Spring naar bijdragen

utregs jochie

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

utregs jochie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Uiteraard moet je zeker niet naar anderen luisteren en het beroep doen wat jij leuk vind als je maar fluitend naar je werk dat is het belangrijkste in het leven :)
  2. Het advies wat ik je kan geven is doe het in overleg met een werkgever. in ieder geval iets met baangarantie ik heb er nooit wat aan gehad en dan is het een dure hobby! Het enige aanbod wat ik heb gekregen is dat men mij een opleiding tot buschauffeur wil geven zodat ik 1,5 jaar gebonden ben aan een uitzendbureau en nu omdat ik het volledig zelf heb betaald willen ze me niet omdat ik de ervaring zou missen maar eigenlijk zijn ze gewoon bang dat ik binnen een korte tijd overstap naar een opdrachtgever zodat ze niet genoeg aan me kunnen verdienen omdat ik niet gebonden ben aan hun!
  3. hahaha tekort? al mijn sollicitatie's verdwijnen regelrecht de prullenbak in
  4. Weet waar je aan begint zou ik zeggen ik heb al 5 jaar mijn CE maar zit al een tijdje werkloos thuis en omdat ik zogenaamd geen ervaring kom ik nergens aan de bak alles zelf betaald maar het heeft me nog geen euro opgebracht! Maar wel 5600 euro +/- armer Mijn ccv-b is tot 2016 geldig maar die laat ik gewoon verlopen ga echt niet nog eens 800 euro ergens insteken wat me nog geen knaak heeft opgebracht! grappig is wel dat ik op nu las dat er een tekort aan chauffeurs dreigt
  5. Ik zelf kom uit de ICT richting en mij willen ze ook niet hebben ik heb al mijn papieren digipas C rijbewijs CE rijbewijs maar ik krijg alleen maar te horen gebrek aan ervaring die kun je ook niet opdoen als ze je niet aannemen hahahaha. Maar goed zonder het ooit geprobeerd te hebben ga ik noodgedwongen over stappen naar de Bus iets minder leuk maar het is niet anders best vreemd dat ze daarin alles gaan vergoeden mij wel aan het werk denken te kunnen zetten terwijl ik C en CE zelf had betaald heb ook meerdere vacatures hebben maar dat daarin ervaring de grootste boosdoender is.
  6. utregs jochie

    Zaterdagswerk

    Goedemiddag allen, Ik had een vraag met betrekking op zaterdagswerk dit omdat ik zat te denken zo nu en dan op een zaterdag te gaan rijden. Alleen werk ik al fulltime (40uur) bij een werkgever maar dan achter de pc dus eigenlijk iets geheel anders. Nou mag je dus volgens mij ergens anders werken maar wie kan mij vertellen waar ik aan moet denken als ik dit zou willen gaan doen? Ik zoek me suf maar kan er eigenlijk niet zo veel over vinden is hier ook een soort van samenloopregeling van toepassing of sla ik de plank nu geheel mis? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden