Spring naar bijdragen

Marotrans

Administrators
 • Aantal bijdragen

  6070
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  33

Alles door Marotrans geplaatst

 1. Dat zou ik sws doen, dan weet je ook wat je krijgt! Er wordt niet altijd even zorgvuldig met de artikelen omgesprongen, uiteindelijk moeten ze daar ook 'gewoon' de produktie halen!
 2. Dat lijkt de toekomst te zijn ja... Megastores waar anderen jouw boodschappen verzamelen
 3. Klopt ja, KN. De chipsbunker van Nederland 😅😅 Die online- toko's rijzen als paddestoelen uit de grond, als is deze ter vervanging van De Meern gekomen. Ik ben er nog nooit geweest dus heb ook geen idee hoe het personeel reist 😉
 4. Klopt, bij de overbuurman overigens; er zit behoorlijk wat zuivel in het pakket tegenwoordig. Als ik het goed heb zijn we daar net het derde jaar in gegaan. Chauffeurs van Bakker konden mee, er lopen er nog verschillende maar er zijn ook weer de nodige vertrokken.
 5. Wat Lientje al zegt Nijkerk, daarnaast mini- standplaats Ede maar wat te denken van Utrecht? Steeds meer chauffeurs reizen door het land om elders gaten te dichten, ook door verschuiving van werk qua standplaatsen overigens. Het gebeurt geregeld dat iemand uit Wognum 'n week in Tiel of Ede rijdt bijvoorbeeld; ook zijn er (zeker sinds de fusie) beduidend meer Oost Europese collega's in dienst. Mensen blijven komen en ook weer gaan; met het enorme aantal standplaatsen van tegenwoordig is het 'mooiere' werk wel minder geworden en doe je meer buurt- en koppelwerk. Maar ook daar zijn poppetjes voor nodig!
 6. Tussen 1400 en 1500u moet je niet bij Deka en omliggende bedrijven willen zijn in ieder geval: dan gaat de vroege dienst van Tata naar huis
 7. 'Winter' als in de Nederlandse zomer Rob?😁 Succes en veel plezier in ieder geval 👍
 8. Het stond al weer aardig vol voor de tijd van de dag... En alsnog
 9. Nee, inderdaad!! 🤔 Wel 'n Daf van jullie, of had jij die mee dan?
 10. Sorry Andre, niets gezien inderdaad... Maar alsnog
 11. Marotrans

  DAF topic

  Zoiets ja, kenteken wordt toegekend als de auto van de band komt ??
 12. Marotrans

  DAF topic

  En de rest! Die Scania die ik drie jaar heb gehad was 'n BBX van februari 2013. Hoe dat precies werkt weet ik niet maar kentekens worden schijnbaar eerder toegekend dan dat de auto geleverd wordt. Sinds week 51 rijd ik met 'n BTS terwijl er de maanden daarna verscheidene BTP en BTR- kentekens zijn geleverd.
 13. Ik denk dat je dan nat gaat op het totaalgewicht...
 14. Marotrans

  Scania

  Die heeft Loos ook gehad,dat was een maasje in de wet. Laadbak was ook lading op die manier dús mocht uitsteken. Tot er een paar fikse bekeuringen zijn gevallen: meteen die dingen ingekort! Vroeger waren ze vooral te herkennen aan de naam die helemaal achterop de zijkant stond; tegenwoordig zitten er nieuwe bakken op de laatste paar die nog resten. De assen staan wel extreem ver naar achteren nu en dus moet je ondanks 'n voorloper nog oppassen met de druk op de trek- as.
 15. Terug naar af, allemaal bakwagens! Oh nee... Dan wordt het chauffeurstekort nóg groter 😁
 16. Dat wordt helemaal gezellig dan... Maar goed, moeten is ook wat.
 17. Wel 'n beetje krom geredeneerd inderdaad 😁 Maar zo onderhand, al die kleine stukjes... Zag vorige week dat die N 247 langs Volendam naar boven er ook niet beter op wordt. Het probleem verplaatst zich steeds (om niet te zeggen breidt zich uit) natuurlijk met die omleidingen.
 18. Nou kan ik wel zeggen van niet maar je hebt al gezien wat er achterop stond... 😉 Verschilt nog wel eens daar; vind het altijd wel mooi als de 'buit' alleen droge crackers of idem Liga is. Sommigen lopen dan alsnog drie keer 🤣🤣
 19. Tegenwoordig hebben we standplaatscoördinatoren en in Midden Nederland vallen we sinds kort onder een andere; die kwam ook met een soortgelijk verhaal. Klanten kunnen langer/later bestellen, lossen kan bijna 24/7 tegenwoordig en de auto's moeten eigenlijk 20 uur per etmaal rollen... Die toeslagen afbouwen hangt voor ons ook al een tijdje in de lucht en transport zal ook nu weer de sluitpost vormen dus vul maar in... Tijden veranderen!
 20. Dat zijn de leukere feestjes vind ik, gewoon in eigen 'omgeving' en idem regie
 21. Dat minderen qua overnachten is meer voor mij en m'n collega's van toepassing 😉 En wat is normaal? Met 160 over de snelweg is misschien maatschappelijk niet normaal meer maar ik vind het nog steeds wel lekker Dat klopt Ger, dat ga ik zeker niet ontkennen. Weg lachen vind ik dan weer wat zwaar gesteld, zou het eerder laconiek willen noemen Als je daar mee toe kunt prima toch? Net zo prima als iemand die wel meer wil om bijvoorbeeld een hobby te bekostigen of een schuld af te lossen! Al die betutteling....
 22. Dat gerucht heb ik ook gehoord van een eigen rijder bij ons donderdag: max 12 uur totaal per dag. Heb net zitten zoeken op "nieuwe rijtijdenwet" maar kom niet verder dan 2022 helaas... Maar gezien de lijn naar steeds vaker twee chauffeurs per auto in plaats van één overnachter verbaast het mij niet als er iets dergelijks aan zit te komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden