Spring naar bijdragen

RobNiat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5417
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  64

Over RobNiat

 • Verjaardag 04-02-1972

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • Locatie
  home is where I park it

Recente profielbezoeken

18692 profielweergaven

RobNiat's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

6,6k

Waardering in de gemeenschap

 1. Lossen is makkelijk. Die dingen rol je er zo uit. Terug erin wordt problematisch zonder hulp. Waren het allemaal exact dezelfde banden? Want het is mij nu niet duidelijk of de mensen ‘hun bestelde banden’ al hadden. In dat geval zijn zij klaar. En verlenen ze een gunst wanneer je daar het overschot mag stallen. Dan heb je niets te eisen. En dan zou mijn eerste gedachte (‘gewoon’ alles achter de auto op de grond flikkeren) ook averechts werken. Maar je hebt je fitness weer gehad dus?!
 2. Ik vond het al heel dapper van mezelf om een bericht te typen onder het rijden Pierre. Voyageurs gehele doopceel lichten ging mij nèt wat te ver. Maar ik had het wel bij het rechte eind dus. Verplicht omrijden, van Spanje via Duitsland en Oostenrijk naar Slovenië. Dan is Montelimar een logische keuze voor een weekend onderweg.
 3. Ik lees dit nog eens na en ik denk dat dit wat toelichting nodig heeft. Voor die drie Meier kóóp je geen tunnel door de Alpen. Dat is het bedrag dat je moet (moest) afrekenen om er enkele reis doorheen te mogen rijden. Ongeveer €20- per kilometer tunnel dus.
 4. Google Maps hoeft de rekening niet te betalen van die tunnel zeker? Het laatste wat ik weet is dat de tunnel om en nabij driehonderd euro moest kosten. En dat is al zomaar tien jaar geleden. (je zal chauffeurs in dienst hebben die blind hun navi volgen…) Gaat die niet meer? Ik zat er nog eens bijna op. Maar dat ketste toen af. Dus eigenlijk zat ik er helemaal niet op. Nooit. Maar Voyageur zit nu op een boot vanaf de Balearen. Die zal wel een stukje willen rijden. Op Menorca zal hij ook niet veel kilometers hebben gemaakt.
 5. RobNiat

  Waar GING de reis heen??

  Ik had een uitstapje vandaag: Italië. Stelde op zich niet eens zo heel veel voor. Eerste afslag eraf -Ventimiglia- en dan een kilometer of dertig binnendoor, de bergen in. Een auto halen op een camping. Wiellager stuk of zo. Ik keek er al naar uit om mijn Italiaans weer wat op te halen. Maar ik stond nog niet koud stil toen er een auto stopte en de bestuurder me vroeg “you come to pick up the Golf? I am Antonio!” Nouja. Italiaans bakkie op. Italiaans broodje. Toen die Golf erop en weer terug Frankrijk in. Auto erbij boven Nice. Beide op de aanhanger gerold bij Cannes. En toen nog twee gehaald in Antibes en Grasse. Dagje weer meer dan vol! Lossen doe ik morgen wel. Verder weinig loos dit weekend want er staat niet één huurauto meer.
 6. Dan ligt Montelimar niet echt op de route wel? Of ben je gebonden aan bepaalde trajecten?
 7. Afgelopen weekend reed ik met de motor langs, en toen was Ma Campagna open. Volgens mij gaan ze nooit dicht voor de zomervakantie. Maar dat kan veranderd zijn natuurlijk.
 8. Tobmaran werkt bij mijn weten in Canada. En daar is de ‘pretrip inspection’ inderdaad een verplichting. Misschien kan Corydon dat toelichten?
 9. Rij effe een klein stukje door Matthieu! Ik weet nog een mooi plekje in die hoek!
 10. Eens. Gelukkig laat de nieuwe (oude) forumeigenaar alles lekker op zijn beloop tegenwoordig. En ik moet zeggen dat dat prima gaat zo. Wel vind ik het jammer wanneer er weer mensen de boel proberen te beïnvloeden en om slotjes vragen.
 11. RobNiat

  waar sta jij vanavond??

  Is dat nog wat tegenwoordig? Vroeger een heel best tentje. Maar jaren geleden leek het verval al in te treden. Hoe ziet het er nu uit?
 12. Lien. Aan de stamtafel hoor ik ook altijd veel flauwekul. En als ik weer dat een spreker inderdaad flauwekul verkoopt dan ga ik daar tegenin. Maakt me niet uit hoe geloofwaardig iemand zijn verhaaltje brengt. Hoe ik dit geval zie, is dat Vos de strijd op prijs allang niet meer kan winnen. Dus nu komen ze met een offensief om het braafste jongetje van de klas te zijn. (jij weet nog wel dat 25 jaar geleden ineens iedereen zich liet certificeren. ISO 9001 en 9002) Puur om zich te ‘onderscheiden’. Nu implementeren ze bij Vos al een regel waar mogelijk in de toekomst op gecontroleerd kan worden. Een voorbeeld voor ons allen! Heel leuk allemaal. En bedankt voor de waarschuwing. Maar ik kijk het nog even af als jullie het niet erg vinden. Voorlopig is er nog niets aan de hand.
 13. Dat is net waar Ger op aanstuurt hier. Álle werktijd verantwoorden is ook echt álle werktijd hè. Dus je zou tijdens je rust feitelijk niet eens naar je auto mogen kijken. Stel je voor dat je drie uur in je nachtrust zit en je ziet een losse spanner op je tautliner. Of een lekke band! Dan heb je mooi je rust onderbroken.
 14. Serieus Europeaan. Het wachten is nu alleen nog op de eerste, al dan niet virtuele, bekeuring voor een chauffeur die zijn wekelijkse rusttijd heeft onderbroken door zijn dashbord in de glans te zetten of zijn spiegels schoon te poetsen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden