Spring naar bijdragen

the duke

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2508
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  18

2 Volgers

Over the duke

 • Verjaardag 08-04-1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

the duke's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

1,3k

Waardering in de gemeenschap

 1. the duke

  Volvo topic

  Dat hoeft voor mij ook niet. Op het moment ben ik ook niet echt zo 'scherp' als ik zou willen. Na een intensieve periode van voorbereiding en training voor de Mt Ventoux die ik twee keer heb opgereden en vele andere cols in de buurt, heb ik het ff laten lopen ivm de bouw en afbouw van ons nieuwe huis én het slechte weer. Ik kon m'n tijd en m'n zin niet goed managen. Dat kost drie á vier kilo. Maar er wordt weer aan gewerkt. Afgelopen week weer een kleine 250 kilometer op de fiets en naar de sportschool een aantal keer.
 2. the duke

  Volvo topic

  M'n twee hobby's Ff een rondje Gorinchem gistermiddag, douchen en eten voor een klusje in Vlissingen zaterdagavond. Het was de bedoeling om een rustig rondje te rijden omdat ik nog moest werken maar dat is niet gelukt (dat rustige rondje)
 3. Dat klopt. Nu weet ik niet of je al eens zo'n hele grote zeef geladen hebt zelf? Die van Mc Closkey uit Ierland vond ik nogal een dingetje. Je moet dat ding op 1 of andere manier op 'schildpadje' zien te krijgen op de afstandsbediening anders loopt hij veel te hard. Of een bepaalde combinatie op de kast aan knoppen indrukken. Iig lopen die dingen te schielijk. En dat tokkelt een eind omhoog zeg voordat hij omkiept. Nogmaals, ik vond het wel eng, zeker omdat die dam van de terminal in Rotterdam aan alle kanten scheef loopt, je moet zo goed opletten. En lossen van zon grote Kleemann-breker, de grootste die er op een semi past is ook maar zozo. Ik heb het wel eens gehad dat er een oprijplank brak toen ik hem eraf rupste. Dan zit het hart ook in je keel kan ik je melden. Jij hebt een 4x2 met 3-as semi? dan laad jij die brekers niet, das te zwaar. Het werk is wel leuk als je affiniteit hebt met machines, echt waar. En als het allemaal weer gelukt is heb je toch een goed gevoel maar het is geen werk voor iedereen. Naar mijn mening véél leuker dan dat simpel stukgoedwerk, zeiltje open, deurtje open. Als je een keer over de verkeerde kant aan het dok moet heeft men al een moeilijke dag. Over die sportschool, als het om sportschool gaat waar men naar toe wil is dat tegenwoordig best eenvoudig op te lossen met een abbo bij Basic Fit. Die megavestigingen zitten vaak op industrieterreinen waar je perfect met een truck kunt parkeren, en je kunt er douchen ook. Ik zag pas een chauffeur dat doen bij de vestiging waar ik een aantal keer per week heenga. Ik ben namelijk zo iemand die door de week moet en wil sporten en daarom dagwerk doe. Toen ik dit werk deed miste ik dat namelijk heel erg en dat frusteert op den duur. Ik deed gewoon mijn ding en als ik ritten had die meerdere weken in beslag namen dan werd dat gevraagd en ik deed dat ook met volle overtuiging en plezier echter had ik voor mezelf wel het idee dat ik me daarmee te kort deed. Medisch gezien heb ik ritme, regelmaat en beweging nodig en doordat ik eigenlijk best verslaafd ben aan sport werd ik -mede door het ontbreken van endorfine- kregelig. En ongezond. Dat kon ik niet zetten en ben ermee gestopt.
 4. the duke

  DAF topic

  Nee, voor de looks hoeft het zeker niet. Het staat bij deze auto´s werkelijk waar afschuwelijk. Voor het functionele geloof ik wel dat het heel handig is. Zo kun je -als je een emmertje wasknijpers meeneemt- heel gemakkelijk je uitgewassen sokken, handdoeken etc ophangen om te drogen.
 5. the duke

  Voorruit foto's

  0, nu zie ik het. Ik vroeg me al af wat dat voor papiertje was. Het zit zo, zaterdag heb ik (samen met m'n nieuwe buurvrouw 🥰) een nieuwe zonneklep gemonteerd. Op de andere vloog een paar weken terug een reiger dus ding aan barrels. Daarvoor heb ik m'n cabine gekanteld en zijn er waarschijnlijk ergens papiertjes van de vorige bestuurder ergens onder vandaan gekomen. Ik herinner me vaag dat ik wat opgeruimd heb iig. Lees: op het dashboard gelegd. Nu vroeg ik me al af waar dat papiertje van was maar ben nog te lui geweest om voorover te bukken en het te pakken.
 6. the duke

  Voorruit foto's

  Ik rook denk al minimaal 10 jaar niet meer, misschien al wel langer. Hoezo?
 7. Hahaha, zo zie je maar, ik heb geen enkel idee waar ik mee bezig ben😂
 8. the duke

  Voorruit foto's

  Het leven buiten de stad. Ff geduld hebben.
 9. 😂 ik zie nooit iemand. Ff wat harder knipperen!!!
 10. Nou, als er staat dat hij gelijk die Hengeloër op zijn gezicht timmert met zijn vuist kun je wel de inschatting maken dat deze man heel agressief was nietwaar? Ik zou die man uit Rossum kunnen lokaliseren even om het na te vragen, daar zou ik wel achter kunnen komen wie dat was.
 11. Grappig, notabene hetzelfde artikel als jij gepost heb. En dat hij het aan zijn rikketik had hen in een ander artikel gelezen.
 12. Als je het snel wilt doen en niet perse écht iets wil leren dan is Porro Opleidingen in den Haag wel wat. Het is handig als je wel handig bent in leren want ze stampen daar eenvoudigweg proefexamens in je kop voor de middag en na de middag doe je examen. Het is maar wat je wil. Als je echt een uitgediepte opleiding wil volgen is OUB een goede. Duurt langer. Persoonlijk paste dat Porro me wel. Ik heb alles in no-time en in 1 keer gehaald. Maar ik had hier al een paar maanden een auto achterom staan die ik graag aan de gang wilde hebben dus enige haast was geboden. Oja, en ik had geen werk vanaf 1 april😀
 13. Hij was hartpatiënt en kreeg het aan zijn rikketik toen hij zich te druk maakte. Hij schijnt zelf heel agressief geweest te zijn toen hij aangesproken werd op zijn gedrag.
 14. the duke

  Volvo topic

  Oja, en een we hadden nog een akkefietje met de Belastingdienst die een grove fout maakte! Maar gisteren kregen we het bericht dat dat opgelost wordt/is. Dat konden we er niet bijhebben in de afrondende fase van onze nieuw gebouwde huis als de rekeningen van de afbouwers binnenkomen. Het is bizar trouwens dat de Belastingdienst wél bij machte is als je 1 dag te laat bent met betalen een aanmaning met boete stuurt maar vervolgens wel lachend de maximale reactietijd op het bezwaar overschrijdt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden