-Touch
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden