Spring naar bijdragen

HendrikJansen

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    163
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    5

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

HendrikJansen's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • One Month Later Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

330

Waardering in de gemeenschap

  1. Straks maar weer eens richting het bootje. Morgenmiddag compleet lossen net boven Helsingborg.
  2. Dat kan idd. Maar dan nog ben jij onder het rijden met het bedienen van je telefoon bezig.
  3. Kijk, zo leer je je pappenheimers weer kennen, Waarom zou je stiekem een foto maken van de zon en die bijvoorbeeld hier plaatsen op het forum? Het is vaak niet zo heel moeilijk te zien of de foto is genomen uit een rijdend voertuig of niet.
  4. En dat is dus iets dat mij totaal niet interesseert. Ik kom er om een dienst van hen af te nemen en voor mijn eigen belang. [Eten]
  5. Zo heeft een ieder zijn eigen voorkeur en als je niet bekend bent doe je wat je zelf het beste lijkt. Ja kan hooguit de recensies op truckfly even raadplegen. Maar daar geld eigenlijk al hetzelfde voor. Zo kwam ik pas niet verder als Pfalsfeld op de A61 net voor Rheinbollen. Slechte recensies op truckfly maar het viel mij niet tegen en ik ga er de volgende keer gewoon weer naartoe. Sla ik Rheinbollen wel over. 10 euro contant betalen voor de parking betekend daar ook 10 euro verteer tegoed. En het eten was ook niks mis mee daar.
  6. A2 Bij Weert kan wel. Kwam daar een Volvo van jullie tegen met een menie kleur container erop. Zag Greetje niet hangen. [ik bedoel je naamplaat op het voorraamnatuurlijk] dus ging er vanuit dat jij dit niet was.
  7. Heb de CD ook gehad. Maar broertje lief hier vergeet nog wel eens wat terug te brengen. Dus tegenwoordig maar via YT. toch 20 jaar geleden ongeveer
  8. Bert Heerink - Snelweg Super goede muziek van de voormalig zanger van Vandenberg. Hij woont hier ook nog eens in de buurt [Hoogeveen] Jammer dat hij niet meer "solo" heeft gemaakt
  9. HendrikJansen

    Moordaanslag.

    Dat zou kunnen, dat moet een ieder voor zich weten.
  10. HendrikJansen

    Moordaanslag.

    Dat snap ik , En dat is dus exact waarom ik die vaccinaties in het andere topic wou laten.
  11. HendrikJansen

    Moordaanslag.

    Daar heeft Nederland niets langer van op slot gezeten als dat de bedoeling was van ons zo geweldige kabinet. Jullie hebben immers jullie apartheidspas gekregen en daarmee werden mensen zoals ik uitgesloten. Dat die apartheidspas niet heeft geleid tot het gewenste resultaat kan ik dan echter weer niet helpen, Ik was immers niet welkom in de gelegenheden waar jullie wel welkom waren en toch een coronabesmetting opliepen.
  12. HendrikJansen

    Moordaanslag.

    Net zo min als dat ik snap wat vaccinaties met dit onderwerp te maken hebben. En die man met die zwarte bolhoed op wou die wel heel graag op dit onderwerp betrekken, vandaar mijn vraag aan hem.
  13. HendrikJansen

    Moordaanslag.

    Nee idd. Dat kan ik uit je betogen wel opmaken idd. Jij was dan ook niet 1 van de blokkeer Friezen zullen we maar zeggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden