Spring naar bijdragen

Vledder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1989
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  42

1 Volger

Over Vledder

 • Verjaardag 22-01-1959

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

12830 profielweergaven

Vledder's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3,9k

Waardering in de gemeenschap

 1. Beetje zeikerds zijn jullie wel hè? Eerst schelden dat de energiebedrijven profiteren en nu dat de overheid dat afroomt is het weer niet goed. En Sprinter vergeet voor het gemak even dat de overheid 17 miljard aan inkomenssteun heeft gereserveerd voor de burgers .
 2. Op 30 april pleegde Hitler zelfmoord. Op 2 mei gaf commandant Weidling Berlijn over aan het Sovjetleger. Op 5 mei en 6 mei werd de algehele capitulatie ondertekend. Bron: Wikipedia
 3. Ook dat is speculatief. Is er iemand die Rusland aan zijn verplichtingen wil houden dan? Europa is toch volop bezig om de gasleveringen af te bouwen? je kan ook denken dat het een actie van Polen of Oekraine is. Als het gas niet door de zee kan moet het weer door de pijpleidingen door hun land en kunnen ze weer invoerrechten heffen. We weten het niet
 4. Dit is een artikel van 2 jaar geleden voor de goede orde, van 3 Republikeinse senatoren in de tijd dat hr Trump nog de scepter zwaaide. Zij dreigden mensen die aan het project meewerken op de zwarte lijst te zetten, niet om de pijplijn op te blazen. Maar het is een mysterie wat iemand hiermee voor heeft. Er ging toch al geen gas meer doorheen, wat voor zin heeft het om de pijplijn te vernielen? Ik ben het wel met HJ eens dat USA hier waarschijnlijk het meeste voordeel van heeft. Of Noorwegen misschien.
 5. Vledder

  Wist je dat ?

  Tot de Zwarte Pietendiscussie weer losbarst?
 6. Huh? Kun je even aangeven waar en wanneer hij dit gezegd zou hebben? Of verspreid je nu de zoveelste complottheorie?
 7. Wat wil je hiermee duidelijk maken Eesti? Dit is een filmpje uit 2010 waarin een kerel met een grote bek de toenmalige voorzitter van de EU beledigd en België en passant een land zonder bestaansrecht noemt. Dezelfde kerel die GB in de geweldige positie heeft gemanoeuvreerd waarin het nu is, maar toen hij zijn doel had bereikt niet thuis gaf om de plannen in daden om te zetten.
 8. Ik heb een flauw vermoeden dat hij met tabletten eigenlijk brandstofcellen bedoelt.
 9. Dat is een misvatting Rob. Volgens de echt orthodoxe gebeurd er niets op aarde dat hij niet wil of bestuurd. er staat geloof ik zoiets als “er valt geen mus van het dak buiten hem om”
 10. Leuk verhaal maar hij hoefde geen vrachtwagen te besturen. en misschien was het niet zo’n zooitje geworden als hij wat meer rust had genomen.
 11. Vledder

  Nieuws In Plaatjes

  Hallo Jumbo https://www.dumpert.nl/item/100041084_8d970d7b
 12. Vledder

  Nieuws In Plaatjes

  Dus als jij naar de huisarts gaat is de ziektekostenverzekeraar de klant? Pffff. Lekker belangrijk. Het was een grappige woordkeuze. Niet meer niet minder
 13. Vledder

  Nieuws In Plaatjes

  Dat mag ik toch hopen.
 14. Ik heb het filmpje bekeken en ook het filmpje van de uitzending van de maand ervoor. Maar wat zegt deze man eigenlijk? hij verwijst naar de Noodwet Financieel Verkeer uit 1978. Hij beweert dat die wet recentelijk is aangenomen, maar dat is niet waar. In 1978 al. En deze wet is buiten werking. Alleen in geval van oorlog kan de overheid bij Koninklijk Besluit ingrijpen in het financieel verkeer, bijvoorbeeld door de banken tijdelijk te sluiten, of door een nieuwe munt in te voeren. En vervolgens moet, net als bij die andere noodwet, het parlement zijn goedkeuring eraan geven. dus hij zit mensen bang te maken voor een wet die niet in werking is, maar op de plank ligt in geval van oorlog. Blijkbaar is dat voor mensen in zijn omgeving reden om dan maar over emigratie na te gaan denken. Ik heb wel een idee uit welke hoek de wind waait.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden