Spring naar bijdragen

the duke

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2424
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  8

2 Volgers

Over the duke

 • Verjaardag 08-04-1980

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

the duke's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

987

Waardering in de gemeenschap

 1. Voorsorteren op belastingen en heffingen waar in de verste verte niet over gesproken wordt is natuurlijk een beetje natte vingerwerk van je. Het is nu eenmaal zo dat ik geen gas kan krijgen. Kon ik gas krijgen begon ik er nog niet aan. Maar ik maak me geen enkele illusie dat alles beter wordt overigens. Ik plaats sowieso een bio-ethanol kachel/haard zodat ik een klein beetje dat snelle, behaaglijke gevoel kan oproepen als je bijvoorbeeld een ommetje met de hond bent wezen maken. Dat kan niet met die laagtemperatuur verwarming namelijk. Voorts denk ik niet dat ik in het eerste jaar kostenneutraal ben. We gaan daar eerst eens zitten, kijken wat we gebruiken aan stroom en wat we opwekken met die zonnepanelen. Daarna kijken we wat nodig hebben nog, hoe de salderingsregeling gaat uitpakken etc en daar passen we het systeem op aan. Er zijn al opslagsystemen op de markt namelijk. We hebben er budget voor en ik geloof zeker dat we op termijn zonder kosten kunnen wonen in ons nieuwe huis.
 2. Ik weet niet of de conclusie die je trekt aangaande het waarom het dichtdraaien van de gaskraan de juiste is, ik denk het wel trouwens want je bent laagopgeleid en die mensen hebben het altijd aan het rechte eind, mede door het ontbreken van een lange termijnvisie en analytisch denkvermogen. Maar inderdaad, die gasbel bedoel ik. Voor de rest heb ik daar niets over te zeggen maar ik vind het wel frappant dat Nederland zoveel gas heeft en dat men nu moet importeren omdat men dat gas verkwanseld heeft voor bijna nop. Persoonlijk geef ik er geen fuck om dat het gas duur is en blijft stijgen. Wij hebben volgend jaar een bijna energie neutrale bouw, geen gas en bijna helemaal zelfvoorzienend. Gisteren heb ik de Benz verkocht, en een scooter teruggekocht. Enkel de auto van de vrouw moet nog even een Phev worden. Je kunt allemaal wel roepen dat het kut en duur is, je moet er toch mee dealen. Ik doe dat.
 3. Slochteren 1960: 4522 miljard kuub gas ontdekt. Dat is 4522000000000 m3. Het gemiddelde gebruik van een gemiddeld huishouden: 1500 m3 per jaar (wij gebruiken 1750 m3 huishouden 4 personen) Dat is 3.014.666.666 huishouden jaren. Er zijn minder dan 8 miljoen huishoudens in Nederland, brengt het totaal op 376 jaar gas voor 8 miljoen huishoudens. Just saying.
 4. the duke

  Wat eten wij vanavond?

  Heb ik je op ideeën gebracht?😂
 5. the duke

  waar sta jij vanavond??

  Je hebt je antwoord geschreven in een citaatvenster van mij! Nu lijkt het net of ik vanavond de ferry opga in Ancona. Maar als ik goed begrijp ga jij de ferry op vanavond en sta je dan morgenavond bij de Treur? Overigens ken ik Joop niet zo dat hij me bij naam kent. Een paar jaar geleden ging ik altijd woensdagavond daar eten omdat mijn vrouw werken was die avond. En daar wij 1 of andere hightech oven hebben kreeg ik mijn eten niet opgewarmd en dat was ik zat. Dus eten bij Joop. Inmiddels is dat verwaterd omdat woensdag mijn vaste sportavond is en ik geen of weinig eten kan verdragen😂.
 6. the duke

  waar sta jij vanavond??

  Je bent pas echt een intimi als Joop je persoonlijk kent en op je schouder slaat bij wijze van begroeting bij binnenkomst. Goeie tent wel. Maar inderdaad, het was supergezellig Rob! En een welkome afwisseling, ipv van wortelstamppot van de vrouw, shoarma met friet van de Treur met een heerlijke pilsener erbij.
 7. the duke

  Niet pluis in de haven

  Bij mij ligt het zo ongeveer zo hoog als de zitting van de bijrijdersstoel. Daaroverheen gedrapeerd liggen wat jassen, droge kleding en een vette overal. Aan de bestuurderskant ligt het gereedschap wat ik dagelijks nodig heb. Ik word ook niet boos als er iemand met baggerpoten instapt of iemand z'n handschoenen op het dashboard flikkert
 8. Je zult een klein vermogen hebben betaald om erbij te zijn en je hebben verheugd op deze dag. Dat maakt het allemaal wat minder leuk. Persoonlijk vind ik het niet zo erg alhoewel ik wel erg uitkeek naar deze race omdat ik én een beetje chauvinistisch ben én omdat dat Spa zo mooi is.
 9. Hi Grietje! (ik mag toch gewoon Grietje zeggen?) Welkom terug en hou ons op de hoogte! Succes met je nieuwe baan!
 10. Nee ok, en logisch als je na je warme hap je uren zover mogelijk wil volrijden dan moet je ze ook vol maken. Dit zo lezend allemaal: wat is het toch triest gesteld eigenlijk. Iedereen en zijn moeder wil werkgelegenheid, zich presenteren als een logistieke hotspot etc. maar vervolgens geeft niemand thuis als er daardoor vervoersbewegingen plaatsvinden en er met die bewegingen ook geparkeerd moet worden. Overigens is dat industrieterrein in Tilburg waar Tesla zit o.a ook voorzien van een parking die openbaar is. En daar rijdt ook een Park Ranger rond. Tenminste, dat staat op dat pick-upje van hem
 11. Waar sta je nu te bivakkeren dan?
 12. By far 1 van de beste tenten van Nederland kom je haast langs en wel in Grave. De Elft heet dat ding, even eraf over de brug, bij de Rotonde van Reek linksaf en dan na een paar kilometer aan de linkse kant. Tegenover de gevangenis.
 13. Ik heb je een mail gestuurd @Cargo23. Dank je wel Maarten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden