Spring naar bijdragen

1934

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  568
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  36

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

1934's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

2,5k

Waardering in de gemeenschap

 1. Hé hé het begint weer ergens op te lijken ,gezellig jouw verhaaltjes lezen. Welkom terug
 2. 1934

  Volvo topic

  Mooie truck geworden.
 3. 1934

  Danke fur die blumen

  Tja gezien de scherpte van je opmerkingen EJD geloof ik niet dat jij je laat afschepen met 2% winst na belasting. En Hendrik laat je toch niet weerhouden gezien jouw instelling en geen probleem met af en toe een weekeind,en vooral inmiddels je ervaring. Vind je zeker een ander baasje met veel mooier werk (en hopelijk betaling) dan Heisterkamp.
 4. 1934

  Danke fur die blumen

  Transport blijft voor mij een zwaar onderbetaald beroep,verantwoording ten top ? In welk beroep kun je als je twee seconden niet oplet zoveel leed veroorzaken met een vrachtwagen? Ondanks dat het inderdaad niet veel scholing behoeft,een pracht vak. Maar hoe ik het ook lees,altijd hetzelfde liedje ,ja maar ik heb dit of dat of ik krijg E7 en volle okv ,oeverloos gezwam dat misschien wel op waarheid berust hoor,of verhaaltjes ze mogen niet meer betalen als cao,of ik krijg lampjes en een luchthoorn etc etc etc. Kom op gasten word eens wakker lees net dat ze 600.000 chauffeurs te kort gaan komen in Europa!!!!! Dan heb je geen universitaire opleiding nodig om te begrijpen dat de tijd gekomen is om te onderhandelen over je loon en arbeidsvoorwaarden ! En gezwam over een kleine baas of grote baas mag ook stoppen,voor de kleine baas geld altijd dat hij een grote personenwagen rijd ! En voor de grote bazen kijk even hoeveel transporteurs er in de quote 500 staan,of draai bij de kvk eens wat jaarcijfers uit van bijvoorbeeld heisterkamp klg of Jan de rijk cargo boss ,gvt ,de rooy enz enz enz. En vraag je dan zelf af wie er voor deze cijfers heeft gezorgd ?
 5. 1934

  Volvo topic

  Succes met je nieuwe bedrijf,vergeet de wielringen niet te spuiten hé
 6. Hahaha die zit Rob 😉😉😉😉 nee hoor is echt voor dit forum (laat mij ook nog een paar keer per jaar echt chauffeur zijn)👍👍🙏🙏
 7. Goedemorgen, Maandag 17 april moeten we om 1300 uur in de haven van Almeria in Spanje zijn,we rijden met twee chauffeurs op één auto. Wanneer weg rijden om netjes legaal volgens de rijtijdenwet daar op tijd aan te komen ? Kortom wie heeft er voor ons een rij en rust schema ? Voor jullie misschien een simpele vraag aangezien jullie er dagelijks mee te maken hebben,ik al even niet meer en vind het een heel gepuzzel ! Tja ik ben nog van het schijven tijdperk. Graag reactie,en alvast bedankt. Ps we rijden beiden weg met een chauffeurs kaart die al een week daar voor ongebruikt is.
 8. Nu Schompie nog terug, dan hebben we weer lekkere verhaaltjes en foto,s.En waar is H.I.T Harm gebleven ?
 9. Tja Rob ,die repliek op DAF sluit ik me bij aan hoor,maar die mildheid heb ik me laatst mee geconfronteerd gevoeld snik snik snik . Nee hoor niks mis mee kan ik goed tegen hoor,en gelukkig is je blokkade er af !!!!!
 10. Vraag mezelf af of dit een Nederlandse chauffeur is ? Bij dit bedrijf word al enige tijd gebruik gemaakt van chauffeurs uit het oosten (om het maar netjes te zeggen). Dit bedrijf rijd met twee trucks bloemen (lijnrijders) in de buurt van Bordeaux één van de trucks staat daar permanent en deze word heen en weer gereden door inhuur chauffeurs,de Nederlandse chauffeurs vliegen naar Bordeaux en nemen daar naar sorteren van de lading de trucks over en doen hun rondje en vliegen eind van de week weer terug,de inhuur chauffeurs en een charter rijden dan terug. Een systeem dat is geboren om volledig aan de rijtijden wet te voldoen ! Erg triest dit voorval,en gelukkig alleen materiële schade.
 11. Dan berust ik er in,goede reden mijn excuses.
 12. Tja zolang er postings verdwijnen binnen 5 min naar plaatsing ?
 13. 1934

  Truckwash Agadir Morocco

  Hoi Rob , goed te horen,het gemiddeld salaris ligt hier rond de 2 a 300,- euro per maand,voor de zeer inventieve auto wassers (waarbij dus veel respect voor heb) een heel gemakkelijk salaris om aan te komen. Hoe het met de pensioenen geregeld is daar kan ik helaas niets over vertellen,wat me wel opvalt is dat er vanaf 2018 weer enorm veel ten goede van de inwoners veranderd is,iedereen heeft onderwijs het land is opvallend schoon voor alle inwoners is er medische ondersteuning geregeld door de overheid (ziekenhuizen etc) Wat betreft de gelukszoekers/immigranten deze komen mijn inziens bijna allemaal uit landen verder zuidelijk dan Morocco 🇲🇦 ook is er door de koning bepaald dat een ieder Engels moet gaan leren en verdwijnt zachtjes de Franse taal,internationaal gezien beter voor de ontwikkelingen. En wat betreft mijn reislust die bestaat echt niet alleen uit landen waar het dan goedkoop zou zijn hoor,mits dat ik de juiste green card kan bemachtigen ligt de offerte voor verschepen naar Baltimore of Halifax al klaar. Al moet ik zeggen er komt behoorlijk wat bij kijken bij z,on verscheping maar we houden moed 😉 Voor wat betreft het plaatsen in het verkeerde topic mijn excuses ook ik wil het forum niet vervuilen,en wat betreft de nieuwswaarde of toevoeging op transport gerelateerde artikelen,kijk eens rond op het forum 🥴🥴. Wat mijn betreft wil ik graag wat foto’s zien van het land waarin jij je nu bevind (ik denk met weemoed aan mijn motor reis daar) gewoon prachtig en de connectie met transport is voor mijn voldoende hoor te weten dat ook jij het in het transport hebt verdiend en zodoende daar elke keer kunt verblijven. Ik ga gouw in de de stoel zitten bij de kapper hier,tja en als fijne bijkomstigheid ook deze is niet duur 😉
 14. 1934

  Truckwash Agadir Morocco

  Tja Rob, Kun je zeker wat mee stel je eens voor dat jij eens in de gelegenheid zou komen om ook hier eens te te komen zou n je wel passen hé? Iets anders dan vrijmaken in Rovereto of Milaan met drie auto,s van N.I.A.T z,on kleine 30 jaar terug ben ik nog niet vergeten hoor jij al wel begrijp ik ? Maar inderdaad hier kun je iets mee mocht je hier eens komen. Weltrusten het lijkt wel of het je dwars zit ?
 15. 1934

  Truckwash Agadir Morocco

  Tja van binnen en van buiten,compleet gezeemd € 15,-
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden