Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5857
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  118

Over RobNiat

 • Verjaardag 04-02-1972

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  home is where I park it

Recente profielbezoeken

21377 profielweergaven

RobNiat's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

8,3k

Waardering in de gemeenschap

 1. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Gisteren stond ik een stukje terug, bij Le Chassis. En dat is een wereldtent. Vandaag na mijn rondje zuid “gewoon” bij “Le Relais de Donzère”. Met 8.59 rijtijd en ruim binnen dertien diensturen. Dus ik blijf hier eerst maar een uurtje of twaalf staan. Morgen een boel rijwerk te doen.
 2. En zat er nog een doosje in voor de chauffeur? (ik kreeg gisteren vier flessen wijn, van een klant! Twee wit en twee rood. Heel soms heb je nog wel eens wat)
 3. Tsja, krijgen we dit weer. Ron noemt een bedrag van €7000- Zie het als een investering. Dat geld heb je in een paar maanden terugverdiend. Afrekeningen van om en nabij €4000- per maand zijn niks gek in het internationaal transport. Even buffelen en uit de pling eten en dat geld heb je terug. Terwijl die cardioloog nog jarenlang bezig is zijn studieschuld af te lossen. Gelukkig heb ik juist dit jaar veel jonge gasten leren kennen die, ondanks alle flauwe praat, toch in het chauffeursvak zijn gestapt. Allemaal leuke en gemotiveerde jonge gasten. En gelukkig niet eens zo materialistisch ingesteld, maar meer hier voor het avontuur. Van die gasten die wél met een topsleeper zouden rijden om het werk, als dat ze past. Fantastisch land moet dat Turkije zijn trouwens als je daar goedkoop je auto kan laten spuiten. Heb je per ongeluk ook gevraagd wat zo’n spuiter daar verdiend, en hoe ver hij komt met zijn salaris? Of wat er gebeurt wanneer hij arbeidsongeschikt raakt door stof en verfdampen? De veiligheidsvoorschriften zullen er ook vast niet zo streng zijn als bij ons. Waarschijnlijk is het er allemaal niet zo goed geregeld als bij ons. Anders bleven al die vluchtelingen wel daar. Voor hun is Turkije niets meer dan een stop op weg naar hun Utopia. Laten we over die dictator daar al helemaal maar zwijgen. Maar leuk dat jij het als toerist zo goed naar je zin hebt daar.
 4. Behalve dat je met deze opmerking het forum (de eigenaar, de moderators en de leden, waarvan sommigen hier dagelijks bijdragen) tekort doet, vind ik het ook geen grappige opmerking omdat we al zitten met een chauffeurstekort en we het juist moeten toejuichen wanneer jongeren overwegen in te stromen. Ik had jou niet ingeschat als de uitgebluste spijtoptant. Maar zo kom je nu wel over. Jammer.
 5. GDI? Geen idee. Dat klinkt als diesel. En dat is het nu net niet. Ik heb er geen studie van gemaakt verder hoor. Maar om gezeik te voorkomen gaat gewoon super in de tank. Net als bij de motorfiets. En bij die laatste heb ik echt de indruk dat het verschil maakt. Ethanol vind ik iets vaags. Je lengt de benzine aan met een duurder produkt dat een lagere verbrandingswaarde heeft. Schiet mij maar lek. Waarom zou je dat willen?
 6. Het gaat niet zo zeer om het octaangetal. 91 is minimum voor mijn auto. Een Mitsubishi L200 met 2,4i motor. Ik wil gewoon geen risico lopen met ethanol in mijn leidingen. Liefst helemaal geen.
 7. RobNiat

  Wist je dat ?

  28? is dat je geboortejaar?
 8. RobNiat

  forumgebruikers gespot

  Hadden ze daar toen al stromend water ja?
 9. Is dit niet iets van alle tijden? Rijke mensen hebben geld voor goed eten. Hebben de mooiste vrouwen, dus (meestal) mooier nageslacht. Leven gezonder en worden ouder. Waarom denk je dat de Britse koninklijke familie allemaal stokoud wordt? (op een enkeling na) Geen zware lichamelijke arbeid. Geen kiloknallers van de budget butcher. Alles vers en professioneel bereid. Dus ja, daarmee zijn ze bevoordeeld. Alleen een communist heeft het waanidee dat ze die weelde eerlijk kunnen delen.
 10. De Haringvlietbrug (?) was dicht. Misschien is de man blind zijn navigatie gevolgd.
 11. Effe een gekke vraag Cor. Maar heb jij van die dakrails op je dak? Die dingen fluiten als de pest. Dat is me nu al meer dan eens opgevallen wanneer ik ingehaald ben door zo’n auto en ik mijn raam open had. Wel hele mooie auto’s trouwens. Dat wel.
 12. Maar je begint al een aardige communist te worden Hendrik.
 13. Ik geloof niet dat 98 per definitie meer vervuilt dan 95.
 14. Hier wilde ik nog op reageren, maar ik vergat dat in mijn laatste post. De schuld van de dure 98 zoek ik toch bij de grote oliemaatschappijen. Die kunnen rekenen wat ze willen, want ze weten toch dat mensen die “Super” tanken geen andere keus hebben. Of het zijn mensen met teveel geld die toch wel hun tank volgooien met duurdere benzine omdat ze denken dat hun auto daar beter op rijdt. Geen nut dus om te stunten met de prijs van 98.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden