Spring naar bijdragen

albertvv

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1422
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    24

Over albertvv

  • Verjaardag 01-03-1975

Recente profielbezoeken

20926 profielweergaven

albertvv's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

3,5k

Waardering in de gemeenschap

  1. De gouden tip bestaat niet. In de theorie zal het allemaal gelijk zijn maar de praktijk is dat iedereen zijn/haar eigen methode aanleert die het prettigst werkt.
  2. Dat de vakbond, op een gegeven moment, het faillissement aanvraagt namens het (deel van) het personeel is inderdaad een logische en terechte stap. Je kunt je echter afvragen of dat in dit geval verstandig was. Wat ik al eerder aangaf, er was door het bedrijf al geld apart gesteld om te betalen, hoogstwaarschijnlijk kunnen ze daar nu naar fluiten want dat zal nu wel ergens anders voor gebruikt worden door de curator. Het is natuurlijk ook niet ondenkbaar dat dit niet bekend was bij de bond en dan is het wel een logische zet om, zoals Hendrik ook aangeeft, een faillissementsaanvraag als pressiemiddel in te zetten. Wat betreft dat laatste deel..100% eens. Maar in plaats van dat de vakbonden of wie dan ook moeten reageren op het moment dat het zich afspeelt (het bekende paard achter de wagen) zou het veel beter zijn als dit wettelijk werd dicht getimmerd. Bewezen malafide handelen dan geen mogelijkheid meer om een bedrijf te runnen.
  3. Zal het onthouden, ik kom inderdaad via de A2
  4. En de curator ook want hij heeft toch mooi 125K extra in de pot. Een win-win situatie dus
  5. Die afspraak houd wel stand bij de rechter want een curator maakt dergelijke afspraken in samenspraak met de rechter-commissaris. Ik denk eerder dat de verdenking van onbehoorlijk bestuur vrij fragiel was en dat het op deze wijze afwikkelen voor die directeur meer voordeel oplevert (ondanks het betalen van die 125K) dan het beslag te laten bestaan. Het huis stond al op punt van passeren en als ze moeten wachten tot een curator zijn zaakjes heeft geregeld dan heeft de koper al afgehaakt, en waarschijnlijk ook recht op 10% van de koopsom als compensatie (zo staat het tenminste vrij vaak in de koopaktes)
  6. Vanmorgen een zeef geladen op de vestiging in Moerdijk en nou dacht ik eerst dat de planner zei dat ik die maandag naar Potsdam mag brengen maar ik had het verkeerd verstaan..ik mag hem naar Poznan Polen brengen. Weer eens wat anders, ben er nog nooit geweest dus weer een land om af te strepen
  7. Ik vraag me af hoe FNV het faillissement heeft kunnen aanvragen. Dat kan alleen als zij namens die 7 chauffeurs hebben opgetreden, en dan hebben ze zichzelf nu eigenlijk bij de poot (of beter gezegd de chauffeurs). Er liepen al procedures en er was al geld vrijgemaakt om te betalen, het was enkel wachten op de uitspraak daarvan. Nu kun je er vanuit gaan dat dat geld richting de curator gaat en als ze geluk hebben komt er nog een klein fooitje richting de chauffeurs.
  8. Ach ja het was inderdaad te verwachten maar dat veranderd mijn mening niet en ik houd me daar ook niet voor stil.
  9. Zolang er veel geld mee gemoeid is zal criminaliteit blijven bestaan ongeacht welke straf je er aan hangt. Dat het niet zo soft hoeft heb je wel gelijk in, water en brood is voldoende in plaats van het 5 steren hotel wat ze nu krijgen. Wat betreft de doodstraf, die mogen ze van mij per direct weer invoeren voor vergrijpen richting vrouwen, kinderen en bejaarden in welke vorm dan ook. En dan niet eerst jaren in de cel laten zitten maar direct uitvoeren.
  10. Dat geef ik toch ook aan, ze hadden beter even de route voor gereden. En jij weet ook wel dat dat net zo vaak niet als wel gebeurd (ondanks dat het in elke vergunning staat)
  11. Volgende week een weekje vrij, daarna als het goed is weer op mijn eigen auto. Maar de planner durfde het niet hardop te zeggen, kon misschien ook zijn dat ik dan ook weer op de dieplader zit.
  12. 100% eens. En ondanks dat ze ongetwijfeld zo wie zo deze route mochten rijden (chalettransport heeft over het algemeen vergunning tot min 4,5 mtr) hadden ze beter even de route kunnen voorrijden. Punt wat je dan krijgt is dat dan bekend is wat verwijderd moet worden en dat Rijkswaterstaat dan met een hark gaat schrijven (voor iets wat ze zelf in eerste instantie al verkeerd aanpakken)
  13. Als ik zo het wagenpark van van Triest bekijk en dat van for Farmers (dik aangekleed en verzorgd tegen sober) en de omvang van de bedrijven (David tegen Goliath) dan denk ik zomaar dat er heel wat chauffeurs van van Triest tabak van zullen hebben
  14. Klopt helemaal, zag je ook pas op het laatste moment (was druk aan het ouwehoeren met mijn begeleider) anders had ik wel eerder geseind
  15. Komende week ook nog maar even op de 3 om 4. Ik heb een, naar mijn idee, topweek gehad en volgens mij is de planner ook wel tevreden. Heb tenminste geen klachten gehoord. Na het lossen vanmiddag van de machine uit AT (bleek een schredder te zijn ipv een zeef) heb ik vanavond op de zaak in Moerdijk een zeef geladen die ik maandag naar Berlijn breng, dinsdagmorgen lossen. Deze kon alleen op "mijn" trailer of die van een binnenlandchauffeur omdat dat de enigste 2 zijn die kunnen uitschuiven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden