Spring naar bijdragen

Marotrans

Administrators
 • Aantal bijdragen

  6100
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  33

Over Marotrans

 • Verjaardag 03-02-1965

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biografie
  Ik ben Maarten, van 1965, getrouwd en vader van twee jongens (bouwjaar 1997 en 2000). Chauffeur vanaf 1991; sinds 25 augustus 2014 op de auto bij Simon Loos. Van augustus tot februari 2015 standplaats Raalte, waar ik mij bezig hield met C1000-winkels volrijden. Dat DC werd gesloten, maar ik mocht over naar standplaats Ede voor Simon Loos Benelux B.V. Full loads van producent naar DC's en groothandel voornamenlijk, af en toe winkelwerk maar ook dranken rijden met 'n kettingbaantrailer komt wel eens voor. Afwisseling genoeg!
 • Locatie
  Warnsveld
 • Interests
  Transport, trucks, en het hele circus er om heen! Soms druk met een bepaald forum...
 • Beroep
  Vrachtwagenchauffeur

Recente profielbezoeken

31691 profielweergaven

Marotrans's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

10,8k

Waardering in de gemeenschap

 1. Schijnbaar wel Albert, ik hoorde het laatst ook al van 'n chauffeur van Wezenberg. Die gaat ook 'n deurtje verder voortaan zei hij.
 2. Ik heb 'n deel van het bericht van Kiepenboer gekopieerd naar hier omwille van het overzicht; alleen staat het nu onder de reacties daar weer op... technisch dingetje, de bedoeling was goed. "Overgens zit ik nu vanuit thuis te tikken, en ben sinds dinsdagmiddag 17.00 weer thuis voor een paar weken. Moet morgen en volgende week nog wel even terug voor controle, maar wel weer thuis aan een bakkie koffie (die nog niet zo smaakt als in het verleden) Eerste opname duurde 26 dagen en was een stuk sneller dan de verwachte 5 weken. Alles gaat volgens de dokters volgens plan, dus altijd nog vol vertrouwen en motivatie om er het beste uit te halen. Gr Adrie" https://www.chauffeursforum.nl/index.php?/topic/13753-waarin-rij-je-nu-eigenlijk/&do=findComment&comment=945056
 3. Klopt! Zag het net op tijd Andre, was weer in de Volvo- modus zeg maar... Maar het kwartje viel nog
 4. Dat mag ook Ger, jezelf verdedigen. Maar als ook de admins 'n sneer krijgen, ik de enige ben die zich in deze discussie mengt dan doe ik dat ook.
 5. Alles goed en wel Ger, ik heb jou al eerder gezegd dat het even kon duren! Ik ga hier niet alleen over beslissen en zolang niet iedereen gereageerd heeft ligt het open! Modereren is niet goed, verplaatsen niet, onzichtbaar zetten niet: ik ben er wel klaar mee. 👋👋 Liefhebbers die het beter kunnen mogen zich melden, dat zal wel weer storm lopen... Maarten.
 6. Marotrans

  Ben beschuldigt.

  Jeemig, wat 'n verhaal Ibo... Het wordt je niet makkelijk gemaakt, zelfs niet in het land van de onbegrensde mogelijkheden zoals altijd gezegd werd... Sterkte Ibo, probeer je rug recht te houden!
 7. Off-topic is afgesplitst, misschien komen jullie er daar onderling uit. Die discussie heeft de aandacht van het adminteam maar niet iedereen is nog 'bij' om het zo te zeggen. Hier staat 'ie:
 8. Je moet het maar 'even' doen zeg, of het niks is... Maar veel keus is er ook niet jouw relaas zo lezend. Sterkte en beterschap Adrie, de kop d'r veur!
 9. Dat lijkt mij ook beter, ieder z'n vak immers... Ên 'n beetje vertrouwen in een medemens 😉
 10. Ga je zelf omhoog om die stroppen te leggen dan of laat je dat doen? Ook wel ff 'n dingetje denk ik, zeker als het mis gaat...
 11. Jouw punt is na drie keer wel duidelijk Pierre, laat het hier dan a.u.b. bij... Ik dacht dat we de tijd van verbannen en moderaties onderhand achter ons hadden gelaten en was eigenlijk niet van plan daar weer in terug te vallen; het hele CF is al minimaal genoeg vergeleken bij wat het ooit was. Nog minder is gewoon het einde, klaar. En het volgende geldt niet alleen voor Pierre maar voor iedereen: zover ik weet zijn we hier met volwassen mensen onder elkaar maar blijkbaar het nivo van schelden, kleineren en prikken onder water nog steeds niet te boven... jammer. A valt over B, C weer over D en zo door het hele alfabet heen stapelt zich dat op en gaan de weken voorbij. Af en toe nog eens even terug in de tijd en het gezeik begint zo weer opnieuw. Zoek dit lekker onderling uit!! En of dat nou op FB, Tiktok e.d., langs de waterkant of in de boksring is boeit niet maar val je medeleden er niet mee lastig! De optie om niet te reageren op iets of iemand staat altijd open.
 12. Klopt Matthieu, en inmiddels ook de samenvatting daarvan die hier boven stond. Hoe je het ook wendt of keert, eens of oneens, het blijft een persoonlijke aanval.
 13. Bah... ik moest ook eerst even kijken wat het precies is maar daar wordt 'n mens niet vrolijk van. Sterkte gewenst Adrie, het zal niet meevallen maar zo te zien sta je er aardig positief in. Wie weet helpt dat 'n beetje en kun je dat ook vasthouden
 14. Meestal wel ja 😉 Maar deze keer hoefde er niet al te veel in Ên het stond mooi kort bij dus ik hoefde niet steeds de hele hal door; dat is ook wel eens anders... Vervolgens bijladen in Tiel en dan heb ik altijd zoiets van 'klaar is maar klaar en de rit op'
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden