Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11844
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  51

Over europeaan

 • Verjaardag 06-02-1948

Converted

 • Biografie
  In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
 • Locatie
  Roosendaal
 • Interests
  Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
 • Beroep
  OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

26788 profielweergaven

europeaan's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

13,7k

Waardering in de gemeenschap

 1. Color identificator,in de Playstore.
 2. Dit meen je toch niet echt serieus zeker ? De reactie van een auto op jouw sturen word tot stand gebracht tussen wat je ogen zien,de signalen die de hersenen daarvan ontvangen en de signalen die de hersenen weer naar je handen sturen. In het "echie"heb je ook geen overzicht over de hele combinatie. Het hele manouvreren met een voertuig ( in welke vorm dan ook) is gebaseerd op voortschrijdend inzicht, je moet "zien" wat je voertuig doet vóór je gaat sturen ( m.a.w. Als je geen inzicht hebt hoe je voertuig reageert op jouw stuurbewegingen leer je t nooit.)
 3. ER bestaat een app op je telefoon die deze kleurencodes kan "lezen" Je moet dan wel de deur uit en naast zo een Kievits auto gaan staan om deze codes te achterhalen.
 4. IK den dat hier de vinger precies op de zere plek gelegd word : De meeste kiezers houden niet van vrachtwagens en de Belgische vrachtwagenchauffeurs zijn maar een heel klein deel van het kiespubliek. En dat de maatregel die minister Lydia Landuyt wil nemen slechts dient ter meerdere eer en glorie van haar eigen ego
 5. Natuurlijk kunnen goudvissen dat. Goudvissen kunnen zelfs een heel land besturen ( volgens Toos en Henk,in onze krant vanmorgen ) http://www.toosenhenk.nl/home.html
 6. Zie je wel dat je hersenen niet verdampen door Ricard,hooguit werken ze wat langzamer.
 7. De bond heeft in dit geval slechts een adviserende taak,en valt er weinig te regelen. Onze OKV is gebaseerd op een convenant tussen de werkgevers en de belastingdienst. Alternatief voor onze OKV regeling is dat je voor iedere uitgave bonnetjes in moet leveren en moet declareren,dat is voor iedereen een ramp;voor de boekhouder,voor jezelf en voor de belastingdienst. Groot voordeel nu is dat je een vastgesteld bedrag krijgt n.a.v. het aantal uren wat je weg bent,daaar betaal je je inkosten van en wat je niet nodig hebt hou je over. Bij het declareren van bonnetjes krijg je slechts het bedrag wat de( electronische) kassabon staat.
 8. Klopt,slip of the pen blijkbaar,hoe ik in eerste instantie aan dit bedrag kom is me onduidelijk,sorry. kolommen en cijfers. Het volgende rondje aan de bar is van mij.
 9. Dat klopt dus niet;vriend Leo staat ( volgens eigen zeggen) in de op één na hoogste loonschaal en dat is D6,dan heeft hij bruto € 2532,96 per 4 weken. Per maand zou dat € 2753,33 dat is nog altijd € 208,00 minder dan de beoogde € 2962,00.
 10. Als je dan echt geld over wilt houden moet je op de Balkan landen ( jou welbekend) gaan rijden. Afgelopen jaar waren wij enige weken met de camper in Slovenie en Kroatie,daar eet je je een slag in de rondte,inclusief een goede fles wijn ,en borrel na ,voor € 30,00. Hoe dat in HU-BG of RO is weet ik niet ,maar t lijkt me daar nog goedkoper te zijn
 11. Uitgaande van het salaris D6 ( van 1-07 tot 31-12-2021) is het salaris : = € 2543,12. Overuur 130 % € 20.66 x 80= € 1652,28 totaal bruto:€ 4195,92 Dit word belast met 37,1 %, zodat er € 2639,23 netto overblijft ( zonder rekening te hebben gehouden met evt heffingskortingen en toeslagen) Als je daar dan die € 900 vergoeding bijtelt kom je aardig in de buurt van die € 3700 ( € 3539 om precies te zijn) De argeloze lezer echter,die niet in dit beroep zit zal dit zien als dat onze Leo € 3700 netto verdient en dat daar nog eens € 900 vergoeding bovenop komen.
 12. Het artikel in de krant is van 06-01, dus betreft het hier een loonstrook van vóór 01-01.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden