Spring naar bijdragen

Trucker20

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Trucker20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Nou uiteindelijk wou de NNRD 2 van de 19 dagen vergoeden wat neerkomt op zo'n 70 euro. schiet ik natuurlijk niet heel veel mee op, maar goed het is nu eenmaal niet anders. het chaufferus vak word er zo niet beter op. maar goed ik heb hem vandaag dan uiteindelijk ook maar betaald. want zoals velen al zeiden is het inderdaad zo dat als ik mischien ooit daar met de auto heen ga en ze me aanhouden ik dan alsnog de lul ben. het blijft natuurlijk een hoog bedrag maar jah ik kon er verder toch niks aan doen en ook juridisch zou ik dit niet hebben gewonnen. ik heb nu gelukkig weer een baas waarbij ik nederland niet uitkom en die in zo'n geval de boete ook voor zijn rekening zou nemen. bedankt voor de reactie's.
  2. Ik zal het een beetje beter uitleggen. op het moment dat ik werd aangehouden werkte ik net 1.5 maand bij hun. en ik ging heel vaak mee met mensen om te kijken hoe alles werkt dus had ik van een heleboel dagen (19 in totaal) geen schijven. dus vandaar dat de boete zo hoog is. maar de werkgever schuift het op mij af, maar dat had ik ook wel verwacht. want ik moet ook nog zo'n 18 overuren hebben van januari. die hebben ze ook niet uitbetaald, en toen ik ze daarmee confronteerde hielden ze zich een beetje van de domme en snapten ze het opeens zelf ook niet meer. nou ze snappen het maar al te goed want ze houden van iedereen daar uren in. je word nog genaaid waar je zelf bij staat. maar ik bel ze vandaag weer op om te vragen wat ze willen en als ze niet willen betalen dan bel ik een rechtsbijstandsadvocaat en moet die het maar uitzoeken. maar er staat in die brief van de BAG dat ik binnen 2 week moet betalen dus eind volgende week moet ik betalen. en dat krijg ik zo snel niet meer uitgezocht denk ik dus vandaar mijn vraag wat er gebeurt als ik niet betaal. ik kom met de vrachtauto toch niet meer in duitsland en met de personenauto ben ik het ook niet echt van plan. bedankt voor alle reactie's in elk geval.
  3. Hallo ik heb gister van mijn oude werkgever (NNRD Drachten) een boete gekregen uit duitsland. deze boete is voor het niet kunnen aantonen wat ik heb gedaan op dagen dat ik niet heb gereden. ik ben in februari aangehouden in weener (D) en daar hebben ze het een en ander onderzocht en toen kwam dit dus naar voren. nu hebben ze het doorgeschoven naar de welbekende BAG en die hebben me gister een aangetekende brief gestuurd met daarin een boete van maar liefst €725.34 nu ben ik hiermee weer naar de werkgever gegaan maar die doet nogal moeilijk en zegt dat het mijn eigen schuld is enzovoort. en omdat ik nu toch niet meer op het buitenland rijd en dat ook niet meer van plan ben zegt hij, dan betaal je hem toch gewoon niet. maar nu is mijn vraag wat zijn de eventuele gevolgen als ik hem niet betaal? want dit is nogal een hoog bedrag en als ik er niet uit kom met de werkgever, (wat waarschijnlijk wel het geval zal zijn) is het nogal sneu geld. graag hoor ik jullie eventuele ervaringen en meningen. alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden