Spring naar bijdragen

albertvv

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1076
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Over albertvv

 • Verjaardag 01-03-1975

Recente profielbezoeken

17603 profielweergaven

albertvv's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

2,7k

Waardering in de gemeenschap

 1. Waarom niet? In het verleden was er nog een heel duidelijke scheidslijn tussen links en rechts en kon er ook samengewerkt worden. De ene periode was het meer links, de volgende meer rechts. Nu, met al dat polderen, zitten ze allemaal een beetje in het midden en kunnen het niet eens worden Schiet mij maar lek maar ik heb het vermoeden dat de kaarten allang verdeeld zijn en er enkel een toneelstuk gevoerd word voor het publiek
 2. Dan speel je toch ook met die vloer?..beetje naar boven..beetje naar beneden
 3. Ah daarom zie ik dus nog wel eens een bulk rijden waar de helft van de vracht op de zijkant gesmeerd zit Maar ff serieus, net wat Rob al aangeeft, dat zou toch allemaal al veel moderner kunnen of niet?
 4. Wat ik me nou wel eens afvraag, Je hebt de vulleiding en het vulgat op de bulk maar hoe weet je of deze in lijn staan? Heb je daar een camera voor of strepen op de vloer?
 5. Welke ikke-ikke-ikke maatschappij? Die hadden we een x aantal jaar geleden maar nu niet meer, kijk maar naar het aantal hulpverzoeken op fb enzovoort en vooral de respons daarop. Hoe meer dat zooitje in den Haag probeert hun programma er door te drukken hoe meer de bevolking naar elkaar omziet, dat gebeurd nu al.
 6. albertvv

  30 km per uur

  Verkeerslichten zijn ook dynamisch maar staan (of in ieder geval stonden) lager in de pickorde als haaietanden en voorrangsborden.
 7. albertvv

  30 km per uur

  Die kleuren zijn geen wettelijke aanduiding voor snelheid of type weg. Dat zijn nog steeds enkel de borden en belijning
 8. albertvv

  Wat eten wij vanavond?

  kopstootjes..dat onderscheid de jochies van de mannen 😉
 9. albertvv

  Een week van een koetelaar

  das geen bockworst maar curryworst
 10. Dan kun je hem omruilen (tegoed word volgens mij over gezet op de nieuwe kast). Waar in Hongarije moet je zijn, wij rijden bijna nooit via CZ maar eigenlijk altijd via AT
 11. Je kan hem ook aanvullen als je er weer heen gaat, hoeft niet bij het verlaten van het land. Houd er wel rekening mee dat die kast niet meer geldig is als je er langer dan een 1/2 jaar niet komt, dan moet je een nieuwe. Dus als je verwacht er voorlopig niet meer te komen dan weer inleveren bij de grens, krijg je ook je borg terug. En inderdaad gewoon halen bij de eerste pomp na de grens.
 12. Maandag rustig an beginnen, tussen 8.00 en 10.00 lossen in Nieuwleusen. Daarna nog onbekend maar verwacht dat ik dan terug naar de zaak kan om er een vrachie deuren in te laden
 13. albertvv

  wist je dat

  Toch wel een handlier zeker?
 14. Je weet dat deze opmerking een van de redenen is van complotdenkers? Ik ben absoluut niet tegen vaccineren en doe ook niet aan complotdenken, maar ik zet die spuit niet..in ieder geval niet zolang ik door al die rigide regels kan. Sars, infuenza en Covid vallen allemaal onder dezelfde stam/familie, de een is heftiger dan de andere. Maar ik ben nog nooit in mijn leven ziek geweest van influenza en vertrouw in deze op mijn eigen immuunsysteem. Daar bij opgeteld dat het bekend is dat als je eenmaal de griepprik hebt gehad dat je lichaam daar op gaat vertrouwen en je dus afhankelijk bent en de on af aflatende marketingmachine om toch maar vooral die spuit te nemen (wat nog bij geen enkele ziekte is gebeurd) weerhouden mij er nog eens extra van
 15. Voor de verandering eens naar het land van de lederhosen en leberkäse, beginnen in Flirsch (Tirol) en eindigen in Schongau (Beieren)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden