Spring naar bijdragen

EJD

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3047
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  8

Alles door EJD geplaatst

 1. Dat is wat ik bedoel: euro 6 is geen vraag naar, euro 5 wel .
 2. DAF's XF SC trekkers van nog geen drie jaar oud met een ton of drie op de teller neem je momenteel voor +/_ 50K euro mee. Dan hebben we het over een wagen zowat in nieuwstaat. En dat is gezien de nieuwprijs weinig geld .
 3. Naar Euro 5 is best veel vraag. Gebruikte euro 6 raakt men aan de straatstenen niet kwijt. .
 4. Tel de vorderingen van de banken / financiers, crediteuren en fiscus bij elkaar op, trek daar de debiteuren vanaf en dan houd je een behoorlijk gat over, Selman 2.0 Rapport (rechtspraak.nl) .
 5. Hún leefomstandigheden in hun thuisland moet je niet vergelijken met ónze standaard, net zo min als dat je dat andersom ook niet moet doen. Verder gaan ze toch echt zelf met een uitzendbureau in zee met om vervolgens hier aan de slag te gaan. 85 euro per dag x 30 = 2.550,= per maand, 6 tot 10 x meer wat ze in hun eigen land onder veel slechtere arbeidsomstandigheden verdienen Al dat gejank over uitbuiting en zielig .
 6. Corona, gestegen kosten, ziekteverzuim, klant weggevallen Zoiets .
 7. Bij de boeren draait het bedrijf wel door, of ze nu de boel blokkeren of niet. De gewassen groeien, de koeien geven melk etc dus het bedrijf blijft geld opleveren waarmee ze oa hun personeel kunnen betalen Als de transporteurs gaan staken staat het bedrijf stil, dus geen omzet maar alle kosten lopen door Jouw werkgever geeft aan te gaan staken en je hoeft dus niet te werken voor een week of twee, je krijgt alleen niets betaald omdat er ook geen inkomsten voor het bedrijf zijn, zou jij daar mee akkoord gaan? En de rest van de chauffeurs? .
 8. en we hebben een doorstart: https://www.transport-online.nl/site/163416/claassen-logistics-start-failliete-speedliner-logistics-warehousing-door/ .
 9. De boeren blokkeren de boel en wie heeft daar het meeste last van? De transporteurs want die staan met hun wagen muurvast en kunnen geen kant uit. Ze zijn geen partij in alle grieven maar lijden er het hardst onder. Maar dat is iedereen worst Stel dat de transporteurs boeren bedrijven gaan blokkeren zodat er niets meer op of van het erf af kan. Wat denk je, zou het iedereen dan ook worst zijn? Of worden de boeren dan ontzet omdat hún bedrijfsvoering anders vastloopt? .
 10. Speedliner in Tilburg failliet. Lijkt mij geen klein bedrijf:
 11. Wat heb je volgens je eigen berekening nodig? .
 12. Ik noem dat zelf gewoon goed ondernemerschap. Zonder (een deel van) je wagens en personeel uit te vlaggen red je het niet. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij de faillissementen: hoogst zelden dat er een uitvlagger omvalt .
 13. Inderdaad. Een voorbeeld: KLG Trucking Modern fleet at the lowest cost KLG Trucking – Unburden you with own modern fleet and drivers (klgeurope.com) Dit zal wel tegen het zere been zijn maar wilde het toch even kwijt:
 14. Opleiding? Je hebt (bijna) alleen maar examenvragen zitten stampen
 15. Die mensen zelf nemen helemaal niets over. Ze worden door de DSV's, DHL's LKW Walters en Robinson's ingehuurd. .
 16. Zo, daar zijn we ook vanaf: https://www.transport-online.nl/site/160709/advocaat-generaal-van-europese-hof-adviseert-terugkeerplicht-vrachtwagens-nietig-te-verklaren/ .
 17. Maar hoe je het ook wendt of keert, die chauffeurs zijn niet te benijden. En dat gaat de komende maanden nog veel erger worden We gaan meer verhalen krijgen over te weinig of helemaal niet betaalde chauffeurs die overal in de EU stranden .
 18. Nee hoor, niks examen. Die mannen reden op Pools kenteken bij de Poolse vestiging van dat Trucks Koning. En in Polen is het erg makkelijk om visa en tewerkstellingsvergunningen voor niet EU personeel te krijgen Die 800.000,= euro houdt men voorlopig ook in de zak. Eerst nog een hoger beroep en dan ben je zo een paar jaar verder. Zie den Hartogh of van den Bosch .
 19. Failliet: ergens eind november / begin december Doorstart: niet. De één of andere partij zal misschien een deel uit de boedel overnemen. Oud directieleden zie ik het niet doen .
 20. Dit soort berichten zijn dodelijk voor een bedrijf Kunnen we er geen poll op loslaten? Wanneer gaat het failliet en wel of geen doorstart? .
 21. Bij van Heezik loopt het ook niet helemaal lekker. Hun betalingsmoraal was altijd al van een bedenkelijk niveau maar nu schijnen de problemen wat groter te zijn: Zoals door u allen te merken is, is de economische situatie drastisch aan het veranderen. In het algemeen zijn de vooruitzichten op herstel op korte termijn niet te verwachten. We zullen hier rekening mee moeten houden en dus ook het kasboek in overeenstemming moeten brengen om continuïteit te kunnen waarborgen. Dit geldt voor alle betrokkenen te weten medewerkers/klanten/leveranciers en alle andere partijen die ons een goed hart toedragen. Hetgeen we zien als onze eerste plicht. We zullen selectief zijn waar de gelden in geïnvesteerd zullen worden en op welk tijdstip en hoe en welke rekeningen we wel en niet gaan betalen of uitstellen." en Onze bron geeft aan dat er liquiditeitsproblemen zijn, dat er openstaande rekeningen zijn bij leveranciers en dat er gevreesd wordt dat tegen het einde van het jaar de salarissen wellicht niet meer betaald kunnen worden https://www.transport-online.nl/site/160411/overname-c-van-heezik-mislukt/ Maar er is niets aan de hand aldus beide bejaarde heren van Heezik .
 22. Je krijgt een mentor chauffeur mee begrijp ik? .
 23. Inderdaad: De Verduyn-Group heeft per 1 september 2022 de activa en opdrachten overgenomen van Troost Transport Middelharnis B.V., waarbij het personeel en de opdrachten zijn ingebracht in Troost Transport B.V. Het rollend materieel is ingebracht in Verduyn-Rental BV. Tegelijkertijd werd Troost Logistics B.V. overgenomen (de warehouse tak). https://insolventies.rechtspraak.nl/Services/VerslagenService/getPdf/10_rot_23_238_F_V_01 🙂 .
 24. Hé, Jomanda. Ook hier? 😊 .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden