Spring naar bijdragen

EJD

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2884
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

1489 Excellent

Over EJD

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tjitze gaat zich er mee bemoeien, dus met die fusie komt het vast helemaal goed: https://www.transport-online.nl/site/121150/vakbonden-hebben-nog-wel-wat-vragen-over-voorgenomen-fusie-simon-loos-en-peter-appel-transport/ Citaat: Door Peter Appel Transport is een adviesaanvraag bij de ondernemingsraad ingediend. Simon Loos heeft geen ondernemingsraad. .
 2. Over het algemeen zijn het juiste de grote(re) bedrijven die, gebruikmakend van de regels dat zogenaamde oneerlijke speelveld creëren. .
 3. EJD

  Moordaanslag.

  Het is mierenneuker. Met 2 x n. .
 4. EJD

  Daar gaan we weer.

  Transport Online schrikt ook wakker: https://www.transport-online.nl/site/120848/de-schaduwzijde-van-goedkope-chauffeurs-uit-oost-europa/ .
 5. EJD

  Daar gaan we weer.

  Vanaf het moment dat ze instappen totdat ze worden afgelost krijgen die mannen een vast bedrag per dag. Ligt zo'n beetje tussen de 70 en 90 euro. Een groot deel daarvan is onkostenvergoeding. Dus dat hun salaris laag ik klopt wel maar samen met de OKV komen ze dan aan dat bedrag. Pensioen en ww kennen ze in die landen niet, Geloof niet alles wat je leest. In dat artikel in BN de Stem wordt gesproken over een ander bedrijf wat verleden jaar failliet ging. Hebben de chauffeurs volgens Atema geen geld gekregen echter volgens het faillissementsverslag heeft het UWV de achterstallige sa
 6. EJD

  Daar gaan we weer.

  The lady of the house? .
 7. EJD

  Daar gaan we weer.

  Neem van mij aan dat het geen enkele verlader of vervoerder ook maar iets interesseert hoeveel de chauffeur van de onder aannemer verdiend of onder welke omstandigheden diezelfde chauffeur leeft. @Iveco: en voor 1200 euro gaat er niemand meer rijden. Euro'tje of 70 per dag (en dat dus 30 dagen per maand) is momenteel het minimum. .
 8. Dat zou mooi zijn. Samen met de bluk. .
 9. Ik citeer alleen maar. Uit deze topic .
 10. Deze topic vaarde inderdaad als snel verkeerd. .
 11. Als je als Rus, Oekrainer of Litouwer bij een bedrijf gaat werken dat bijv alleen maar tussen de Benelux en Frankrijk of Spanje rijdt dan weet je ook van te voren dat je minimaal weken van huis bent. .
 12. En toch kiezen ze daar zelf voor, net zoals de bemanning van een zeeschip. Of worden die ook elke twee of vier weken afgelost zodat ze wat tijd bij hun familie door kunnen brengen? .
 13. Sjappo: https://nl.wikipedia.org/wiki/Chapeau!_(tussenwerpsel) .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden