Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1572
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  17

Waardering in de gemeenschap

2228 Excellent

Over iveco 35c17

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 01-12-1978

Recente profielbezoeken

13971 profielweergaven
 1. Je bedoeld diezelfde hand die jouw boven je hoofd gehouden is?
 2. Nou weet ik toevallig dat er vannacht eentje vanuit Opmeer verstuurd is. Althans het was een vrij groot en plat pakket met hele grote letters breekbaar erop. Helaas kan ik je niet vertellen of, en wie van de forumleden hem gaat ontvangen😂
 3. iveco 35c17

  Nieuws in plaatjes

  Daar schelden ze met nare ziektes. En daar ben ik niet zo van.
 4. iveco 35c17

  Nieuws in plaatjes

  Is idd niet dezelfde nee, ik weet wat je bedoeld. Maar deze van Ali Osram is ook geweldig vind ik.
 5. iveco 35c17

  Nieuws in plaatjes

  Ali Osram, “meisjes gaan plakken die band” 😂😂
 6. iveco 35c17

  Nieuws in plaatjes

  Gelukkig toch nog iets positief😅
 7. Kim Carnes-Bette Davis eyes
 8. Nou heb ik vroeger in mijn jongere jaren ook nog is een poos bij een veehandelaar gewerkt op zaterdag en in de vakanties, maar er was niks zo erg als een dooie koe van de auto aftrekken. Het was veel makkelijker als ze er zelf vanaf liepen. En dat gaat met kippen net zo als ze in zo een kooitje zitten als die jullie gebruiken voor de hennen.
 9. Foej. In het vervolg toch wel een uurtje eerder aan de kant gaan hoor.😎
 10. iveco 35c17

  Truck spuiten

  Dat dit zou kunnen ben ik wel met je eens. Maar ik geloof niet dat de gemeenteambtenaar het kan waarderen dat je spuitnevel op straat terechtkomt en met de volgende regenbui het riool in gaat.
 11. iveco 35c17

  forumgebruikers gespot

  Het moeilijkste van dat werk moet toch wel haast zijn hoe je in dat achtergebleven gebied daar boven in Grunn gaat komen Rob. Ik bedoel Uithuizermeeden daar gaan niet zoveel wegen naartoe en de meeste zijn zeker niet uitermate geschikt voor een vrachtwagen.
 12. Ja jij wil het helemaal bont maken. Ben je maar een kwartier extra nodig en dan wil jij de andere drie kwartier een beetje onzinnig rond gaan toeren. 😎 Jij vind het zeker ook niet erg als de brandstof duurder word omdat je toch altijd maar voor een tientje tankt.
 13. Dat is voor mij dus het moment om aan te geven dat het niet gaat lukken waarschijnlijk, En dan hebben ze dus nog een poosje om na te denken wat ze willen. Want rijden moeten we zowiezo, omdat die oplegger 9 van de 10 keer meteen door gepland is.
 14. Maar serieus Roadtrain, jij zet hem een kwartier tot half uur voor standplaats aan de kant? Laat je je dan ophalen of ga je daar overnachten ? En in geval van ophalen, wat als er nu op dat moment niemand beschikbaar is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden