Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2897
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  19

Recente profielbezoeken

20111 profielweergaven

lientje's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

4k

Waardering in de gemeenschap

 1. 30 partijen waartussen partijen die niet geen water bij de wijn willen doen, en dan heb je twee partijen die wel mee mochten regeren maar elkaar niet los willen laten Misschien is stemmen op de Franse manier de oplossing?
 2. lientje

  wist je dat

  Jou flauwe, somt toch wel vrouw onvriendelijke humor mag toch ook? Leven en laten leven. Er niet te zwaar aan tillen. In het echte leven zal je wel mee vallen, zeker als je naast je vrouw zit 😉
 3. lientje

  30 km per uur

  zoals ik mijn kinderen (en andermans kinderen) heel wat keren vlak voor een zebrapad of verkeerslicht heb verteld…. Je hebt er niets aan als als er op je grafsteen de woorden staan gegraveerd “maar hij/zij had wel voorrang” 🙄
 4. lientje

  forumgebruikers gespot

  Wat een toppertje ben je ook hè. Grenzen verleggen ken je op verschillende manieren opvatten.👍 Succes hoor, ook dit gaat jou weer lukken.
 5. Ik bedoel dat geen enkele partij zijn kiezers wil teleur stellen. Nu we na de Corona crisis voor een zware taak staan, zijn niet veel partijen die willen samen werken. De regerings partijen zullen het nooit goed doen in de ogen van de oppositie. Ze zullen toch moeten onderhandelen en moeten geven en nemen om er samen uit te komen. Hier word een partij niet populair van. Er zijn genoeg partijen die veilig in de oppositie zitten met wie niet valt te onderhandelen. Heel jammer dat die de kans niet nemen om samen met de grotere partijen te werken door samen te werken. Dat bedoel ik met Ikke ikke ikke. Maar in een land als Nederland zal je gelukkig toch samen moeten werken de kiezer beslist.
 6. Dat proberen de regeringspartijen ook lijkt mij. Met het verschil dat die proberen samen te werken met het oude spelletje geven en nemen. Iets wat tegenwoordig erg moeilijk is in de Ikke-Ikke-Ikke maatschappij.
 7. Nee maar ik heb wel andere nieuwssites gezien/gehoord en dan denk 8k bij mijzelf: nee het valt niet mee om iedereen tevreden te stellen…. Je zult er maar in in hebben om daar je best voor te doen. Je doet het toch nooit goed. Zeker niet in de ogen van sommige oppositie partijen.
 8. lientje

  Nieuws in plaatjes

  Of die camper geeft gas en anders voegt hij maar achter mij in. Daar is vast meer plaats. Alleen voor een vrachtwagens wil ik nog wel naar links gaan. Maar ook daartussen zitten van die leeghoofden die dan rechts naast je blijven rijden terwijl je zou denken dat iedere chauffeur in Nederland wel weet dat de meeste Appel/Loos niet harder kan dan 85. Ja dit zijn meestal Nederlanders. Over verkeersinzicht gesproken….🙄 En zo werk je dus inhaalverboden (en handhaving) in de hand.
 9. Triest Ibo. 😔 Ik ben er van overtuigd dat een vaccinatie veel ellende kan voorkomen en het de ergste scherpe kantjes van die ziekte af haalt. Dit is voor mij de reden om mij te laten vaccineren in ieder geval. Nee ik geloof niet in al die rare complottheorieën. Heb je niet het geloof, dan staat er een modernere versie daar van op met o.a de naam engel om verdeeldheid te zaaien. Ieder moet denken wat hij/zij wil hoor. Maar dat er mensen zijn die die verdeeldheid voeden dat vind ik heel erg eng.
 10. Dat komt dus overeen met wat Ibo schreef? In mijn ogen kun je met een 2 prikken veel leed voorkomen of besparen en dat scheelt de staat flink in zorgkosten. Je zou als Nederlander die kosten zelf maar moeten betalen…..😲 Hoe gaat trouwens het met je buurman Ibo.
 11. Laat ik nou denken dat ze dat deden zodat er niet meer schade ontstaat 🤔 🙃
 12. Ik schrijf ook dat men denkt, of ons doet geloven dat er geld is zodat we blijven uitgeven maar dat dat de waarheid anders is. Men heeft niets van de vorige crisis geleerd. Die luchtbel, zeker op de woningmarkt is gewoon weer terug. Maar wie doet dat? Er zijn genoeg mensen die even een hypotheek van 4 ton afsluiten wat weer moet worden terug betaald. Zal dat iedereen lukken? Zo niet, wie betaald die rekening? Die staatsschuld loopt trouwens al jaren op en neer https://nl.wikipedia.org/wiki/Overheidsschuld De politiek doet wat de kiezer wil. Het kan best nog wel eens zo zijn dat de VVD daarom zoveel stemmen heeft ondanks hun blunders. Bang dat anders het geld te makkelijk wordt uitgegeven en we nog verder de schulden zakken en we voor niets hebben bezuinigd. Maar gelukkig heeft niet 1 partij het voor het zeggen hier in Nederland. Tja die Timmermans. Het vriendelijke gezicht van Nederland in de EU. Een leuke man en hij kan zo mooi vertellen. 😃 Dat hij van de PVDA is en het klimaat zeer hoog op zijn lijstje staat, wisten veel kiezers niet eens vermoed ik. Men kan de politiek de schuld geven. Maar ten eerste doen die het altijd voor een bepaalde groep fout, en ten tweede kiest de mens wie het voor het zeggen krijgt. Om nog even op de Corona terug te komen. Dit heeft maar mijn idee (er zijn mensen die er anders over denken 🙊) niemand kunnen voorzien en maakt dat Nederland/Europa/de wereld er opeens heel anders voor staat dan voorzien. Ik kan mij voorstellen dat het een hele klus wordt voor de politiek om alles weer recht te zetten.
 13. Dit is al veel langer bekent hoor maar toen wilde men dit ook niet horen of lezen. 🙈 En toen kwam in 2008 de crisis en was er geen geld voor verandering. Nu dat geld er wel is wil men dingen doordrukken voor dat men door heeft dat we helemaal niet zo veel geld hebben voor alle plannen die er zijn. Ik ben het met je eens dat we (deels) te maken hebben met de klimaat maffia. Maar er zal toch iets moeten gebeuren…. Daar hebben we niet heel veel tijd meer voor.
 14. lientje

  30 km per uur

  Heeft het niet te maken met brommers/scooters op de weg in plaats van op het fietspad?
 15. lientje

  30 km per uur

  Waar je niet mag inhalen? Ik heb gegrepen dat je die groene lijn als groenstrook moet zien.🤔
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden