Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2835
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  15

Waardering in de gemeenschap

3841 Excellent

Over lientje

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

19850 profielweergaven
 1. Dat zal helemaal een wonder zijn. Het zou het forum weer een stuk leuker en informatiever maken. Het is nu op een niveau gekomen dat je het wel uit je hoofd laat om hier informatie hier te plaatsen vanwege al het commentaar wat je er op krijgt. Het is gewoon triest!
 2. Dit plaats je meerdere keren. Hou je daar dan ook aan. Heel mooi dat je informatie die je tegen komt hier op dit forum plaatst. (ooit was dit forum daar ook voor) Maar als er op iedere post die jij plaats commentaar komt wees dan zelf eens wijs en kijk dan echt eens een paar dagen de andere kant op.
 3. Met zo'n plaatje kan de werkgever ook naar de opdrachtgever gaan. Dan staat het zwart op wit dat de planning daar niet goed is. En dat doen ze dus ook. Of wat de gevolgen zijn van een stroomstoring van 3 uur wat afgelopen maandag het geval was. Die wagens moesten met een complete vracht vertrekken naar de winkels, waardoor chauffeurs in de problemen kwamen met hun uren. Ik denk dat daar wel even over gepraat is vanuit de werkgevers uit. Die wagen moet de volgende ochtend ook weer op tijd bij de bakkerij staan om broodjes te laden. Dus de planning zou weer ritten om moeten
 4. Het het bedrijf wat werd overgenomen had dus niet alleen veevoer of die gasflessen. Er zat duidelijk werk bij wat in hun straatje pasten. Als je dan ook de chauffeurs met ervaring er bij hebt/ bij je weet te kunnen houden Natuurlijk zijn er na het afstoten van het veevoer of gasflessen, samen met hun werk/wagens vertrokken. Die keuze krijgen ze bij het afstoten van het werk. Maar er zijn ook heel wat chauffeurs die in de keuken van Appel hebben gekeken die zijn gebleven, omdat het daar toch wel mee valt allemaal. Vaak zijn de overgenomen bedrijven, bedrijven die ge
 5. Dan zal Nedcargo Waddinxveen het werk wat ze kunnen gebruiken wel overnemen en het restje na een tijdje weer afstoten. Dat zag je bij ons ook gebeuren Dan denk je, wat moet Appel nu met veevoer of gasflessen. Maar het ging ze om een ander stukje werk wat dat bedrijf ook reed. Dus wie weet hoe de kaarten straks schud worden onder de familiebedrijfjes.
 6. Maar het is niet zo dat deze bedrijven buiten het supermarktgebeuren geen ander werk doen
 7. lientje

  Iemand van hier?

  Overal is bezuinigt, wanneer er geen geld is moet je zomin mogelijk uitgeven zodat de staatsschuld niet oploopt. Dat is mijn gedachte maar er zijn mensen die denken oneindig en kosteloos te kunnen lenen. Doordat de politie bij andere zaken wordt ingezet hebben ze voor andere dingen geen tijd meer nee. Andere zaken zoals demonstaties en dan vooral die met heel veel slopen en rellen. Men heeft recht om te demonstreren maar dat er tegenwoordig zoveel politiemacht bij aanwezig moet zijn is zonde van de bezetting van deze mensen en het geld. die in die tijd ook andere dingen hadden ku
 8. Zo'n iemand hebben wij ook op kantoor hoor en misschien hebben wel meer grote bedrijven dit om controle te houden over hoe het gaat met het plannen en wegrijden van goederen. Men wil graag weten wat de reden is dat chauffeurs zich niet aan rtw kunnen houden. Mocht dit door laksheid van de chauffeur zijn dan word je dus door zo'n mailtje weer even in het goede hoekje geschoven waar het bedrijf je graag wilt hebben. Ze willen ook graag het convenant houden namelijk. Nee niet iedere chauffeur is daar geschikt voor, maar dan moet je ook niet bij ons komen werken. Er zijn gen
 9. lientje

  Iemand van hier?

  Je kunt nu Rutte en Co overal de schuld wel van geven, maar volgens mij is het al fout gegaan toen kinderen hun leraar met Piet en Ank mochten aanspreken en met je en jij.
 10. lientje

  Iemand van hier?

  Deze wagens reden doelbewust overbeladen over de wegen. Als ik de agent die bij Humberto was mag geloven. Dit omdat de wagens zo zijn bebouwt dat ze dit kunnen hebben. Alleen van de Nederlandse wet mag dit gewoon niet. Helaas voor hun, maar dan moeten ze dus voor de prijs die ze met de opdrachtgever afspreken een wagen extra laten rijden. Ja dit kost geld, dan moeten ze hoger inschrijven en krijgen ze de opdracht waarschijnlijk niet. Maar we hebben in Nederland weeglussen of zullen ze die weten te ontwijken? En we hebben ILenT voor dit soort gevallen lijkt mij.
 11. lientje

  Iemand van hier?

  Juist!! Iedereen moet zich aan de wet houden. Dat mensen niet aangehouden worden omdat ze te gevaarlijk zijn is de omgekeerde wereld. Een grote bek of schijt hebben aan de regels wordt anders een al grotere zwakte van het politie systeem. Het mag niet zo zijn dat men zo’n gast de vrije hand heeft. Dan wordt het alleen maar erger. Gooi de boetes maar omhoog voor hardleerse personen of neem hun de vergunning/rijbewijs af. Jij moet met dergelijk materiaal ruiden, dus hij ook.
 12. lientje

  Iemand van hier?

  Ja dat vind ik ook. Die agent moet zich gewoon aan de regels houden 🙃😖
 13. Nou… ik kijk VOOR ik weg rij of er schade is, en als ik de koelmotor moet gebruiken of er genoeg brandstof in de tank zit. Ik laat tijdens mijn rondje zelfs de koelmotor even draaien om te kijken of hij het doet. Wie weet heeft hij al een tijd niet gedraaid of heeft een grapjurk hem afgedankt nadat hij door gebrek aan brandstof is stil gevallen. Dit zal mij niet zo snel meer gebeuren met in ieder geval. Het is beter om daar achter te komen wanneer de oplegger nog leeg is.
 14. lientje

  forumgebruikers gespot

  Marco zwaait nooit naar mij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden