Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Gisteren
 2. Het is allemaal een complot Hendrik. Putin is Oekraïne binnengevallen om onze aandacht af te leiden van wat er is gebeurd in de toeslagenaffaire. Toch?
 3. Geen enkel probleem mee.
 4. Uh, vraag eens voor een ritje Bergen, Noorwegen. En neem dan...... ach, ben met veel tevreden.....
 5. Ja, zo kun jij wel aan de gang komen Eweep. We ruilen Bert Heerink in voor Wibi Soerjadi. Maar he, hoe erg is dat nou? De essentie voor muziek is gebleven toch?
 6. Nee, maar daar hebben we het nu niet over. Net zo min als over zomervakantie, abseilen, kopvoddentax, Puk van de Petteflat of Swiebertje.
 7. Ik neem aan dat we het nog steeds over zwarte Piet hebben, toch? Dan hoeven we het niet te hebben over een zak geld, dat is niet gevraagd en een ander onderwerp. Maar wanneer noem je iets een traditie, en moeten tradities per se ongewijzigd blijven? Een traditie als de midwinterfeesten is in de meeste Europese landen vervangen door het kerstfeest, hoe erg is dat nou? De essentie van het feestvieren is gebleven.
 8. Wat maken we ons druk om Putin en Zelensky. Niemand die ook maar rept over de toeslagenouders en hun verdwenen kinderen. Zijn we die al vergeten soms?
 9. Toegeven dat er iets fout gegaan is hoort er soms bij idd Eweep. Helemaal met je eens. Maar dat betekend in mijn ogen niet dat je dan maar meteen moet stoppen met tradities. De tegenpartij moet daarin ook het verhaal willen aanhoren en openstaan voor mogelijkheden. En niet enkel een zak geld in ontvangst nemen.
 10. HendrikJansen

  Voorruit foto's

  Nee, die staan bij mijn stiefzoon in de DAF nu Rob.
 11. Maar het kan toch wel iets genuanceerder dan dat? We slepen over het algemeen onze vrouwen ook niet meer grotten in. De geschiedenis herschrijven hoeft ook niet. Maar je kunt natuurlijk best eens toegeven dat er iets verkeerd is gegaan in die geschiedenis.
 12. Ja, zo werkt het wel Andre... Het is overal vrij rustig dus als je kunt blijven rijden is de keus niet zo moeilijk. En het houdt je scherp ook
 13. Ik vind nog steeds dat, tradities te grabbel gooien een slechte zaak is ,ook kan men de geschiedenis nu eenmaal niet herschrijven
 14. Persoonlijk denk ik dat het er eentje is die je verlinkt als je iets doet wat niet gepast is. Je weet wel, wat je wel eens in films ziet. Dat iemand iemand verlinkt zodat hij er zelf beter van denkt te worden.
 15. Ze doen bij ons van alles maarten,vind dat wel leuk een beetje variatie in het werk.niet alles is even leuk ,maar is nu niet echt de tijd om te klagen . Ze zijn allang blij dat ze alles een beetje aan de gang kunnen houden .🙄
 16. Goed gezien, ik weet niet wat me bezielde met "strict¨. En inderdaad, zelfs rolweerstand is een retarder, maar ik had de bedoeling het hier over de duurremmen te hebben (en nog strikter genomen is die rolweerstand dat ook, maar ik denk dat iedereen wel snapt wat ik bedoel, nu) 🙂
 17. We hadden de keuze, of aangestuurd via de reguliere voetrem, of via een hendel aan de stuurkolom. Op de bus hakte die retarder er echt in. Van de 6 bussen was er eentje die wat soepelere reageerde maar die andere was het gewoon een anker dat je uitwierp. Bij die scania hakt ie er ook goed in wanneer je heb automatisch met de voetrem liep gaan, beter was handje aan de hendel houden. BBij gladde weg gewoon ff he-le-maal geen retarder gebruiken....
 18. Leg even uit wat het verschil tussen "niet meer mogen" en "verbieden"is? Ik ben leergierig.
 19. IK verbied niemand iets beste man, ik vroeg me alleen af wat hun volgende stap zal zijn. Dat jij dat absurditeit vind zegt meer over jou dan over mij. Daar wil ik het wat mij betreft maar bij laten in deze discussie tussen jou en mij.
 20. Strikt genomen schrijf je strikt met een “k”. En strikt genomen is elke rem, al is het de hak van je rijlaars of het houten blok van je bijrijder, een retarder. Een “retarder” is niets meer of minder -letterlijk- dan een “vertrager”. Ofwel een “rem”.
 21. Eesti

  Voorruit foto's

  Ik weet niet of die Scania klompen veel verbruiken, maar de Friesche klompen uit vervlogen tijden waren zuinig, tegenwoordig lukt het niet meer om op klompen te lopen wegens etalage benen en oedeem. Er liggen bij mij thuis nieuwe Zeeuwse klompen.
 22. Aha mijn bron heeft een foutje gemaakt, zal mij genoodzaakt voelen om een klacht in te dienen bij de directie. (graptje). Apropos de Poolse truckers houden nog altijd de grens dicht voor zover mijn informatie juist is.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden