Spring naar bijdragen

leon palmen

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door leon palmen geplaatst

 1. leon palmen

  info MAN TGS

  Kan mij iemand aan een Nederlandse handleiding van een MAN TGS bouwjaar 2016 helpen, de wagen is ingevoerd en er zit een Franse handleiding bij. BVD. Leon.
 2. Ik heb er nu een paar vrachten mee gedaan, voor mij is het erg wennen aan de mee sturende assen en het andersom insturen. Voor de rest vind ik het wel fijn rijden, en loopt het lekker.
 3. Nog geen idee, krijg de combinatie over 3a4 weken. Dan zal ik er aan moeten wennen want ik heb altijd bakwagen met schamel aanhanger gereden.
 4. Dankjewel allemaal, ik heb een Polkon dieplader gekregen, en kon er niks over vinden.
 5. Nee, ik bedoel echt Polkon, het is een uitschuifbare dieplader met 2 gestuurde assen.
 6. Kent iemand het merk Polkon? Ik kan niets vinden over het merk. Groet Leon.
 7. Hoop van niet, ik rijd ook niet zo veel, tussen de 15000 en 20000 per jaar.
 8. Dat kan kloppen, maar ik heb vandaag de nieuwere wagen naar de garage gereden om te keuren en daarna te spuiten en te beletteren in onze kleuren. Dan is het verschil tussen een Daf 75 270 pk uit 1997 en een MAN TGS 400 uit 2017 toch wel erg groot.
 9. Dankjewel voor de tip, dit wist ik niet. Ik rij op dit moment nog met een schijf in de wagen. Ik krijg over 3 a 4 weken een nieuwere.
 10. Het out of scoop doe ik omdat ik meestal de wagen niet zelf laad. Dat doen collega's, die dan de wagen zelf verplaatsen.
 11. Ik ga om te beginnen de dagen waarop ik rij volgens de regeltjes invullen. De dagen die ik niet rij wou ik de tacho op out zetten. Bij de eerste dag dat ik weer rij wou ik de tussen liggende tijd rust in vullen. Ik sta immers ingeschreven als Machinaal houtbewerker. Ik zie wel wat er van komt. Dank voor jullie reacties.
 12. Ik wou de kaart laten zitten tot er genoeg rust op staat, ik weet echter niet of ik de tijd die ik in de werkplaats werk handmatig moet invoeren, of ik de kaart alleen wat betreft het rijden in orde moet hebben.
 13. Hallo, ik heb aan vraag over het meermaals in voeren van de chauffeurs kaart per dag. Ik ben werkzaam in een timmerfabriek maar doe ook het eigen vervoer met de vrachtwagen. als ik in de fabriek werk heb ik de kaart bij me. Als ik s'morgens een transport heb en daarna verschillende uren in de fabriek moet werken en daarna weer weg moet wil ik de kaart niet in de tachograaf laten zitten. Wat zijn de regels hierover? Groet Lon.
 14. Omdat ik aan een nieuw navigatiesysteem toe ben en de laatste tijd geen test meer gelezen heb,wilde ik langs deze weg wat reacties of ervaringen krijgen. Mijn voorkeur gaat uit naar Tomtom 7100 of Snooper. Grtz. Leon.
 15. Bedankt voor jullie reacties. De rede waarom ik op het laatste moment wist dat ik te hoog was is dat ik normaal gewoon pakketten maak van de kozijnen. De klant wou op het laatste moment echter zijn kozijnen op bokken aangeleverd hebben. Deze zijn 20 cm hoog,vandaar mijn probleem. Ik heb het stratenboek inmiddels gekocht en ingekeken. In de gids geven ze alle doorgangen onder de 4.50 meter aan. Mij valt op dat de tunnels in Roermond en Swalmen op de A73 niet vermeld zijn. Zij deze niet lager?
 16. Waar kan je zo'n kaarten boek kopen? Lon.
 17. Ik moest met een lading kozijnen Weert naar Maastricht. De totale hoogte was 4.26 meter op de vrachtwagen. Dus twee keer rijden met alleen de aanhangwagen geladen. Als er geen hoogte staat aangegeven moet een brug of viaduct 4.20 meter zijn. Mijn vraag is, waar vind ik de actuele hoogte van bruggen of viaducten. Groeten Lon.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden