Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Today
 2. 1934

  waar sta jij vanavond??

  Dendermonde,na heel lang geen chinees op denk ik laat ik daar eens voor gaan op maandag bijna alle chinezen dicht maar ik vond er eentje,tegenover een groot parkeerterrein en zelfs achter die bedrijven een mooi gravel plaatsje ik denk zet hem goed aan de kant zal vannacht wel gelost worden en kan een ieder er goed bij (had niet gerekend op een volume combie met drie assige aanhanger) die de draai niet kon maken 😂😂😂 maar niet getreurd IK ZAT om 0300 uur nog op het schijthuis van die waardeloze Chinees pppppfffffffffff
 3. Eens,en dan gewoon meeste stemmen gelden als er iets besloten moet worden (heet dat niet een referendum) ook iets wat ze aan hun laars hebben gelapt in het verleden !!!! Democratie of luisteren naar je kiezers,laat me niet lachen op het moment.
 4. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Weinig keus Matthieu. Op weg naar Sassenheim vanuit (het altijd mooie…) Noord Holland kwam er een afhaler tussendoor in Amsterdam. Hier was ik tegen 19u. Ik heb gegeten en gedoucht. Veel meer heb ik niet nodig op de maandag…
 5. ayla

  waar sta jij vanavond??

  Is ie zo dicht bij huis, gaat ie daar staan Groet Ron PS Rob, wel zachtjes wegrijden morgen, ik kan uitslapen 😃
 6. Gisteren
 7. matthieu

  waar sta jij vanavond??

  Kap nou Rob. Daar ga je toch niet staan man.
 8. Waarom niet? In het verleden was er nog een heel duidelijke scheidslijn tussen links en rechts en kon er ook samengewerkt worden. De ene periode was het meer links, de volgende meer rechts. Nu, met al dat polderen, zitten ze allemaal een beetje in het midden en kunnen het niet eens worden Schiet mij maar lek maar ik heb het vermoeden dat de kaarten allang verdeeld zijn en er enkel een toneelstuk gevoerd word voor het publiek
 9. Dan speel je toch ook met die vloer?..beetje naar boven..beetje naar beneden
 10. Ah daarom zie ik dus nog wel eens een bulk rijden waar de helft van de vracht op de zijkant gesmeerd zit Maar ff serieus, net wat Rob al aangeeft, dat zou toch allemaal al veel moderner kunnen of niet?
 11. Dat zullen ze dan maar moeten leren en concessies moeten doen, dit is tenslotte wel wat het volk gekozen heeft. Het is toch van de zotte dat er gesproken wordt met partijen met 2 of 3 zeteltjes in een kabinet terecht kunnen komen omdat ze dan een meerderheid bereiken. Die kleine partijtjes hebben dan ineens nog veel macht ook want zonder hun zeteltjes is er geen kabinet. Als je kijkt naar de afgelopen verkiezingen dan kan je toch geen partij met 17 zetels al voor de verkiezingen uit sluiten, dat is gewoon een heel groot deel van de bevolking waar je bij voorbaat al je middelvinger naar op steekt en zegt krijg maar lekker de tering.
 12. Partijen die lijnrecht tegenover elkaar staan kunnen nooit met elkaar samenwerken.
 13. Precies! Gewoon boven aan beginnen en net zo lang partijen toevoegen tot je aan een meerderheid zit want dat is uiteindelijk de keus van het volk.
 14. Klopt helemaal. Net weer terug van 3 dagen Mannheim, heerlijk gegeten en gedronken voor weinig, alleen weer jammer die dik 2 stunde stau op 520 km pfffff
 15. Deze xf 440 met meestal de kipper en af en toe de vloer of het diepladertje. Hmm fotos laden niet...toch wel......snapperniksvan,snapperniksvan 🙃
 16. Naast een beetje met de vloer spelen, kippen we tegenwoordig ook.
 17. Fg2200

  Wat eten wij vanavond?

  Laats ff de locale grill in een dorruppie bij Bergen(B) getest en goedgekeurd..maakt een gedwongen overnachting wegens afkeur en een vrije dag hebbende ambtenaren (voor een vergunning voor de terugweg) weer een beetje goed.
 18. roadtrain

  waar sta jij vanavond??

  Zelfs overdag voor een korte pauze is het daar rampzalig aan beide kanten🙀
 19. Een mogelijkheid is om de partijen met de meeste zetels verplicht met elkaar te laten samenwerken. Dan krijg je dus VVD 34, D66 24, PVV 17, is samen 75, is net niet genoeg dus moet CDA 15 ook meedoen. Dat is in mijn optiek echt democratie.
 20. Hangt ook weleens een spiegel bij. En regelmatig op de gok, stukje naar voren stukje naar achteren. Meetlint bij het voorwiel voor de volgende gaten.
 21. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Waardeloos. Ze kunnen het hier nog drie keer groter maken en dan staat het ook gewoon vol. Maar ik heb een plekje. Het eten was altijd goed hier. Heb er wel vertrouwen in dat dat niet veel veranderd is. En ik kan hier douchen. Niet alleen maar slecht dus.
 22. Valt niet mee om daar op de camping een plek te vinden hè Rob?
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden