Spring naar bijdragen

HendrikJansen

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  612
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

HendrikJansen's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Posting Machine Rare
 • One Year In Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

1,3k

Waardering in de gemeenschap

 1. Dat gelul van de toon van de muziek heb ik 22 jaar lang gehoord toen ik nog zelfstandig was. Maar ieder vogeltje zingt zoals ie is gebekt. En! leuker kunnen we niet maken...... Als de mensen geld aan je kunnen winnen of het je gunnen is het allemaal oke, zo heb ik ervaren.
 2. HendrikJansen

  Gorinchem

  Dat gissen moet je niet eens willen Andre. Uit dat politie onderzoek komt een conclusie en daar moet je het dan maar mee doen. of de politie het bij het rechte eind heeft weet alleen de chauffeur zelf.
 3. Of er hier een poster is die enigzins de hand boven het hoofd werd gehouden durf ik je niet te zeggen. Dat er hier een admin actief was die heel graag het hele forum naar zich toe wou trekken en zijn twee collega s daarbij graag in een negatief daglicht zette kan ik wel aantonen zwart op wit. Ben ik daarin een beetje fout geweest? , Neu, ik denk het niet. Hij wou het maar wat graag kwijt dat ie zo geweldig was. En als je zo een persoon dan een beetje stroop om de mond smeert komt de rest vanzelf. Maar goed, hij is vertrokken met de noorderzon zonder uitleg aan de leden. Kennelijk interesseerden die leden hem dus niet zoveel.
 4. Ervaring in de zin dat jij dus voor het hekje zat omdat jouw eenmanszaak of jouw bv zijn faillissement werd uitgesproken? Want een tweetal faillissementen van dicht bij meegemaakt noem ik iets d=anders als zelf daadwerkelijk bij de uitspraak zitten zoal mijn kennis dus wel heeft gedaan. En het oosten of de randstad zou kwa rechtspraak geen verschil in mogen zitten. Ik zei dus niet voor niks "beinvloeden" Ze hebben daar geen snoepwinkel natuurlijk waar je een Mars of een Nuts uit kan zoeken.
 5. HendrikJansen

  Face book

  Waarom hebben ze het vergrendeld dan? Had je je misdragen? Dat kan ik me van jouw niet voorstellen eigenlijk.
 6. Die stekker ben je bij de opdrachtgever waar ik nu rijd ook nodig en voor 20 weken bouwen ze die er gewoon op. Zullen ze ook wel moeten want ik ga geen 20 weken rijden met dat hondehok wat ik afgelopen week bij me had [vaste chauffeur die erop zat is nu een klein half jaar weg en nu word die trekker gebruikt door springers die het zelfs voor elkaar krijgen om de koffie rechts bovenin tegen de bekleding en in het zijvak boven de deur te mikken.] Voor de hallo heb ik genoeg aan de driepolige [clang? ik haal dat altijd door elkaar] stekker die standaard op de trekker zit.
 7. Hahaha. op zo een poepdoos zeker? Hahahaha. Nee dat word hem niet
 8. Ik had [de man is ondertussen overleden] een kennis die door dit zooitje ook leeg is gehaald. En ze konden hem precies vertellen welke vragen de rechter ging stellen bij de uitspraak van het faillissement , en daar behoorde ook de vraag bij met welke advocatenkantoren hij in de laatste jaren zaken had gedaan. Hij had natuurlijk opdracht gekregen om 1 advocatenkantoor in de buurt niet te noemen en die werd toevallig zijn curator. Later bleek dus dat die curator ook flink in die club bv handelaren verweven was en dat heeft hem uiteindelijk ook zijn kantoor en vennoot gekost. Daarom vroeg ik of Vledder ervaring heeft, want dan zou dus ook zelfs de rechter in mijn kennis zijn verhaal er bij betrokken kunnen wezen.
 9. Ik heb afgelopen week al wat lijntjes uitgegooid. Mede om het feit dat er wel een vast contract inzat maar geen loonschaal omhoog, En daar ga ik niet mee akkoord, want dat is niet volgens afspraak. Ze kunnen me op alle klanten inzetten. Ik zeg nooit nee. En ik heb in de tijd dat ik er nu rijd nagenoeg geen schade gereden. 1x een fietsenvanger iets krom gereden tegen een paaltje dat ik net te laat zag door de regendruppels op de rechterspiegel en een krasje op mijn sideskirt doordat een Zwitserse hovenier een steen verstopt had in een bultje sneeuw op zijn terrein. Dat ik even een weekje of twee dit werk moet doen is dan maar zo en daar ga ik niet voor lopen. Evenals dat ik Hallo moet rijden. of distributiewerk voor de overbuurman moet rijden met een city. Tis wel allemaal net niet wat ik graag wil maar ik doe er wel ervaring door op. Rechtuit op de autobaan rijden kunnen de meeste wel. Maar als ik dag in dag uit Hallo wil rijden bijvoorbeeld ga ik wel naar Loos. Die hebben tenminste wel fatsoenlijk werkverlichting op hun materiaal zitten. Bij ons moet je het doen met de achteruitrijlampen die standaard op de trekker zitten en als je geluk hebt zitten er twee ledlampen achterop de trailer. Maar in veel gevallen is het op de trailer ook de standaard schemerlamojes die in de armaturen van de achterlichten zitten. En als je er wat van zegt dan moet het aangevraagd worden en daarna komt het standaard antwoord dat ze niet weten of dat de klant het contract gaat verlengen en ze maar wachten met aanpassen tot ze dat zeker weten. Nu verlang ik helemaal geen tierelantijntjes op de auto maar een ledlamp in de rechteropstap en twee ledlampen achterop de trekker horen er volgens mij toch wel standaard op. Evenals dat je op de trailer ter hoogte van de steunpoten ergens ook links en rechts een werklamp wil hebben en dan achterop twee.
 10. dank je wel Matthieu.
 11. Het is idd vreselijk tam. volgens mijn planner te tam. En ik ben ook wel blij dat ik bezig gehouden word hoor, maar even de zinnen verzetten op een langere rit is ook leuk. Al zouden ze me op donderdagochtend laten laden voor Helsingborg ofzo. Dan ga je heel anders de week in dan dat je al weet dat je niet verder komt als Boskoop -Aalsmeer.
 12. Ja dat is die zeker, Want in Alphen is geen douche. Maar als ik die recensies zo lees was ik me liever in een sloot denk ik.
 13. Lees even de recensies op truckfly over de douche daar. Maar daar zou je wel kunnen staan idd , als het niet vol staat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden