Spring naar bijdragen

Patje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Patje

  • Verjaardag 15-10-1980

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Patje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Patje

    Ben Steenbergen overleden

    Gecondoleerd aan iedereen die hem kent.
  2. Patje

    Canada

    Zelf willen mijn vrouw en ik ook naar Canada emigreren.We zijn in Ontario geweest op vakantie,wat rond gevraagd in transport bedrijven,ik kon er zo beginnen.Ieder bedrijf zochten ze wel mensen.We hebben al contact met een emigratiebureau in Manitoba,Ontario heeft (nog) geen programma voor buitenlandse chauffeurs om verblijfsvergunning te krijgen.Manitoba heeft dit wel.Alleen wordt wel verwacht dat je eigen geld hebt,dit blijft uiteraard wel van jezelf,maar om aan te tonen dat als je aankomt in Canada dat je geen uitkering hoeft aan te vragen.Voor mij als aanvrager en hoofd van het gezin is dat €10.000 en voor mn vrouw en zoontje samen €4.000.En dan nog eens de kosten van het emigratiebureau zo'n €5.000 We zijn bezig om te sparen,hebben net een zware lening afgelost.Maar wie kan in deze tijd normaal geld sparen? We hadden ook al de drastische maatregelingen getroffen om bij mijn schoonmoeder in te wonen,ons eigen (huur)huis op te zeggen,zodat we maar flink konden sparen.We hebben daar 9 maanden bij ingewoont,maar wonen nu weer op ons eigen omdat die situatie niet bleek te werken.Nu hebben wij wel gelezen (bijna jaar terug) dat er in British Colombia en Alberta bedrijven zijn die buitenlandse chauffeurs aannemen en helpen met de emigratiekosten,daar staat dan wel een bepaald contract tegenover.ik weet niet of deze bedrijven er nog zijn.Het liefst vertrekken we morgen,maar helaas,het geld schiet maar niet op !
  3. Ik vind het ook niet grappig. Ben al blij dat degene die het filmt geprobeerd heeft het beestje van de weg af te halen
  4. Van harte gefeliciteerd :tu::tu::tu: en nu aan de slag
  5. Patje

    Hallo uit Maastricht

    haha Ik woon wel in Maastricht,maar kom oorspronkelijk uit Brabant,ik kom officieel uit Oosterhout bij Breda. Maar mn vrouw is Limburgse en we zijn vorig jaar naar Limburg verhuisd. Bedankt voor jullie welkomsberichten:tu:
  6. Patje

    Hallo uit Maastricht

    Hoi allemaal. Ik ben Patrick,27 jaar,getrouwd en hebben een zoontje van bijna 3 jaar. We wonen nu nog in maastricht,maar volgend jaar zijn er de plannen om te emigreren.We zijn er al 2 jaar mee bezig,wonen nu bij mijn schoonmoeder in (om geld te sparen) en volgend jaar emigreren naar Canada,Manitoba.Over 5 weken in augustus gaan we er op vakantie voor 3 weken. Nu werk in bij meubeltransport bedrijf Gering ,rijd voornamelijk op Frankrijk .Als je vragen hebt hoor ik het wel:tu:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden