Spring naar bijdragen

meissie

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door meissie geplaatst

  1. Ik zou zeggen: Zelf betalen, heb je ook nooit een schuld bij iemand! Als je een beetje aanleg hebt voor het rijden zelf, dan hoeft het ook niet duur te zijn. Zelf heb ik via dit forum 2 van de 3 theorieboeken 2ehands aangeschaft, alleen administratie boek heb ik nieuw gehaald ivm nieuwe regels. Deze theorieboeken zelf doorgewerkt en examen voor aangevraagd, dit scheelt al heel veel geld en als je een beetje kunt leren en zelfdiscipline hebt, is het erg goed te doen. Al met al, was ik voor mijn praktijklessen (16 rij-uren) en examen (1e keer geslaagd) en al mijn theorie examens (ook beide keren in 1 keer geslaagd) zo;n 1500 euries kwijt.
  2. De 1 heeft nu eenmaal wat langer nodig om het onder de knie te krijgen dan de ander. Ik heb door omstandigheden minder kunnen lessen dan dat ik op papier stond en heb met in totaal 16 rij uurtjes mijn C gehaald (nu 1,5 jaar geleden ongeveer). Voor mijn gevoel was ik er toen ook echt klaar voor. Hopelijk heb ik dat gevoel voor mijn CE ooit ook nog eens, maar dat zie ik zo nog niet echt zitten. Zoals ook al eerder gezegd, het echte rijden leer je pas in de praktijk als je alleen in de truck zit.
  3. Gefeliciteerd!! Heeft ze goed gedaan, heb je alle recht op om trots op te zijn! :tu:
  4. Dank je wel! Heb op dit moment nog geen plek, maar ben al wel aan het rondkijken waar ik eventueel aan de slag zou kunnen en willen.
  5. Jij ook van harte gefeliciteerd!! Liefs meissie
  6. Dank jullie wel! Hugo: ik weet niet wat normaal is qua hoeveelheid uren, maar ben der zelf wel blij mee . Hoeveel lesuren hebben jullie gehad?
  7. Hoi Allemaal, Ben nu ook geslaagd voor mijn C-rijbewijs! 16 lesuurtjes gehad en in 1 keer geslaagd! Nu ervaring op doen en dan op voor mijn E! Ben echt super blij, helemaal omdat ik zowel theorie en praktijk nu in 1 keer heb gehaald! Liefs meissie
  8. Hoi Allemaal, Deze week geslaagd voor mijn C rijbewijs. Dit betekend dat ik alle theorie en de praktijk in 1 keer heb gehaald!! 16 uurtjes gereden en ging super! Liefs meissie :banaan:
  9. Hey le_chick, ik heb 20 uur op papier staan, maar gaat denk ik inderdaad wel snel voorbij. De eerste 8 uur net gehad, volgende week weer niet en daarna volgens mij elke week weer 2 uurtjes rijden, vaker lukt helaas niet ivm huidige werk. Zonet ook les gehad, ging gelukkig alweer een stuk beter dan vorige keer . Jij nog gefeliciteerd met je C-rijbewijs! Las dat je het in 1 keer hebt gehaald? En nu meteen voor je E of... doe je de opleiding trouwens via een bedrijf of VTL of bekostig je dit zelf?
  10. Zo, heb mijn chauffeursdiploma briefje nu ook binnen! Moet zeggen... voelt wel erg goed! Nu nog praktijk! Heb inmiddels 6 uurtjes les gehad en vandaag weer 2 uurtjes les. Vorige keer ging voor mijn gevoel niet erg lekker, dus ben best wel zenuwachtig voor vanmiddag! In maart heb ik praktijkexamen dus dat duurt nog wel even. Hoeveel lesuur waren jullie kwijt voor je C rijbewijs?
  11. Hé dank jullie wel allemaal! Succes maandag met je examen Wimke!
  12. Goed nieuws!! Heb afgelopen week mijn techniek/verkeer examen gehaald! Ben super blij, techniek was uiteindelijk heel erg goed te doen, vraagstelling verkeer blijft soms wat lastig maar al met al goed resultaat! Zo zie je maar weer, geen cursus maar alleen zelfstudie wil ook wel
  13. @ Le Chick: Heel erg bedankt voor je antwoord, ik kijk zelf het meeste op tegen het techniek onderdeel en jou tip gaat me wel van pas komen! Kan iemand anders mij ook nog voorbeeld vragen geven over het techniek/verkeer examen? Begin zo langzamerhand de spanning wel een beetje te voelen
  14. Ja, ik begrijp wat je bedoelt. Net zoals: Je wilt hier een auto inhalen (theorie van de auto dan..) terwijl er in de verte een tracktor aan komt rijden (het is een 80 km weg), ja, je mag wel inhalen, geen doorgetrokken streep, maar verstandig is het niet. Tsja, wat willen ze dan horen.. ja of nee. Zulke vragen ben ik echt heel slecht in en volgens mij zitten die er altijd bij als ik theorie examen heb
  15. Dank je voor je snelle antwoord! Dan ga ik die er nog even goed instampen! Moet zeggen dat het me vies tegenvalt dit hele techniek gebeuren. Maar goed, wie wat wil moet even doorzetten hè! Verkeer heb ik even snel doorgebladerd, maar daar maak ik me niet zo druk om.
  16. Ben ik weer . Kan iemand mij vertellen of bij de Techniek vragen, ook vragen werden gesteld waarbij je het onderdeel moest benoemen op een plaatje?
  17. Wat vonden jullie het moeilijkste onderdeel? Administratie, Verkeer of Techniek? Heb zelf administratie nu afgerond en vond het wel goed te doen. Wel veel herhalen, maar niet moeilijk of zo. Verkeer en Techniek heb ik in januari examen van.
  18. Zal zelf nu ook weer even antwoord geven . Vraagstelling is allemaal meerkeuze, afhankelijk van de versie die je krijgt heb je 40 of 50 vragen en mag je respectievelijk 10 of 13 foutjes hebben. Ben vandaag geslaagd!! er 1 op vanavond!
  19. Dank jullie wel. Ik heb volgende week administratie. Ik dacht, aangezien verkeer en techniek samen zijn gevoegd tot 1 examen, misschien de examenvraagstelling ook wel anders is geworden. Iemand hier al ervaring mee?
  20. Hallo, Volgende week heb ik mijn eerste theorie examen voor de vrachtwagen. Wie kan mij iets vertellen over de vraagstelling op zo'n examen? en is het allemaal meerkeuze of zitten er ook open vragen tussen? Ben benieuwd! Aan mijn inzet zal het in ieder geval niet liggen Alvast bedankt voor jullie antwoorden
  21. meissie

    Ook even voorstellen!

    Hey hey, Dank jullie wel voor de berichtjes! Kom zelf uit Friesland, ga als het goed is lessen bij Berend Knol Leeuwarden
  22. Bij deze stel ik mij ook even kort voor. Ben een vrouw, 23 jaar, woon in het noorden van het land en ben op dit moment druk bezig om mijn chauffeursdiploma te behalen . Ik hoop over 2 maanden met mijn rijlessen te kunnen beginnen, mijn eerste proefles op de auto is zeer goed bevallen en ging naar mijn mening ook best goed! (gelukkig vond instructeur dat ook ..) Tis toch altijd anders als je achter het stuur zit ipv op bijrijdersstoel. Ben regelmatig op dit forum te vinden om informatie op te zoeken en soms zelf ook een berichtje achter te laten. Mijn boeken heb ik dankzij dit forum al binnen! Groetjes meissie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden