Spring naar bijdragen

lientje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3136
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  31

Alles door lientje geplaatst

 1. tja ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren als de luxe wagens ook een noodstop systeem krijgen. Dat remt best wel snel en hard. De achterligger moet dat ook weer kunnen beremmen. Het lijkt mij dat hier ook het systeem heeft ingegrepen… om erger te voorkomen 🫢
 2. Cruise controle, de wagen grijpt in bij kantel gevaar en het automatisch afstand houden. Het wordt allemaal zo makkelijk gemaakt. Je hoeft zelf niet eens naar de borden te kijken of je al bij de goede aflag bent, TT wijst je de weg. Oke met een kaart op het stuur was ook niet alles, maar je bleef wel wakker. Je was in die tijd meer met rijden bezig in plaats van met andere dingen.
 3. lientje

  DAF topic

  Ik vond het een beetje vreemd datum door Pierre een standje krijg omdat ik of topic zou gaan terwijl ik volgens mij de gene niet was die dat deed. 🤔 Vandaar mijn vraagtekens. Wat een foto van “mijn” DAF betreft, ik ben springer. De meeste DAF’s bij Loos zien er aan de buitenkant standaard uit en nadat ik hier schreef dat ik meestal met een XF op pad wordt gestuurd rij ik nu weer op verschillende merken. Morgen mag ik ik weer eens met een Volvo. Dit is wel weer erg off topic. Sorry daar voor 🤫
 4. lientje

  DAF topic

  Laat ze maar denken. Het werk ligt je of het werk ligt je niet.
 5. lientje

  DAF topic

  Jammer dat het dagritten zijn geworden. Toch vind ik dit wel leuk licht werk zonder stress en vriendelijke mensen bij de winkels die je staan op te wachten. Je gooit s’morgens je wagen vol (of hij is al voor je geladen) met 1 of 2 adressen en doet je rondje over de dag. Geen wachttijden, geen gesnauw bij de balie, geen voordringen door andere chauffeurs.Maar omdat het winkels zijn wordt er wel eens met een verkeerde gedachte naar gekeken. Met dat werk voor de Action is mis mee 👍.
 6. lientje

  DAF topic

  Maken jullie eigenlijk nog steeds meerdaagse ritten voor de Action? Ondertussen zijn er natuurlijk aardig wat DCs bij gekomen in Europa, rijden jullie ook voor die DC’s?
 7. lientje

  DAF topic

  Het mooiere werk in de winkeldistributie. Dat vind ik dan he.
 8. lientje

  Danke fur die blumen

  Dat zijn heel wat onbetaalde uurtjes als ja dat meerdere keren in de week rijdt. Dan mag je ook wel een heel goed uur loon hebben wil je die uren compenseren.
 9. Leuk voor de liefhebber om eens te kijken in Opmeer wanneer je eens in het mooie Noord Holland bent. EEN ROUTE LANGS 85 JAAR SIMON LOOS In Het Loosje staat de privécollectie vrachtwagens van Piet en Marian Loos. Tot nu toe was de collectie altijd gesloten voor het grote publiek, maar daar komt in 2023 verandering in. Marian Loos maakt samen met haar dochter Conny een officieel museum van Het Loosje. Stap je binnen bij Het Loosje, dan maak je een route langs de 85 jarige geschiedenis van Simon Loos. Voor meer informatie en tickets: https://www.museumhetloosje.nl
 10. Tja als men in een huiskamergedeelte al niet normaal over koetjes en kalfjes kan schrijven, dan wordt een discussie voeren over transport en serieuzere dingen ook een opgave voor sommige mensen. 🤷🏻‍♀️ Ja ik vind het ook jammer dat dat deel weg is. Leven en laten leven…. met andere woorden, ieder in zijn/haar waarde laten en niet op een ander (soort werk) neer kijken. Maar dat schijnt moeilijk te zijn.
 11. lientje

  Ben beschuldigt.

  Ongelofelijk, wat een raar land. Wat een vreselijke situatie. Je staat met je rug tegen de muur en Jennifer is de pineut en snapt er niets van. Sterkte Ibo. Ik hoop dat dit heel snel achter de rug is want het kan niet zo zijn dat je deze zaak niet gaat winnen. Als is het leed nu al geschied 😔
 12. lientje

  Volvo topic

  Jou hoofd vergeten ze niet snel wanneer je voor iemand hebt gewerkt. De toekomstige opdrachtgevers weten met wie ze in zee gaan dus dat komt wel goed. Succes Erik. Mooie kans hoor, dit krijg je maar een keer 👍
 13. Ik had jou gerapporteerd. 😬 Al dat geklaag van jou als het over een DAF gaat, dat is gewoon discriminatie. Waneer je gewoon en normaal met een DAF om gaat dan is de DAF helemaal niet verkeerd. Dus hou nu eens op met het discrimineren van de DAF. 🙄🙄 shit, bijna de knipoog vergeten 🙈 😉
 14. lientje

  Danke fur die blumen

  Hier in het dorp heeft iemand stukken rubber door het zand heen. Dat schijnt goed te bevallen. Hoe dat later moet wanneer je het weg wil hebben, dat heb ik niet gevraagd.
 15. lientje

  Bloedspoed

  Niet te hard remmen….
 16. lientje

  Danke fur die blumen

  Wat ik om mij heen hoor is het overal rustig op het moment. Als er geen werk is is het er niet, zo is het nu eenmaal in het transport. Hopelijk trekt het werk weer snel aan. Je kunt nu wel gaan lopen omdat je denkt dat het gras bij de buren groener is maar je weet nu wat je hebt. Je weet wie je planners zijn, wie je wanneer kan bellen en ze weten wie jij bent en wat ze aan je hebben. Ze houden je toch vrij aardig aan het werk, al zitten er wel veel wachturen tussen. Ik neem aan dat jij je wacht en pauze tijd netjes schrijft (niet na 3 uur wachten 45 minuten pauze houden)en dat die netjes betaald worden. Ook dat is niet overal. Ik neem aan dat je nu minstens in D6 zit? E schaal betalen ze als ik om mij heen hoor niet vaak, of ze strepen veel. Omdat jij zoals ik het lees best flexibel bent, zal HK jou graag willen houden. Wanneer je overstapt en het werk valt echt weg dan heb je kans dat je na de zomerdrukte thuis zit. Bij de vorige crisis was het in het oosten van het land best lastig om weer knap werk te vinden…. Het gras bij de buren is niet altijd groener. Meestal krijg je niet het mooiste werk. En overal is wat.
 17. Je niet iets mee nemen wat niet van jou is. Of het nu een salade, stuk vlees of een stoelhoes is. Gewoon duidelijk toch? Vaak staat in een contract dat ontslag dan volgt. Dat hij een schadevergoeding moet betalen is misschien wel vreemd maar dat zal misschien een rede hebben? Het lijkt mij een reden voor een klant om een contract per direct te beëindigen? Plus dat je als werkgever je naam zuiver wilt houden om bepaald werk binnen te krijgen.
 18. lientje

  Ongeluk Zwolle

  of automatisch op de rem ging. Ik ben bang dat we dit soort ongelukken vaker zullen zien zolang niet in iedere auto en vrachtwagen dit systeem zit.
 19. lientje

  zonnetje..!!

  Je moet er geweest zijn om er een oordeel over te geven. Ik was ook verrast toen ik daar kwam. Het schorem zit inderdaad hier. Het land is zo gevarieerd en volop in ontwikkeling. Echt de moeite waard, zeker om met een camper doorheen te toeren. Wij (mijn dochter en ik want mijn man wil ook niet naar zo’n moslimland 🙄) waren dan met een rondreis mee, maar die reisleider raakte niet uitgepraat. Over de historie, de mensen, hun leefgewoonten, de bodemschatten, het klimaat, de green deal waar ze mee proberen de jeugd op het platte land te houden en door vergroening de woestijn tegen te houden… en nog zo veel. Je moet dan niet in een weekje de Konings steden af vliegen maar ook richting de woestijn gaan waar het leven zoveel anders is.
 20. lientje

  zonnetje..!!

  Mooi land en een heerlijke temperatuur nu zeg. Er werd ons verteld dat het daar afgelopen zomer zo warm is geweest dat er geen koel water meer was. Het water was zelfs te het om je te wassen. Een warm weertje is heerlijk maar het kan ook te. Mooie foto’s en een prachtig onderkomen hebben jullie om jullie te verplaatsen. Zo’n uit de kluiten gewassen camper is droom voor veel mensen lijkt mij 👌 Goede tip om groente in het lekbakje van de kip mee te laten garen. Dat zal goed smaken.
 21. lientje

  Gorinchem

  Vanaf de andere kant valt het gelukkig nog mee voor het busje. Het had er met een seconde tijdverschil anders uit kunnen zien. Hopelijk valt het letsel mee. Maar of die chauffeur nog zonder omhoog te kijken onder een viaduct door durft te rijden?
 22. lientje

  DAF topic

  Ik geef je gelijk hoor dat een ander niets in jou kastjes heeft te zoeken. Net als de spullen die op het bovenbed liggen. Kun je niet een of twee kasten afsluiten?
 23. Ook het verschil of ze vol zitten zand, koffiebonen of bijvoorbeeld walnoten. 🙃
 24. lientje

  DAF topic

  Een bedrijf zou dan actief in moeten grijpen om zo het wagenpark netjes te houden. Net zoals dat je netjes met de spullen van de werkgever om hoort te gaan zou je dat ook met de spullen van een collega moeten doen. Of je nou springer bent of vaste chauffeur, die wagen heb je bij veel bedrijven niet altijd voor jezelf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden