Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2306
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  34

Over iveco 35c17

 • Verjaardag 01-12-1978

Recente profielbezoeken

18640 profielweergaven

iveco 35c17's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

3,3k

Waardering in de gemeenschap

 1. iveco 35c17

  Wist je dat ?

  Alles wat ik daar over kwijt wil staat in mijn post beschreven. En als ik daar daadwerkelijk over verder wil vertellen doe ik dat richting de mensen die het aangaan en niet richting jouw.
 2. iveco 35c17

  Wist je dat ?

  Idd. En eigenlijk vraagt Cor met zijn vraag het zelfde aan de admins als dat Ger vraagt. En eigenlijk zeggen ze daar niks meer mee als "help me, want hij plaagt mij"
 3. Die ikke ikke maatschappij is door de gevestigde partijen zelf gecreëerd Lientje. En zolang Den Haag de kiezende bevolking blijft negeren zal dat ook alleen maar meer worden. Goed voorbeeld doet immers goed volgen.
 4. iveco 35c17

  Iemand van hier?

  Transportmanager op papier en krijgt gewoon een fee of hoe ze dat ook zo mooi noemen.
 5. Oppositie partijen zijn op dit moment gewoon kritisch en doen wat hun achterban van hen vraagt. Precies zoals het hoort vind ik. Tis ook gewoon ronduit schandalig wat de regeringspartijen op dit moment uit de hoge hoed toveren. werkelijk niks of niemand word meer gespaard, die agenda moet er doorgedrukt worden koste wat het kost.
 6. Het word rap tijd dat we Kaag naar Afganistan trappen, Rutte een functie elders geven. [ volgens mij zijn er vacatures zat als belader op een vuilniswagen} En Klaver sturen we met een zonnepaneeltje naar een onbewoond eiland. Dan kunnen we hier weer doorgaan met leven zoals het hoort!
 7. Heb je van de week die motie nog gevolgd? Ja diegene die verworpen is! Het ging erom of we hier in Nederland Chinese toestanden zouden willen of niet. Je raad het al Rutte, Kaag en consorten stemden tegen. dus die intresseren het geen ene moer. Ga maar vast op vakantie met het vliegtuig of auto. Want straks moet je punten hebben. En nee dat zijn geen airmiles!
 8. iveco 35c17

  Iemand van hier?

  Zeker wel. Hij liet zich als eigenrijder gewoon inhuren door het bedrijf van zijn broer. Dus is hij gewoon eigenaar van zijn eigen auto Dat kan zowel met eigen reclame op de auto als met reclame van je opdrachtgever op de auto. Sterker nog. Ik heb de laatste twee weken weer een aantal "ëigen rijders"gezien die zelfs de niwo vergunning van de opdrachtgever/ kennis nodig zijn. Het kan allemaal in transportland blijkt.
 9. Kan. Dan heb je gelost vlakbij camping nooitgedacht. Ik was om kwart voor 11 weer in Oldenzaal. even koffie gedronken met de planner, auto gewassen en naar huis.
 10. Vandaag nog even een rondje kuieren door de regio voor Hallo..... Dan morgenavond maar eens weer aan het werk en maandagochtend beginnen met lossen Køge t/m Kvistgárd DK 💪
 11. iveco 35c17

  forumgebruikers gespot

  Nee. Vanmiddag was mijn collega daar. Toen mocht ik naar Hengeloooooo.😂
 12. iveco 35c17

  forumgebruikers gespot

  Vanmorgen @Teddybeer tussen Smilde en Assen?
 13. iveco 35c17

  forumgebruikers gespot

  Uurtje geleden @matthieu op de N48 bij Lemelerveld. 🙋‍♂️ Waar zit je momentee?l, lees weinig meer van je hier!
 14. Nou ik kan het je nog sterker vertellen. Mijn pensioen lijkt relatief veilig omdat ik er altijd zelf voor gespaard heb en nog steeds doe. Maar nu ik ook een gedeelte afsta sindskort aan het transportpensioen lijkt het me toch beter om heel die fluawekul meteen van de hand te doen aangezien ook onze ruif leeggevreten gaat worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden