Spring naar bijdragen

zoetwatermatroos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1189
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Over zoetwatermatroos

 • Verjaardag 06-05-1976

Converted

 • Locatie
  GroeneHart

Recente profielbezoeken

19048 profielweergaven

zoetwatermatroos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

1,3k

Waardering in de gemeenschap

 1. Andremast gespot en mee gedineerd in de Zevenbergsche hoek.
 2. dan bedoel ik iemand anders ,die werkt als zzp'er of voor een uitzendbureau in Engeland En heeft zoals Iveco zei wel foto's van Stobart geplaatst maar ook van bv een blauwe kieper. Het punt was dat hij het er toen al over had dat je precheck op de kaart of schijf moest staan.
 3. We hebben hier ooit een forumlidgehad( Tobias of Tobmaran??) die in Engeland woonde en werkte en het ook over de pre check dmv arbeid op de tachograafkaart te zetten. Dit kan wel een jaar of 8 geleden zijn geweest dat hij dat melde.
 4. Misschien gaan ze wel een vangrail in het midden maken https://www.dumpert.nl/item/100002808_abd9e8d1 Als je perse een stukje binnendoor wil kan je ook over de B401 rijden maar denk dat via de A28 naar Oldenburg misschien wel sneller is.
 5. Net Dokus even gesproken bij een klant in Zoetermeer
 6. Wordt dus laden Farmsum voor Antwerpen, is bijna hetzelfde...
 7. Nijverdal lossen, Botlek laden en Pernis lossen
 8. onsje geduld meenemen André. Hoorde van een collega vandaag dat het aanmelden weer lang duurt
 9. zoetwatermatroos

  wist je dat

  Ben ik helemaal met je eens maar dan wel voor iedereen , nu blijkt dus dat de ene helft wel kan zien wie wat liked en de andere helft niet.
 10. Laat ik hier nu net een cmr voor mij hebben en wat staat er op de zijkant beschreven? De dik omlijnde vakken moeten ingevuld worden door de vervoerder. In mijn geval vak 16,17,18,23 & 25... Ik denk dat we met ze alle een code 95 cursus vrachtbrief invullen kunnen volgen 🤪
 11. Geen idee , heb er nog niet eerder van gehoord maar zou kunnen hoor al vraag ik mij dan wel af hoe de lostijd en evt manco's worden genoteerd. En ik heb het ook niet over veranderingen aanbrengen... In een van de links van Dokus is er een aanbieder van cmrs die alleen de blauwe en de groene aanbied daar zou je dus niets mee kunnen ?
 12. @ ts Als de rode niet van belang voor je is kan je natuurlijk ook beginnen om op de blauwe te beginnen met schrijven misschien dat die wel beter doordrukt.
 13. Klokslag half vijf vanmiddag spotte ik Ouwe op de expressweg thv afrit Stekene/Hulst.
 14. volgens mij was het juist zo dat je binnenkort op elke grens moet stoppen om de landcode te veranderen. (Dat meen ik toch ergens gelezen te hebben)
 15. J Je kan dat alleen maar bij de eerste keer gebruik bevestigen, of kan je het achteraf nog ergens in een menu veranderen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden