Spring naar bijdragen

Marotrans

Administrators
 • Aantal bijdragen

  6038
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  32

Over Marotrans

 • Verjaardag 03-02-1965

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biografie
  Ik ben Maarten, van 1965, getrouwd en vader van twee jongens (bouwjaar 1997 en 2000). Chauffeur vanaf 1991; sinds 25 augustus 2014 op de auto bij Simon Loos. Van augustus tot februari 2015 standplaats Raalte, waar ik mij bezig hield met C1000-winkels volrijden. Dat DC werd gesloten, maar ik mocht over naar standplaats Ede voor Simon Loos Benelux B.V. Full loads van producent naar DC's en groothandel voornamenlijk, af en toe winkelwerk maar ook dranken rijden met 'n kettingbaantrailer komt wel eens voor. Afwisseling genoeg!
 • Locatie
  Warnsveld
 • Interests
  Transport, trucks, en het hele circus er om heen! Soms druk met een bepaald forum...
 • Beroep
  Vrachtwagenchauffeur

Recente profielbezoeken

31139 profielweergaven

Marotrans's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

10,8k

Waardering in de gemeenschap

 1. Marotrans

  Volvo topic

  Gefeliciteerd en succes Erik ๐Ÿ‘ Staat er strak bij!
 2. Daar was ik al niet bang voor Andre, het is vast niet voor niets dat het zo vervoerd wordt... Groot gelijk, als de ruimte er is... geniet er van ๐Ÿ‘
 3. Marotrans

  Danke fur die blumen

  Datzelfde heb ik dus ook. Er verandert bij ons een hoop momenteel, zeker niet allemaal ten goede wat mij betreft, en dat Aldi- verhaal klinkt op zich heel verleidelijk. Maar jouw laatste bezwaar herken ik ook: voel me nog teveel chauffeur om de laatste 10 jaar in hetzelfde beperkte gebied rond te rijden op vaste routes met vaste tijden. Aan de andere kant, voor die laatste paar honderd euro die je mist ben je wel iedere dag thuis en lig je in je eigen mandje... maar toch nog maar even wachten wat mij betreft
 4. Marotrans

  Danke fur die blumen

  Ik heb een stuk of 7 oud collega's bij Aldi Deventer zitten: 36 uur per week, 'ploegendienst' tussen 0600 en 2000 uur meen ik voor 3000 per maand werd mij verteld. Dat is dan wel opgebouwd met verschillende toeslagen en provisies. Inderdaad alles op pallets en een EPT in de auto. Maar het is ook erg regionaal gebonden: hun komen grofweg tot Dedemsvaart- Harderwijk- Arnhem en alles daar achter langs de oostgrens.
 5. Marotrans

  Ben beschuldigt.

  Onvoorstelbaar... in het land van de vrijheid etc. Dit sloopt een mens ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก Sterkte Ibo, laat je niet gek maken door die mafklappers!
 6. Marotrans

  Danke fur die blumen

  Be like Tesla: die heeft 'n hele vloot eigen autotransporters staan in Tilburg; verder is het ook in deze tak van sport vooral LT wat je ziet rijden, met/ voor alle merken... Koopman rijdt veel met Duits gekentekende auto's maar wat daar voor chauffeurs op zitten weet ik niet. V.w.b. die weekendrust: op vrijdagmiddag wordt de Nederlandse grensstreek nog steeds 'bestormd' door Oostblokkers die hun 45 uur komen maken.
 7. Schijnbaar mag dat niet benoemd worden zonder waterdicht bewijs We leven nou eenmaal in een sue- maatschappij...
 8. Marotrans

  Danke fur die blumen

  Postings uit het verhalentopic van HJ die verwijzen naar de gang van zaken op cf heb ik hier bij gezet:
 9. Die posting heb jij donderdag om 07:07 geplaatst en die heb ik diezelfde donderdag om 15:24 onzichtbaar gezet. Iets langer dan vijf minuten dus. De reden: er stond een privรฉ- foto van een mede- forumlid in. Ik had er bij het zien al zo mijn twijfels over, zou er zelf ook niet van gediend zijn, en we hebben ook hier te maken met een privacy- wetgeving. Als iemand daar dan aanspraak op maakt is de keus snel gemaakt. Zover mij bekend de eerste keer sindsdien; ik heb dat onderweg op de telefoon gedaan en was op zoek naar de herkomst. Dat lukte niet echt, vandaar wat vertraging in de melding.
 10. Als je het mij vraagt is die aanhanger wel goed gekoppeld geweest maar veel te ver doorgeschaard; daardoor brak ergens iets af...
 11. Marotrans

  Danke fur die blumen

  Een concullega (toch Matthieu)? vlogt daar over
 12. Dat is wel aardig lomp gegaan ja! Zo gewokkeld heb ik het nog nooit gezien, wel de buis op zich krom
 13. Marotrans

  Ongeluk Zwolle

  Goed idee Cor! Hier staat 'ie
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden