Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11528
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  48

Waardering in de gemeenschap

13201 Excellent

Over europeaan

 • Rang
  super Poster..
 • Verjaardag 06-02-1948

Converted

 • Biografie
  In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
 • Locatie
  Roosendaal
 • Interests
  Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
 • Beroep
  OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

25042 profielweergaven
 1. Das leuk voor jou en de mensen in jullie straat, Maar wat als je nu wat verder van jullie af woont,ergens in de polder of zo??
 2. Je zou in de politiek moeten gaan Cor.
 3. JUist dank zij deze,geen service verlenende ,volgens jou,regiobusjes kunnen mensen die niet in het bezit van een auto zijn nog de deur uit,alleen die rijden niet volgens een vaste dienstregeling. Daar worden meestal ook pensionado's voor ingezet,die niet meer aan het arbeids proces deelnemen. Helaas houdt dat dan ook op: immers ouder als 70 jaar,rijbewijs inleveren,dus ook niet meer op de buurtbus.
 4. Alleen zo jammer dat het pensioen al bijna 13 jaar niet ge indexeerd is. Er staat intussen iets van 1800 miljard ( dat is 18 met 11 nullen) in de pot,en wij moeten inleveren volgens Knot een Koolmees. Als gepensioneerde teer je op deze manier natuurlijk gewoon in op je pensioen,en dat willen sommigen goedmaken met "gratis openbaar vervoer" Rutte kan mijn beter een privé limousine sturen,iedere keer als ik mij "elders"wil begeven .
 5. Je lult uit je nek Cor, Wie geeft de garantie dat,als het OV gratis word voor ouderen,er ineens wél een busje beschikbaar is als iemand naar huis wilt. En waar leidt jij uit af dat iemand die 50 jaar een rijbewijs heeft niet meer in staat is deel te nemen aan het verkeer. Het kan altijd een keer fout gaan,maar dat kan ook gebeuren als je nog maar 30 of 35 jaar je rijbewijs hebt.
 6. europeaan

  Knutselen

  "Echt "steigerhout is ook vurenhout hoor,Voordat het op steigers gebruikt werd heette het "boom"
 7. Zo een peilings site moet je ook alleen maar bezoeken ter bevestiging van wat je al wist. Als zo n site niet de partij aangeeft die jij in gedachten hebt,deugt die site niet. En als je nu nog niet weet welke partij je moet stemmen,kun je beter niet gaan stemmen,dan word t nooit niks
 8. europeaan

  Plus

  Karren trekken is zoooooo 2020.
 9. Dat zou al een mooi begin zijn;gewoon 15 uur per dag arbeid verrichten,lossen.laden,wachten,pauze ,maar ook rijden. 15 x zes dagen,de zevende dag 24 uur rust( gewoon in het voertuig) en dan weer t gas erop.
 10. De Rio Antirrio brug, Vroegâhh,toen die brug er nog niet lag( en ook na het voltooien van de brug) voeren daar pontjes. Men had een stuk van het strand geasfalteerd en die boten lieten hun klep op het strand zakken,zo iets als die landingsvaartuigen in de tweede wereldoorlog.
 11. Daar heb je natuurlijk een punt.
 12. Ja ,endat is best jammer.Bij de vorige verkiezingen had ik ook het gevoel dat er wat moest veranderen in het Nederlandse politieke firmament. Baudet heb ik altijd een êmbetante( *) kwast gevonden,maar de mensen rond hem hadden in mijn ogen wel de juiste kwaliteiten( althans de meesten toch) Nu veel van deze mensen Baudet verlaten hebben richt ik mijn hoop op deze mensen,vandaar dat ik JA 21 ga stemmen. Misschien ook wel een verkeerde keuze,maar ik kan wel als een blind paars achter Wilders,Rutte,of Klaver blijven lopen,maar daarmee verander ik niks. ( * êmbetant;besc
 13. Belangrijk is dat de goederen doorgaan,of dat nu met dezelfde trekker is of met een andere.
 14. europeaan

  wist je dat

  Graag gedaan.
 15. europeaan

  wist je dat

  Wat zeur je dan ??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden