Spring naar bijdragen

roadtrain

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5019
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  172

Over roadtrain

 • Verjaardag 21-10-1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zaanstreek

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

roadtrain's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

10,2k

Waardering in de gemeenschap

 1. roadtrain

  Standkachel

  Dit topic maar even omhooggeplaatst. bij ons nu met nieuwe trekkers een soortgelijk probleem. kan de standkachel wel programmeren (tijd instellen om de volgende morgen aan te gaan) maar deze gaat dus niet aan. Is dus geen adr trekker. De eerste is al terug geweest om aan te passen maar is dus door de dealer niet gelukt!! Wie weet er wellicht een oplossing?
 2. Het is daar een hoogst “ongelukkige” situatie maar daar dien je toch op tijd op te reageren. Je wordt eerst al naar een andere smalle rijbaan “gedwongen” tussen van die rood/witte borden door. (Het was in beide gevallen bij daglicht) dan zie je dat je naar links moet en vervolgens naar rechts. Je kan ook zien dat het schuin afloopt. dus of je gaat er te hard in of je geeft te vroeg gas (dan trek je jezelf onderuit) of je neemt de bocht naar rechts te groot en corrigeert te snel. In beide laatste gevallen hangt je oplegger al scheef naar links en is het een kleine moeite om dan nog “om” te gaan (hier dus altijd naar links) eigenlijk zou er na de eerste een verkeersregelaar bij moeten staan om je te “manen” zo langzaam mogelijk te gaan of zo een grote lichtkrant die je op het gevaar attendeert. uiteindelijk blijft het echter je eigen verantwoordelijkheid om op dit soort situaties je rijgedrag aan te passen…..
 3. Nou nee….. hij moet links /rechts en dan op de rechter baan uitkomen…..
 4. (Te) hard rijden word gestraft. ergste is dat je op de rijbaan van tegenliggers komt. Liep de vorige keer net goed af. https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20231108_36420660?fbclid=iwar1u_wrb1n98omagqwuyyi5yj8vwlq83o02vv6wcyektwcffomffmdgai3o_aem_aeefgdm21eg2qbwbc-hcw1jugaa4zy2a7ji1h1founyydrjcegvs-iq_r4jmapg4-uc&utm_campaign=seeding-nhd&utm_medium=social&utm_source=facebook https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20231025_61344702
 5. Hoe schrijf je kangaroe? Het Nederlands heeft kangoeroe ontleend aan het Engels, maar aanvankelijk werd het woord als kangaroe gespeld. In 1872 veranderde de spelling in kangoeroe, maar soms wordt nog – zelfs in Trouw – de officieel verkeerde spelling kangaroe aangetroffen.
 6. Deze nog met spiegel hoor😊
 7. Dank je. De MAN beviel mij ook prima hoor. Behalve de gigantische dooie hoeken bij de spiegels. precieze reden waarom nu weer voor Scania gaan is mij niet bekend. maar wel een geweldig zicht rondom😊 dit zal toch mijn laatste wel zijn. De andere kleur groen is de nieuwe huiskleur van de opdrachtgever.
 8. Vanaf vandaag…..😊
 9. En welverdiend……🤪 vanaf morgen rijd er ook permanent iemand anders mee……..
 10. roadtrain

  Tomtom Go Expert 7 loopt vast

  Terug naar de winkel? Garantie?
 11. Zomaar in een veld in Frankrijk…..
 12. Zelf vanmiddag even “live” gefilmd. aankomst van turbine voor waterkrachtcentrale in Fiesch (Zwitserland) 2 x Mercedes 730pk 168 wielen….
 13. https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2023/16/meer-verkeersdoden-in-2022-vooral-fietsende-75-plussers-vaker-slachtoffer In 2022 kwamen 737 mensen om door een verkeersongeval, 155 meer dan in 2021. Daarmee is het aantal verkeersdoden het hoogst sinds 2008. Het aantal dodelijke verkeersslachtoffers nam het sterkst toe onder fietsers van 75 jaar of ouder. Dit meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers. Het aantal verkeersdoden lag in 2022 bijna 27 procent hoger dan het jaar ervoor. Net als in voorgaande jaren kwamen meer mannen (522) dan vrouwen (215) om in het verkeer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden