Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3181
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  33

Recente profielbezoeken

21948 profielweergaven

lientje's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

4,7k

Waardering in de gemeenschap

 1. Juist mijn idee, en anders in de kar en een broodje als ze zich gedragen en die dingen ook betaald zijn. Maar goed, de tijden zijn veranderd. De man heeft niet meer in zijn eentje de taak om de inkomsten binnen te harken. Dat toen man en vrouw samen. Die doen vaak alles samen want dat hoort tegenwoordig zo. Samen werken, samen zwanger…. Maar ik vind het nogal wat hoor de druk die dat geeft. Ik ben blij dat ik uit een generatie kom dat dat nog anders was en de vrouw in mijn geval werkte voor de extraatjes, maar ik kan het mij voorstellen dat hun de boodschappen laten bezorgen. Het gaat niet alleen om het boodschappen doen maar ook het bedenken. Wie werkt en wanneer, wie kookt er…. Maar ik weet dat mensen ook vooral zware boodschappen laten bezorgen aan de karren te voelen/zien die ik af en toe vervoer naar een hub bij Simon Loos van AH in Wognum. Dat is natuurlijk weer handig voor mensen die op de fiets naar hun werk gaan. Tijden veranderen. Het enige nadeel is dat je niet kan sjoemelen met de zelf scanner waardoor je als eerlijke betaler weer meer moet betalen 😉
 2. Ach Albert, enig idee hoeveel mensen hebben er zijn die een hekel hebben aan boodschappen doen? Zeker op zaterdag… pa en ma discussiëren over het eten terwijl de koters met een nog niet betaald broodje in de hand door de winkel rennen. Maar ik ben (nog) niet om, om mijn boodschappen te bestellen. Ik rij meestal toch wel een en paar keer per week langs een supermarkt. In de tijd die mij uit komt Het verschil met 25 jaar geleden is dat de winkels nu ook s avonds en op zondag open zijn. (En ook door onze collega’s worden bevoorraad)
 3. Dan laat je het toch mooi op je werk bezorgen? Denk in oplossingen 👍
 4. Toen ik thuis zat met een kapotte knie plus gebroken pols liet ik mijn boodschappen bezorgen door de Jumbo. Ik vond het echt ideaal hoor. Ze kwamen tussen 18.00 en 21.00 wanneer er iemand thuis was. Alles was mee in tegenstelling wanneer man of zoon lief iets moet zoeken in de supermarkt en het was zeker allemaal heel vers. Nu heb ik zelf ook verse gekoelde goederen vanaf Veghel naar een hoofd depot van de Jumbo hub in Den Bosch gereden. Daar is geen grote voorraad omdat alles is besteld. Dus ik weet dat mijn spullen die werden bezorgd net ze vers waren als de spullen die binnen komen bij een winkel en er niet al een paar dagen liggen. Maar ik ga nu zelf naar de winkel en neem vaak weer te veel mee. Er staan nu dus ook weer 4 flessen met curry in mijn kast door de hamsterweken terwijl ik er toen nog 2 had staan. Dit gebeurd niet als je online vanaf huis besteld. Ik denk wel dat je goedkoper uit ben met online bestellen, ook omdat je vooruit moet denken wat je nodig hebt en dus niet snel te veel koopt. Maar heerlijk hoor dat mensen met weinig tijd hun boodschappen bestellen hoor. Dan hoeven ze niet nadat ze de kinderen hebben opgehaald van de opvang nog even snel naar de winkel.
 5. Niets is zonder reden. Wat ik de laatste jaren heb gezien is, zo werk je bij een mooi (klein)bedrijf en zo werk je opeens bij Loos. (Of vS/dV, of van de Brink) Zo heb je mooi werk en zo ben je het mooie werk kwijt en rijdt er een ander bedrijf het weg, of komt er zomaar mooi werk bij. De tijd zal het leren wat de reden hiervan is dat ze die borden daar ophangen. De dichtstbijzijnde standplaats daar is volgens mij op dit moment Nijkerk. Die borden treffen in ieder geval hun doel. Ze worden gezien en besproken 😉
 6. zoveel fietsers zie je niet in dat dorp.
 7. En je wilde mij maandag niet zien ergens bij de Beemster?
 8. Ik ben wel benieuwd hoor. Wij zullen hier onze bedenkingen hebben bij Girteka maar je weet het niet 🤷🏻‍♀️ Je moet ergens beginnen en ik weet verder niet wat voor eisen/ wensen hij heeft. Met 0 ervaring heb je daar denk ik de meeste kans. Alleen denk ik niet dat je alleen op pad wordt gestuurd. Maar als je collega een Rus is heb je kans dat je hem halverwege de rit “per ongeluk” kwijt bent 😉 Maar goed, je komt wel ergens.
 9. Ik zou zeggen, probeer het. Ik heb nog geen ervaringen hier gelezen van chauffeurs die contact hebben opgenomen met het bedrijf. Ik heb wel gehoord dat wanneer je als bedrijf informatie vraagt voor een vracht, dat je dan netjes in het Nederlands wordt geholpen. Het bedrijf is groter dan dat je in west Europa ziet rijden en wat de meeste chauffeurs denken. Zo hebben ze een aardige poot in andere grote transportbedrijven in Europa. Als het de wens is om die kant van Europa te zien met net je papieren op zak… Levenservaring is ook wat waard. Maar wanneer je hard wil werken en verder op wil dan kan hij zich misschien ook eens verdiepen in vee transport. Een tak waar je tegen moet kunnen en je geen tijd hebt voor uitstapjes tussen het werken door. Maar je komt wel ergens al zal het niet naar Scandinavië zijn.
 10. lientje

  Geweldige muziek .

  Nag ientje toe.
 11. Zou kunnen ja. Ik liep voor het gebouw aan jou kant van de weg.
 12. Ik liep ook aan de kant op de Basisweg (het koel gedeelte en fust loods) toen Hendrik lans zoefde druk kijkende in zijn papieren. Bier is weer een ander pand.
 13. @HendrikJansen Rond 13.00 in Velzen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden