Spring naar bijdragen

Vledder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2101
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  44

Alles door Vledder geplaatst

 1. Is Zoetermeer te ver voor je? Op bedrijventerrein Prisma is altijd wel plek en daar kan je zo naar station Lansingerland lopen om de trein naar Den Haag te nemen
 2. Zolang het Eigen Vervoer is mag het inderdaad wel. Maar hoe groot is de kans dat je hierop gecontroleerd wordt?
 3. Het was altijd zo dat de vrachtwagen op naam moet staan van degene die de NIWO vergunning heeft. Is dat veranderd?
 4. Heb je ook een vrachtwagen dan? Of hoeft dat tegenwoordig niet meer?
 5. Vledder

  Chauffeurstekort ?

  Als ik me niet vergis is de CAO Beroepsgoederenvervoer een standaard-CAO waar je dus niet van af mag wijken. Niet in het nadeel, maar ook niet in het voordeel van de werknemer. En krijgt het bestaande personeel ook 10% extra?
 6. Nog een laatste opmerking over deze kwestie: Op de plek waar Jurgen Conings werd gevonden is nu naar een jaar met toestemming van de authoriteiten nog steeds een herdenkingsplek voor zijn familie, vrienden en sympathisanten. En ook de vrienden van prepper Yannick Verdyck kunnen ongestoord zijn (zinloze) dood herdenken. Een schril contrast met mensen die Navalny willen herdenken. De mensen worden weggepest en opgepakt en de herdenkingsplekken worden verstoord.
 7. Ehhhh, Jurgen Conings was die militair die wapens had gestolen uit zijn kazerne, rond het huis van Van Ranst rondhing, en een week later nogal kwalijk riekend werd gevonden. Volgens de officiele lezing had hij er zelf een einde aan gemaakt, maar jij weet beter? En Yanninck Verdyck is de man die toen de politie kwam om hem en zijn kompanen te arresteren wegens het illegaal verzamelen van wapens, waaronder machinegeweren en een antitankgranaat, omkwam door een politiekogel. Er (b)lijkt over en weer geschoten te zijn. Die kompanen zijn inmiddels tot 4-5 jaar cel veroordeeld. Vanwaar je sympathie voor deze lui? Zijn dat in jouw ogen martelaren voor de vrijheid?
 8. En wat betreft de dappere boeren en de laffe chauffeurtjes: gemakshalve vergeten we even dat boeren zelfstandigen zijn die groot materieel inzetten voor hun protesten dat hun eigendom is terwijl vrachtwagenchauffeurs over het algemeen loonslaven zijn die ws grote problemen gaan krijgen met hun werkgevers als ze materieel dat kapitalen kost en niet van hen is voor een protest zouden gebruiken. tenzij het in het belang van de werkgever is maar dat is maar zelden dat werkgever en werknemer eenzelfde belang hebben.
 9. De minister van defensie van Estland stelde pas een interessante vraag “wat doet rechts Nederland (Wilders) als Rusland Estland binnenvalt “? zeggen we dan ook “ze zoeken het maar uit”?
 10. Is er eigenlijk al een verklaring gevonden voor de vroegtijdige dood van Janet Ossebaard? Zou haar het zwijgen zijn opgelegd door sinistere overheidsdiensten? Hoe kan het dat deze in sommige kringen zo populaire vrouw 5 weken dood in haar woning heeft gelegen? Of zit ik nu ter plekke een complottheorie te bedenken?
 11. Hendrik, a) een sterftetafel is heel iets anders dan waar het hier over gaat. Een sterftetafel geeft aan voor een individuele leeftijdscategorie hoe oud je gemiddeld zou kunnen worden. In Nederland werken de pensioenfondsen met de prognosetafel 2012-2062. Toen hebben ze uitgerekend dat als je toen 65 was er bijvoorbeeld 50% kans was dat je 83 zou worden en 20% kans dat je 91 zou worden. Maar als je toen al 70 was liggen die kansen weer heel anders. b) hier gaat het over hoeveel mensen er statistisch gezien verwacht zou mogen worden dat ze in een bepaald jaar komen te overlijden. Natuurlijk heeft dat wel met het bovenstaande te maken, maar het is niet hetzelfde. In Belgie zijn er dus minder in 2023 overleden dan verwacht, in Nederland méér. In België geven ze als verklaring dat er in 2020 - 2022 al meer zijn overleden en dat er dus in 2023 minder over waren. In Nederland geven ze als verklaring dat er door Corona in 2020-2021 behandelingen zijn uitgesteld en onderzoeken niet zijn uitgevoerd waardoor er in 2023 ook nog oversterfte is. b) heb niets kunnen vinden over een aanpassing van een sterftetabel
 12. In mijn dromen bestuurde ik wel eens een bus. Maar ik ben de letter D op het groot rijbewijs overgeslagen.
 13. Je info is niet up to date Hendrik. Dit was een stemming in juli 2023 waarin het Europees Parlement ermee akkoord ging om verder te onderhandelen. Pas begin 2024 komt de definitieve stemming in het Europees Parlement Hierbij was de stemming 336-300. In november 2023 zijn die onderhandelingen afgerond. En bij die onderhandelingen is het voorstel van Timmermans danig afgezwakt. De Christen-Democraten EVP in het Europees Parlement hebben daarbij een beslissende stem.
 14. Van het originele voorstel van Timmermans is weinig over. En het moet nog goedgekeurd worden door het Europees Parlement, en de EVP is tot nu toe geen voorstander. https://www.nieuweoogst.nl/nieuws/2023/11/10/akkoord-over-flink-afgezwakte-europese-natuurherstelwet https://nos.nl/artikel/2497279-akkoord-over-zwaarbevochten-natuurherstelwet-europese-unie
 15. Is daar nog iets van over dan?
 16. maar is dit niet een beetje rel schoppen om het rel schoppen? - de heffing van motorrijtuigenbelasting op landbouwvoertuigen is al geschrapt - de vrijstelling op "rode"diesel wordt niet in 1 maar in 5 jaar afgebouwd. En net als in Nederland zijn er dan gasten die bewindslieden privé lastig gaan vallen. Mijn respect krijg je daarmee niet.
 17. Volgens deze website is 8 januari nog maagdelijk blank: waarom zou je ook demonstreren als je uitzicht hebt op een kabinet van de gewenste kleur? Bron: Betogingen.nl
 18. Kijk ook eens op deze site: https://agrimatie.nl/ThemaResultaat.aspx?subpubID=2232&themaID=2272&indicatorID=2046 Daar kun je door het aanklikken van andere gegevens ook bijvoorbeeld zien hoe de Nederlandse boeren het doen in vergelijking met andere EU landen.
 19. ik heb geen idee. Ik weet niet of 1 miljard veel is voor alle boeren in Duitsland samen. En of ze kunnen lijden. De boeren zijn van mening van niet. Dus blijkblaar doet het pijn.
 20. Boeren zijn niet blij lees ik: - "rode diesel" wordt afgeschaft in Duitsland - er moet motorrijtuigenbelasting betaald gaan worden voor land- en bosbouwvoertuigen (vrijstelling vervalt) Dit zou 1 miljard op moet leveren. Die bezuiniging hebben ze bedacht om een gat van 60 miljard te dichten.
 21. Tristate City is een plan van "Urban Planner" Peter Savelberg. Dit plan promoot hij al sinds 2013. Op hun website hebben ze nu de volgende boodschap staan: Helaas zien wij ons genoodzaakt tijdelijk onze contactgegevens en chatbox off line te halen ivm een 'golfje' van onvriendelijke reacties van complotdenkers en mensen die overduidelijk niet de moeite hebben genomen om zich werkelijk te verdiepen in de missie en doelstellingen van het Tristatecity Concept. Het gaat ons nadrukkelijk NIET om het volbouwen van Nederland, noch om het ongebreideld laten groeien van (de bevolking) van alle stedelijke gebieden. Wij pleiten voor het beter verbinden van bestaande kennis en economie in het gebied tussen Amsterdam, Dusseldorf en Brussel. Dit streven komt overeen met dat van de Euro Delta Metropool groep (SURE). Wij zijn VOOR het versterken van natuur en agrarisch gebied in Nederland vanuit een integrale visie op stad en en land en beogen niet anders dan brede welvaart doelstellingen op basis van de strategic development goals van de verenigde naties. Bron: Tristatecity.nl Zie ook bijgaand Factcheckers bericht Marketingplan uit 2016 staat los van stikstofbeleid
 22. zo'n hoekje hebben we gehad. Is denk ik gesloten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden