Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6473
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    176

Over RobNiat

  • Verjaardag 04-02-1972

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Converted

  • Locatie
    home is where I park it

Recente profielbezoeken

25009 profielweergaven

RobNiat's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

9,4k

Waardering in de gemeenschap

  1. Voor mij wel! De werkweek tenminste wel!
  2. Hebben we het al over volgende week? Ik zit dan in België’s anus: lossen Charleroi en Mons. Dan laden in Antwerpen en Brussel voor omgeving Lille. Daarna volgt nog wat. Heb iets vernomen, maar ben eigenlijk kwijt wat dat was. Duitsland geloof ik. Het zal wel weer wat moois zijn…
  3. Een typisch voorbeeld hiervan vind ik Orville. Gezellige tent hoor. Je staat er nooit alleen. Ze zijn vroeg open voor koffie en alles is vriendelijk zat. En betaalbaar. Maar het eten is kwalitatief echt zwaar onder de maat. Ik heb er zelf nog niks fatsoenlijks op mijn bord gehad en ook bij anderen niets gezien wat me aanstond. Mocht het zo uitkomen dan sta ik er gewoon weer. Maar het is niet een routier die ik zou aanbevelen vanwege het geweldige eten.
  4. Dat had ik al begrepen Matthieu. Binnen trof ik een chauffeur van Staalduinen. Die vertelde me dat hij daar stond. Eigenlijk heb ik helemaal niet meer opgelet toen ik er vanmorgen wegreed, maar ik weet dat het er is. Desondanks geslapen als een blok. Echt helemaal niks gehoord de hele nacht. Het eten mankeerde werkelijk niets aan. En alle prijzen van kir tot koffie waren zeer acceptabel. De wc ging nogal, maar de douche is inderdaad echt ranzig. Het water is er echter net zo nat als bij een ander en op slippers vind ik het al gauw goed. Ik ga er zo weer naartoe. Niet vanavond. Vanavond sta ik in Heusden-Zolder. 26bis. Ook een eerste keer. Morgen laad ik hier vlakbij een auto in Zonhoven. Dan lossen Tilburg, Den Haag, Leusden, Veghel en weer wat laden in Heythuysen. Dan ziet het er naar uit dat ik weer een weekend thuis heb. Lekker!
  5. Hardstikke leuk. Maar al die Franse zenders hebben een bereik van 2,5 kilometer. Drie als je geluk hebt. En RDS lijken ze niet te kennen. In bijvoorbeeld Duitsland luister ik naar de FM. In België en Nederland ook. Maar in Frankrijk heb ik Nederlandse radio op staan, via mijn telefoon.
  6. Nee Ibo. Google maar eens op Stena Hollandica en Stena Brittanica. Ik denk dat ze tussen honderd en tweehonderd vrachtwagens en/of trailers meenemen. En dan nog het nodige toeristenverkeer. Flinke schepen hoor. Geen wilde feesten, maar wel taxfree shops, bars en restaurants. Voor mij is het een leuke afleiding. Ik kom er niet graag, maar zo een enkele keer iedere jaar is best leuk.
  7. Vanavond zit ik iets opzij van Amiens. Bij Le Relais de Lignières-Châtelain. Nooit geweest hier. Voor het mooie sta ik eigenlijk te kort op de doorgaande weg geparkeerd, maar de reviews zijn goed. En ik moet hier morgen een half uurtje verderop zijn. Kon het ook precies redden met 9:55u. Keurig binnen de marges. Nadat ik gisteren mijn boot had gelost, heb ik nog een gestolen (en teruggevonden) camper opgehaald in Brussel. Eerst naar de politie voor een vrijgave. Toen naar de berger om te betalen en door naar een andere vestiging om het ding op te laden… (zo krijg je je middag wel om) In Limburg een motorfiets erbij geladen. Camper vanmorgen gelost bij Lille. De moto bij Parijs. En ook bij Parijs een gevalletje vandalisme opgehaald. Een nette Mercedes. In de verkeerde buurt geparkeerd waarschijnlijk. Rondom bekrast. Ramen ingetrapt. En de brandblusser leeggespoten in het interieur. Die hebben we maar met een heftruck geladen… Morgen hier vlakbij eentje. Dan één net achter de pomp bij Assevillers (wel bekend bij Parijsgangers) en nog eentje in Philippeville bij Dinant. Dan lossen bij Brussel en Hasselt. De eerste verwacht ik morgen wel te redden. De tweede niet meer.
  8. Nu heb ik toevallig gisteren een nieuwe TomTom gekregen. Nagelnieuw uit de doos. En schijnbaar zonder eigen SIM. Het lukte me zo even gauw niet om het dingetje verbinden met de telefoon van de zaak. Dus heb ik mijn eigen telefoon erbij gepakt omdat dat toch makkelijker werkt. En die kreeg ik inderdaad verbonden met de TomTom. Nu heb ik vandaag ik Frankrijk naar Nederlandse radio geluisterd én ondertussen de navigatie er ook bij laten lopen. Allebei verbonden met mijn telefoon dus. Ik had wel de indruk dat de verbinding vaker wegviel dan anders. Maar die indruk had ik maandag in Engeland ook. En toen had ik geen enkele vorm van navigatie mee. Behalve dan een oud papieren boek. Maar in elk geval geen aanwijzingen over de stereo, of muziek uit de TomTom. Beide systemen lijken goed naast elkaar te kunnen werken, ondanks dat ze beide via mijn telefoon aangestuurd werden. Geen telefoontjes gepleegd verder. Dus daar kan ik niet over oordelen…
  9. Ik heb geen vaarbewijs Ron. Wel voorgesteld trouwens, maar de plannert vond het geen goed idee… 🤨
  10. Eten doe ik vanavond op de Stena Hollandica. Slapen ook trouwens. Onderweg van Harwich naar Hoek van Holland. De boot kwam tegelijk met mij binnen. Hopelijk kunnen we er vlot op. Morgen los ik mijn vracht bij een werfje in Numansdorp. Daarna weer ‘gewoon’ auto’s.
  11. Dat moet dan in de tijd van vóór de snelheidsbegrenzer zijn geweest. En dat telt niet.
  12. The Club vanavond. In Beveren. Ik had op tijd alles eraf vanmiddag. Maar nu kwam er nog een afhaler bij in Temse. En dat wordt morgenochtend. Als het daarbij blijft dan heb ik nog wel genoeg tijd voor de wasstraat morgenmiddag. Maar eerst maar weer Antwerpen voorbij voordat ik grote plannen maak…
  13. Ik had het in eerste instantie tegen Mebo @HendrikJansen En die komt de provincie niet uit. Daar bovenin is nog plek zat om je als heer te gedragen. En niet als mannetje…
  14. Vakantie! Lekker man. Die andere halve Thai belde me toevallig onder de middag. Die vertelde me dat er nog zo’n auto rondrijdt als de jouwe. En dat die chauffeur inderdaad bij Bourg en Bresse had gestaan met nog twee collega’s. Geniet van je vrije tijd!
  15. I’m not afraid… 😆 On topic: onderweg naar België via Reims. Nu net ten noorden van Troje gestrand bij Relais 77 in Voué. Morgen weer verder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden