Spring naar bijdragen

HendrikJansen

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1600
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    42

Alles door HendrikJansen geplaatst

  1. Huurcontract was voldoende toch? Maar er ligt me ook iets bij dat deze regels flink zijn aangehaald. Hoe en wat weet ik niet meer precies. TS zou volgens mij beter in het eigen vervoer zijn ding kunnen gaan doen dan in het transport.
  2. Ben je in de war?🤣. 60 op de bundesbahn?🤣
  3. Over die campertjes kunnen we het inderdaad ook nog wel eens hebben. De meeste zijn staatsgevaarlijk met 75 op de bundesbahn.
  4. Het is nog veel erger. Met dit soort antwoorden brengen ze velen die niet zo goed kwa techniek onderlegd zijn in gevaar. Dat nieuwe rijden is leuk om een liter brandstof te besparen maar vraag je eens af hoeveel mensen levens het kost? voeg eens uit met 60 a 70 en verbaas je wat er achter en naast je gebeurt.
  5. HendrikJansen

    Dat zag ik 30

    In het geval van een goede fundatie is er met dit systeem niks mis natuurlijk. Maar in het geval geval van een slechte fundatie werkt dit systeem niet. Althans niet voor een lange tijd
  6. Hopen dat dat goed gaat Adrie. Het is je gegund 👍
  7. HendrikJansen

    Dat zag ik 30

    Mooi werk als de fundatie nog in perfecte staat is. Met een slechte fundatie gaat dit nooit werken natuurlijk. Althans niet voor een lange tijd. neem enkel als voorbeeld het contract van Gebr van der Lee op de A1 en A50 de laatste jaren.
  8. Tja, mijn idee. Maar zoals je hier kan lezen denken de bedenkers van deze vraag denken daar schijnbaar toch anders over. Ik geloof echter dat ze nog geen ervaringsdeskundige zijn anders hadden ze zeker een ander antwoord gehad op deze vraag.
  9. Ook zo een leuke. Ik had retarder geantwoord omdat je maar 1 antwoord kon kiezen en de retarder behoorlijk feller is als de motorrem
  10. Enkele, waaronder @Da Raymzter hebben het antwoord goed gegokt. Althans, goed volgens diegene die de vragen voor de cursus heeft gemaakt. ik had zoals te zien ook zoals enkelen hier de bedrijfsrem geantwoord. Want ook de schijfrem zit aan de binnenkant van het wiel/ velg. Over de wijze van hoe de trommel en de schijf gemonteerd zijn kun je discussiëren. Maar zeker in het zwaardere segment bedrijfsbusjes zijn er schijven waar de draadeinden voor de wielmontage aan vast zitten. Oa Iveco heeft dat. ik heb het hier vanmiddag ook met de instructeur over gehad en die was het met me eens. Hij gaf echter ook aan dat hun het Elearning gedeelte inkopen en hun dus geen invloed hebben op de vragen. Echter ging hij er wel melding van maken want hij vond ook dat dit soort vragen wel de juiste antwoorden moeten bevatten om mensen niet op het verkeerde been te zetten.
  11. Zeker. Ga ik dat doen. Morgenmiddag.
  12. Ze zijn er nog raarder hoor, maar dat word het vervolg🤣
  13. Tijdens het E Learning gedeelte van de cursus rij optimalisatie werd de volgende vraag gesteld. “Welke rem zit vast aan de binnenkant van het wiel? A. Bedrijfsrem B. Schijfrem C. Trommelrem Ik ben benieuwd welk antwoord jullie zouden geven op deze vraag? Ik had de vraag fout beantwoord volgens het programma. Maar ik vond het antwoord met feedback wel interessant om deze vraag hier te stellen. kijken of jullie mijn mening over deze vraag delen.
  14. Wat denk je dat er met de pakketten bij Post NL gebeurd? Heb zelf een tijdje Post NL gereden maar de tranen springen in je ogen als je ziet hoe ze op de cross docks met pakketten omgaan.
  15. Screenshot van maken en dan pakt het forum hem wel. Heeft iets met bestands grote te maken volgens mij. Maar ik ben digibeet dus dat gok ik maar.
  16. Je moet wel heel dom zijn om dat te denken Shompie. Bezint eer gij begint!
  17. Shompie wat jij hebt geflikt gaat alle grenzen te buiten. En dan doel ik niet op het gebruik van het account van je zoon.
  18. Ik vraag je toch of je bewijzen wil? Jij trekt mij hier nu zonder enig antwoord in diskrediet! Of moet er op een forum maar zo maar wat geluld worden volgens jou?
  19. Precies dat, maar met die halve betonfabriek voor hun harses denken ze ook nog dat ze het mannetje zijn🤢
  20. Nu ben ik trouwens wel nieuwsgierig baar wat u onzin vind?
  21. Je hoeft mij niet te geloven. Wil je bewijzen? Of schaar je jezelf ook onder de ik geloof het wel en neem het maar voor lief?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden