Spring naar bijdragen

jean3

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    371
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    15

Over jean3

  • Verjaardag 27-05-1951

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Luyksgestel

Recente profielbezoeken

4859 profielweergaven

jean3's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

1,2k

Waardering in de gemeenschap

  1. binnenkant wiel ,kan ook trommelrem bedoeld worden, zit binnenin, vind dit trouwens een rare vraag voor code 95
  2. Dan zal ik je nog wel eens tegenkomen daar, wij komen daar dagelijks opleggers afkoppelen en busjes lossen (Jan Tromp) Ik kom er de laatste tijd minder omdat ik wat andere ritten doe bij Tromp.
  3. jean3

    zonnetje..!!

    op de bushalte????
  4. jean3

    Alweer een overname

    VDH Mijn laatste werkgever voordat ik ging rentenieren😅
  5. jean3

    Alweer een overname

    𝗛𝗔𝗣𝗘𝗥𝗧 – Internationaal Transportbedrijf Van der Heijden BV neemt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2024 de activiteiten van plaatsgenoot CoTrans BV over. Met deze overname breidt Van der Heijden BV haar distributienetwerk in de Benelux uit. Alle medewerkers worden overgenomen evenals het gehele wagenpark en het bedrijfspand. Bij CoTrans BV staat iedereen klaar om de klant optimaal te bedienen. Zij doen er alles aan om het logistieke proces voor hun klanten te verlichten. Niet voor niets luidt hun slogan "uw transport onze zorg". Voor de 24-uurs palletdistributie binnen de Benelux staan 35 (vracht)wagens en trailers klaar. De ervaren planners en professionele chauffeurs zorgen voor service, kwaliteit en duidelijkheid om hun gedegen klantenbestand te bedienen. Met een modern wagenpark en een up-to-date warehouse zorgen zij ervoor dat er aan elke logistieke vraag kan worden voldaan. Hierdoor is CoTrans BV een goede aanvulling op de diensten die nu al door Van der Heijden BV worden verzorgd. Van der Heijden BV is al sinds 1932 actief in zowel transport en warehousing. Dagelijks zijn zij onderweg met 120 moderne, veilige en milieubewuste trucks. Naast transportmiddelen beschikken zij tevens over eigen faciliteiten voor op- en overslag, handling en orderpicking. Met magazijnen van een capaciteit van 40.000 pallets, worden de klanten logistiek gezien ontzorgd. Klanten wordt een totaal oplossing geboden; van distributie Benelux, expeditie faciliteiten door geheel Europa en opslag met logistiek diensten. Niet voor niets is hun motto “simply the best”. Na de overname werken er ongeveer 235 medewerkers bij Van der Heijden BV en telt het wagenpark circa 150 trekkende eenheden. Gert-Jan van der Heijden: “De werkzaamheden van CoTrans BV passen erg goed bij de werkzaamheden van Van der Heijden BV. CoTrans BV is ook een sterke speler op het vlak van distributie Benelux. Door de overname kunnen we al onze klanten nog beter van dienst zijn. Tevens kunnen we door ritoptimalisatie van onze voertuigen de dropdichtheid vergroten en tevens bijdragen aan een reductie in CO2-uitstoot. Dit jaar zal gebruikt worden om de operationele samenwerking verder tot stand te brengen zodat de synergie geoptimaliseerd kan worden. De naam CoTrans blijft voorlopig dus ook gewoon bestaan.”
  6. jean3

    De week van Hendrik

    maak jij die spankettingen niet kruiselings vast??
  7. 👍 zo heb ik mijn (beperkt taalgebruik) in het buitenland ook geleerd, ik kan me dus na vele jaren internationaal gereden te hebben goed behelpen in de dagelijkse bezigheden, (laden/lossen/ de weg vragen/eten en drinken /op vacantie enz .en ook (belangrijk) niet te vergeten wat lullen met de Gendarmerie.
  8. nah. ne Fransoos die Egels probeert te lullen tegen je ,daar komt ook niets van terecht, ik denk wel eens dat het een boeren Bretons dialect is wat er dan uitkomt, totaal niet te volgen, nee dan kan ie beter in het gewone Frans lullen tegen mij.
  9. n bietje reuring op zijn tijd is wel leuk,anders word het zoooon saai forum😅
  10. jean3

    autoambulance met buggy gestolen

    nee,n niets meer van gezien of gehoord😡😠
  11. is goed over nagedacht, zitten dus wel slimmeriken achter het bureau bij jullie tov hier.
  12. Kleinzoon wou de takken rechts ontwiijken hoor ik net.
  13. ik zat er zelf niet in, maar mijn zoon doet altijd die gekke dingen samen met mijn kleinzoon. hoop maar dat er niets kapot is.
  14. Video van WhatsApp op 2023-12-31 om 17.16.09_51b586de.mp4
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden