Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Je verwart 2 dingen, het is namelijk geen zakelijke website maar een uitgegroeide hobby. En alleen al daarom is hij geen verantwoording schuldig (dat een bedrijf op enigerlei wijze zijn acties verantwoord richting personeel heb je gelijk in)
 3. Today
 4. edje

  Gorinchem

  Was ook niet voor jou André.
 5. andremast

  Gorinchem

  Even voor de goede orde,heb het over commentaar wat ik lees op FB.
 6. edje

  zonnetje..!!

  Mooi, hebben wij er hier geen last van Maar ik snap wat je bedoelt. Neem nu als recent voorbeeld het WK. In Nederland, Duitsland, Belgenland, Frankrijk niks anders als rotzooi trappen na iedere wedstrijd. In Marokko werd alleen feest gevierd zoals het hoort en waren (zijn) ze oprecht trots op "hun" team.
 7. edje

  Gorinchem

  Niet zo lelijk doen tegen elkaar, het is maar een ongeval. Andre zijn collega heeft hier niet om gevraagd, net zo min als de Audi bestuurder of de bestuurder van het busje. Gelukkig geen ernstige gewonden en dus hoofdzakelijk materiele schade wat vergoed wordt. En al waren er wel ernstige verwondingen (of erger) dan nog blijft het een ongeluk waar niemand om gevraagd heeft en een ieder van ons kan of had kunnen overkomen.
 8. Quincy

  Een week van een koetelaar

  Hij stond daar iig niet op urengeld....
 9. Quincy

  Danke fur die blumen

  Het antwoord werd al gegeven, ik hoorde dat ze al voor eind 23 dicht zouden zijn. En de stroomvoorziening rondom Amsterdam word sowieso een dingetje. Er zijn plannen voor de ontwikkeling van een nieuwe insteekhaven meer richting Spaarnwoude, maar ook met deze plannen lopen ze tegen grote problemen aan. Verdiep je eens in de plannen van Amsterdam, staat best wel veel op de rol. Zo willen ze met der tijd alle industrie weg hebben binnen de ring. En dat is best nog wel veel 😇
 10. trieftol

  Een week van een koetelaar

  even een filmpje van het plaatsen van een paar deuren was even een probeerseltje
 11. corydon

  zonnetje..!!

  Dit is ook Marocco.
 12. suggs73

  Gorinchem

  Dat is ook idd menselijk , ieder heeft wel een mening , en soms ligt het er ook wel dik op , als er op FB een ongeluk wordt besproken waarbij een auto een golf 3 of 4 betreft , bestuurder jonger dan 25 jaar , accessoires meer waarde dan de auto heeft en motorblok ligt 60 mtr in een weiland , als je dan even post dat de auto vermoedelijk harder gereden heeft als de engel bij kon houden , even als voorbeeld , is eerste reactie steevast , was je erbij ? . Of je nu zelf schuldig of onschuldig bent aan iets , los van dat , is er ook iets van het overkomt je , ik had ook meerdere ongelukken gehad kunnen hebben met ernstig letsel en zelfs doden denk ik wel , het was er maar zo die situatie , dan denk je wel eens terug dat het heel anders had kunnen aflopen toen , denk dat ieder dat wel eens gehad heeft , dat hartje in de keel zat .
 13. europeaan

  Gorinchem

  Wat ik met mijn reactie wilde zeggen is dat bij zoveel ongevallen ,en ook bij dit, altijd iemand schuldig is. Maar hoe is t ongeval ontstaan? is dat omdat iemand op zijn telefoon zat te spelen, of aan zijn pik zat te trekken? Of is het misschien is t zoals ik zei dat hij door omstandigheden te weinig afstand had en zodoende de Audi te laat gezien heeft. Dat maakt nogal een verschil dacht ik, in beide gevallen ben je "schuldig" maar in het laatste geval is het niet terecht dat er met het beschuldigende vingertje gewezen word, evenals in een geval van "dode hoek "ongevallen. Hier wil ik het, wat dit draadje betreft maar bij laten, om niet verder beschuldigd te worden van het feit dat ik mijn zin door wil drijven.
 14. Eeweep

  Bah bah trieste situatie

  Die staat daar toch rustig?
 15. matthieu

  Danke fur die blumen

  Het plan was die grote deels bewaakte parking verderop richting IJmuiden.
 16. matthieu

  zonnetje..!!

  Tja. Heb die verhalen vaker gehoord en geloof dat ook best hoor. Maar word gewoon misselijk als ik zo'n gast met n haatbaard zie. Maar dat heb ik ook met die orthodoxe Joden, terwijl ik toch echt pro Israël ben.
 17. lientje

  zonnetje..!!

  Je moet er geweest zijn om er een oordeel over te geven. Ik was ook verrast toen ik daar kwam. Het schorem zit inderdaad hier. Het land is zo gevarieerd en volop in ontwikkeling. Echt de moeite waard, zeker om met een camper doorheen te toeren. Wij (mijn dochter en ik want mijn man wil ook niet naar zo’n moslimland 🙄) waren dan met een rondreis mee, maar die reisleider raakte niet uitgepraat. Over de historie, de mensen, hun leefgewoonten, de bodemschatten, het klimaat, de green deal waar ze mee proberen de jeugd op het platte land te houden en door vergroening de woestijn tegen te houden… en nog zo veel. Je moet dan niet in een weekje de Konings steden af vliegen maar ook richting de woestijn gaan waar het leven zoveel anders is.
 18. 1934

  zonnetje..!!

  Ach Matthieu,jaloers moet je niet zijn hoor en neem van mij aan dat mijn vooroordeel van dit volk vast vele malen groter was dan (zelfs) dat van jouw !!! Alleen heb ik dat gelijk bij moeten stellen toen ik hier jaren geleden voor het eerst kwam,het schorem en kloo...z.kk.n en de cri.i.e.le. zitten bij ons.!,,!! Als je met de mensen hier praat zeggen ze allemaal volmondig dat zijn Europeanen,en geen Marokkanen laat ze vooral bij jullie,ook hier zijn ze niet gediend van met heuptasjes voorziene hufters in te grote auto,s die bij hun zogenaamde familie eens op bezoek komen. Ach ook in Duitsland vind je vol verbazing wel eens een goed routiertje/restaurantje toch ? Ik denk dat je het ongeveer zo moet zien. Gister staan we eigelijk zoals bijna altijd gewoon vrij in de natuur,en komt er uit het niets een Marokkaan met een dienblad vol met thee en mierzoete koekjes aan en mummelt iets van welkom en daarna nog wat Franse woorden erbij ,plaats het dienblad op de tafel en vervolgt zijn weg,en dit gebeurd echt bijna dagelijks ! Kortom ik weet precies wat jij denkt en nogmaals mijn gedachte is nog sterker,maar laat je zeker niet tegenhouden om dit prachtige reisland met heerlijke bevolking eens te bezoeken en dan heb ik het nog niet eens over de prijzen. Diesel 1,30 Stokbrood 0,10 euro cent Uit eten voor 10,- p/p krijg je niet op en is heerlijk enz enz Nogmaals het schorem zit echt bij ons
 19. andremast

  Gorinchem

  Dat is ook menselijk(dat gissen)maar heb al zoveel gelezen afgelopen week,dat ik dacht bij sommige je kunt beter niks schrijven ,als de onzin die je schrijft. Man man wat een commentaar🤐
 20. Gisteren
 21. Durashift

  Danke fur die blumen

  Een bestaand (indu)pand zoeken met bestaande stroomaansluiting met voldoende vermogen? De bedrijven op Sloterdijk e.o. hebben daar zelf toch ook belang bij, zou je denken.
 22. Dat gelul van de toon van de muziek heb ik 22 jaar lang gehoord toen ik nog zelfstandig was. Maar ieder vogeltje zingt zoals ie is gebekt. En! leuker kunnen we niet maken...... Als de mensen geld aan je kunnen winnen of het je gunnen is het allemaal oke, zo heb ik ervaren.
 23. Durashift

  Gorinchem

  Het zal er niet rustig geweest zijn op dat tijdstip. De Audi op de vluchtstrook kon, voor het zicht, afgedekt zijn door de voorgangers (zit ook een bocht in). Blijft staan natuurlijk dat er nét op het verkeerde moment, zeer waarschijnlijk, de doorgetrokken streep overschreden is Meer ruimte tot de voorganger nemen wordt al snel opgevuld door verkeer vanaf rijstrook 1 ivm de aankomende afrit.
 24. Het gaat om de 'toon van de muziek'. .. en ja.. de meeste eigenaren van een zaak verantwoorden daar op enige wijze toch hun activiteiten van, doet jouw baas toch ook of niet dan?
 25. HendrikJansen

  Gorinchem

  Dat gissen moet je niet eens willen Andre. Uit dat politie onderzoek komt een conclusie en daar moet je het dan maar mee doen. of de politie het bij het rechte eind heeft weet alleen de chauffeur zelf.
 26. andremast

  Gorinchem

  Tsja wij kunnen alleen maar gissen wat er precies is gebeurd,politie onderzoekt de zaak.
 27. Of er hier een poster is die enigzins de hand boven het hoofd werd gehouden durf ik je niet te zeggen. Dat er hier een admin actief was die heel graag het hele forum naar zich toe wou trekken en zijn twee collega s daarbij graag in een negatief daglicht zette kan ik wel aantonen zwart op wit. Ben ik daarin een beetje fout geweest? , Neu, ik denk het niet. Hij wou het maar wat graag kwijt dat ie zo geweldig was. En als je zo een persoon dan een beetje stroop om de mond smeert komt de rest vanzelf. Maar goed, hij is vertrokken met de noorderzon zonder uitleg aan de leden. Kennelijk interesseerden die leden hem dus niet zoveel.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden