lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1635
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Dus tijd dat er slaapgelegenheden langs de snelweg komen waar men ook de vrachtwagen kwijt kan. Een hotel met 100 kamers? Met twee personen op een kamer, oostblokkers rijden vaak met twee man op een wagen. Daarvan kunnen er wel 4 op een kamer. Dus om de paar weken gezellig met z'n allen in een hotel om na een paar weken met heel veel rijuren Eindelijk eens van een goede nachtrust te genieten. Natuurlijk een parkeerplaats voor 50 vrachtwagens voor de deur. Is dit wat de internationaal chauffeur wil, met het idee om de oostblokkers dwars te zitten? Ja ja wat een vrijheid toch weer voor de chauffeurs die eens een mooi vrij leven hadden. Nog meer regels, en dit gaat nog niet eens over veiligheid in het verkeer. In mijn ogen dus overbodig
 2. ik heb Amsterdam met een bakwagen leren rijden vanaf de kaart, wat een heel groot voordeel is. Die kaart zit in mij hoofd zeg maar. Amsterdam heeft het treinstation en daar omheen zijn ringen. vanaf die ringen kan je via de S-wegen naar de grote ring om Amsterdam. Ik zocht altijd de S- wegen op waarvandaan ik de kleineerde gebieden in reed. Vanaf de Coentunnel beginnen die S-wegen, tegen de klok in, met de 101 en eindigt met 118. Misschien een idee om op Google Maps op te zoeken hoe je van het ene adres naar het andere adres heb gereden die dag? Waar die adressen precies zitten? Dan kom je ervanzelf achter of TT je wel via de makkelijkste weg laat rijden. En laat je niet door tijdsdruk opnaaien!!!!! Daar wordt je nooit sneller van. Wat al eerder is geschreven, ze kunnen van jou niet verwachten dat je meteen alles weet. Gewoon eerlijk op je losadres zeggen, sorry maar er ineen chauufeurstekort en ik was de eningste die ze konden vinden De snelheid komt vanzelf. Als jou inzet goed is komt het vanzelf goed.
 3. Waarom ben jij chauffeur geworden Wist je niet wat het werk inhield dan? Chauffeur zijn is een zelfstandige baan, iets wat de meeste chauffeurs volgens mij juist aan trekt. Misschien heb je de verkeerde werkgever"? Maar zoals je al zegt heb je dus 1.5 week inwerkperiode gehad en heb je nu nog de makkelijkere ritten? Krijg je een vaste rit? Dan zal het misschien met een paar dagen beter gaan. Maar als ik jou was zou ik toch wat anders zoeken. Er is op dit moment werk zat!! Dit gaat je werkgever geld kosten en het belangrijkste........ zelf wordt je hier ook niet gelukkig van. Als je het inzicht niet hebt als chauffeur om dit soort werk te doen dan komt het er ook niet. Wie denkt dat bakwagen werk makkelijk werk is, die kan het nog wel eens goed fout hebben. Succes.
 4. En krijg je dan die weekendrust ook in het weekend dan? Of mag die "weekend" rust dan ook op dinsdag beginnen?
 5. Ik zag 2 van jou collega's trouwens in Lamberschaag staan Marco Bij Het Wagenwiel.
 6. Je krijgt het met de post ........... als het goed is. Is het dan zo moeilijk om het zo te maken dat je dit via een mail te regelen? Net als je waterstanden of meterstanden doorgeven. Even een vragenlijstje of de wagen nog in jou bezit is, en dat de wagen nu als geschorst geregistreerd staat en dat je er niet in mag rijden tot je de schorsing hebt opgezegd. Eventueel nog de reden van schoring. Zo simpel zou het toch moeten kunnen wezen
 7. Dan moet je binnen de sleutel vragen, volgens mij is dat een invalide wc? Ik ben er dus al een tijdje niet meer geweest. Maar ik weet niet of iedereen die mee krijgt? Ik kan mij zo voorstellen van niet.
 8. Hub, zorg dan ook dat er grote tankstations komen om een balletje te eten. Graag met douche gelegenheid en waar je eventueel je was kan doen tegen betaling. Voor de gene die niet willen betalen verderop op de parkeerplaats een WC met een gat in de grond zoals ze in Frankrijk hebben. En genoeg prullenbakken op die parkeerplaatsen!!!!! Kom je hier bij het eerste tankstation op de A1 vanaf Duitsland, dan is de wc gewoon op slot na 21.00. Ik weet niet of dat nu nog steeds zo is want ik sla dat tankstation maar over. Maar dit moet toch niet kunnen? Vind je het vreemd dat men staat te piesen in het openbaar
 9. Ik schreef dat Noorwegen wel mee betaald aan de EU pot, maar er zelf niets voor terug krijgt.
 10. Helaas is er weer een geweldige stem stil gevallen Zanger Chris Cornell, bekend van de bands Soundgarden en Audioslave, is op woensdagnacht lokale tijd in Detroit overleden. Dat meldt persbureau AP op basis van een vertegenwoordiger van Cornell. De 52-jarige zanger scoorde in de jaren negentig met Soundgarden een hit met het nummer Black Hole Sun en schreef later als soloartiest het nummer You Know My Name voor de James Bond-film Casino Royale. Hij overleed “onverwacht”, aldus de vertegenwoordiger. Zijn familie zou in shock verkeren. Ze wachten op de uitslag van het medisch onderzoek. Cornell was de afgelopen weken in Amerika op tour.
 11. Dit zijn de landen waar dus in grote delen geen fatsoenlijke parkeerplaatsen zijn waar de Europese unie parkeerplaatsen gaat aanleggen van Europees geld. Dus ook even geld van landen waar geen parkeerprobleem is zoals bijvoorbeeld Scandinavië. Zelfs Noorwegen betaalt mee aan de Europees pot maat krijgt daar niets voor terug. Noorwegen betaald aan de EU maar vangt daarvoor niets terug. Dat de molens van de EU voor de Benelux niet harder draaien dan voor bijvoorbeeld Portugal zou niet vreemd moeten zijn. De molens voor elk land draaien even hard. Ook al ligt Brussel hier niet ver vandaan.
 12. Hoe veel rijlessen heb je gehad dat je deze vraag hier stelt
 13. Dit waren de mensen die nog over wagen gebleven na de reorganisatie bij Brinks http://www.nu.nl/beurs/3961306/brinks-verkoopt-dochterbedrijf-en-verlaat-nederland.html http://www.securcash.com/over-securcash/media/voorstellen-securcash-wincor-nixdorf-brinks
 14. Ik heb wel in de gaten dat bij mijn werkgever een groot deel van de mensen op kantoor, die ik normaal gesproken in pak tegen kom, ook gewoon werk kleding plus een groot rijbewijs hebben. Gisteren kwam ik er weer een tegen van de afdeling financiën. Je kan het dan beter maar al vast hebben voor je met je dure opleiding begint. Mooi een goed betaald bij baantje en op oproepbasis kan je bij heel veel bedrijven te recht. Staat goed op je cv en scheelt je weer studieschuld. Studeren is niet meer gratis tegenwoordig. Een studie kiezen en later spijt hebben van je keuze is een dure bezigheid.
 15. Misschien is de volgorde omdraaien wel een beter idee Durashift? Eerst rijden en dan bedenken wat er beter kan