Spring naar bijdragen

roadtrain

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5116
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  175

Alles door roadtrain geplaatst

 1. Met een vloot van meer dan 1750 trucks en 2900 trailers 2900 personeelsleden. bron: https://abtexel.com
 2. En weer zo lekker denigrerend. je had ook gewoon niet kunnen reageren en iemand in zijn waarde laten. te veel van jou reacties drukken een negatieve stempel op dit forum……
 3. Verschild toch niet veel met Nederland….😂
 4. En gewoon zoals een truck hoort te zijn: Met spiegels. Porumt toch altijd lekkerder dat die stokjes.
 5. Het is jou en geen jullie….. voor alle duidelijkheid: ik heb net zo veel contact met Ger als jou of jullie (er suggereren er wat meer hier) hier op t forum. Als jij nou gewoon reageert of negeert op wat ik over jou schrijf Ipv die 3 stukjes bagger die je uit kraamt……….wat dus kant nog wal raakt.
 6. Dit hoogstaande niveau zal ik gelukkig nooit kunnen halen…….
 7. Verder dan dit kom je niet? En dan heb je het ook nog gruwelijk mis🤪
 8. Dat geld voor mij dus ook….. En ik hoef geen vrienden met iemand te zijn om het voor iemand op te durven nemen. Dat was ook niet eens het geval…..
 9. Precies: ik zag dat jij buiten alle regels fatsoensnormen en waarden en zonder toestemming van de persoon zelf hier een portretfoto plaatste van een forumlid. Waarom? je werd daar niet op aangesproken, je werd er niet voor gestraft enkel de foto werd vervangen door iets neutraals…… kort geleden publiceerde jij hier de achternaam van iemand…….die hier onder een pseudoniem aanwezig is. Ook daar kwam je zomaar mee weg… dat is wat ik zie…. Dat is geen mening maar is gewoon provoceren uitlokken en de forumregels overtreden. kijken tot hoe ver je kunt gaan?
 10. Jouw “vriend” is echt geen haar beter…..en provoceren is een van zijn kunstjes. En negeren van forumregels is hem ook niet vreemd. En daar kwam hij ook nog ongestraft mee weg. (Meerdere malen zelfs. Tot voor een paar dagen terug) Hou toch op zeg. Van welke kant je het ook bekijkt moet zo iemand niet over een ander gaan oordelen. Ik neem het niet voor iemand op maar vind dat je niet de moderators tot een uitspraak moet uitlokken voor iets wat je dus zelf ook doet of hebt gedaan……
 11. Een heel verhaal. Maar wat wil je nu eigenlijk zeggen……?
 12. Hier stuur jij wel aan op een oordeel/antwoord van de moderator(s).
 13. De nieuwste scanias hebben heeeeeel veel beter zicht dan bv de voorlaatste man’s, dashboard rechts is verlaagd veel meer zicht tussen de raamstijlen en de spiegels. En onderling tussen de spiegels. En als je maar niet zoals sommigen helemaal onderuitgezakt met het stuur maar hun toe omdat dat er zo stoer uit ziet. Dan is de ruimte tussen chauffeur en dashboard en raam best wel prima.
 14. Niemand die zegt dat je hier illegaal bent want er is immers een generaal pardon geweest. al gaat hier iemand tien keer om wat voor reden en op welke manier dan ook weg…. Als de moderators beslissen dat iemand toch weer terug mag dan is dat aan hun en niet aan jou……
 15. Maar wel op stiekeme wijze binnen gedrongen en mocht ook nog blijven…. dus niet over een ander oordelen hoe of waarom die ook vertrokken is of terug komt. Net als iveco of Hendrik is het aan de moderators om daarover te beslissen.
 16. En dat durf jij te zeggen………
 17. roadtrain

  Auto motor

  Dan nog gaat het artikel langs de douane en krijg je het pas (als het nodig is )als er betaald is…. Zorg dat je een aankoopbedrag hebt van minder dan 430euro “Voor aankopen boven de € 430 betaalt u invoerrechten en belastingen.” bron: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/bagage/content/brexit-ik-kom-uit-verenigd-koninkrijk#:~:text=Dan betaalt u invoerrechten en,aankopen boven de € 300.
 18. roadtrain

  Vervaldatum

  Zonder kaart de openbare weg op mag niet..,… rijden op de pas van de instructeur mag ook niet…… ongeldige kaart wordt niet in de tacho geaccepteerd…… dus lijkt mij toch dat je dan een geldige chauffeurspas moet hebben.
 19. Vandaag ook nog. ik vind dat Rws hier toch wel enorm door de mand valt……
 20. En als je t wel begrijpt en lichter dan 25T bent dus denkt goed te zitten wordt je net voor je de A7 op wilt verrast met een bord dat je niet verder mag tot purmerend.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden