Spring naar bijdragen

EJD

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2921
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

1613 Excellent

Over EJD

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. En behalve corona perikelen ook nog een gevalletje uitbuiting . .
 2. EJD

  Waar gaat de reis heen...???

  In India wonen 80 maal zoveel mensen als in NL. Deel je die 350.000 door 80 dan kom je op 4375. Echter de besmettingen in NL liggen volgens mij rond de 8500 per dag dus zo slecht doet India het in vergelijking met Nederland niet. Of beter gezegd, wij doen het een heel stuk slechter. Mij lijkt het heel verstandig om je te laten vaccineren en ga dat zelf zeker laten doen. Wat mij echter tegen staat is dat als je om wat voor reden dan ook jezelf niet wil laten vaccineren dat er dan mogelijk allerlei beperkingen aan je gaan worden opgelegd. Een vaccinatie beschermt je tegen het virus d
 3. EJD

  Mijn naam is haas

  Ik zou er niet raar van staan te kijken als Jelle of papa nog eens opduiken in één of ander soortgelijk verhaal. .
 4. EJD

  Mijn naam is haas

  Jelle's kennis van de Engelse taal zal voorlopig op hetzelfde lage niveau blijven want hij mag naar huis: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/230085/jelle-post-vrijgesproken-van-drugssmokkel .
 5. EJD

  Mijn naam is haas

  Die arme Jelle weet nergens van. Is er gewoon ingeluisd, en papa ook. Opdrachtgever ook erg lieve en vooral gulle mensen die een honderdje of zeven a acht meer betalen dan gebruikelijk voor zo'n ritje. Is ook allemaal heel normaal. Binnen twee maanden 25.000 mailtjes uitwisselen met je opdrachtgever over een paar ritjes bloemen is normaal. Dat die opdrachtgever vanaf het moment dat Jelle werd opgeladen helemaal nergens meer te vinden is is ook heel normaal. Maar de rechter is gewoon een sukkel net zoals de jury (die het oordeel schuldig of niet moet uitspreken).
 6. EJD

  Mijn naam is haas

  Ze hebben toch wel wat onderzoek gedaan. En daaruit blijkt dat het verhaal van onze Jelle aan alle kanten rammelt: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/228790/jelle-p-had-administratie-vol-onwaarheden .
 7. EJD

  Mijn naam is haas

  Mannen in trainingspakken: https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/229027/jelle-p-mannen-in-trainingspakken-haalden-s-nachts-mijn-vrachtwagen-leeg En papa is er ook: https://www.destentor.nl/urk/vader-getuigt-in-engelse-rechtbank-voor-jelle-uit-urk-die-250-kilo-cocaine-in-vrachtwagen-had~a80b984b/ .
 8. Neem van mij aan dat het, op een enkele uitzondering na helemaal niemand in NL (of B of D enz) iets interesseert wie de lading weg rijdt. En mij dus ook niet. Heb nog één eigen wagen voor "de leuk" met daarop een NL chauffeur. Veel verder dan zuid Belgie en noord Frankrijk komt ie niet, verder weg doe ik met de Oostblok vaste charters. En die zijn gewoon goedkoper. Scheelt +/- 200 euro per NL charter of eigen wagen per week en dat geld houd ik liever in mijn eigen zak. En inderdaad is het voor mij een soort hobbyclub en dat houdt het juist leuk. Meer werk is er vrij makkelijk te kr
 9. Kijk Schoenenreus, ik werk om er wat aan over te houden. En wie mijn zooi wegbrengt interesseert mij helemaal niets (meer), zolang het maar goed gebeurt. En werken met mensen van buiten Nederland niet ouderwets? Begin jaren 70 werkten er al zat voornamelijk Turkse chauffeurs bij NL bedrijven op NL wagens. Analoog. De familie Rynart bijvoorbeeld of Stolk zijn er groot mee geworden. Ben je dat vergeten of wist je dat niet? .
 10. Analoog in alles. Heb bijvoorbeeld ook geen smartphone. En blijf stug doorrijden met mijn cdi'tje van drie generaties terug. Aan een 143 heb ik zelf ook goede herinneringen: kreeg in 1989 een nagelnieuwe. .
 11. Heel kort: zelf heb ik helemaal niets met zowel de personen als de vrachtwagens die de laatste jaren van de band afrollen. Ben met zo'n beetje alles in het analoge tijdperk blijven hangen. En met allerlei millieu shit moet je bij mij al helemaal niet aankomen. Maar vind het gewoon raar dat je voor je nieuwste trailer een oud trekkertje zet. .
 12. Ik lees een (reclame)artikel over een bedrijf dat nieuwe naar wens opgebouwde trailers heeft besteld en ontvangen. En dan staat er een oud trekkertje voor. Nu weet ik ook wel dat het helemaal "in" is om zo'n oud ding in je wagenpark te hebben maar dan vraag ik mij oprecht af: waarom niet een moderne en aan alle milieu-eisen voldoenende trekker voor je nieuwe trailer ipv euro 0 met wellicht ook een open pijp? Scania 0, 1, 2 en 3 serie is altijd goed maar dan niet met nagelnieuwe trailer erachter. Iets met een vlag en een modderschuit.
 13. Tja, als jij het rijden met bejaard en vervuilend materiaal een grap vind dan mag dat. Zelf ben ik verbaasd. .
 14. Vier nieuwe trailers maar blijkbaar moeten de + 25 jaar oude trekkers nog even door: https://www.transport-online.nl/site/125453/vier-nieuwe-krone-tautliner-voorzien-van-kooi-aap-aansluiting-voor-wegman-transport/ .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden