Spring naar bijdragen

the duke

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2352
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

765 Excellent

2 Volgers

Over the duke

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 08-04-1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. the duke

  wist je dat

  Dat is zeker te hopen!!
 2. the duke

  wist je dat

  Inmiddels ben ik alweer 2,5 jaar uit het internationale werk. Het zal 2017 zijn geweest dat ik daar nog eens een weekend stond. Ik was in 2018 al snel uitgereden daar ik in maart mn vinger verbrijzelde en dat voor een hoop ongemak zorgde. Uiteindelijk was ik al snel klaar met het gedrag van mijn broodheer daaromtrent dus 2017 was het laatste 'internationale' jaar voor mij. Geiselwind stond ik met nog een paar andere zwaartransporters toen en dat was heel gezellig. Hengersberg is een extreem drukke parking aan beide zijden. Ik ging daar nogal eens tanken maar wat een drama. Vroeger al, maar das
 3. the duke

  wist je dat

  Is ook best. Inderdaad is het eten en het sanitair goed en dat is wat waard als je 2 dagen staat. Dat is ook gelijk het zure, vier uurtjes van Tilburg een lange rust maken. Kun je trouwens nog wat verschil zien in de maatregelen? Kon je op de Balkan en in Griekenland een beetje normaal eten etc?
 4. the duke

  wist je dat

  Mooi verslag Pierre, wees eigenlijk blij dat je over land moest, ik persoonlijk was het varen al zat op het moment dat je op open zee bent. Maar voor het rondrit effect was het misschien leuk geweest om Patras-Brindisi te varen en dan door Italië terug. Maar ja, wat niet is dat is niet en je hebt je ook maar te voegen naar de planning. @Gegrand, toch zijn er wel wat plekken, niet veel, waar je een lang weekend goed kunt volmaken. Als ik er nu over nadenk is er maar 1 eigenlijk en wel Toni's Truckstop in Geiselwind. Daar is genoeg te beleven en het restaurant is super. Ik reed wel e
 5. the duke

  Fijne collega!!!

  De de allerkloterigste weggebruiker is vaak de (Nederlandse) beroepschauffeur. Dat zijn die chauffeurs die altijd maar zitten schelden op die 'dikke leasebakken' en op de 'witte platen'..... Ik heb jarenlang langs de weg gewerkt en ik weet wel waar ik het over heb. Op de bots en tijdens de MRS opbouwen heb ik ontelbare keren weg moeten duiken. Continue met 1 oog kijken hoe lang het duurt voordat die trucker die half over de streep aan komt denderen het in de gaten had dat er een obstakel op de vluchtstrook staat. De lijndiensten die's-nachts naar het noorden van het land vice-vers
 6. the duke

  Volvo topic

  @RobNiat Als je hoog en ver wilt heb je zo een jib nodig. Want anders kun je óf hoog maar niet ver óf ver maar niet hoog.
 7. the duke

  wist je dat

  Ik zat per ongeluk bij de hybride versie te kijken, die koelt naar 18 graden idd.
 8. the duke

  wist je dat

  we gaan het meemaken. Volgend jaar weet ik meer!
 9. the duke

  wist je dat

  beter als koude voeten.
 10. the duke

  wist je dat

  Bij ons wordt een Nefit Enviline All-Electric met monoblock buitenunit gemonteerd. Dat ding kan koelen tot 18 graden. Beneden gaat dat dan door de vloer en boven door speciale wandradiatoren. In de douche laten we een aparte elektrische vloerverwarming aanleggen met misschien nog een designradiator. Ik heb totaal geen ervaring met vloerverwarming, maar we laten een wandmeubel voor ons maken en we hebben nu de keuze om een dat te doen met een sfeerhaard met verwarming zodat als de misses door de kamer dartelt in ragfijne avondkleding ze het niet koud krijgt.
 11. Tja dat zal komen doordat beide weinig of geen Ossies in dienst hebben. Nu is het wachten op de eerste die meldt dat de eerste Oostblokkers gesignaleerd zijn in de winkeldistributie!😆 Nu heb ik de afgelopen tijd -off-topic- weer eens een tijdje in de logistieke hotspot van Nederland mogen werken en wat me opviel is dat er daar een hoge concentratie debiele chauffeurs rondrijden. En dat zijn toch meestentijds Hollanders die daar rondcrossen voor de containerterminal in Tilburg. Bar wat een volk. Maar het ergst was de andere kant van Tilburg, daar waar Bakker en het vroegere Cristian
 12. the duke

  wist je dat

  Het gaat niet over rendabel Lien, das een haard nooit. Het gaat erover dat ik een gevoel van behaaglijkheid wil creëeren als daar behoefte aan is. Zoals het nu in het nieuwe huis zal zijn is dat je je klimaatbeheersing instelt op een bepaalde temperatuur en je daar op korte termijn weinig aan kan veranderen. Kort gezegd: ff de verwarming omhoog slingeren omdat je net van buiten komt en ijskoud bent is er niet meer bij. En dat kan met die haard wel.
 13. the duke

  wist je dat

  Interessant artikel. Ik ga wel mee in de gedachtengang van deze schrijver. Nu was ons plan om een zithoek met sfeerhaard te maken. We gaan dit nu doen met een sfeerhaard met verwarmingselementen.
 14. Zo ist het Matthieu, sommige mensen zijn gewoon tegen vernieuwing. Overigens vind ik het verschuiven van onderwerp van de fusie van 2 transportreuzen naar elektronische spiegels hoogst vreemd.
 15. the duke

  wist je dat

  Bij ons verplicht de aannemer zich na start van de bouw binnen 225 werkbare dagen de woning op te leveren. Voldoet hij daar niet aan dan betalen we de laatste termijn niet. Dat is 10% van de aanneemsom. Werken met boeteclausules ken ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden