Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11595
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  49

Waardering in de gemeenschap

13343 Excellent

Over europeaan

 • Rang
  super Poster..
 • Verjaardag 06-02-1948

Converted

 • Biografie
  In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
 • Locatie
  Roosendaal
 • Interests
  Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
 • Beroep
  OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

25301 profielweergaven
 1. Soms weten Franse politie agenten het zelf ook niet precies. Hadden ze het wel zeker geweten had je er echt niet met een waarschuwing vanaf gekomen ,maar had je langs de" caisse" moeten passeren. Mijn indruk is dat die functie er niet voor niets op zit. De tacho geeft op twee manieren aan dat er zonder kaart gereden is:als er zonder kaart gereden word zonder verdere aanduiding,dan zal de werkgever moeten specificeren wat de reden daar van is. Bijvoorbeeld ls er door de garage een proefrit gemaakt is waarbij enige tientallen kilometers zijn afgelegd. tweede manie
 2. Zolang de kaart van T.S erin zit kun je de tacho niet op out of scope zetten volgens mij,en word de rusttijd van T.S onderbroken. Of de chauffeur die op et terrein rijdt moet zo gis zijn T.S zijn kaart eruit te halen en de tacho op o.o.s te zetten,maar daar zou ik niet op vertrouwen;die stappen in,starten en rijden weg.
 3. Als er het risico is dat er met je auto gereden word altijd de kaart eruit halen. Out of scope kan je alleen invoeren als er geen kaart inzit volgens mij,indien er out of scope met de auto gereden is geeft het display "rijden zonder kaart"aan. Wanneer je weer aan je dienst begint eerst op OK drukken,om de out of scope te bevestigen,vervolgens het bedje selecteren en je kaart invoeren,de rust word nu onafgebroken op jouw kaart geregistreerd,zonder de out of scope,die komt op het massageheugen van de auto,en niet op jouw kaart. De out of scope functie is speciaal voor verp
 4. europeaan

  waar sta jij vanavond??

  Goei tentje( althans vroegâhh),jammer dat er niet al te veel parking is.
 5. europeaan

  wist je dat

  IK heb van die hele cursus code 95 wel wat opgeschoten: zeker 4 nieuwe moppen gehoord daar.
 6. europeaan

  wist je dat

  Je kunt beter een cursus voor de wetgeving,EU 561/2006, die door de tachograaf geregistreerd word ,leren Matthieu,daar heb je meer aan.
 7. europeaan

  wist je dat

  Toch niks mis mee?? Rust Roest.
 8. Ach,,,niet geschoten is altijd mis.
 9. Sommigen accepteren een rijbewijs i.d.d niet als i.d,bij RWG op de Maasvlakte ook niet.
 10. Discriminatie is dat niet natuurlijk,dat zou t pas zijn als je niet voor vaccinatie in aanmerking zou komen. Het is doodeenvoudig dat er voor jou nog geen vaccin beschikbaar is op dat moment( om welke reden dan ook) Hetzelfde dat wanneer je nog geen 18 bent,men je geen rijbewijs geeft ( of geen bier in de kroeg),dat is ook geen discriminatie.
 11. Dat zie je verkeerd;dat mag wél. ieder bedrijf mag verlangen dat je je identificeert voordat men je toelaat op hun terrein. Daar zijn wettelijke regelingen voor;je paspoort word gescand en deze gegevens moeten bij het verlaten van het terrein gelijk weer vernietigd worden. Wat niet mag is dat men je ID kaart inneemt bij de portier en deze pas teruggeeft als je het terrein weer verlaat. Overigens hoef je je niet met je ID kaart of paspoort te identificeren,je rijbewijs is ook goed. Daar zijn deze documenten voor,als ik op controle kom bij het Erasmus MC of bij het zieke
 12. Als in dat restaurant nog (laten we zeggen) 40 man komen die allemaal wel gevaccineerd zijn,en de baas laat jou,als niet gevaccineerde ook toe,zou het wel eens kunnen dat die andere 40 allemaal wegblijven,en dan is de keuze voor die restauranthouder snel gemaakt denk ik.
 13. Mercedes had vroeger een systeem met een zeiltje,dat kon je ,als er een trailer achter hing gewoon op rollen. Als je solo reed rolde je t weer uit en trok het over je banden,raakte de banden niet en sleet ook niet.
 14. Noem eens wat? welk alternatief heeft men om zonder rijbewijs toch aan het verkeer te kunnen deelnemen?? Een taxi bellen,of je laten rijden? Worden hier dan ook grondrechten geschonden volgens jou?
 15. Dat klopt,bij onderliggende klachten is het risico van overlijden een stuk groter. Bij mij in de wijk echter woont een vent,een boom van een kerel ,begin 50,sportman en kern gezond. Het corona virus kreeg hem te pakken en binnen no time lag hij aan de zuurstof in de kliniek,inmiddels is hij al weer een paar maanden thuis,maar een balletje trappen met zijn zoon is er nog niet bij,evenals een lange wandeling met de hond nog niet tot de mogelijkheden behoort. Dus denk nooit: ik ben gezond ,als t mij overkomt heb ik voldoende weerstand om er bovenop te komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden