Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  12350
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  69

Over europeaan

 • Verjaardag 06-02-1948

Converted

 • Biografie
  In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
 • Locatie
  Roosendaal
 • Interests
  Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
 • Beroep
  OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

29418 profielweergaven

europeaan's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

14,4k

Waardering in de gemeenschap

 1. Dat is al helemaal uit den boze Cor, weet je wat er gebeurt als je wat gloeien hete koffie over je orgaan morst en de controle over je voertuig verliest.
 2. In Italie gebeurt dat met de regelmaat van de klok dat het blank staat, maar mijn ervaring is dat er dan door de politiek een hoop bombarie word gemaakt, het water gewoon zakt ,de meesten die geen schade hebben met het meeste geld van de verzekering weg zijn ,en het gewone leven zijn gangetje hervat. Het zelfde met aardbevingen. Niks nieuws dus. Van Australie weet ik het niet, zover kwamen wij niet.
 3. europeaan

  Stroom vraag?

  Weet je brandverzekeraar dat je dat zelf dat gaat installeren ????
 4. Dat is al jaren zo Matthieu,iemand van 40 was destijds,in "mein teid"een snotneus. Niet alleen in NL hoor,in de Franse routiers was het precies hetzelfde.
 5. Mee eens Rob, natuurlijk is Rinus een oude zeur met zijn boek, maar intussen is hij trots op, zijn bedrijf en wat hij als klein boertje uit de Klundertse klei bereikt heeft met zijn bedrijf. Dat je er met een Nederlands paspoort niet terecht komt verwondert me niks, zeker niet als je, zoals Pierre ook al aangeeft, geen meter ervaring hebt, en nog niet eens een C rijbewijs hebt. Wat dit betreft : kansloze missie van onze T.S.
 6. Anderzijds goed nieuws; als hierdoor tevoorschijn komt dat bepaalde wetten niet voldoen aan het doel wat er aangesteld word, en dus aangepast (of zelfs geschrapt kunnen worden) kunnen we dit soort maatregelen alleen maat toejuichen. "Den Haag" weet blijkbaar al waar de schoen wringt, nu "Brussel"nog.
 7. Je kunt ook even bij Rob of Rinus ( Rob zn vader) langsgaan. Als je 'écht ver weg wilt moet je er hier tussen zien te komen. https://rynart.eu/
 8. Eigenwijs als ik ben toch via Kaiserberg gegaan, en dit liep "einwandfrei" Ook de B 1 door Dortmund was geen enkel probleem. Echter voorbij het kreuz Dortmund /Unna, toe ik al een stukkie op de A 44 zat, stond het ineens stil, gedurende 7 of 8 km. Om 16.00 uur zat ik aan een glas Ricard op de camping net onder Kassel, weinig te klagen dus. Morgen verder,naar Dresden.
 9. De vakantie keuze is dit jaar op Oost Europa gevallen Matthieu: Dresden, Praag, Oswiecim( Auswitz) Krakau en via Slowakije naar Budapest en nog een meet and greet bij mijn zwager ,die in Somogyzil een huis heeft. En als t geld dan nog niet op is via Bosnie-Herzegovina en Croatia naar huis. Dus ik zal hoe dan ook wel in dat apenland terecht komen.
 10. Dank je, ik ga dat wel ontwijken daar, heb geen zin in de file te vallen.
 11. IN principe heb je gelijk Cor, maar als een Engelsman in Nederland komt werken weten wij, Nederlanders, niet hoe snel we de man in het Engels aan moeten spreken. Dit gaat overigens ook op voor een Duitser, Fransman ,Spanjaard of Italiaan.
 12. IK kom er morgen langs, vanaf Roosendaal ( via Venlo)naar Kassel. Wat raadt je me aan dan?
 13. Als jouw Engels al beneden peil is word je Pools ook nooit iets. 🤣
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden