Spring naar bijdragen

iveco 35c17

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1831
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  28

Waardering in de gemeenschap

2803 Excellent

Over iveco 35c17

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 01-12-1978

Recente profielbezoeken

15430 profielweergaven
 1. Hoezo schrijf ik teveel in mijn situatie? Als ik mijn pas erin doe blijf ik zitten totdat die 100 procent ingelezen is en geconnect heeft met de bc. Eerst rust toevoegen en de vragen van de BC afwerken en dan pas ga ik met andere dingen bezig. En lullen met collega s doe ik ook wel tijdens deze bezigheden. maar houd mijn kop dan wel bij de tacho.
 2. Dan was je voor mij aan. Ik was daar gister om 21,00 uur. Kwam van Berlijn
 3. Zouden die hier zitten denk je? dan zou ik wel graag wat ervaringen lezen😅
 4. Gewoon even een rotonde opzoeken en proberen. Valt allemaal wel mee. Gewoon hoog ophalen. Boem = Ho Plons = Water Krak = Tak veel meer kan er niet misgaan😜
 5. Exact wat Pierre zegt. En met hemelvaart terug zijn? Ik heb nog geen idee. Heb niet gevraagd om thuis te zijn. En dan plannen ze bij ons gewoon door als er werk is.
 6. Autohof Porta Westfalica. Morgen naar huis en maandag naar Gistel. Had zondag naar Zweden gemoeten maar dat gaat niet lukken ivm weekendrust.
 7. Klopt. Maar als jouw pas er niet in zit kan die auto gewoon alles doen zonder dat jij daar last van hebt. En als je vergeet ok te drukken zoals jij zegt dan ben je wel een droplul eerste klas. Ik moet drie x ok drukken om de rust toe te voegen. Dus als je datontgaar dan ben je er echt niet bij. ook moeten de auto s bij ons op contact staan om de pas uit te werpen zoals Maarten en Road Train ook al aangeven
 8. Dat zou betekenen dat er bij ons niet 24 uur oer dag met de auto gereden zou kunnen worden als jouw verhaal zou kloppen. als jij hebt afgesloten op rust kan een ander net doen wat ie wil met die auto wat ie wil. Daar word jouw rust niet anders van. Als je kaart er maar wel uit is.
 9. Klopt. Dit is aan de andere kant van Unna
 10. De tent van de foto daar heb ik in de straat gestaan. Staan er nog veel meer. Ook veel Nederlanders. Deze had ook wel goed voer.
 11. Vandaag gestrand in Unna door kapotte scanners computersysteem dat vastliep en als klap op de vuurpijl ook nog 13 km stau. Morgen verder naar Enschede omkoppelen en dan lossen Hannover tot Berlijn.
 12. Neu. Stukje verder de straat in rechts
 13. De storing/ defect schijnt opgelost te zijn, alleen moet nu de brugwachter nog even uit zijn bed komen om de slagbomen open te doen😅
 14. Morgen lossen Schlitz d.d.. Daarna?
 15. Frans op den Bult
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden