Spring naar bijdragen

Vledder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1791
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  34

1 Volger

Over Vledder

 • Verjaardag 22-01-1959

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

10692 profielweergaven

Vledder's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3,3k

Waardering in de gemeenschap

 1. Zie https://www.gov.uk/guidance/drivers-hours-goods-vehicles/1-eu-and-aetr-rules-on-drivers-hours
 2. maar hier is toch niets geheimzinnigs aan wat niet in de media gemeld mag worden? De huisartsen hebben bedacht dat je dexamethason al eerder aan COVID-patiënten kunt geven, voordat ze in het ziekenhuis terechtkomen. Dat dexamethason is overigens geen aspirientje hè. Mijn ex kreeg dat vanwege haar hersentumor. Een vervelende bijwerking is dat het bij langdurig gebruik spierweefsel afbreekt. Vooral van de bovenbenen.
 3. maar het ging helemaal niet over jouw en mijn pensioen dat bij de bedrijfspensioenfondsen en particuliere verzekeraars is ondergebracht. De “greep in de pot” is gedaan bij het ABP waar de ambtenarenpensioenen in zitten.
 4. het was niet balkende maar Lubbers en Kok eind jaren 80, begin jaren 90. Er is toen 33 miljard minder aan het ABP betaald voor de pensioenen van de ambtenaren. Maar dat zijn jij en ik gelukkig niet.
 5. Vledder

  En dooooor

  IMG_5984.mp4
 6. Misschien handig om niet alleen naar de staatsschuld maar ook naar de staatsbezittingen te kijken? Dan ziet het plaatje er minder rampzalig uit.
 7. Vertel, dan zijn er ongetwijfeld beelden van dat deze man op brute wijze door de politie om zeep is gebracht. Of zijn al die beelden door mannen met zwarte zonnebrillen en oortjes in, in beslag genomen? Nergens, maar dan ook nergens kan ik vinden dat deze man door geweld om het leven is gekomen. Volgens de berichten die ik vind werd hem om zijn identiteitspapieren gevraagd, klaagde hij over een tintelend gevoel in zijn arm, is naar het ziekenhuis gebracht en daar overleden.
 8. RTL AD Brabants Dagblad Zomaar een paar voorbeelden dat het hier wel degelijk in het nieuws was. Kan niet vinden dat het om een Nederlander ging. Overigens lijkt hij aan een hartaanval te zijn overleden in het ziekenhuis.
 9. Buitenlandse truckers lijken niet enthousiast over tijdelijke visa in Engeland De Britse regering heeft vorige week 5000 tijdelijke visa beschikbaar gesteld voor buitenlandse truckers. Hoewel premier Boris Johnson hoopte dat aanvragen voor deze visa snel zouden lopen, hebben 'slechts’ 127 buitenlandse vrachtwagenchauffeurs een aanvraag gedaan. Meer op: AD
 10. je verzint er nu een regel bij Rob. Er zijn 13 regels in het reglement waar we ons qua inhoud aan te houden hebben. Het plaatje of de tekst was niet in strijd met die regels. De onzin die er stond was al van repliek gediend (ook verwijderd). Zolang het niet in strijd is met de regels van het reglement moet je hier toch kunnen plaatsen wat je vindt? Vrijheid van meningsuiting lijkt me.
 11. Ik begrijp eerlijk gezegd ook niet op grond waarvan je plaatje is verwijderd. Ik vond het een lulverhaal, maar als we alle lulverhalen gaan verwijderen wordt het forum een stuk dunner.
 12. Vledder

  Niet pluis in de haven

  Dit willen ze inderdaad gaan aanpassen naar 2 jaar cel. Probleem is dat moeilijk te bewijzen is dat ze daar kwamen om cocaine te halen tenzij je ze op heterdaad betrapt. Maar puur het feit dat iemand op verboden terrein aanwezig is bewijst nog niet dat hij een uithaler is. Ze hangen dan een lulverhaal op dat ze dronken waren en verdwaald en met hun zatte kop over het hek zijn geklommen. Ongeloofwaardig, maar bewijs maar dat het anders is. Hetzelfde geldt voor iemand die op pad is met inbrekersspullen. Dit geldt overigens niet alleen in Nederland, maar alle landen met een normale rechtsspraak.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden