Spring naar bijdragen

Trucky

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Female

Trucky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Waardering in de gemeenschap

  1. Trucky

    Chauffeur ce

    Jazeker maar niet in de transport, hier in helaas geen goeie eerlijke baas meer te vinden. Die zullen er vast wel zijn hoor maar ik ben ze in mijn korte carrière als chauffeur niet tegengekomen.
  2. Zoals vrachtrijder zegt: ik leef niet om te werken maar werk om te leven, en af en toe wat langer is ook geen punt, maar structureel lange dagen vind ik niet kunnen, ik zal mijn baas hierover aanspreken, en anders toch wat anders gaan zoeken.
  3. Kijk nu lees ik pas verstandige berichten, vond het zelf namelijk ook een beetje teveel, maar vroeg mezelf echt af of ik hier aan kan wennen, maar je merkt ook echt aan je lichaam en aan je rij gedrag dat je soms een gevaar op de weg word.
  4. Had vorige week 78 uur gemaakt! Ik stel me aan denk ik toch
  5. Nog een vraag? Is het niet zo dat we als chauffeur max 60 per week mogen maken en als we tussen 01.00 en 05.00 beginnen max 10 uur mogen maken?
  6. Nou dat is niet altijd makkelijk, kijk eens vacatures, zoveel zijn er niet voor Hollanders tegenwoordig
  7. Bij deze bedrijf! Ben ruim 10 jaar chauffeur
  8. ik rij ook al een tijdje hoor, maar zo'n manier van leven is vragen om een hartaanval .
  9. Vrachtrijder dat zijn zo'n 12 uurtjes wat je maakt, ik heb het hier over ruim 15 uur elke dag, sooms op 18 als je het laad en loswerk erbij optelt wat je op de zaak doet na een lange dag, en lientje ik zou dus ontslag moeten nemen zodat iemand die niet zeurt mij overneemt, dat zijn alleen Oost blokkers, want wil jou wel zien doen wat ik doe, vandaag weer 16 uur gemaakt en net thuis, dus om 03.00 wakker en nu 21.00 thuis, en vandaag vind ik nog meevallen.
  10. Sinds paar maanden aan het werk als chauffeur, voornamelijk DE en NL stukgoedvervoer, leuk werk maar alleen lange dagen. Ik ga er letterlijk kapot van, kom zeker over de 60 uur elke week, dagen van 15 uur en soms langer omdat je weer wat moet omladen op de standplaats waarbij de wagen dus stilstaat en jij wel aan het laden of lossen bent. Slaap meestal thuis maar dat is ook weer vermoeiend omdat je weer half uur terug naar huis moet rijden, en begin meestal zo rond de klok van 04.00 uur, dat betekent dat ik kwart voor 3 wekker zet en half vier vertrek vanuit huis, en als je daar ongeveer 14.5 of 17 uur bij opteld ben ik weer thuis, helemaal kapot en dit bijna dagelijks. Nu mijn vraag aan jullie, stel ik mij aan als chauffeur of word ik letterlijk misbruikt hier, want je mag natuurlijk zoveel uren rijden/werken, en omdat ik officieel snachts begin mag het niet eens zolang, maar dat zeur ik verder niet over. Nou laat horen mensen wat jullie vinden
  11. Trucky

    Chauffeur ce

    Man 40 uit Enschede Zoekt werk als int. Nat. Chauffeur in de omgeving Overijssel, (TWENTE) Ben in bezit van code 95, digi pas, veel ervaring in internationaal rijden zoals Duitsland, Denemarken, Italië, Noorwegen etc. Aub niet reageren als je vanuit je zolderkamer of schuur werkt. Of een zogenaamd bedrijf in Cyprus hebt. Dat soort bedrijven werk ik niet voor.
  12. Ik ben een 38 jarig chauffeur met aantal jaren ervaring in internationaal en nationaal vervoer. Ben per direct beschikbaar. Bij belangstelling hoor ik heel graag van u.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden