Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11359
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  45

Alles door europeaan geplaatst

 1. DE gemeente besturen wel,de bewoners zijn wat minder enthousiast. Bij ons in Roosendaal willen ze de naam van het dorp al veranderen in "Dozendaal"
 2. Mijn oud werkgever is een van de grotere "multimodaal vervoerders 'in Nederland. Wij hadden bepaalde klanten waarbij wij contractueel geen goederen van hun met de trein mochten verzenden.
 3. europeaan

  vervolgverhaal

  Gematst worden door.
 4. europeaan

  vervolgverhaal

  hield voor de.
 5. europeaan

  vervolgverhaal

  werkende vrouw uit
 6. Kom je toch 340 km tekort.
 7. europeaan

  vervolgverhaal

  chauffeur niet kent,
 8. europeaan

  LZV 34,5 meter

  Laat staan dat je een plekkie kun vinden om ergens 45 minuten verplichte pauze te nemen.
 9. dat zouden die commando's maar wat graag willen denk ik, Maar dan krijg je het gezeur weer op de sociale media dat ze mishandeld werden.
 10. Blijf maar weg,Jeroen van Koningsbrugge is al wezen selecteren,en het Korps Commando Troepen zit maar 400 meter van het "slagveld.
 11. europeaan

  vervolgverhaal

  word in de.
 12. Dat vind ik een heel verstandige insteek van de ILenT,ik heb dat die controleur ook horen zeggen: we kunnen beter 10 slechten pakken dan 100 die de boel op orde hebben. Het is voorde ILenT een kleine moeite om ,samen met de politie een fuik op te zetten en alle vrachtwagens daardoor te trekken. Dat heven ze maar een paar keer per week te doen ,een maand lang,en ze hebben een score van veel meer dan die 3 %. Maar dan heb je ook alle goeden,het enige is dat je dan een hoge controle score hebt,maar of je daar alle boeven mee vangt is te betwijfelen. Wij( en in die repor
 13. Die gulden middenweg zul je echt zelf moeten zoeken Cor. Indien je iedere avond thuis wilt zijn en toch een uitgebreid sociaal even wilt hebben zul je een baas moeten zoeken waar je laat begint en vroeg thuis bent. Of een auto met slaapcabine vragen en zodra je aan je uren zit overnachten en je sociale contacten in de routier moeten vinden. Dit is niet iets wat de wetgever moet regelen. Én op tijd thuis,én iets meer verdienen,én je aan de wet houden gaat je ook niet lukken.
 14. europeaan

  vervolgverhaal

  Gaat,zodat buuf.
 15. Woon werk verkeer telt niet mee voor de rij jren,of je moet met de vrachtwagen naar huis rijden.
 16. Juist,hier word de planner op zijn vakmanschap aangesproken,en kan hij het probleem niet op het bord van de chauff leggen.
 17. europeaan

  Brexit en nu??

  Ik werk met Google Chrome en dan komt het gewoon in het Nederlands op mijn scherm. De begeleiding Goederenvervoer tussen Groot-Brittannië en de EU vanaf 1 januari 2021: begeleiding voor vervoerders en commerciële chauffeurs
 18. europeaan

  Resto Ottens

  Dat is t ergste van dementie Matthieu,voor de nabestaanden is t een kruis,de betrokkene zelf merkt er niks van.
 19. Die rust dient onafgebroken te zijn. En als je op 11 uur maar 5 uur in de kroeg zit is dat erg weinig,de horeca zal daar niet blij mee zijn. Binnen die 15 uren je werk doen,met inachtneming van de pauzes ,en geen onderscheid tussen overige werkzaamheden en rijden( wat het minst vermoeiende is) zal realistischer zijn.( of whishfull thinking) Maar J de Chauffeur zal dan wel heel snel zijn werktijden als pauze weg gaan schrijven ( wat nu ook schering en inslag schijnt te zijn.
 20. Dan ga je geen 11 uur rust maken. Werken is gezond,er is nog nooit iemand aan dood gegaan,maar je moet wel zorgen dat jij de eerste niet bent.
 21. De uitdrukking diensturen is er niet in de wet. Je moet binnen 24 uur na het be eindigen van je rusttijd,een nieuwe rusttijd aanvangen. "Diensturen"is de uitkomst van een rekensom ( 24- 11= 13 of 24-9= 15 )
 22. europeaan

  vervolgverhaal

  zoals ook de.
 23. europeaan

  vervolgverhaal

  mijn hond lust.
 24. Dit direct afschaffen, de markt regelt dit zelf. En dan erbij: toen de Heer de aarde schiep deed hij dat in zes dagen,de zevende dag nam hij een rustdag. Dan vind ik t vrij arrogant dat wij,als zijn schepselen ,ineens 45 uur rust willen hebben.
 25. europeaan

  wist je dat

  Gecondoleerd Andre.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden