Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    12713
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    81

Over europeaan

  • Verjaardag 06-02-1948

Converted

  • Biografie
    In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
  • Locatie
    Roosendaal
  • Interests
    Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
  • Beroep
    OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

31363 profielweergaven

europeaan's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

14,9k

Waardering in de gemeenschap

  1. Je bent zelf niet goed voorgelicht: BAB = Bundes Auto Bahn( 80 km/h) B = Bundes strasse (60 km/h) ( Bundesbahn, de spoorweg oftewel den ijzeren weg.
  2. Vooral als ze jou, die maar 60 mag, in gaan halen.
  3. Als je je aan dat nieuwe rijden houdt doe je alleen hun een plezier, maar jezelf en medeweggebruikers inderdaad niet. In de caravan en camper wereld word al dringend afgeraden je aan het nieuwe rijden te houden onderweg.
  4. Activiteiten[bewerken | brontekst bewerken] UPS leverde in 2017 zo’n 17 miljoen pakketten per dag af en over het hele jaar was dit iets meer dan 5 miljard.[1] Het bedrijf is wereldwijd actief, buiten de Verenigde Staten levert het pakketten af in 219 landen. In 2017 telde het 454.000 medewerkers waarvan 374.000 in de VS.[1] Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/United_Parcel_Service Ja , bij 17 miljoen pakketten per dag zal er best wel eens wat misgaan, helaas voor jou. En ,,,, recenties zijn bijna altijd negatief ( positieve recenties worden alleen gegeven door familieleden of vrienden
  5. DE ontslagen zullen hoofdzakelijk vallen onder de management functies en aannemers zegt men. De aangeboden parcels van de klanten zullen hoe dan ook gelost, geladen en vervoert moeten worden. De aangeboden€ 1000,00 zal niet gelden voor management functies vrees ik, maar alleen voor mensen die hun handen vuil willen maken. Of ze moeten de overbodige managers de goederen laten lossen en laden.
  6. Ik kom er alleen in de avond uren Jean, zo tussen 19.00 en 20.00 uur. ( Ik rij uitsluitend als er geen files meer zijn tussen Breda en Eindhoven )
  7. Niet in Eindhoven in ieder geval; Ik kom daar sinds kort enige malen per week lossen. In de kantines(bij de koffieautomaten) hangen flyers dat , wanneer een werknemer iemand aangeeft die daar als logistiek medewerker(wat dat ook moge zijn) wilt beginnen ,hij een premie van € 1000,00 tegemoet kan zien, € 500,00 na de proeftijd van betreffende persoon een € 500,00 wanneer zijn contract weer verlengt word. ( De voertaal is : gebroken Nederlands met een Engels accent)
  8. Het is pas nodig om paniek te zaaien als blijkt dat er ontslagen gaan vallen omdat Henk zijn containertjes in de toekomst met de binnenvaar gaan.
  9. Als twee echtparen echt paren, Hebben vier echtgenoten echt genoten. ( maar net hoe je t leest)
  10. europeaan

    Zwanger

    een gesprek van mijn buurmeisje en haar vriendin:
  11. Binnen en Buiten Bebouwde kom ??? toch?
  12. Blijkbaar ken je de wet toch niet zo helemaal precies: het verbod om met gevaarlijke stoffen door de bebouwde kom te rijden word niet door de APV geregeld , maar door het ADR.
  13. Theoretisch hè, zuiver theoretisch zou je gelijk kunnen hebben, maar in de praktijk blijkt dat je er mijlenver vanaf staat. Op papier staat het allemaal heel mooi, maar in de praktijk komt er geen donder van terecht. En dat ligt niet aan de chauffeur of welke planner dan ook, maar dat ligt zuivert aan het feit dat de mensen die de regels maken en de mensen die deze regels uit moeten voeren op een totaal andere golflengte zitten. Vergelijk het maar met de rij en rusttijdenwet, daar zitten ook een hoop "regels" tussen die alleen gemaakt zijn om een A 4 tje vol te maken.
  14. Dat vind ik erg kort door de bocht, je kunt van iemand in alle redelijkheid niet verwachten dat, wanneer hij op tijd is volgens zijn tijdsslot ,verwachten dat hij een plan B achter de hand heeft, mocht het lossen uitlopen. Wat stel je voor dan ? zodra hij ziet dat hij met zijn uren fout gaat; de slangen afkoppelen en met het restant nog in de tank naar een geschikte parking gaan, en tegen de operator zeggen: de groeten, morgen krijg je de rest
  15. Dat is het terrein waarop je gaat staan als je je gaat melden bij een der bedrijven op het Shell terrein( Shell,Hexion of een andere aannemer). Daar krijg je je toegangspas en kunt daarnade fabriek op. Dat terrein is van Shell , maar iedereen die het terrein op wilt kan daar de avond tevoor al parkeren, dat is bekent in het chemie wereldje. Dus daar word, door het beperkt aantal parkeermogelijkheden in de regio , gretig gebruik van gemaakt( terecht of onterecht)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden