Spring naar bijdragen

1934

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  625
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  37

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

1934's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

2,7k

Waardering in de gemeenschap

 1. 1934

  Adr parkeerproblematiek

  HIT en GER, Ik ben ook een moraalridder,en houd mezelf aan de regels............................. Maar wel mijn eigen regels ! En vooral niet aan regels,opgelegd door verkozen idioten die elke keer maar weer ons land proberen te besturen,en vervolgens zoals helaas veelvuldig aangetoond erg vaak zelf deze regels en wetten te pas en onpas overtreden ! En hier ook gewoon mee wegkomen,of er geen actieve herrindering aan hebben. Kortom ze zien maar hé, met oeverloos gezever en chauffeurtje pesten.Als je jezelf in NEEderland aan de wet probeert te houden heb je mijn inzicht geen bestaansrecht ? Dus stop aub met dat gezever. Ik wacht met smart op jullie antwoorden,in de zin van die 1934 is compleet gek of zo..... maar ga mijn niet vertelĺen dat jullie de wet of wetten überhaupt allemaal kennen en ze ook niet gewoon dagelijks overtreden,sprookjes zijn er in de efteling (waar je overigens niet eens kunt of mag parkeren met een vrachtauto op de betaalde parkeerplaats) Weleens een APV gelezen van elke gemeente waar jullie ooit in je werkzame leven doorheen gereden zijn ? Om de Nederlandse wetgeving te lezen of te begrijpen moet je zomaar 6000 jaar oud worden,nee dat chauffeurtje met ADR had het anders moeten want zus en zo en de wet zegt dit en dat en van zijn baas moest hij het niet of juist wel. Idioterie en dat schorem dat hem bekeurd mogen ze wat mij betreft ...................... ik zal het maar niet schrijven want zelfs een mening hebben of vrijheid van meningsuiting is zelf wettelijk vastgelegd in regel land NEEderland.
 2. Ach wat heb je aan talen als je ze niet of nauwelijks spreekt? Buiten Engels en Duits is het bij mij zeer belabberd,heeft het mij weerhouden van eten of communiceren onderweg welnee vaak is het woord betalen belangrijker dan het woord talen ! Deed vroeger wekelijks Italië maar kom nog steeds niet verder dan mijn eten bestellen,kom heel graag in z,on france routier restaurantje en spreek geen woord Frans,en wat blijkt naar bijna een hele fles Ricard zit ik heerlijk vloeiend Frans te praten met een Fransman aan de bar,als de baas gaat sluiten praten we samen nog wat verder buiten en hebben een heerlijke avond gehad en wens hem ook nog ooievaar (au revoir). Uit de kist eten ook dat is mij niet vreemd maar dan altijd bij gebrek aan een restaurantje in mijn tijd hadden we nog geen ping vaak niet eens een standkachel,tegenwoordig in de kist een green-egg ook een aanrader mocht je er plaats voor hebben. Pochen over bestemmingen doe ik ook niet aan mee,stelt allemaal niet zoveel voor gewoon op tijd tanken en je komt overal,verder dan Magadan ben ook ik niet geweest ik vond 14000 km genoeg enkele reis en daar nog verder lukt niet of je moet een boot hebben. Maar mijn eerste ritje Italië, zonder rijbewijs en met een vlamnieuwe vrachtauto met fuĺlerbak vergeet ik nooit meer,mijn collega's die achter me reden op de Resiapas ook niet want van dubbelklutsen snapte ik toen nog niets. Nog ff door restaureren en de 141 is klaar,hoop in mei een stukje Griekenland Bulgarije en Turkije te doen tot aan de Iraanse grens,en ja ga niet in de slaapcabine liggen en vreet zeker niet uit de kist,en geloof niet dat ik veel meer dan 3 a 400 kilometer per dag doe,maar heb er zin in om de Katara pas,Londra camping nog eens te bekijken (of wat er nog van over is) paar dagen centrum Istanboel doen,dan richting mount Ararat en hopelijk over een stukje Tahir pas richting het meer van Van om bakkie koffie te doen bij een oud collega. Ben ik toch weer on topic want over de brug bij Istanboel begint Azië.
 3. Pierre heeft zeker een punt,het ging net zo lekker gewoon op de inhoud. Tja wat zal ik zeggen .......... ik ga borrelnootjes halen,zal nodig zijn nu onze Ger er weer is.
 4. 1934

  Nog niet klaar,mijn winterproject

  Hij begint vorm te krijgen,en voor Rob bijna tijd om ticket te boeken hahaha,achteras moet nog revisie hebben en er moeten nog wat lampen aangesloten worden,complete interieur moet er ook nog in. Maar niets weerhield me van het eerste ritje naar de Kteo (rdw) voor wat technische inspecties,waar we glansrijk doorheen fietsten
 5. Rob ik weet het ook niet ,wat we tegen een agressor als Poetin moeten doen hoor of zijn groot macht Rusland,Of hoe het op te lossen met de boeren en alle aanverwante problemen als zijnde massaimmigratie en op het moment begint het er zelfs op te lijken dat zelfs ën kabinet vormen niet gaat lukken. Wat ik wel weet is dat we op een onmenselijke manier op bij alle fronten met elkaar aan het omgaan zijn, alle fatsoen normen en waarden heel rap aan het verdwijnen zijn,en dat daar misschien wel het begin gemaakt moet worden ?
 6. Helemaal mee eens heel NEEderland vind alles maar goed,zijn allemaal,schijters of ik het helemaal eens ben met de Fransen valt te bezien maar ze hebben in ieder geval ballen !!! Off topic hebben jullie gezien hoe dat schorem hun familie ging zoeken in Rotterdam na die ontploffing ? Hele grote smoel gaan gewoon door de dranghekken heen om hun ding te doen ? Omgedraaide wereld en dan zegt z,on woordvoerder van de Politie............ ja wij begrijpen de emotie,s van deze mensen gezien hun geloof. Mooi hè NEEderland,ach ik ga nog even door 5 jaar onderzoek over een vliegtuig dat neergeschoten is door de Russen,en ja schrik niet onze premier heeft gewoon boe geroepen tegen Poetin !!!!!!! Lekker polderen jongens,ga vooral zo door,ik hoop dat we opnieuw moeten gaan stemmen en hoop dan dat Dhr Wilders nog wat zetels meer pakt en al zijn oude ideeën UIT de koelkast haalt en als eerste dat zwamwijf van de VVD met haar twee paspoorten naar Timboektoe stuurt !!!! Ik ga weer in de zon zitten,ik heb me weer druk genoeg gemaakt over dat playmobiel landje waar ik geboren ben.
 7. T,s heel simpel € 1000,- p/dag aan omzet in ongeveer 10 uur met een maximum van 600 km per dag. Alles wat het minder is niet aan beginnen ,motte die witte platen maar doen
 8. Krom of recht geschreven,maakt niet uit hoor Rob. Die politie agent is en blijft een klootzak, en nu dus ook nog verdacht van corruptie !! Waar gaat de wereld toch naar toe hahahahaha.
 9. Aan gangbare tarieven kan ik je helaas niet helpen,maar dat het te weinig is weet ik wel zeker. Bezind eer je begint. Of het moet zijn dat je iets speciaals kunt of gaat doen,hetgene wat je hierboven beschrijft zal je hoogstwaarschijnlijk alleen droog brood opleveren. Succes ermee
 10. Das een rotte hond !!!!!! Weg ermee mocht het waar zijn,gelijk ën verbod op overheidsfuntie,s voor de rest van zijn leven.
 11. Iveco daily met aanhanger heel erg je best doen om 1 op 5 te halen,klein rijbewijs
 12. Zonne fakir das toch d,n dieje die bij de Efteling op da kleedje over twee kabels van links naar rechts zwiert,lijkt mij een top chauffeurke. Wa ist leven toch schoan.
 13. Sterkte en beterschap gewenst
 14. Tja die heeft echt zijn roeping gemist !!!! Wij noemen dat een IWAB........ (en dat is niet negatief bedoelt hoor)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden