Spring naar bijdragen

HendrikJansen

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  163
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Alles door HendrikJansen geplaatst

 1. Straks maar weer eens richting het bootje. Morgenmiddag compleet lossen net boven Helsingborg.
 2. Dat kan idd. Maar dan nog ben jij onder het rijden met het bedienen van je telefoon bezig.
 3. Kijk, zo leer je je pappenheimers weer kennen, Waarom zou je stiekem een foto maken van de zon en die bijvoorbeeld hier plaatsen op het forum? Het is vaak niet zo heel moeilijk te zien of de foto is genomen uit een rijdend voertuig of niet.
 4. En dat is dus iets dat mij totaal niet interesseert. Ik kom er om een dienst van hen af te nemen en voor mijn eigen belang. [Eten]
 5. Zo heeft een ieder zijn eigen voorkeur en als je niet bekend bent doe je wat je zelf het beste lijkt. Ja kan hooguit de recensies op truckfly even raadplegen. Maar daar geld eigenlijk al hetzelfde voor. Zo kwam ik pas niet verder als Pfalsfeld op de A61 net voor Rheinbollen. Slechte recensies op truckfly maar het viel mij niet tegen en ik ga er de volgende keer gewoon weer naartoe. Sla ik Rheinbollen wel over. 10 euro contant betalen voor de parking betekend daar ook 10 euro verteer tegoed. En het eten was ook niks mis mee daar.
 6. A2 Bij Weert kan wel. Kwam daar een Volvo van jullie tegen met een menie kleur container erop. Zag Greetje niet hangen. [ik bedoel je naamplaat op het voorraamnatuurlijk] dus ging er vanuit dat jij dit niet was.
 7. Heb de CD ook gehad. Maar broertje lief hier vergeet nog wel eens wat terug te brengen. Dus tegenwoordig maar via YT. toch 20 jaar geleden ongeveer
 8. Bert Heerink - Snelweg Super goede muziek van de voormalig zanger van Vandenberg. Hij woont hier ook nog eens in de buurt [Hoogeveen] Jammer dat hij niet meer "solo" heeft gemaakt
 9. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  Dat zou kunnen, dat moet een ieder voor zich weten.
 10. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  Dat snap ik , En dat is dus exact waarom ik die vaccinaties in het andere topic wou laten.
 11. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  Daar heeft Nederland niets langer van op slot gezeten als dat de bedoeling was van ons zo geweldige kabinet. Jullie hebben immers jullie apartheidspas gekregen en daarmee werden mensen zoals ik uitgesloten. Dat die apartheidspas niet heeft geleid tot het gewenste resultaat kan ik dan echter weer niet helpen, Ik was immers niet welkom in de gelegenheden waar jullie wel welkom waren en toch een coronabesmetting opliepen.
 12. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  Net zo min als dat ik snap wat vaccinaties met dit onderwerp te maken hebben. En die man met die zwarte bolhoed op wou die wel heel graag op dit onderwerp betrekken, vandaar mijn vraag aan hem.
 13. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  Nee idd. Dat kan ik uit je betogen wel opmaken idd. Jij was dan ook niet 1 van de blokkeer Friezen zullen we maar zeggen.
 14. Wat mij betreft niks mis mee idd. Maar dat zal voor enkele chauffeurs opgaan. En de rest is al in het desbetreffende land en zal dus gewoon de feestdag overstaan en 8 uur betaald krijgen.
 15. Voor jouw niet idd. Maar zoals de post waarop ik reageerde op mij overkomt zeg jij dat een werkgever twee keer nadenkt voordat ie je dan een buitenlandse feestdag over laat staan. maw. Hij gaat creatief proberen te zijn om jouw met kunst en vliegwerk toch maar aan het werk te krijgen op die dag. Zodat hij niet idee heeft dat hij je voor niets moet betalen.
 16. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  O. Jij bent er dus ook zo een die het liever doodzwijgt en onder de mat schuift? Schaam je!
 17. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  Nou ja. dat kan jij idd mindere bewoordingen vinden. Maar mij komt dat volk me onderhand wel zo de strot uit dat ik er geen andere bewoordingen meer voor heb. [Let wel, de goeden na gelaten dan. Daar heb ik geen moeite mee.] Maar volk wat in steden de bende op stelten zet, geen straat meer veilig is voor normaal werkenden. Waar ouderen niet veilig zijn door dat soort tuig. Helemaal klaar met dat soort volk. Gewoon linea recta terug sturen naar waar hun roots zich bevinden. kijken of ze dan nog zo populair zijn als hier.
 18. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  Daar mag jij geheel mee akkoord gaan wat mij betreft. Zo weet je in elk geval zeker dat je geen tegenspraak krijgt als blijkt dat "Den Haag" [laat ik het maar zo noemen] je weer eens voor gelogen heeft. Hoeveel kinderen denk jij dat er van die 1675 weer terecht komen? Je weet wel. Waar Rutte en zijn dienaren afgelopen week weer zo hun best voor deden om weer eens met "sorry" weg te komen.
 19. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  O dat mag gerust benoemt worden hier hoor. Maar in het belang van het forum leek het me wel net zo gepast dat we dat in dat topic laten.
 20. Wat willen ze daar aan doen dan? Jouw een dag terug naar huis halen om de volgende dag weer op te gaan? Ze zullen dan idd wel gaan proberen om het een beetje creatief op te lossen. maar dat gaat ze bij lang alle auto s niet lukken, dat zullen er slechts enkele zijn. En die chauffeur heeft dan pech, en de volgende feestdag geluk. Zo moet je het dan denk ik maar zien.
 21. Jij draait het verhaal om. Want zoals je in de laatste regel hebt kunnen lezen hebben ze hier de vrije wil gekregen en hier mogen ze geloven wat ze willen geloven. ieder zijn mening. En das lang niet zo eng als jouw story over je tieners naar mijn mening.
 22. HendrikJansen

  Moordaanslag.

  Met jouw doelgroep doel ik op de groep die jij aanhaalt en die zich buiten gesloten voelt. De spuitjes laten we maar even in het andere topic wat mij betreft. En buitenlanders die hier ongeacht nationaliteit gewoon mee doen. Dus zich aanpassen aan de nederlandse waarden doen hier gewoon volop mee hoor. Die worden niet voor dom en gek versleten zoals jij doet voorkomen. En met die mensen heb ik ook geen enkel probleem. De buitenlanders die ons hun leef gewoontes willen opleggen die worden idd voor dom en gek versleten. En dat vind ik niet gek. opdonderen met dat volk. Die zetten hier toch alleen maar de boel op stelten. Als ik daar ga wonen moet ik me ook aanpassen aan hun en niet andersom.
 23. Die vrachtwagen kan ik geen oordeel over geven, maar die elektrische minigraver is idd compleet ruk. Met de middag stil idd omdat de accu leeg is. Ding elke dag naar huis slepen om op te laden. Concullega van eerder heeft er 1 op demo gehad maar had na een week zijn buik er wel vol van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden