Spring naar bijdragen

zoetwatermatroos

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1380
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    5

Over zoetwatermatroos

  • Verjaardag 06-05-1976

Converted

  • Locatie
    GroeneHart

Recente profielbezoeken

22835 profielweergaven

zoetwatermatroos's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1,6k

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik hoop dat ik het mis heb ,maar wellicht hoeft er helemaal nooit meer wat gepoetst te worden aan die oplegger.
  2. Kom ik net Andremast tegen bij Bathmen,zit hij weer de andere kant op te kijken.. ps je bent toch geen directe concurrent geworden en op weg naar Zeeuws-Vlaanderen?
  3. Als jouw inkomen bestaat uit het voornamelijk rijden over de Duitse autobanen mag er best weleens wat meer over nagedacht worden of acties die punten op kunnen leveren nu zo nodig zijn. Nu is het natuurlijk ook zo dat er niet achter elke boom een beer staat en verder moet iedereen zelf beslissen wat hij doet.
  4. niet iedereen hoeft een bootje te halen en voor de meeste mensen is het rijden geen bijbaantje
  5. Andremast gespot een 20 minuten geleden in de Botlek met zijn neus in de vrachtbrief?
  6. Is dat met de nieuwe kleine flitspalen nog steeds het geval? Overigens , zoals in een andere draadje al aangegeven, is vanaf overmorgen de 402 weer afgesloten tot einde van het jaar.
  7. @andremast vanaf as maandag tot ergens in december
  8. Bij de parking van Padrosa in Spanje is het wel aardig geregeld met ADR voertuigen, zal mij benieuwen hoe het of de plannen voor de Moerdijk nog aangepast gaan worden.
  9. Dit sprookje is toch alweer bijna 10 jaar oud... https://www.kappertlegal.nl/avc-cmr-doorhalen-wat-niet-van-toepassing-is/
  10. Dat is in Nederland eo. tegenwoordig ook normaal, over de 3 baan er voorbij. En die van FedEx moet wel laten zien dat ie nog gemotiveerd is aangezien er hier 1600 banen op de tocht staan bij die organisatie.
  11. De naam Karel Hermans viel me de laatste tijd al op in het wegenverkeer. Zie regelmatig koel opleggers rijden en moet dan altijd denken aan de tijd dat je via de A61 bij Venlo Nederland in kwam rijden. Daar bij de rotonde zat toen der tijd ook een Karel Hermans maar die had volgens mij alleen huifwissellaadbakken?? Is de naam nooit weggeweest of is het op een of andere manier nieuw leven ingeblazen?
  12. Das waardeloos, zou toch voor het minimale gaan om mee te nemen en zodra je een beetje inzicht hebt over hoe vaak een onverwachte overnachting voorkomt daar de spullen die je meeneemt op instellen.
  13. Heb je de auto wel voor een hele week of verschilt dat ook nog dag per dag? Je zal zelf de afweging moeten maken waar je prettiger bij voelt: Of een keer misgrijpen bij een onverwachte overnachting of nutteloos veel spullen verslepen.
  14. ik heb letterlijk een uurtje naast je gestaan. Ik reed weg toen zag ik het bordje achter de voorruit en dacht van he wacht eens even.... Maar ja volgende keer beter.
  15. Stond Maarten gisteren toevallig bij de gouden Leeuw ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden