Spring naar bijdragen

1934

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  406
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  22

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

1934's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

1,7k

Waardering in de gemeenschap

 1. Lieve Ger, Weet jij zeker dat je geen boer bent ?? Voor mij ben je kampioen oude koeien uit de sloot halen !!! En heel dit topic is gebaseerd op moeilijke aannames,veronderstellingen ,verzekeringskletspraat,ppppppppfffffffffffffffffffffff,graag een voorbeeld van iemand die hiervoor bekeurd is ? En anders inderdaad geen slapende honden wakker maken.
 2. Lieve Ger, Ik op mijn gemak het hele topic nog eens gelezen (en vele andere) aan jouw expertise geen gebrek (nergens) is mijn idee,wel valt me op (de persoonlijke vete,s achterwege laten) dat wanneer er echt om onderbouwing word gevraagd je vaak onduidelijke bron informatie geeft of zelfs compleet achterblijft ??? Ook in dit topic komt het niet echt onderbouwd naar voren. Ikzelf wil absoluut geen mening vormen omtrend de door jouw verschafte info,wel (en dit doe ik louter uit eigen ervaring) valt het me op dat je niet altijd compleet bent in verhaal/antwoorden ? En nee ik kies geen partij maar jouw vriend Pierre onderbouwd feilloos al zij geposte verhalen/opmerkingen !. Mischien moeten jullie eens samen aan de Stamtafel, ik betaal het biet en de borrelnoten !!! En jullie kennis is goed voor het forum,maar graag onderbouwt of met bron informatie. Met vriendelijke groet
 3. 1934

  digitale tacho

  De reden van het vrachtwagen kenteken is erg makkelijk uit te leggen,een camper valt sinds enige jaren onder de personenauto,s/inrichtingeis camper.Kortom wegenbelasting personenauto diesel met een toegestande massa van 27000 kilo dit gaat je ondanks dat hij in het kwarttarief valt zomaar richting de € 10.000,- per jaar kosten !! Dus vooral niet als camper keuren.
 4. 1934

  digitale tacho

  Ik word gevraagd om een mercedes Zetross 6x6 die er uit ziet als camper,maar volgens kenteken een vrachtauto met wisselbare opbouw is,het camper gedeelte bestaat eigelijk uit een container die met twislocks (hoop dat het juist geschreven is). Weg te brengen naar Athene ik denk leuk ritje met een prachtige camper zoals altijd ga ik over zwitserland en koop aan de grens een 10 dgn schwerklasse kaart,mijn inziens voor campers boven de 3,5 ton ook voor mijn eigen Scania koop ik z,on 10 dgn kaart en rijdt hier al jaren mee door Zwitserland (wat eigenlijk vreemd is want ook hier betreft de registratie vrachtauto met temperatuurregeling. Terug naar de tacho,ik een chauffeurspas aangeschaft,ik kom nog uit het schijven tijdperk! Ooit een cursus digitale tachograaf gehad maar zoals altijd niet goed opgelet, dus hop kaart erin en rijden maar. Word net over de grens bij Basel aangehouden voor een rondje over de weegbrug alles klopte kwa asdruk en gewicht en de Politieagent zegt zo nu nog even de tacho,ik vol trots met mijn vinger naar dat digitale ding gewezen en denk bij mezelf dat heb ik toch maar mooi geregeld ! Politie agent drukt op wat knopjes en zegt doodleuk meneer ik heb hem op out off scope gezet want u mag deze niet gebruiken daar u een camper bent ? Graag jullie visie hierop,heb het ooit al wel eens gevraagd op het forum,ergens is er een regel dacht ik bij niet beroepsmatig transport is een tacho niet verplicht ? Ik gebruik hem gewoon kost weinig moeite en kom absoluut nooit (gelukkig) meer aan mij uren,maar wat is nu de juiste wijze ?
 5. 1934

  Iemand van hier?

  Heerlijk z,on stamtafel nu nog borrelnoten erop en het is weer compleet ! Jaren geleden eens (ja toen ik nog jong was en beslist had dat ik ook chauffeur moest worden) meegereden als snoppin op een prachtige blauwe Scania van een eigen rijder (die nu overigens met zijn broer er weer twee heeft rijden). En reden voorheen in de kleuren van de opdrachtgever,dit was dus hun eerste metalic blauwe trekker. Nemen ergens in Rotterdam een afslag om naar de terminal te rijden,en worden ook staande gehouden door een motoragent de vervolgens de bijrijdersdeur opentrekt (waar ik naturlijk zit vol spanning want,buiten de dorpspolitie had ik nog nooit een agent op een motor gezien) Waarop de agent zegt zo Prins transport graag alle papieren ter inzage en we gaan gelijk maar even wegen hè want zoals gewoonlijk zal het wel weer te zwaar zijn ! Waarop de chauffeur zegt meneer agent kijk eens op de deur of mijn papieren dan ziet u dat ik niets met Prins transport te maken heb,,,,,,, nou jonge dan had ik toch voor een andere kleur vrachtauto gekozen ! Want deze kleurstelling trekt mijn aandacht in het bijzonder. Tja ik kan me voorstellen dat het ook nu nog zo werkt,persoonlijke vete,s enz enz wat natuurlijk een actie reactie te weeg zou kunnen brengen (maar op deze wijze reageren raakt kant nog wal !!!) Ben benieuwd waar hij voor word veroordeeld.
 6. 1934

  waar sta jij vanavond??

  Platania op Pilion Griekenland (lijkt wel einde vd wereld hier)
 7. Dus iedereen een V8 (word je vrolijk van kan ik je vertellen) standairco verplicht, minimaal topliner of super space cabine etc etc etc,en een aanvangsalaris van € 2700,- netto per 4 weken 30 snipperdagen en 10 atv ,nachtvergoeding op € 90,- per 24 uur. Fatsoenlijke behandeling ondeweg,een iets eenvoudig beleid omtrend de rijtijdenwet en zo kan ik de pagina wel vol schrijven !!! En voor de doemdenkers die denken ddat dit onmogelijk is schaarste bepaald de marktprijs,een mooi voorbeeld zijn de huidige containerprijzen die van een 1800 dollar zomaar naar een 11000 dollar zijn gelopen. Kortom succes
 8. 1934

  Andre

  Proficiat Andre
 9. Hedel ligt niet aan de waal maar aan de maas !
 10. 1934

  waar sta jij vanavond??

  Lijmleder laden in voormalig Joegoslavië dan aan de grens komen ,we laden dit toen in een huiftrailer waarin we vijverfolie deden vanaf de tweede plank (en zo een soort zwembad bouwden) moest wel een 5 border zijn want een trailer met 4 kleppen daar vormde de vijverfolie enorme zakken tussen de kleppen !! Aankomen bij de douane dachten ze gezien de vermelding leder dat er vellen leer inzaten,ok moesten natuurlijk een monster hebben vergeet nooit een collega die voor me stond de trailer achter open maakte omhoog ging met zijn laddertje zijn zwarte plastice handschoen aantrok en vrolijk z,on vel leer eruit trok en dit zo van boven af aan de beambte .......gaf die vervolgens helemaal onder het zout en amoniac zat. (Lijmleder is het onderste huidstuk van een koe,wat al een maandje of drie ligt te rijpen in een bad van ammoniac en andere chemsche rotzooi,tja van z,on vel leer maak je geen jas meer) Prachtig mezelf kapot gelachen toen de beambte dat over zijn prachtige hoofddeksel en douanekleding kreeg. Tj die lading hoorde ook gewoon in een kipper maar die hadden we toen niet.
 11. 1934

  Waar gaat de reis heen...???

  Na een heerlijke tijd in Griekenland nu bijna in Ancona en dan over Oostenrijk en Duitsland ri huis,niet met de camper maar met een andere schoonheid ,dus zwaaien mag hoor mocht je ons tegenkomen !
 12. 1934

  STAKEN

  Zoals het altijd loopt !!!! NIET een hoop bla bla we drinken een glas doen een plas en alles blijft zoals het was !!! In een land waar een kudde schapen het kabinet naar huis toe sturen,na enorme blunders (toeslag affaire) en vervolgens het kabinet weer terug kiezen ?? Tja diezelfde schapen staan nu kuit te schieten in Houten of achter een boom !!! Maar ook ik wens ze succes hoor,en dat is welgemeend, oja de hondenfooi waar de bonden voor gaan is nog minder dan de huidige inflatie,dus zelfs bij succes schieten ze er weinig mee op !
 13. Tja en laat ik nu net onderweg zijn richting Thessaloniki 😁 dus helaas/gelukkig afwezig
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden