Spring naar bijdragen

Vledder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2053
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  44

1 Volger

Over Vledder

 • Verjaardag 22-01-1959

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

14033 profielweergaven

Vledder's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

4k

Waardering in de gemeenschap

 1. Ik denk zeker niet dat het allleen maar hosanna is. Sterker nog, ik vind het doodeng. We roepen als sinds de industriele revolutie in de 18e eeuw dat machines het werk van mensen zullen overnemen, maar toch blijft iedereen maar aan het werk en komen we mensen te kort.
 2. ik ben bang dat je daar in wel eens kunt vergissen. Het is niet voor niets dat er opgeroepen wordt om de ontwikkeling van AI (tijdelijk) stop te leggen omdat ze op een punt gekomen zijn dat de kunstmatige intelligentie slimmer dreigt te worden dan de mens en het niet meer onder controle te houden is.
 3. Gaat over het boek: De Psychologie van Totalitarisme van de Belgisch professor Mattias Desmet. Ik heb het boek nog niet uit. Best taaie kost. Maar wat bij mij overheerst is de indruk dat hij vooral tegen autoriteit en overheid is. Op pagina 117 schrijft hij: de overheidsmoloch heeft alleszins al geanticipeerd op stoute kinderen die enige ruimte voor eigenheid zouden opeisen: hij ontwapende de bevolking netjes op voorhand en verzekerde zich van het monopolie op geweld. Pardon, toont dit aan dat er sprake is van totalitarisme? Had hij liever Amerikaanse toestanden gezien met het recht voor iedereen om wapens te dragen? Hij gaat volgens mij voorbij aan het feit dat er regels nodig zijn omdat een groot deel van de bevolking te dom is om voor de duivel te dansen en alleen op eigenbelang uit is. hij schrijft dat hij op een kruispunt uitkijkt waar in de loop der jaren steeds meer strepen en borden en lichten op zijn verschenen. Hij schrijft dat toe aan de regeldrang van de overheid, maar toont niet aan dat het onnodig was. Hij schrijft dat onze privacy geschonden wordt door de War on Terror. Dat is zo, maar wat is het alternatief? en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben het met hem eens dat een groot deel van de bevolking om allerlei regels vraagt omdat ze bang zijn voor onzekerheid. Dat komt ook omdat de wereld te complex is geworden. Ricky Gervais heeft een sketch waarin hij zegt dat mensen blijkbaar zo dom zijn dat op een fles bleekmiddel moet staan dat je het niet moet drinken. Diezelfde mensen willen we in een referendum om hun mening vragen. Hij stelt voor om die waarschuwing er maar af te halen en daarna een referendum te houden. Kijken of er dan nog steeds een meerderheid voor Brexit is 😁 mijn conclusie: meneer Desmet veegt allerlei uitwassen bij elkaar, en zet zich daar tegen af, maar biedt geen oplossingen .
 4. Vledder

  Graaichauffeur

  Hahaha, nee Nieuwspaal is het zusje van De Speld
 5. Vledder

  Ben beschuldigt.

  Sterkte Ibo. Wat een ontzettend trieste situatie. Sterkte. Een beetje advocaat moet dat "bewijs" toch wel onderuit kunnen halen?
 6. Ik lees nu dat er een weekend tussen zat en de rechter vindt dat, omdat de chauffeur gelijk op non-actief was gesteld en hem duidelijk was gemaakt dat er juridisch advies ingewonnen zou worden, dat het ontslag toch "onverwijld" is meegedeeld.
 7. Hele raar uitspraak vind ik persoonlijk. Ja, het is een grote fout die de man gemaakt heeft. Maar ontslag op staande voet? En dan na 5 dagen? "Op staande voet" is onmiddellijk nadat de reden van het ontslag is vastgesteld heb ik altijd geleerd, niet 5 dagen later. Misschien kennen we niet alle omstandigheden maar anders lijkt mij dit een typisch geval voor een hoger beroep.
 8. Vledder

  Bloedspoed

  "Ik kreeg de spoedopdracht om een pallet op te halen en direct door te zetten naar de ontvanger. Bij A7-Logistics wordt dit een spoedrit genoemd, omdat normaal opgehaalde zendingen de volgende dag worden geleverd", vertelt Bram van Munster. "Zo ook deze pallet van 220x380 cm, waarop een lading ligt: drie stalen plaatjes van 60x60 cm, een beetje karton eromheen en een totaalgewicht van ongeveer 120 kilo." Het hele verhaal op Transport Online
 9. Vledder

  Kom even naar NL

  De grootste optocht boven de rivieren is in Montfoort (bij Woerden). Zondag 19 februari vanaf 13:00 uur https://www.knopengein.nl/ Echt leuk om daar te gaan kijken.
 10. Zo sterk is dat niet Europeaan. Reken maar even uit 8% vakantietoeslag 25 vakantiedagen = 10% werkgeversbijdrage werknemersverzekeringen ongeveer 20% pensioenpremie ongeveer 15% dan kom je al een heel eind dan rekenen we nog niet met atv, reiskosten, studiekosten, bijzonder verlof etc.
 11. Vledder

  Bijdehand

  https://www.instagram.com/reel/CodDoKIKHcr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 12. Ongeveer 30 ct btw en 6 ct accijns. Kom je op de rond €1,40 uit
 13. Ja dat ik zelf bij de rechter ben geweest. Hekjes zijn er niet, gewoon een man achter een bureau. in het oosten zijn de advocatenkantoren nu eenmaal dunner gezaaid dan in de randstad, dus de kans dat er 1 aan de beurt is om een faillissement te doen waar het failliete bedrijf zaken mee heeft gedaan is groter.
 14. Ik heb inderdaad een tweetal faillissementen van dichtbij meegemaakt. Of bij jouw kennis de keuze van een curator een bepaalde kant op werd gestuurd of dat het gewoon toeval is kan ik niet beoordelen. misschien is de kans daarop in het oosten groter dan in de randstad. Tel daar nog bij op dat lang niet alle advocatenkantoren faillissementen doen dan zou het dus kunnen als de keuze beperkt is. Maar je hebt niet zelf de keuze. Ik dacht dat je daar op doelde
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden