Spring naar bijdragen

roadtrain

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4441
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  125

Alles door roadtrain geplaatst

 1. Maar ook jouw “kogel” heeft Max kogeldruk…..als je daar veel/altijd boven zit dan misschien verstandiger om vaker slijtage te meten of vervangen. Bij mijn “Twin combinatie” moest ik ieder kwartaal voor controle naar binnen. Remmen vangmuil en trekoog.
 2. Als je er van uit gaat dat iedereen de aanhanger juist belaad is dat dus niet zo……… Evt met behulp van kogeldrukmeter
 3. De hobbykarretjes maken niet zo veel km’s of je moet met de sleurhut naar verre landen willen. maar dan nog vergeleken met permanent gebruik……
 4. Je hebt nog gelijk ook…..min 49mm maar dan zit je nog wel met de koppeling van de aanhanger Die worden niet gekeurd. Alleen eigen verstand gebruiken.
 5. Op aanhangers/caravans(al dan niet met kenteken) met kogelkoppeling zit geen apk….. Ook geen controle op trekhaak met kogel. Weet niet eens of bij apk de trekhaak meegenomen wordt. Hoogstens of hij nog vast zit. als dit soort dingen maar vaak genoeg gebeuren komt dat vanzelf…..
 6. Gaat zelfs heel ver de Corona discussie: ALMELO - Woensdag werd Almelo opgeschrikt door een lugubere zaak. Bij de parkeerplaats van een ziekenhuis werd in een auto het lichaam van een vrouw gevonden. Volgens regionale omroep RTV Oost zou een ruzie over het vaccineren tegen corona vermoedelijk de aanleiding zijn voor het dodelijke drama.
 7. roadtrain

  Bieten campagne

  Nee weet ik. Sitra ook. maar staan er altijd zo veel…..
 8. Beroepsmatig Ff nergens heen. privé nog een weekje met de caravan op pad😜
 9. Dat is voor sommigen misschien wel nieuw(s)😉
 10. Moet wel een “plaatje” zijn in dit topic….. een screenshot van een stuk tekst is niet een echt plaatje…..
 11. Flinke dag dus…. 👍
 12. roadtrain

  Nieuws in plaatjes

  Licht aan…..licht uit😊
 13. Verhuis je toch lekker naar Winsum🙀 https://www.rtvnoord.nl/nieuws/851220/winsum-wordt-geteisterd-door-wildplassers-autos-en-tuinset-onder-urine
 14. 06:00 katwijk. Daarna laden Velsen en dan ☕️ Bij tiny 😊
 15. roadtrain

  Niet pluis in de haven

  Ze moeten die containers pas open maken als het stil is😉
 16. roadtrain

  forumgebruikers gespot

  Moet even goed uitgelijnd worden👀
 17. roadtrain

  Bieten campagne

  https://www.cosunleden.nl/betacal
 18. roadtrain

  Bieten campagne

  Staan er al vaak heel veel in Hoogkerk. Zijn die voorgeladen of zo?
 19. roadtrain

  Bieten campagne

  Kan beter van maken: hou de open kant boven……. vraag mij trouwens af waarom zij nooit de lading af dekken. Is dat niet verplicht?
 20. De okv heb je nodig om je onkosten te dekken dus blijft niet veel van over. En die 12,43 heb je dus niet als je zoals jij zegt deel van de zaterdag en zondag werkt……. Wanneer jij niet op de za en zo kan of mag werken als je “over staat” heb je dus 62,91…. (en hele weekend van huis) wanneer je na maandag t/m vrijdag een extra zaterdag werkt heb je volgens mij wel meer €…. (en de zaterdagavond en zondag thuis)
 21. Tuurlijk. Maar je mag zo wie zo niet alle weekenden van het jaar werken…… en als alle collega’s hun steentje bijdragen valt het vaak wel mee. hoe denk je dat chauffeurs dat doen die vol continu rijden? RMO, brandstof, winkeldistributie, ov. Die nu negatief zijn over weekendwerk zijn wel soms iedere avond laat of nachten weg. Laten dus doordeweeks ook alles aan moeder de vrouw over.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden