Spring naar bijdragen

EJD

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2905
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

1552 Excellent

Over EJD

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. EJD

  Waar gaat de reis heen...???

  Waarschijnlijk iets in de trant van "dat we het aan ons zelf hebben te danken maar dat het bij Vos allemaal wél goed is geregeld". Of zo. .
 2. Nog iemand een schilderijtje kwijt? https://www.crimesite.nl/cokeverdachte-wil-geroofde-van-gogh-teruggeven-in-ruil-voor-strafkorting/ .
 3. EJD

  Mijn naam is haas

  Proces uitgesteld tot 12 april: https://www.destentor.nl/urk/chauffeur-jelle-p-uit-urk-blijft-zeker-tot-half-april-achter-britse-tralies-drugszaak-weer-uitgesteld~a89d5c7d/ .
 4. Je bent van harte welkom. Instappen in D2. .
 5. Het probleem is niet zozeer het lage salaris als wel dat je met je netto loon steeds minder kunt doen. Kun je wel de salarissen verhogen maar dan wordt uiteindelijk alles een beetje duurder zodat je nog steeds te weinig overhoudt. Beter de lasten omlaag. .
 6. D6 = ongeveer 2.700, bruto per maand. En daar blijft inderdaad netto ruim 1,800,= van over. Vind ik niet slecht voor 40 uurtjes per week. .
 7. We zullen de werkgevers eens laten zien hoe we er over denken: HIER de link Misschien ook drie keer toeteren? .
 8. EJD

  Bejaarde on tour in Cadiz

  Je zit je thuis driehoog achter te vervelen, bent bijna AOW gerechtigd en gaat dan maar effe een ritje doen voor je Roemeense kennis. En eenmaal op de weg terug blijkt dat je driehoog achter waarschijnlijk een hele tijd moet gaan missen: https://www.crimesite.nl/nederlander-65-opgepakt-in-spanje-met-322-kilo-wiet-in-vrachtwagen-video/ .
 9. EJD

  Tiepiesch ibo

  Mij bellen ze niet meer: heb die mensen een paar keer oeverloos aan het lijntje gehouden net zo lang totdat ze er zelf wanhopig van werden en de verbinding verbraken. .
 10. EJD

  39 doden in trailer GB

  Of 14 jaar voor 58 doden. In 2007 was Perry weer terug in NL. https://www.kentonline.co.uk/dover/news/20-years-on-from-dover-docks-atrocity-228843/ https://en.wikipedia.org/wiki/2000_Dover_incident .
 11. EJD

  39 doden in trailer GB

  In GB de helft van de tijd zitten, ook / zeker de buitenlanders. En nee, ik spreek niet uit eigen ervaring . .
 12. EJD

  39 doden in trailer GB

  De helft van de straf uitzitten dus ook Gheorghe staat binnen 13 jaar weer buiten. .
 13. EJD

  Mijn naam is haas

  Denk je? Hij schijnt geen woord Engels te spreken: Drugszaak Jelle P. uit Urk uitgesteld door taalbarrière: ‘Hij spreekt écht geen woord Engels’ De Urker vrachtwagenchauffeur Jelle P., gepakt met ruim 400 kilo harddrugs bij de Engelse grens, moet door een gebrekkige talenkennis langer wachten op de behandeling van zijn zaak. P. ontkent elke betrokkenheid. Geert Langendorff 17-12-20, 19:06 Laatste update: 19:52 8 De aanklager verontschuldigt zich in het Crown Court van Canterbury tijdens de regiezi
 14. EJD

  wist je dat

  Leuk verslag! Fijn dat je het hebt gedeeld. .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden