Spring naar bijdragen

HendrikJansen

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1616
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    42

Alles door HendrikJansen geplaatst

  1. Ik dacht dat de eerste generatie automaat van DAF daar last van heeft idd. Heb mijn zwager er ook wel eens over gehoord en die reed met een 95XF
  2. 13 hoofdstukken en per hoofdstuk gemiddeld 8 vragen. Ik was wel klaar met dat geram op die tablet eerlijk gezegd.
  3. Als je boven aan leest dan weet je welke cursus. En er moesten vragen gemaakt worden in de E learning waar 60 procent van goed moest zijn. Dus ja, je moest er toch wat voor doen.
  4. Daar kan ik je heel veel over vertellen maar dat doe ik maar niet hier. ik heb het ruim gehaald en daar gaat het om.
  5. HendrikJansen

    Ex forumlid

    Of tewel Jan P hier.
  6. Ik heb de beide vragen en nog wat commentaar bij de instructeur neergelegd. Deze wou er nogmaals werk van maken. Als je wil weten welke organisatie erachter zit weet je me vast wel prive te vinden. ik heb de cursus met goed gevolg afgesloten en voor mij is het klaar zo.
  7. Nou. De enige reden dat men over de vluchtstrook rijd kan een noodgeval zijn en verder heeft men daar niks te zoeken. Ook niet met gepaste snelheid. Door zulk volk sta jij enkel langer in de file.
  8. Ik denk dat je als werkgever niet bij een desbetreffende site moet gaan lopen zeuren om de foto’ s te verwijderen maar dat je beter wat kan gaan doen met de mentaliteit van de desbetreffende chauffeur. ik heb meerdere versies voorbij zien komen, en heb geen idee wat waar is. Maar als deze chauffeur daadwerkelijk moedwillig met gang over de vluchtstrook is gereden om zo de file voorbij te gaan dan word het toch tijd voor een gesprekje lijkt me.
  9. Nooit gedaan bij d DAF en nooit met platte accu s gestaan. Accu s waren zelfs na 15 uur nachtrust nog 80 procent. Na dat ik eraf ging en een ex collega erop ging na een maand accu s gewisseld omdat hij plat stond. Accu s zijn rare dingen. De ene keer kunnen ze vijf jaar. De andere keer nog geen maand.
  10. En hij kan natuurlijk altijd nog besluiten om voor een Nederlander bomen van SE naar NL of BE te toeren😜
  11. Och in Zweden kan die ook naar hartelust toeren als hij dat zou willen.. en met zo een Volvo erbij ben je ook gauw weer de bossen in
  12. Huurcontract was voldoende toch? Maar er ligt me ook iets bij dat deze regels flink zijn aangehaald. Hoe en wat weet ik niet meer precies. TS zou volgens mij beter in het eigen vervoer zijn ding kunnen gaan doen dan in het transport.
  13. Ben je in de war?🤣. 60 op de bundesbahn?🤣
  14. Over die campertjes kunnen we het inderdaad ook nog wel eens hebben. De meeste zijn staatsgevaarlijk met 75 op de bundesbahn.
  15. Het is nog veel erger. Met dit soort antwoorden brengen ze velen die niet zo goed kwa techniek onderlegd zijn in gevaar. Dat nieuwe rijden is leuk om een liter brandstof te besparen maar vraag je eens af hoeveel mensen levens het kost? voeg eens uit met 60 a 70 en verbaas je wat er achter en naast je gebeurt.
  16. HendrikJansen

    Dat zag ik 30

    In het geval van een goede fundatie is er met dit systeem niks mis natuurlijk. Maar in het geval geval van een slechte fundatie werkt dit systeem niet. Althans niet voor een lange tijd
  17. Hopen dat dat goed gaat Adrie. Het is je gegund 👍
  18. HendrikJansen

    Dat zag ik 30

    Mooi werk als de fundatie nog in perfecte staat is. Met een slechte fundatie gaat dit nooit werken natuurlijk. Althans niet voor een lange tijd. neem enkel als voorbeeld het contract van Gebr van der Lee op de A1 en A50 de laatste jaren.
  19. Tja, mijn idee. Maar zoals je hier kan lezen denken de bedenkers van deze vraag denken daar schijnbaar toch anders over. Ik geloof echter dat ze nog geen ervaringsdeskundige zijn anders hadden ze zeker een ander antwoord gehad op deze vraag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden