Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5326
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  55

Waardering in de gemeenschap

6306 Excellent

Over RobNiat

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 04-02-1972

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  home is where I park it

Recente profielbezoeken

18101 profielweergaven
 1. Goed verslag. Top. Je hebt het over ‘het zondagsrijverbod in Beieren’? Dat geldt toch nog altijd voor geheel Duitsland?
 2. Het is een veelgemaakte fout om te denken dat Nieuw Zeeland gelijk is aan Australië, maar dan nóg verder weg. Het zijn twee totaal verschillende landen. Qua bevolking en geografie. Maar ik zal me beperken tot het transport. Mijn informatie is misschien wat achterhaald. Voor mij is het zeventien jaar geleden dat ik er voor het laatst werkte. Er zijn in die tijd wat dingetjes veranderd. Maar in grote lijnen ben ik nog redelijk op de hoogte. De maximum lengte in NZ is beperkt tot iets van 22 meter. Voorheen alleen te bereiken als B-train. Dus met twee trailers waarbij de a
 3. Dat is géén postiljon systeem. Daarbij gaat de auto door en de chauffeur overnacht in een hotel of andere accomodatie. Daar wacht hij op een volgende auto om die weer terug of verder te brengen.
 4. Totaal anders. Echt heel verschillend. Ik kom hier op terug. Zit nu even op strand...
 5. Heel realistisch dus eigenlijk?
 6. Lees dit nu zelf nog eens na Showfeur. En bedenk je dan wat ‘modaal’ inhoudt.
 7. Is het ook niet. Maar er zijn er die denken dat we zonder overuren hetzelfde zouden moeten verdienen als we nu doen, mét overuren. Zou mooi zijn natuurlijk. Maar dat gaat gewoon niet gebeuren. Dromen doe je ‘s-nachts in bed.
 8. RobNiat

  wist je dat

  Op jouw zetel was het tenminste warm! Of had je je gordel niet om..?
 9. Volgens mij neem jij ons als werkgever niet helemaal serieus... 😉
 10. RobNiat

  RobNiat

  Dank jullie allemaal hartelijk! Het was een topdag! Om 6u uitgecheckt uit mijn quarantaine hotel. En toen bijzonder vlot met de taxi thuisgebracht. Op het strand de nodige bieren gedronken. Goed de schade ingehaald dus van twee weken op koffie en water. Heerlijk om weer thuis te zijn!
 11. RobNiat

  Moordaanslag.

  Je vader zit, als ik me niet vergis, in de vodden. Gebruikte kleding. Wat deze Jos reed is confectie. Die twee zijn niet echt te vergelijken denk ik.
 12. RobNiat

  Bejaarde on tour in Cadiz

  Zwaarder straffen dat werkt ook niet. De grote aantallen gevangenen in de US zijn daar wel bewijs van. Maar ik waag het toch wel te betwijfelen hoezeer een verblijf in een Nederlandse gevangenis een ‘straf’ is wanneer ik hoor dat, nu bij de extra beveiligde inrichting in Vught -waar naast Taghi en Holleeder allerhande andere criminelen en verkrachters zitten- twee bewakers positief zijn getest op Corona. Dat nu de gevangenen daar ‘in quarantaine moeten’. Dan vraag ik mezelf serieus af wat voor (voor)rechten delinquenten hebben in Nederland hebben als ik het vergelijk met mi
 13. RobNiat

  Bejaarde on tour in Cadiz

  Dat is die Paul (?) van Wanrooij Pierre? Komt hij inderdaad makkelijk mee weg. Die staat over een paar jaar weer buiten.
 14. RobNiat

  Bejaarde on tour in Cadiz

  Ach. Die man liegt alles aan elkaar. Ik denk zomaar dat dat verhaaltje ook uit zijn hele dikke duim kwam...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden