Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2736
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  13

Waardering in de gemeenschap

3624 Excellent

Over lientje

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

19352 profielweergaven
 1. lientje

  forumgebruikers gespot

  Goh wat een trieste reactie Piere. Word je zelf niet moe van dit soort reacties? 🙄 Het grootste deel hier rijdt zonder standairco en moeten blij zijn met een standkachel die het goed doet.
 2. lientje

  forumgebruikers gespot

  Succes met je nieuwe uitdaging Ger 👍
 3. Ik ben wel voorstander van een bijscholings cursus om iedere 15 jaar. Het is niet zo dat ouderen slechter rijden. Zeker nu men overdag maar 100 km mag is dit in het voordeel van ouderen. Bovendien komen velen vaak niet ver meer van huis.Maar je ziet dat ze vaak niet helemaal de voorrangs regels helemaal weten in het verkeer. Vooral met woonwerven en rotondes. Dat mijn vader een keer heel verbaast was omdat zijn rijbaan "zomaar" stopte, daar schrok ik toch wel van. Hij had blijkbaar dit bord over het hoofd gezien Ook heb ik met die man al eens een discussie gehad ov
 4. lientje

  forumgebruikers gespot

  Vlak voor/ of rond de middag reed ik daar weer.
 5. lientje

  forumgebruikers gespot

  was dat toen geen Schuitema?
 6. En toch vind ik dit soort sites wel nuttig. Het geeft je wat inzicht en meer info overstandpunten. Waarom scoort D66 hoog bij mij? 😳 Oké PVV staat onderaan mijn lijst omdat die tegen de EU is. FVD staat hoger, die is niet niet tegen de EU maar wil dat standpunt laten beslissen met een duur referendum. Slim gespeeld 😜 En zo zie je meer. Leuk en nuttig. Zeker bij de jongere kiezer die voor zichzelf moet kiezenen niet de keuze van pa en ma vind ik. Ik heb er twee thuis die voor het eerst kiezen. De ene is bezig met haar eerste master en de ander gaat volgend jaar stu
 7. lientje

  Plus

  Ik vind het wel jammer hoor. Plus, Deen en dat soort distributiecentrums. Oké het is ouderwets en soms best zweten maar de menselijke sfeer bij dit soort bedrijven maakt vind ik veel goed.
 8. lientje

  forumgebruikers gespot

  ik reed rond 7.30 weg vanaf Hoorn 80 met de V8 van Appel. ‘s middags kwam ik volgens mij Road train met zijn Volvo tegen op de A4 of A5?
 9. lientje

  forumgebruikers gespot

  kunnen ze mooie woon flats neer zetten met uitzicht op het ijselmeer. 👍
 10. Wij gisteren.
 11. ..... hij heeft dus 3 jaar mee gelopen in het transport en heeft 3 maanden gelest voor hij zijn rijbewijs haalde. Maar in een maand omscholen lijkt mij wel heel erg snel met alle papiertjes die je tegenwoordig nodig hebt voor je aanvraag om af te mogen rijden naar het cbr wordt verstuurt.
 12. Binnen een maand?😲 Hoe veel jaar terug is dit?
 13. Zo werkt dat bij grote bedrijven ja. Je kan zelf aangeven hoeveel dagen je wilt werken en welke dagen je vrij wilt of dat je een wisselend rooster mee draait. Er is veel mogelijk een week heeft bij ons 7 dagen van 24 uur werk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden