Spring naar bijdragen

europeaan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  11718
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  50

Alles door europeaan geplaatst

 1. KIWA dus......... die ook het monopolie heeft op die dure digitale bestuurders kaarten .
 2. Waarom ben je dan terug gekomen ?????
 3. Hij die zonder zonden is werpe de eersten steen.( Johannes 8:7)
 4. Inderdaad,je bent n.l niet verplicht 6 x 24 uur ter beschikking van je werkgever te zijn.
 5. Ik had er nog nooit van gehoord ( echt nie) en heb dus even opgezocht wat t betekent en wat het inhoudt: Beoordelingsrichtlijnen beschrijven de manier waarop certificatie-instellingen toetsen of een organisatie voldoet aan de technische eisen voor het behalen of behouden van een certificaat. Een veel gebruikte afkorting voor het woord beoordelingsrichtlijn is BRL. Een soort code 95 ,maar dan voor (meestal) technische bedrijven.
 6. Hier beschrijf je "de week" De "werkweek" word nergens beschreven, wel een "werkdag" alle dagen van de week behalve zondag en feestdagen. ( Bron: je eigen link art 3.12) DE werkweek begint ( om maar eens met het RTB te spreken)zodra je ,na een periode van wekelijkse rust beging aan een periode van 6 x 24 uur. Deze periode kan op ieder willekeurig moment van de week aanvangen.
 7. IK moet bekennen dat ikzelf er schuldig aan ben dat het kwart litertje wat ik wel eens nuttig door mijn eigen schuld een half litertje geworden is Dan nog blaas je nog steeds negatief als dit half litertje ,en zeker dat kwart litertje ,tijdens een maaltijd genomen word. ( althans wel bij mensen met een normale lichamelijke conditie)
 8. Schei nou toch uit,,zielig figuur.
 9. Mijn baas ( ook chemie) wil niet eens dat ik zelf met de heftruck van de klant mijn goederen lost.
 10. Jij moet niet alleen goede ogen hebben, Jij trekt ook nog eens het gevaar aan; ongevallen gebeuren ,maar altijd ben jij daar wél nét toevallig in de buurt.
 11. europeaan

  Weeda

  Bij de beide Volvo's die ik gereden heb gebeurde dat ook niet ,óók niet met de VEB in de hoogste stand.
 12. Hoeveel mond alcohol zul je hebben denk je ,als je juist een lichte maaltijd genomen hebt . Ik ben in Frankrijk verschillende malen aan een blaasproef onderworpen na een maaltijd ,en altijd negatief ,zodat verder bloedonderzoek niet nodig was. En als je negatief getest word voldoe je aan de eisen en valt er niks te betrappen hè. Je ziet hier echt beren op de weg die er niet zijn.
 13. IK denk dat DwiseD wacht op het antwoord van Kempische Truckfan,want die zet hier die stemmingmakerige reactie neer.
 14. IK heb t over een half litertje bij de lunch he,dan ben je zo half uur verder voor je weer gaat rijden. Zowiezo blijf je met dat half litertje onder de 0,5 promille grens( hoezo betrappen ??). En als je van dat half litertje al achteruit gaat lopen kun je beter thuis blijven en enkel water eten en drinken. En nog wat: als je bij een ongeval aanwijsbaar onschuldig bent word je ook niet schuldig bevonden doordat je wat gedronken hebt ,je krijgt alleen een prent omdat je positief geblazen hebt ,maar men kan je nooit de schuld van het ongeval geven (als dat niet bewezen kan worden)
 15. Indien je bij een ongeval betrokken raakt ligt dat niet aan een kwart litertje wijn. Laten we de zaak niet groter maken dan dat hij is.
 16. IK heb dat altijd gedaan ,en doe dat nu nog :als ik op de middag ga lunchen neem ik daar een lekker wijntje bij (en een flesje water om mijn vochtgehalte op peil te houden). Ik laat me daar door niemand een schuldgevoel voor aanpraten.
 17. Verstandig ,als je je emoties niet in bedwang kunt houden kun je ook beter niet drinken. (Grapje hoor.)
 18. Waar t om gaat is dat onze wetgever in zijn onmetelijke wijsheid besloten heeft dat de grens bij 0,5 promille ligt. Drink je meer ,is dat gevaarlijk ???? voor de ene wel en voor de andere niet. Wij mogen ook maar 9 uur per dag rijden ( 2 x 10 uur),als je meer rijdt,is dat gevaarlijk?? soms wel ,maar dikwijls niet. Noorwegen b.v. is helemaal drooggelegd ,daar mag je schijnbaar 8 uur voordat je gaat rijden niks drinken. Toch heb ik ,in de keren dat ik er geweest ben nergens zoveel werkelijk dronken mensen gezien als daar ,werkelijk helemaal van god los. terwijl in landen als italie of Spanje ik de eerste dronken Italiaan of spanjaard nog moet tegenkomen. In verhouding Noorwegen-Italie/Spanje kun je zeggen: oefening baart kunst.
 19. Nee,dat is ,in Nederland,de vergunningsplicht. In Nederland tot 500 kg laadvermogen ,in de rest van Europa tot 3500 kg MTM
 20. IK ben ook geen groot drinker,en drink heel matig ,maar wel verschrikkelijk REGELmatig. En ja ,ook nu nog ;bij de lunch drink ik eigenlijk alleen maar water,en om de rotsmaak van dat water weg te werken neem ik er een kwart litertje rode of witte wijn bij. Ook bij het aperititief neem ik een flinke scheut Ricard ( liefst een Spaanse of Italiaanse portie) met een heel klein beetje water.
 21. Tachograafplicht begint al bij 3500kg,als je beroepsmatig goederen of personen vervoert.
 22. Dan zullen "die mannen"bij jullie misschien ook Nederlandse CAO hebben.
 23. Dan rijdt hij nu toch mooi de goede kant op. ( zoals drie keer links af ook rechts af is )
 24. Staffelpauze is iets typisch uit de Nederlandse CAO "Die mannen" kennen dat fenomeen misschien niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden