Spring naar bijdragen

roadtrain

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4989
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  169

Alles door roadtrain geplaatst

 1. Een creditcard (visacard) waar je dus ook geld op kunt storten zodat je in de plus staat. als je iets betaald en je hebt plus saldo zijn er geen of minder kosten Hier wordt het uitgelegd https://www.icscards.nl/site/mijn-card/sparen
 2. Wij hebben ooit voor een reis naar NewYork een cc nodig gehad. Via anwb. (zal bij andere ook wel kunnen) maar je kan zelf je maximum bedrag opgeven/instellen. maar wat nog mooier is, is dat je er zelf geld op kan storten(zodat je boven saldo van 0 kunt blijven zo kan je het dus ook als bankpas gebruiken. boven bepaald bedrag kan je zelfs +rente ontvangen…
 3. roadtrain

  TomTom 6250 problemen

  TomTom werkt weer als vanouds😊
 4. roadtrain

  TomTom 6250 problemen

  Heb je hele nieuwe account aangemaakt? Telkens wanneer verkeersinfo wordt ververst kan dit alleen als je ingelogd bent dus zou ook daar het “probleem” kunnen liggen. heb ook wel meegemaakt dat ik spontaan uitgelogd was op de tt maar die bleef dan wel gewoon werken (behalve dan het kruisje bovenin de zijbalk)
 5. Tussen kogerpolderbrug en Beemster zit een rotonde en drempel.
 6. Op elke parking? Er zijn parkings/parkeerruimte te kort en dan wordt er ook nog eens lukraak door Jan en alleman lang geparkeerd (onlangs de verboden die er nu al zijn). denk dat er nog een heeeele lange weg te gaan is. zeker voor het ongeregelde vervoer.
 7. Hoe werkt bv de standkachel in electrische vrachtwagen? ook helemaal electrisch of toch nog op diesel? En bv andere “gebruikers” zoals Compressor of hydroliekpomp? indien electrisch gaat dit toch allemaal van de actieradius af….. Op maasvlakte wordt een project gedaan met elektrische mixers (alleen de trommel) maar moeten telkens bij het laden van beton aan de lader….
 8. Klopt. Mijn eerste baantje was in cafetaria en bij invullen belasting niet geweten van vast percentage “tip” en ipv iets terug vangen mocht ik iets na betalen🙀. Dit is te voorkomen door op de prijslijst “Incl bediening” toe te voegen. (Maar dan krijg je dus geen “tip” meer🙀)
 9. roadtrain

  TomTom 6250 problemen

  Heb hem nu even opgestart met route voor maandag en lijkt t weer goed te doen. Ben benieuwd of maandag nog zo is. nieuwe kaart 1100 is ook laat….🙀
 10. Als je “gewoon” tankt is toch ook alle tijd werktijd……. En wat doe je als met 35 min de accu’s vol zijn? Blijf je dan nog 10 minuten die plek bezet houden? wellicht klopt het rekensommetje wel als je alleen maar rijwerk hebt. Maar in de praktijk zal het anders uitpakken. omrijden/omleidingen zijn niet meegerekend. je zal toch ook afhankelijk van je rit eerder moeten bijladen dus kortere laadtijd hebben
 11. roadtrain

  TomTom 6250 problemen

  TomTom 6250 heeft sinds laatste update vreemde problemen: Is vaak na opstarten tot wel een uur bezig met tekens opnieuw opstarten. ene keer “bevriest” het scherm en herstart het zichzelf. Andere keer wordt het scherm zwart en komt dan toch weer terug. De interval waarmee dat gebeurt lijkt overeen te komen met de interval van verbinding maken tbv file info. Op een gegeven moment is het goed en blijft het de hele dag zo tot de volgende morgen het weer van voorafaan begint. Het toeval wil dat een collega ongeveer gelijktijdig gekocht heeft precies hetzelfde heeft… laatste wat we nu gedaan hebben is terug naar fabrieksinstellingen en dan kijken of dat geholpen heeft. Zijn er hier ook die dit herkennen? heb er een beetje op gegoogeld maar kon zo niets vinden
 12. Toch grondwater als schuldige. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5353785/a7-joure-sneek-friesland-rijkswaterstaat-tunnelbak-grondwater
 13. Op beide omleidingsroutes krijg je naar mijn weten geen drempels. West graftdijk zit een hele “fijne” drempel…….
 14. Water onder de weg id iets anders als grondwater. (Dat zit dieper) Grondwater is al het water dat zich in de ondergrond, in bodems en gesteenten bevindt. Meestal is dit water afkomstig van neerslag, nadat het op de oppervlakte is beland infiltreert het direct of indirect. Grondwater afkomstig van neerslag wordt meteorisch water genoemd.
 15. roadtrain

  Een week van een koetelaar

  Vaak zo druk op de eerste boot dat de deur niet eens open kan…. En Trieftol ging er als laatste op (breed vervoer)dan blijft er niet veel tijd over.
 16. roadtrain

  Een week van een koetelaar

  Vanmorgen even de hand geschud en kort gesproken voor de boot naar Texel. Succes met lossen, ik ben al weer weg. Goed weekend😊
 17. roadtrain

  zonnetje..!!

  Langs Noord-Hollands kanaal.
 18. roadtrain

  Smart tacho 2

  Met de nieuwe toch niet??
 19. roadtrain

  Smart tacho 2

  Met de “oude” tacho wordt er maar een keer per 3uur(?) een gps moment gepakt daarom moet dat nu nog bij de grens handmatig ingevoerd worden. bij de nieuwe is er constant gps controle en hoef je niets meer te doen (niet stoppen maar ook niet op oké drukken) heb zelf een keer na pauze thv Brecht ri NL bij vertrek alvast van België op NL gezet. Kreeg geen foutmelding… Schijnbaar wordt dit niet akkoord bevonden want later in maandoverzicht de foutmelding dat de landcode niet ingevoerd was..
 20. Volgens mij niet. Het gaat hier alleen maar over maximum gewicht van het voertuig. zou wel kunnen aangemerkt als economisch delict. stel: twee bedrijven moeten 12 zware vrachten van Zaandam naar Hoorn brengen. Ieder zou er 6 kunnen doen. Echter: de ene gaat over de A7 (te zwaar maar sneller en doet er 7 de andere volgt netjes de omleiding en kan er daarom maar 5 doen….. (En wordt daardoor benadeeld).
 21. Is hier niet van toepassing. Het gaat alleen maar overschrijding van ttm. ik bv weeg geladen 50ton goed verdeelt over de 5 assen. Maar ben voor deze weg dus 20ton te zwaar. Maar op geen enkele as te zwaar voor waar ik wel mag rijden.
 22. Er zijn nog een heleboel onderwerpen waar ik niet op kan reageren….. ADMINS: Geloof ons dat wij hier niets mee te maken hebben en ook niet kunnen beïnvloeden.
 23. Een beetje werkgever……. laat je de bekeuring zelf betalen. zeg maar: als leergeld zodat je voortaan beter op let🙈 (Zal hier niet zo een vaart lopen….maar je kan zelfs aansprakelijk worden gesteld voor schade die je hierdoor aanbrengt) bij staande houding zal deze ook “op naam” worden uitgeschreven. Ik blijf wel van mening dat het onduidelijk is aangegeven. Duidelijker zou zijn grote borden met A7 va Purmerend gesloten voor >30t.
 24. roadtrain

  IVI Multimediasysteem

  Al of Ai…….maakt qua zoeken echt wel wat uit😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden