Spring naar bijdragen

albertvv

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1223
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  17

Over albertvv

 • Verjaardag 01-03-1975

Recente profielbezoeken

18944 profielweergaven

albertvv's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3,3k

Waardering in de gemeenschap

 1. Duidelijk verhaal, ik ging er vanuit dat de situatie vooraf al helemaal bekend was vandaar de vraag.
 2. Om welke reden heb je dan toch de zuigers van de klant gebruikt ipv jullie eigen zuiger?
 3. albertvv

  Volvo topic

  Ik kan dat eigenlijk niet volgen. De FMX is populair in de bouw en grondverzet, als dan (zoals Quincy ook aangeeft) de stuurstangen gevoelig zijn voor krom trekken op ongelijk terrein waarom dan niet hydraulische besturing op as 2? Even los van het kostenaspect.
 4. albertvv

  Volvo topic

  Knappe koets geworden. Wel een kleur die je moet onderhouden als je hem niet roze wil denk ik. Succes d'r mee en ik ga opletten onderweg of ik je spot 👍
 5. Die heb ik altijd betaald en ik wist het. Ik was wel blij dat er al een krachtstroomaansluiting was (werd door de vorige bewoners gebruikt voor het reinigen van de stal), kon ik die mooi door trekken naar mijn schuur en heb dus nu de mogelijkheid om zwaardere/professionele machines aan te sluiten voor het knutselen
 6. Ik overdrijf niet en ga ook niet uit van wat er op een site staat, ik ga wel uit van de prijzen die ik kreeg toen ik 2 jaar geleden mijn complete aansluiting heb gewijzigd. Ik had het geluk al een 3 fase aansluiting te hebben en was die kosten dus niet kwijt.
 7. Hoe oud jou huis is is niet van belang en ja je hebt het zo geregeld. Maar wanneer hebben ze tijd om dat uit te voeren? Over 2 maanden, 3 maanden? En reken op een 1000,- tot 1500,- voor ombouw en daarna je hogere tarief per maand voor de zwaardere aansluiting. En ja dat kun je vooraf in je planning en kostenberekening meenemen maar of de meesten dat ook doen?
 8. Je kunt maar 1x per dag te laat zijn en dat is aan het begin van je dag, voor de rest gaat het zoals het loopt. Elke keer wanneer ik dit zeg heb ik wel een paar verbaasde gezichten die dan iets mompelen van ja maar..de planning..enzovoort.
 9. albertvv

  Ben beschuldigt.

  Ik had al wel verwacht dat het om Jennifer ging maar dit..sterkte Ibo en veel succes gewenst in deze strijd al sta je helaas als man zijnde al 2 punten achter. Het systeem in Amerika is dus net zo verrot als hier in NL, het geld opstrijken maar zorg verlenen aan diegene ho maar.
 10. Dat dus. En aangezien de meeste woningen geen 3 fase aansluiting hebben (en een aanvraag voor ombouw naar 3 fase aanzienlijk geld en tijd kost) blijft dus mijn punt staan wat betreft die perilex stekker en vervalt automatisch jou opmerking betreffende een verloopstekker. Enigste mogelijkheid die je dan eventueel hebt is een installatiebedrijf te vragen (mits jou energieleverancier hier ook mee akkoord gaat!!) om rechtstreeks vanaf de hoofdzekeringen een bouwaansluiting te maken.
 11. De meeste kookgroepen zijn 2-fase perilex aansluiting, een enkeling heeft inderdaad 3-fase. Dan nog, de stekkeraansluiting die zij laten zien is een krachtstroomstekker. Die past op een 3 fase aansluiting van een bouwpaddestoel (die dus 16 amp is afgezekert) maar niet bij jou thuis in het stopcontact van je kookplaat.
 12. Oftewel 3-fase krachtstroom, wat dus op een bouwplaats wel voorhanden is maar wanneer er gedraaid moet worden bij een particulier of in een bestaande woonwijk dus niet. Moeten ze alsnog op die stage 5 dieselmotor draaien
 13. Dan stel ik voor om van dat ingrediënt meerdere varianten te bestuderen om tot een goede eindconclusie te komen 😂
 14. En nou wil jij zeker wel alle details van dat systeem zodat je dat kunt verwerken in het lesmateriaal 😜😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden