Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6236
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    154

Over RobNiat

  • Verjaardag 04-02-1972

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Converted

  • Locatie
    home is where I park it

Recente profielbezoeken

23792 profielweergaven

RobNiat's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

9,1k

Waardering in de gemeenschap

  1. Dus jij hebt het over de Bundesstrasse. Of is er een limiet voor LKW op de spoorbaan?
  2. Dát is goed nieuws! Gefeliciteerd! Je bent op de goede weg.
  3. Precies dat! Dat vertelde ik de beste man ook, maar die keek me aan of hij water zag branden. Maar sowieso snap ik de vergelijking niet. De logica ontgaat me volledig. Appels en peren vergelijken. “Wat is het verschil tussen Mebo07 en RobNiat?”… “Mebo rijdt met een zandauto en Rob houdt van slap lullen”… Alsof het één het ander uitsluit! Maar dergelijke lesstof. Geen wonder dat mensen het “moeilijk” vinden. Dergelijke onlogica is ook niet te begrijpen.
  4. Bij die remmen dacht ik eerst ook aan een trommelrem eigenlijk. Maar toen bedacht ik me dat dat onzin is. Bedrijfsrem zou gewoon het antwoord moeten zijn. Al hoeft die natuurlijk niet per sé ín het wiel te zitten. Maar het herinnert me wel aan een jaartje of dertig terug toen ik mijn vakdiploma haalde. Een vraag voor het vak “techniek” was wat het verschil is tussen een voorloopas en een sleepas. Ik blijf er tot op heden bij dat het wezenlijke verschil tussen de twee de positionering ten opzichte van de aangedreven as is. De voorloopas loopt er vóór. De sleepas rolt er achter aan. Maar niet volgens mijn instructeur. Volgens hem was het grote verschil tussen de twee dat een voorloopas gestuurd is en een sleepas optrekbaar zou zijn… 🤨
  5. RobNiat

    Dat zag ik 30

    Zoals ze altijd voorlopen in de USA… 😂😂
  6. Daar moest ik inderdaad aan denken. Meijnders met pensioen. Welkom Anne Trans… 🤨
  7. Dan is het begrijpelijk en ze ook van harte gegund ja. Henk Vlot heeft een mooie tent opgebouwd en daar kan hij met trots op terugkijken.
  8. Goede vraag! Er staat me iets van bij dat alles enkele jaren geleden samen was gegaan. Of een afdeling was al verkocht of zo? Ik probeerde wat te zoeken op Transportonline, maar daar is geen doorkomen aan met alle advertenties die links en rechts tevoorschijn komen. Maar het zal toch niet zo zijn dan geel en rood worden verkocht aan die Duitsers en dan zwartpaars er straks met het werk vandoor gaat?
  9. Met twee promille leek het misschien best grappig…
  10. RobNiat

    Atego camper

    Een Zweedse vriend biedt zijn Atego te koop aan. Het ding is deels ingericht als camper met een keurige douche en toilet geïnstalleerd. Bouwjaar 2003. Richtprijs ligt rond €20.000- Geïnteresseerden kan ik in contact brengen met de verkoper.
  11. Dan heb je goed kans dat je die sigarenman met zijn kanarie tegenkomt. Bereid je maar voor!
  12. Ik ben het met je eens hoor. En de chauffeur geeft zelf aan dat hij het parkeerdilemma aan de kaak wil stellen. Een parkeerverbod negeren, óf over je uren gaan of zelfs oververmoeid doorrijden om een plek te vinden. Maar jij vroeg Eweep waar hij zijn bewering vandaan had dat de chauffeur (over)vermoeid zou zijn geweest. En dat was waarschijnlijk aan de hand van het artikel zelf.
  13. Eigen woorden van de betreffende chauffeur: “Ik neem hier de verantwoording voor deze overtreding, gewoon omdat ik dat veiliger vond dan doorrijden met een slaperige kop.”
  14. RobNiat

    Chauffeurstekort ?

    Ik ken het bedrijf niet. Geen idee hoe het bij hun werkt. Misschien is dit een van de betere bedrijven waar wel alles netjes wordt betaald. Dapper of wanhopig. Ik geloof nog steeds niet dat je met een hoger basisloon “betere” chauffeurs kweekt. Hooguit zal de keuze voor de werkgever toenemen zodat de rotte appels er snel uit liggen. Totdat de buurman nóg meer gaat betalen. Dan gaan al die zelfbenoemde toppers weer lopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden