Spring naar bijdragen

zoetwatermatroos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1160
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

1264 Excellent

Over zoetwatermatroos

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 06-05-1976

Converted

 • Locatie
  GroeneHart

Recente profielbezoeken

18639 profielweergaven
 1. Kan de Volvo weer glimmend en opgeruimd het weekend in, Andre
 2. https://www.transport-online.nl/site/125812/waberers-investeert-in-440-nieuwe-vrachtwagens/ Volgens dit bericht op transport online doen ze toch weer een aardige investering.
 3. De zelfrijdende vrachtauto kan zo ook zelfstandig omkoppelen....
 4. Vanmorgen om 9.50 Pierre op de afrit in De Botlek, nog niets vermoedend in welke chaos hij terecht zou komen,of viel het mee?
 5. Ach André je was deze week niet alleen OT zo lossen in Roosendaal en maandag oplegger lossen in Delft en weer een andere lossen In Zaanstad.
 6. totdat de vergunning in gevaar komt, al weet ik niet hoe heet die soep gegeten wordt. Oeps zit ff te klooien, was een reactie op het betalen en er vanaf zijn zoals Pierre het stelt.
 7. Als je die 90 rijuren vanuit een sociaal oogpunt en/of een 5 daagse werkweek bekijkt klopt het wel. Maar in de praktijk is het een waardeloze regel.,al denk ik wel dat het gros van de mensen hier er niet zo vaak last van hebben. (Ik ieder geval niet,weekendrust (compenseren) loop ik vaker tegen aan)
 8. Werd dus omkoppelen Delft en nu op weg naar Eemshaven.
 9. Zoetermeer lossen, Delft spoelen,Botlek laden, Rozenburg lossen , Botlek laden en Dordrecht lossen staat op de planning.
 10. Was dat iveco op de A46 bij Neus net na 14.15?
 11. dinsdagochtend is ook voor de middag...🙃
 12. Behalve in Nederland volgens het bericht van Transport online https://www.transport-online.nl/site/123571/ilt-scherpt-handhaving-rij-en-rusttijden-wegvervoer-aan/
 13. Morgen Gorkum lossen koppelen op de zaak en lossen in de Botlek. Maandag 8.00 Antwerpen lossen, ergens reinigen , laden in de buurt van Terneuzen en voor de middag lossen Europoort...🙄 " Oude tijden" herleven
 14. wees blij want je houdt er dan nog maar 34 over eej (sowieso tellen je zondag rijuren nog bij de vorige cq lopende week)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden