Spring naar bijdragen

jean3

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  184
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

824 Excellent

Over jean3

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 27-05-1951

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Luyksgestel

Recente profielbezoeken

1257 profielweergaven
 1. ik denk dat wij hier nog maar even in de AOW met Pensioen blijven als ik dit zo lees🤣
 2. jean3

  Waar gaat de reis heen...???

  dan anderhalve meter ruimte houden op het forum tussen de topics🤣😇
 3. jean3

  Bejaarde on tour in Cadiz

  als je een oplegger moet pakken wat hier ook gebeurd KAN zijn , kan het idd het geval zijn dat het geen Nederlands kenteken heeft, de vrachtwagen zelf is geen kenteken van te zien.
 4. jean3

  Bejaarde on tour in Cadiz

  dat is zeer wel mogelijk, ik heb (zoals veel collega's) in het verleden ook diverse keren witgoed geladen voor NL en andere landen te lossen, en ik ga toch ook niet in elke koelkast/vriezer kijken wat erin zou kunnen zitten, zeker niet als je zelf niet hoeft te laden. maar je bent wel de lul als ze zoiets vinden. en een NLer op een Roemeense auto? , dat kan, vroeger (jaren 90) zat er in Veldhoven ook een bedrijf met een eigenaar uit het midden oosten, een vent met een grote zwarte snor, en had enkele auto's met kentekens uit die landen, daar zaten ook NL chauffeurs op.
 5. jean3

  FOTO van je luxe-wagen

  hoelang rij je deze al Peter, en wat voor echte onkosten eraan gehad?? of is hij net zo degelijk als onze Zafira , 1x startmotor en 4 LPG injectors vernieuwd in de tijd dat we hem hebben( ruim 2,5 jaar)
 6. jean3

  FOTO van je luxe-wagen

  je die busse komde wel veel tegen aan de bosranden hier en daar
 7. jean3

  FOTO van je luxe-wagen

  na tientallen jaren Opel gereden(en diverse Volvo's) nu eens een Japanner voor de deur. mooie hobby voor in het ruw terrein Grand Vitara 4x4 / 2.4 Exclusive op LPG en lekker goedkoop tanken net over de grens (Lommel).
 8. jean3

  Waar gaat de reis heen...???

  Europeaan schreef, Van af die tijd gooien ze t vrachtverkeer gewoon aan de kant. doen ze in Frankijk ook sinds enkele jaren, zeker ruim rond Parijs( en op andere autowegen ook al,) word je door de police verplicht op de linker rijstroken te gaan bivakkeren. meerdere malen meegemaakt bij sneeuwval etc.
 9. jean3

  Inenten of niet?

  kweetnogniet tis net als toen ik mijn eerste rit naar Frankrijk deed, had eens gekeken wat die Fransen op hun bord kregen in de Routier, en toen die daar niet groen of paars van kleurden ook maar hetzelfde besteld. dus wacht wel even af, maar denk wel dat het er van gaat komen.
 10. jean3

  Jean zijn wagens

  kweetniet , ben de 69 ook al gepasseerd
 11. jean3

  wist je dat

  Voorbeelden van pyrofore stoffen zijn witte fosfor en een aantal metaalpoeders, waaronder ijzerpoeder. Het relatief grote contactoppervlak van het poeder zorgt voor de hoge snelheid van de reactie. (zelfontbranding in aanraking met water schijnbaar.) dat weten we dan ook weer.
 12. jean3

  Jean zijn wagens

  https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2FWww.mx-londinieres.nl%2F%3Ffbclid%3DIwAR2zLf-3Uj6wIcbMOKL2lgQ5Haon96hXpNHN4EiDwF48rh8xkiTVyp-kmeY&h=AT39G2N_8GM_4nhVB5KdaetQTTT8aZqmqtPd2_Rjbx-_ttoZKOG9OVxeel1j7mlnADnfyTLZcp9VIGQWGYHq-r-J2x3IvtxJpx9cbVDhGFWsFjRe30JzuAWtLil8AYxRGXWRdw het crosscircuit nog steeds niet verkocht is en we gewoon nog wat doorgaan volgens seizoen, en daarom maar een mooie website gemaakt hebben.
 13. jean3

  Bawer onderbouw kisten

  kisten zijn verkocht ,mag verwijderd worden
 14. jean3

  Man met een werphengel

  als ik de stempels bekijk zijndie ook maar minimaal uitgeschoven, en zie ik ook zo direct geen stempelplaten liggen. wij met onze kraanvrachtwaggel (als onervaren kraners en stempelaars doen dit zo nooit, gebruiken altijd de maximale uitschuif en stempels, zeker omdat we (nog) te weinig ervaring ermee hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden