Spring naar bijdragen

HendrikJansen

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1170
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  34

Over HendrikJansen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

HendrikJansen's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Posting Machine Rare
 • One Year In Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

1,8k

Waardering in de gemeenschap

 1. Klopt precies, geld voor mij net zo. Ik had je graag de betekenis van “ prefereert “ uit willen leggen maar ik doe het maar niet. Prettige avond verder.
 2. We gaan het meemaken. Maar zoals Alain al zei Vlaams belang maakt een grote kans in Belgie dus dan kunnen er zomaar drie zitten in Brussel. verder wil ik je erop wijzen dat het niet mijn natte droom is. Maar minder mag wat mij betreft idd. o, en dingen beter lezen of opslaan want je bent weer een en ander uit zijn verband aan het trekken. Maar dat terzijde.
 3. Ik vermoed dat jij eens wat meer moet gaan volgen dat niet over Rusland gaat. Orban is ook wel klaar met die klimaathoax van die linkse elite in Brussel. Net als met immigratie. En Geert hoeft daar in Nederland niet zo veel aan te doen hoor. Als ze Brussel weten te temperen volgt Nederland automatisch.
 4. Veel te simpel gedacht denk ik. Wilders en Orban krijgen nog wel meer bijval in Brussel word er vermoed. De gulden hoeft niet perse terug te komen. Wilders kan ook gaan zorgen dat je met 1 euro weer voor 2,20 gulden kan kopen in Nederland. waar gaat hij dat geld weghalen? Op Klimaat, immigratie en Ukraine valt genoeg te bezuinigen. Zelensky verwacht alweer 10 miljard van Nederland hoorde ik net op de radio . En of Duitsland ook maar even wat wisselgeld wou overmaken…..
 5. Zelf maakt hij er geen geheim van dat hij na zijn vertrek als premier een functie op het internationale toneel ambieert, als NAVO-topman of voorzitter van de Europese Commissie. Achter de schermen valt in Brussel te horen dat een regering onder aanvoering van de PVV, met de VVD als gedoogpartner of in het kabinet, slecht nieuws kan zijn voor die ambities van Rutte. https://nos.nl/artikel/2499411-winst-wilders-is-wake-upcall-voor-eu-en-slecht-nieuws-voor-ambities-rutte
 6. Navo, EU? Brussel en de Navo hebben meer macht dan menigeen in Nederland denkt.
 7. Lekker zoals jij. Altijd dingen kunt benoemen. Jij bent stekenblind en veel te vol van jezelf.
 8. De helft minder zou al een hele winst voor Nederland kunnen betekenen dus wat dat betreft is er niks aan de hand. Wat wel een catastrofaal iets zou kunnen zijn voor Nederland is als ze Geert laten knallen zoals Lientje hoopt. Dan kon het eind nog wel eens zoek zijn in Nederland. Ook de VVD gaat met tactiek gedogen. Iets met er alles aan doen / voor te laten, om Rutte op de plek van Jens Stoltenberg te krijgen.
 9. De toekomst Ron. Helaas voor jouw/ Maar jouw clubje is definitief einde verhaal.
 10. Zo kan je het idd ook bekijken Eweep. En op zich ben ik dat wel met je eens. Maar feit blijft dat wie betaald die bepaald ook binnen de journalistiek. En dat heeft de NPO wat mij betreft de laatste jaren flink laten zien.
 11. Klopt idd, Ron heeft niet goed gelezen.
 12. Ah kijk. Je toont gelijkenissen Ron. Iemand een mening of geloof verbieden daar ging het met Hitler ook mis.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden