Spring naar bijdragen

1934

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  436
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  22

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

1934's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

1,8k

Waardering in de gemeenschap

 1. 1934

  Iemand van hier?

  Waakzaam en dienstbaar !!!!!! Heel maar dan ook heel veel is er fout gegaan in deze voor een ieder zeer slecht aflopende zaak. Met het zelfde eind resultaat,ondanks dat er toch genoeg aanwijzingen waren om eens op tijd in te grijpen. Mijn inziens heeft de overheid (politie) in een begin stadium ernstig geblunderd ? En raar macho gedrag geleid tot deze uiterst rare tweede aanrijding,wat natuurlijk niets of niemand vrijpleit..................... eigelijk aleen maar verliezers in dit uiterst trieste verhaal. Maar met de grondwet in de uitvoerende hand als politie zijnde lijkt mijn inziens rondjes rijden met lesmotors langs het desbetreffende bedrijf of juist kiezen om het met rust te laten,en vooral niet te stoppen als je met de motor bent ? Dit alles valt dan onder de noemer "waakzaam" ? Maar waar blijft dan de "dienstbaarheid" deze is ver te zoeken bij iedere overheidsclub !!!!!! Nogmaals dit alles absoluut niet om de chauffeur vrij te pleiten !! Al vraag ik me af wat het Pieter Baan Centrum kan of gaat betekenen voor deze man. Triest triest en nog eens triest .
 2. 1934

  vervolgverhaal

  Die hier komen
 3. 1934

  vervolgverhaal

  Mooie nieuwe kaars nodig heeft
 4. 1934

  waar sta jij vanavond??

  He Duke ,sorry hoor absoluut niet mijn bedoeling om jouw de ferry op te sturen in Ancona 😁😁😁😁😁😁😁 En nee morgenavond nog niet bij Joop hoor,heb vanmorgen starthulp nodig gehad en stond daardoor in de file bij Milaan,ben net zwitserland uit ff snel bij de Shell Lorach gegeten,en twee nieuwe accu,s erin gezet.
 5. Weggooien da spulleke, was iedereen op verzot in de jaren 80 ,HELAAS moet je vaststellen dat eigelijk niemand het mer gebruikt onder de nederlandse chauffeurs louter en aleen omdat je bijna geen gezond vermogen hebt om te zenden of een goede ontvangst te hebben.En al zou dat lukken dan hoor je vast wel een witte platen collega die via de am er gewoon vol overheen dondert met vermogens van zomaar 100 tot 1000 watt. Tja ze rijden niet alleen voor weinig geld de markt kapot,maar zenden je zo uit de ether,of je ontvangt gewoon de poolse taxicentrale luid en duidelijk vanuit Warschau !!!!! Succes ermee,bij zit hij er ook in hoor,zelfs z,on wereld ding waar ik vroeger geen geld voor had President Johnson !!! Maar staat eigelijk altijd uit πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
 6. 1934

  Waarin rij je nu eigenlijk?

  Dus heel veel TEDEDEM gehoord in het Dafke ? Dat was dan wel van heel korte duur het rijden met de Daf,krijg je hem terug als het gemaakt is of blijft het de Benz ?
 7. 1934

  Waar gaat de reis heen...???

  Foto,s van die dubbellucht camper?
 8. Meningen standpunten gezond verstand etc etc, ik denk dat ik bovenstaande heb,zit al een hele poos in Griekenland normaal al lang weer in Morocco of zo,onlangs ff naar huis gegaan om de boot op te halen (eind juni) en toch via de buurman gehoord dat mijn bouwjaar 1968 aan de beurt was voor de prik in eerste instantie dacht ik jullie kunnen mijn rug op !!! Maar bij controle van het gele boekje waarin echt eennhele hoop prikken stonden bij mij dacht ik hop die Jansen is zo gefixt en dat bespaard me een hoop valse test enz enz die wij helaas nodig hebben met onze reislust ! Dus op zondag morgen naar Boxtel en als eerste die prik erin en stond binnen 5 min weer buiten gas op de lollie en s,avonds stongen we in Bolzano 957 km verder absoluut nergens geen last van ! Nog niet van het prikje. Nu komt hij twee weekjes later zit ik op de quad en word echt vreselijk duizelig sodemieter bijna van de quad,komt terug bij de camper en heb een hele dag voor me uit zitten kijken en me slecht gevoelt maar ook echt slecht en neerslachtig (ken dit gevoel eigelijk niet ben altijd positief en heb een prachtig leven) kortom een niet toe te schrijven echte KUTdag. Inmiddels mijn dochter en schoonzoon hier gehad op vacantie,eigelijk hetzelde idee,hij belt op voor hun vacantie ,,,,,, als ik ff laat prikken scheelt het een hoop rompslom he ? Ik roep nog tja dat klopt ga je rap de grens over etc etc (dwangmatige vaccinatie ?) Inmiddels ligt/lag mijn schoonzoon in het ziekenehuis met een ontsteking aan zijn hartzakje !!!!!! Komt waarschijnlijk van de vaccinatie !!! Gaat gelukkig nu weer wat beter. Kortom ik weet,en jullie ook niet wat wijsheid is,de tijd zal het leren !!! Ben geen wappie,maar ook geen super voorstander van vaccinatie heb de spuit erin zitten maar absoluut geen idee of dit de juiste keuze is πŸ˜₯ We gaan het zien in de toekomst,de aap zal toch ooit wel van de zolder komen ?
 9. 1934

  zonnetje..!!

  Volle bak zon (planeros greece)
 10. 1934

  Voorruit foto's

  Tja dat dacht ik ook direct te herkennen 😁 Fijne vacantie Alain,en wij willen foto s
 11. 1934

  Waar gaat de reis heen...???

  Ppppppfffffffff hele mooie rit door de bergen vanuit Meteora (moet je gezien hebben) Van Trikala naar Arta,wel een bruggetje van 10 ton maar overheen gevlogen en hellinkje van 18 % lucht vering op de hoogste stand om de knik Te maken maar oooo zo mooi
 12. 1934

  Niet pluis in de haven

  Tja zolang ze geen zwarte sporttas vol met completa bij hebben betalen ze gewoon € 90,- bekeuring per keer en lopen naar een uurtje weer op straat ? Mooi land dat NEEderland ? En lukt het wel om z,on gevulde sporttas mee te nemen dan zijn ze zo financieel binnen en verhuizen naar Dubai.
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden