Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11727
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  50

Over europeaan

 • Verjaardag 06-02-1948

Converted

 • Biografie
  In 1966 het rijbewijs gehaald en vanaf toen tot 1-4-2008 chauffeur geweest op ,voornamelijk West Europese landen.
 • Locatie
  Roosendaal
 • Interests
  Alles wat met ons mooie beroep te maken heeft en met de caravan naar de zon.
 • Beroep
  OUD CHAUFFEUR

Recente profielbezoeken

26296 profielweergaven

europeaan's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

13,6k

Waardering in de gemeenschap

 1. Mooi,dan weten we dat ook weer.
 2. Waarom ??? lekker toch : Een full house;beans ,saussices, eggs ,bacon,bubble and sqeak,en dat wegspoelen met een pint of lager. https://en.wikipedia.org/wiki/Bubble_and_squeak
 3. Dat ligt er maar net aan wat het V.K gaat doen met de EU regel 561/2006. Ze kunnen die zelf voortzetten ,maar dat hoeft niet ,immers toen het V.K. "afscheid" nam van Europa zijn alle Europese regels afgeschaft of op geschort. Wat niet weg neemt dat een Engelse chauffeur,die naar het continent komt wél zijn rij en rusttijden van de afgelopen 28 dagen na moet kunnen wijzen. Maar als een NL chauffeur daar ,binnenlandse ritten gaat maken hoeft hij niks aan te tonen ,ja,alleen aan de VOSA,maar zoals ik al zei :EU 561/2006 is daar niet meer geldig.
 4. europeaan

  wist je dat

  Ger, Discriminatie of racisme zijn niet hetzelfde; https://168million.nl/wat-is-discriminatie/?gclid=CjwKCAjwk6-LBhBZEiwAOUUDpyas8aYqlXWU2FeX2EZLCOPj5iwLaNIfHW4lTDtR2IuCY08FhmDxAxoCGgsQAvD_BwE Racisme zou het zijn wanneer men iemand beoordeelt over zijn afkomst,als hij van een ander ras is,waar hij zelf niet voor gekozen heeft. Discriminatie is wanneer men iemand ongelijk behandelt op bepaalde kenmerken die in de situatie zelf niet relevant zijn In geen van de discussies waar ik aan deelnam hier heb ik noch gediscrimineerd of me racistisch uitgelaten. Ik heb wel kritiek gegeven op bepaalde mensen die hier op oneigelijke wijze werk komen doen in voertuigen zonder de nodige voorzieningen en (mis) bruik maken van allerlei wetten. Gezien zij dat vrijwillig en met voorbedachte rade doen neem ik ook de vrijheid deze lieden te betitelen met "kakkerlakken" Dat jij dat racisme of discriminatie( wat is t nu eigenlijk) vind is aan jou,ik kan daar niks mee.
 5. europeaan

  wist je dat

  IK begrijp niet goed wat je bedoelt : Als ik niet jouw mening deel en je dat zeg,ben ik dan niet respectvol ? of Als ik geen begrip op kan brengen voor iemand die hier de wet omzeilt door met een bestelwagentje links en rechts wat lading op te pikken en zich intussen ook nog slecht verzorgt ( een uur tegen de wind in stinkt) ,en die een kakkerlak noem. Ben ik naar zo iemand niet respectvol ??
 6. europeaan

  wist je dat

  Dus tegen mensen die elkaars mening niet delen moet hard worden opgetreden ????? Bizar,heel bizar.
 7. europeaan

  wist je dat

  Precies: jouw mening is niet ieders mening,en dan zet je er ook nog helaas bij. Ger ,iedereen heeft recht op zijn eigen mening,dat heb jij,maar dat heb ik/wij ook. Weet je nog? de "kakkerlakken discussie? Ik ging toen mee met het standpunt van Pierre( en nog wat forumleden) De wereld war te klein in jouw beleving,terwijl wij niemand beledigden op nationalitet of geloofsovertuiging. Mijn standpunt was,en is nog steeds,dat iemand met een bestelwagentje,waarin hij verstoken is van de meest elementaire voorzieningen zoals een fatsoenlijk bed en opbergruimte om wat schone kleding mee te nemen, te belazerd is om een paar euro uit te geven om zich op een normale manier te verzorgen( douchen),en schandalig gebruik weten te maken van de wetgeving( geen vergunningplicht,geen rijverboden, geen rijen rusttijden,geen vakbekwaamheids eisen) Dat ik dit soort randfiguren als kakkerlak bestempel,dat hebben zij zelf in de hand. Let op hé:ik bestempel niet iedere "Pool"als kakkerlak,ik heb oost Europese collega,s en buren die zich prima aangepast hebben Dat jij een andere mening daaromtrent hebt mag,maar ik/wij ebben evenveel recht op onze mening zoals jij op de jouwe. En of mijn/onze mening op dit forum niet getolereerd mag worden is niet aan jou om te beslissen. Het probleem met jou is dat ,wanneer iemand een ander standpunt heeft , jij dit meestal op een zeer denigrerende wijze tot uiting brengt. Wat niet weg neemt dat ik altijd veel respect heb gehad(en nog heb) voor je kennis van de wet en regelgeving. Maar dat ik een wet ken wil niet zeggen dat ik het er altijd mee eens hoef te zijn( zie onze discussies i.v.m het verbod op verblijf in de cabine. IK zou me er ook aanhouden hoor,tussen het niet mee eens zijn en een wet overtreden zit wel een verschilletje hé.
 8. europeaan

  Iemand van hier?

  Volgens dat ik begrepen heb opereerde hij met zijn eigen vrachtwagen binnen het bedrijf van zijn broer. Das nie hetzelfde als "eigenaar zijn van het bedrijf"
 9. europeaan

  vervolgverhaal

  politiek daar zonder
 10. europeaan

  Iemand van hier?

  Edit: Ahhh,,duidelijk: Edit: aahhhhhaa ,duidelijk : www.transport-online.nl
 11. europeaan

  Iemand van hier?

  ???????????????ik dacht dat hij Edwin ( of Erwin) heette
 12. Dexamethason is een corticosteroid ( evenals Prednison) Toen ik een paar jaar geleden bestraald werd aan een brughoektumor kreeg ik het ook voorgeschreven;één pilletje op de dag voorde bestraling,één pilletje op de dag van de bestraling en één pilletje op de dag erna. .e.a. was om eventuele zwellingen in de hersenen te onderdrukken. Dat het ook helpt bij mensen die aande zuustof liggen vanwege Covid 19 i mooi meegenomen ,maar deze mensen moeten wél op de IC aan de zuurstof liggen,anders heeft het toedienen van Dexamethason geen enkel effect: n juli 2020 bleek uit resultaten van de RECOVERY-studie dat er minder ziekenhuispatiënten met ernstige complicaties aan de longen vanwege COVID-19 overleden, wanneer zij met dexamethason werden behandeld. Bij patiënten die geen zuurstof kregen toegediend of die niet aan de beademing lagen, had dexamethason geen aantoonbaar positief effect. Bron: https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2020/09/18/gebruik-van-dexamethason-is-effectief-bij-covid-19-patienten-aan-beademing
 13. Zolang de "nieuwe "coalitie bestaat uit dezelfde partijen die er de laatste jaren een zootje van gemaakt hebben hoef je hier niet op te rekenen. Rutte is ,in naam ,natuurlijk verantwoordelijk ,maar met het verdwijnen van Rutte verdwijnen ook de slechte beleidsmaker niet.
 14. Dat is een fabel; de inleg in het pensioenkapitaal is nog steeds hoger dan het bedrag wat de fondsen jaarlijks uit moeten betalen. Los van het rendement ,dat komt er dan nog bij.
 15. europeaan

  Bieten campagne

  Ja,dat zeg ik......
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden