Spring naar bijdragen

roadtrain

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4782
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  156

Alles door roadtrain geplaatst

 1. de politie Drenthe meldt op Twitter dat de laatste arrestant van Wijster het politiebureau in Assen zojuist heeft verlaten. Zij krijgen allen sowieso een boete van €390, meldt de politie. Bron: https://www.boerenbusiness.nl/artikel/10888287/alle-in-drenthe-opgepakte-boeren-vrijgelaten
 2. Dat is oud nieuws en niet nu dus. Dus eigenlijk weet je niks? Je beweert wat en dan moet ik oud nieuws opzoeken En leg dan ook even uit waarom die vernielingen deze actie ten goede komen…….
 3. Zit toch nog wel een staartje aan: Het OM verdenkt de man voorlopig van bedreiging en van het veroorzaken van gevaar op de weg, zo meldt het OM Noord-Nederland op Twitter. "Voor deze feiten wordt de man niet voorgeleid. Dat betekent dat hij is heengezonden. Hij blijft verdachte en het onderzoek gaat verder."
 4. Stel dat de landbouw/veeteelt gehalveerd word dan heeft dat toch direct invloed op het transportwezen Maar dat geld voor alle industrie handel enz. Las hier ergens dat tata dan maar dicht moet. . Heeft ook direct invloed op het transport. dus dit onderwerp mag (hier)dus best wel bespreekbaar zijn. wellicht kan alle topics over dit onderwerp samengevoegd worden.
 5. Deze boer🙀 het bedrijf van Floor de Jong ontving sinds 2014 exact 434.151 euro landbouwsubsidie. En 11 cent. Bijna 83.877 euro daarvan was bedoeld voor 'klimaat- en milieuvriendelijke landbouwpraktijken…..
 6. De openingstopic was toch gerelateerd aan wat er op de weg gebeurt? Dat het daar na zoals gewoonlijk snel over wat anders gaat🙀
 7. En wat denk je hoe het jou zal vergaan? (Stilstand is achteruitgang weet je)
 8. Kedeng kedeng……
 9. Lopen er nogal wat door heel Nederland. Maar horen hier niet? Lieden en poepen geeft ook uitstoot. tot op de fietspaden aan toe.
 10. Bij MAN stonden laatst ook nieuwe trucks met euro 3 motoren. (Weliswaar voor export) maar zou een nieuwe hier niet kunnen? Uiteindelijk heb je er alleen mee toemaken als je milieuzone in wil/moet…..
 11. Boer weg……🙈 loopt zijn erf af de duinen in en komt daar een kudde Schotse hooglanders tegen. Oh nee. Die piesen en poepen natuurlijk niet😜 (En leveren ook geen vlees en/of melk)
 12. Moet er wel tegen (genoeg) vallen. nog in t nieuws vandaag: de gemiddelde waterstand in de Maas daalt. Dit is niet goed voor de drinkwatervoorziening. (Maar zolang we de wc nog spoelen met drinkwater🙈)
 13. roadtrain

  Voorruit foto's

  Ik doelde op Cor zijn reactie…..ik stond daar op 22-4😂
 14. roadtrain

  Voorruit foto's

  En redelijk late reactie🙀😜
 15. roadtrain

  Een week van een koetelaar

  Binnennnnnn😜
 16. Ik heb t al eerder in een van htc zijn topics gesteld: ik vermoed dat htc via het lezen/maken van allerlei proefexamens zo zijn examen wil halen….. ik heb niet t idee dat hij al zijn lessen geheel of gedeeltelijk tot zich heeft genomen. hij heeft een vraag met t antwoord en wil dan weten hoe het zit. Van een aantal vragen moet je toch t antwoord en t waarom kunnen weten als je de lesstof tot je hebt genomen.
 17. roadtrain

  Drijvend restaurant

  Watel😂
 18. roadtrain

  Voorruit foto's

  Ff pauze….
 19. Volvo: De elektrische trucks met brandstofcel hebben een actieradius die vergelijkbaar is met die van veel dieseltrucks – tot 1.000 km – en een tanktijd van minder dan 15 minuten. Het totale gewicht kan zo'n 65 ton of zelfs hoger zijn en de twee brandstofcellen hebben de capaciteit om 300 kW elektriciteit aan boord op te wekken. Praktijktesten bij transportbedrijven zullen over een paar jaar starten en de commercialisering is gepland voor de tweede helft van dit decennium. bron en meer: https://www.transport-online.nl/site/141621/volvo-trucks-toont-nieuwe-emissievrije-truck-met-brandstofcellen-op-waterstof/
 20. Vraag eens een ritje die kant op dan krijg je vanzelf antwoord…….
 21. roadtrain

  Wat eten wij vanavond?

  Dan heb je ook gezien dat de “soufla” niet tegen de schutting aan staat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden