Spring naar bijdragen

the duke

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2443
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  9

2 Volgers

Over the duke

 • Verjaardag 08-04-1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

the duke's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

1,1k

Waardering in de gemeenschap

 1. Verwacht nu maar niet dat je een antwoord krijgt van Dr Snuggles. Het enige wat je te horen krijgt is oerstom, ongefundeerd geraaskal.
 2. Ik knijp er even een tijdje tussenuit, de kans dat de niet aflatende stroom van onzin en je oerstomme kijk op de gang van zaken een weekje, of misschien wel twee aanhouden
 3. Hear Hear Hear!!! Iets met spijker en kop!
 4. Weet je waar ik misselijk van wordt? Van een rovende, overlast gevende, geweld plegende en verkrachtende bende die wekelijks de nieuwe wereld binnen komt dobberen met rubberbootjes en klagen dat ze een nacht op een stoel moeten slapen in Ter Apel. Dat deze rovende, overlast gevende, geweld plegende en verkrachtende bende toevallig vaak donker van kleur is en man kan ik niet niets aan doen. Opsporing verzocht is zomaar nog niet van de buis!
 5. Grappig dat je dat zegt. Ik was op dat moment ZZP-er, ik reed daar op mijn eigen vergunning en huurde een truck van hem. Echter zou het mijn laatste week zijn als ZZP-er en aan het eind van de week zou ik mijn contract tekenen. Wat hij zei toen ik hem aan de telefoon had en zei dat ik in het ziekenhuis zat: Ik ben blij dat je niet op de loonlijst staat. Ik zeg en dat gaat nooit gebeuren ook! Dan ben je een lul van een vent nietwaar? Als je daar niet doorheen kunt kijken ben je een totale lul. Dan mag je blij zijn dat ik niet in dienst ben maar hou je giechel nietwaar? Het enige wat je wilt horen is: We regelen dat je thuiskomt. Overigens heb ik tijdens mijn genezingsproces daar gewoon gewerkt op een kipper, simpel werk. Na een aantal operaties en heel veel therapie was ik weer 'genezen'. Genezen tussen aanhalingstekens want die hand is niet meer de oude en gaat dat nooit meer worden, tis allemaal wat krom zeg maar, maar alles zit er nog aan. Vervolgens heb ik hem bedankt en ben weggegaan. Supergoeie vent maar een slechte werkgever, een erg slechte werkgever.
 6. Ik weet niet of je een spalk hebt en hoe ernstig de situatie is, dat kan verschillen natuurlijk. Moet je geopereerd worden of ben je geopereerd zijn natuurlijk allemaal factoren. En fysiotherapie zal ook wel zijn, mijn ervaring is als je weer op de been bent dat je prima in staat bent om zelf de oefeningen te doen die je moet doen. Kost enorm veel tijd die fysio en ik had in mijn geval de indruk dat ze ook niet wilde dat je genas omdat ik toen een indicatie had die oneindig was vanuit het ziekenhuis en dat betekend cash voor dat Handencentrum.
 7. Vervelend @Pierre.....was een misstap de oorzaak? En heb je enig idee hoe lang je er zoet mee bent? @edjeIk heb bij een werkgever gewerkt met veel dikke showtrucks en enkel Nederlands personeel die nadat ik mijn fikken verbrijzelde doodleuk vroeg of ik niet gewoon snachts naar huis kon rijden. Ik was 3,5 meter breed, had niet zoiets als een kloppende vergunning én ik zat tot mijn elleboog in het gips. En vervolgens was het klagen dat het zoveel kostte om me op te halen. Én ik heb bij een werkgever gewerkt die alles -net als KLG- in het werk stelt om als er stront aan de knikker is er te zijn voor je. Dat varieerde van een ziekenbezoek van de CEO waar je ook was tot compleet verzorgde repatriëring. Een collega brak een heup en mocht niet vervoerd worden, chauffeurs die in de buurt waren konden bij hun onfortuinlijke collega langs om hem een hart onder de riem te steken. Chef personeelszaken reed desgewenst heel Europa door met moeder de vrouw als manlief een ongeluk gehad had. En deze werkgever werd en wordt ook verguisd vanwege hun vestigingen elders.
 8. Dat komt ook niet lekker uit met je ritme zeker? Zal wel nachtfahrt zijn zeker?
 9. Nee maar da's eigenlijk flink kut ook, 100 jaar oud worden. Heb je de laatste 20 jaar niks anders als begrafenissen 😁
 10. Hahaha, Rutte, Kaag, de Jonge en Wopke die dansend om een kampvuur op een verlaten donker kerkhof Satan oproepen, foetussen roosteren en opeten. Dat is inderdaad wat die gasten doen in het weekend.🤫
 11. the duke

  Wist je dat ?

  Ik ben onlangs ook aan de beurt geweest. Eerst was mijn vrouw besmet tijdens een vergadering op het werk, van .de bedrijfsleider moest en zou een besmet persoon deelnemen aan die vergadering maar ze moest wel haar mond houden. Die dame zat naast mijn vrouw. Uiteindelijk was heel het kader van dat bedrijf besmet. Ik was woensdag na een zware training met spierpijn in de benen naar bed gegaan. Tijdens die training had ik nergens last van. De volgende dag was de spierpijn nog niet weg en ben aan het werk gegaan. Op de klus kreeg ik steeds meer spierpijn en ook hoofdpijn. Maar ik moest en zou dat werkje afmaken ivm dingen uitzoeken. S' avonds stortte ik in en heb me afgemeld voor de volgende dag. Die nacht was ik echt heel ziek maar de vrijdag werd ik weer beter, ben wezen testen ivm herstelbewijs die ik nodig had voor naar Spanje te gaan (ik heb geen booster) en vervolgens werd ik zaterdag weer ziek. Maar dan ook echt echt beroerd. Mijn vrouw was er nog veel erger aan toe! Ik was wel een soort van boos op die bedrijfsleider eigenlijk.
 12. the duke

  waar sta jij vanavond??

  Hey Matthieu, ik geloof dat je elk jaar in die hoek zit dus je zult wel weten wat mooi/leuk/goed is daar in die omgeving. Maar 1 van mijn fietsritten bracht me naar Tour Madeloc, 1 of andere toren op een berg, en het uitzicht vanaf daar is verbluffend. Dan heb je daar het stadje Collioure wat een heel mooi klein boulevard-je heeft aan de baai met enkele restaurants. Een andere rit (we hadden kwartier in Perpignan) ging van Banyuls-sur-Mer langs de kust richting Portbou in Spanje, via El Port de Selva naar Cadaqués waar we toen lunchten. Is werkelijk waar prachtig om te rijden die route en dat stadje is fantastisch! Veel plezier Matje! (ik neem aan dat ik Matje mag zeggen anders alvast sorry😁)
 13. Nee nee nee, je snapt het niet. De oorlog is Oekraine schijnt veroorzaakt te zijn door de vakbonden zodat er een hoop Oostblokchauffeurs niet kunnen rijden. Nu blijft er meer werk over voor onze Nederlandse toppers, die zijn schaars en de lonen zullen gaan stijgen. Dát is wat er achter zit. Vakbonden? Die gaan over lijken! 🤪
 14. Wat moet het fantastisch zijn om zo klein van geest te zijn als Hendrik.
 15. Wat grappig dat deze discussie hier op uit komt. Ik was dus 1 van deze statine-gebruikers en winderigheid, waar ik overigens nooit last van heb gehad, zijn wel de minst zorgelijke klachten. Ik heb in de loop der tijd drie soorten geprobeerd en ondanks dat ik nog geen veertig was bewoog ik als een oude vent. Werkelijk waar alle grote spiergroepen deden zeer, nek en schouders ook. Om mij heen hoorde ik dezelfde klachten. Zeker 8 op de 10 gebruikers hebben last van deze medicijnen. Het middel is erger dan de kwaal. Op een gegeven ogenblik ben ik er radicaal mee gestopt en de dokter vroeg me mijn motivatie. Ik vertelde haar dat ik liever 10 jaar eerder dood ging dan altijd met spierpijn rond te lopen. Op dat moment vond zij daar niets van daar mijn LDL niet gek ver uit de pas liep. Echter ontspoor ik met mijn diabetes meer en meer. Op het moment dat dat aan de gang is trekt het mijn cholesterol mee. Afgelopen januari bij de jaarlijkse grote controle kwam naar voren dat dit inderdaad weer aan de gang is. De laatste drie maanden heb ik een sterk stijgend HbA1c. Daarbij was de LDL 13 en daarmee zo hoog dat het goede cholesterol niet correct gemeten kon worden. Nu is niet de vraag óf ik een hartaanval of beroerte krijg maar wanneer. Met deze waarden zal ik de 50 niet zonder hartaanval halen. Omdat ik drie statines geprobeerd heb start ik met een nieuw medicijn morgen, voorgeschreven door de internist. Ik geloof op zeker dat de farmaceuten zoveel mogelijk willen verkopen en voorschrijven. Maar aan de andere kant geloof ik ook in de werking van de medicijnen. Maar doodzwijgen en sjoemelen met bijwerkingen zoals bij statines geloof ik ook vast dat farmaceuten dat doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden