Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2049
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  32

Over iveco 35c17

 • Verjaardag 01-12-1978

Recente profielbezoeken

16567 profielweergaven

iveco 35c17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

3,1k

Waardering in de gemeenschap

 1. Oow. En als die registratienummers nu niet op de lieferschein of cmr staan hoe ga je dat registratienummer per band dan controleren? Heb toch al aardig wat banden gelost zowel pkw als lkw banden maar nog nooit per band een registratienummer hoeven te controleren. Maat en hoeveelheid is voldoende
 2. Hoe kom je erbij dat er geschreeuwd is🤷‍♂️ ik heb die man netjes gevraagd of die iemand aan kon sturen die me even hielp die banden op te vangen. En die 12 die daar zijn gebleven ben ik geen handtekening voor nodig. Ik heb overlegd met de planning en die met de opdrachtgever. En dat is voor mij voldoende.
 3. Dat was idd truckerslatijn van Ad Bruynzeel ja👌
 4. Banden stonden bijna voor op de oplegger. Waten wel voor een anders adres maar hoorden niet bij mijn rit. Achterop stonden ook allemaal hoge dingen. Dus door de trailer klimmen begin ik dan niet aan voor vertrek. Oplegger was voorgeladen door de laadploeg.
 5. Helaas stonden zijn banden nog grotendeels in de oplegger en waren er nog maar 9 gelost waarvan 7 verkeerde.
 6. Dat begrijp ik dat daar dat jaar voor is idd. En dat is ook geen overbodige luxe gok ik zo. Aantal jaren terug kon je op internet ook verhalen vinden van een chauffeur die daar ook werkte. Geen idee of ze nog te vinden zijn maar waren prachtige verhalemn.
 7. Dat zie ik toch iets anders Roadtrain. De man besteld. Wij moeten het brengen. Hij kan helpen met lossen of in ieder geval iemand beschikbaar stellen daarvoor. En als die dan zegt je moet even 20 minuten wachten dan komt er iemand je helpen. Dan is dat geen probleem. Maar niet zeggen we hebben geen personeel terwijl er overduidelijk iemand aanwezig is en je moet maar even kijken wat je doet.
 8. Gisterochtend kreeg ik een oplegger met een aantal losadressen Ruhr en omgeving, op het 1 na laatste adres moest ik vrachtwagenbanden lossen. 25 stuks om precies te zijn. op het losadres zag ik dat er meer banden in stonden als die 25. het waren er 12 meer. Dus ik overleggen met de planner wat daar de bedoeling van was , want ik los niet zomaar 12 banden teveel iemand moet die 12 gaan betalen immers. Na overleg met de planner gehad te hebben werd besloten om die 12 daar toch maar te lossen want ik moest compleet retour laden donderdagavond nog. teveel aan banden zouden weer opgehaald worden tzt. Nu loop ik weer naar de medewerker die me hielp met de eerste banden lossen om te zeggen dat we door konden met lossen. Zegt die tegen mij, ja je moet maar even naar de chef boven lopen want ik kan je niet meer helpen. Ik repareer hier alleen auto s en ik ben niet van de bandenafdeling. Ik naar de chef op kantoor weer en gevraagd wie me ging helpen om verder te lossen. Zegt die chef, ja we hebben geen personeel, iedereen heeft vakantie. ja moet je maar even kijken. Ik zeg tegen die grappenmaker, Jij besteld banden he, niet ik! IK ben naar buiten gelopen met de mededeling dat ik binnen 5 minuten iemand verwachte om te helpen met lossen. Helemaal niemand natuurlijk en die monteur zat met zijn laptopje in een Mercedes te gniffelen in afwachting wat ik zou doen. Wat zouden jullie doen in zo een situatie?
 9. Als @voyageur nu dus weer voor v.d. W uit L rijdt betekend dat dus dat hij weer is begonnen daar. Na wat ik net las in het draadje dat @Pierre plaatste was ie daar gestopt omdat hij vader was geworden. Dat jaar begeleiding rijden lijkt me niks, Maar de diverse bestemmingen lezend, Daar zou ik meteen een krabbeltje voor zetten👌
 10. Thuis na een rondje van 2 weken. Morgen maar eens beginnen aan een ritje Rundumhausen en daar gaan we maar tot volgende week zondag over doen. Kortom weekje thuis.
 11. Dacht dat die man zich Tobyjug noemde. Iets in die trend was het wel.
 12. Was dat niet diegene die bij Strobart reed? Blijft nog de vraag of die dat deed om zijn uurtjes betaald te krijgen of om ingedekt te zijn bij een controle🤷‍♂️
 13. Weg is ondertussen wel open geweest Murphy. Zal nu tot eind augustus gaan duren is de bedoeling.
 14. Roadtrain. Ik heb het alleen over wat de laatste tijd op de A1 op de kant heeft gelegen. Verder niet. Jij probeert het breder te maken. Is niet nodig.
 15. Zoals jij wil. Je hebt gelijk. Mijn aandacht had je kunnen krijgen en daarmee ook mijn tijd. 1-0 voor jouw👍🤣
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden