Spring naar bijdragen

HendrikJansen

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    2122
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    60

Alles door HendrikJansen geplaatst

  1. Wat denk je van volgas en alles wat je iet voorbij gaat ga je voorbij. Zeker inNL binnenkomend vanaf Venlo is dat 80 kmh vreselijk. En als je dan weet hoe de snelweg eruit ziet ga je er met plezier voorbij.
  2. Aangezien ik niet kan reageren in het forumdeel waar @HIT Deze vraag stelde , dan maar zo. Ik vind hier niet zoveel van, afgezien dat filmer teveel beren op de weg ziet. 3,50 mtr past op 1 rijstrook. En die mag je ook volledig benutten. Op plaatsen waar een rijstrook maar 3,00 meter breed is zoals bij Zwolle zou ik niet adviseren om met dit geheel in te gaan halen. Deze man haalt hier echt niet onveilig in. De vrachtwagen die op de vluchtstrook gaat rijden doet dit uit eigen beweging en totaal onnodig vind ik. Mocht er wel een auto met pech op die vluchtstrook staan behoren ook de chauffeurs die rechts rijden daarop te anticiperen.
  3. De tafel met uitsparing voor het inktpotje heb ik ook nog mee gemaakt. Ben echter begonnen met de vulpen . En aangezien ik links schrijf was dat ook geen succes. Met je hand door de natte inkt schuiven werd alles niet leesbaarder van.
  4. Ikke eerst tanken he maandagmorgen / zondagavond. 🤣😜. De rij was vanmiddag beetje lang.🤣
  5. Precies. Kon vroeger al niet netjes schrijven, en dat is met de jaren echt niet beter geworden. Daarnaast ben ik er na het laden wel klaar mee en wil zo snel mogelijk de volgende laden.
  6. De imbiss verkoopt geen alcoholische dranken . Het autohof daarintegen wel maar zeker niet voor snelweg prijzen . Dus nemen we er vanavond maar eens 2 👍
  7. Gisteren de Schnitzel holsteiner art. En nu de Zwiebeln schnitzel
  8. Net als gisteravond bij Aral autohof Ladbergen. Ondanks de slechte recensies op truckfly is het hier prima vertoeven. Die gutschein wissel je in voor broodjes s’ morgens en s’ avonds ren je met piepende zolen naar de overkant naar Friedhelms Truckstop. Een soort van Imbiss / schnellrestaurant waar je voor weinig perfect kan eten.
  9. HendrikJansen

    2 weken..

    Er was niet voor niks een generaal in die tijd die zei dat er tegen de verkeerde vijand gevochten werd. Maar verder houd ik me buiten deze discussie . voordat ik weer te horen krijg dat het opneem voor de verkeerde mensen. Jullie discussiëren nog maar even , Ik ga nog even een geweldig muziekje luisteren.
  10. HendrikJansen

    2 weken..

    We hebben hier maar 1 echte Rambo op het forum🤣🤣. En nee, dat ben jij niet.
  11. HendrikJansen

    2 weken..

    Idd, maar wel aanmoedigen dat er oorlog gevoerd wordt.
  12. HendrikJansen

    2 weken..

    Baal ie van holt of baal ie van steen. Je weet weh, zon ding woar aj lekker op kunt hang’n en gin donder uut vreet’n wieters.
  13. HendrikJansen

    2 weken..

    Dat kost de maatschappij veel te veel voor zo een baliekluiver. En aangezien er steeds meer van dit soort baliekluivers zijn. Niet alleen in NL maar kijk ook eens in Dld bijvoorbeeld. Gewoon opruimen dat soort volk . Dan is er ook geen kans dat ze het nog eens doen.
  14. HendrikJansen

    2 weken..

    Volmondig Ja. Ook als het broers zussen of kennissen betreft. Als je zover bent dat je levens van willekeurige mensen neemt is je eigen leven ook niks meer waard en mag dat ook genomen worden. Punt.
  15. HendrikJansen

    2 weken..

    Werkelijk waar overal weet jij wel een excuus voor te vinden he !
  16. HendrikJansen

    2 weken..

    Kannetje roundup voeren, is de goedkoopste en doeltreffendste oplossing voor zulk gajes
  17. Oke. Ik rijd een oud type Scania. 2018. En daar is twee weken geleden een nieuwe tacho ingekomen. 1 groot drama. Ik heb voor mijn week vrij een heel goed werkbare auto weg gezet en kwam na mijn week vrij terug in een auto waar mee te werken viel maar dan houd het ook wel op. Storing coordinaat, cruise control, retarder. Tolbox Dld, en zo nog wat dingen. Diverse collega s met dezelfde storingen. Ook met Next Gen. 1 van die collega s is vanmiddag langs de Scania geweest want die had een hele zere poot maar de Scania ziet voorlopig geen verbetering en weet niet wat ze er mee aan moeten. Iets met tacho en obu die niet zo goed met elkaar communiceren. Een nieuwe next gen bij ons zit nu de 6 e tacho al in en ook die moet weer vervangen worden.
  18. HendrikJansen

    Lachen gieren brullen....

    Ja. Daar lijken ze wel op idd😜
  19. HendrikJansen

    Lachen gieren brullen....

    Dat valt nog nog alles mee als je weet wat er in het gebied rond de noordzee huist 😜
  20. Problemen met de nieuwe tacho bedoel je?
  21. Daarom heb ik in een vorig bericht ook geschreven dat het een oude cao betrof.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden