Spring naar bijdragen

Zinho73

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Zinho73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Zinho73

    Code 95

    Even een vraag waarop ik geen antwoord kan vinden. Moet je werkgever de cursussen van je code 95 betalen? Ik hoor dat de mijne subsidie krijgt van de SOOB. Ik moet nl voor juli nog 28 punten halen en helaas laten de finacieen het niet toe om het zelf te betalen.
  2. Beetje kort door de bocht dit. Niet eerder oordelen als je weet wat er gebeurd is
  3. Laat ik het zo zeggen. Afgelopen December heb ik een aanvaring met hem gehad. Mijn uren klopten voor de zoveelste keer niet en ik heb toen mijn eigen salaris van november uitgerekend. Dit heb ik bij hem ingeleverd. Het domme is ook nog dat ik precies het bedrag kreeg wat ik uitgerekend had. Maar had 1 pech. Vanaf dat moment ben ik niet meer van huis geweest. Toen ik er net een paar maanden werkte merkte ik dat het werk wat verdeeld werd. Een keer de hele week weg en een week in de koppels. Maar sinds ik die aanvaring heb gehad doe ik alleen nog koppels. En als ik er naar vraag krijg ik als antwoord. Ja, dat wordt zo gepland door de opdrachtgever. Tja en wat moet ik dan nog zeggen? Tja, ben ik wel chauffeur? Wanneer ben je chauffeur dan? Ik heb ervaring op Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Belgie, Frankrijk en natuurlijk ons eigen land. Maar ben ik dan chauffeur? Wat is de definitie van chauffeur........
  4. Die zit dan idd de hele week thuis ja. Of moet dan weer koppelen met een andere auto.
  5. Als jij denkt dat ik uit mijn nek lul heb ik liever niet dat je nog reageert. Ik heb bij 2 hele leuke bedrijven gewerkt waar ik betaald werd in D5. Maar helaas voor mij gingen deze failliet. Na 9 maanden thuis zitten ben ik blij dat ik weer werk heb. Ik heb onderweg genoeg gezien. Maar 2 dingen. Ik wil best voor een bedrijf in het westen werken, maar dan wel met de auto thuis. Ga niet 250 km heen en terugrijden op maandag en vrijdag. Plus dat ik gewoon geen weekenden wil. Voor de rest wil ik alles wel doen hoor.
  6. Het is netto tussen de 1600-1800. Als ik zo'n complete koppelmaand zou hebben dan heb ik kwa onkosten een keer 150 euro. Om een voorbeeld te geven. In de maand augustus is er geen koppelen want dan zit de fabriek in Engeland dicht. Dan ben ik de hele maand van huis en heb ik incl. onkosten bijna 2500. Misschien volgens jou nog te weinig, maar daar gaat het even niet om.
  7. Tussen de 1600 en 1800. Incl onkostenvergoeding
  8. Heeft daar niks mee te maken, want ik ben de laatste met een 40 uur contract. Iedereen heeft 0 uren en niemand die er wat van zegt.
  9. Heeft helemaal niks met dom te maken. Maar als je werk zoekt dan neem ik op dat moment dat wat ik kan krijgen. Alles is beter en meer dan een uitkering. Ik zou vorig jaar al een 0 uren contract krijgen, toen heb ik gezegd dat ik niet akkoord zou gaan en hij maar iemand anders moest gaan zoeken. Toen bood hij me een jaarcontract met 40 uur aan. Nu biedt hij me een 0 urern contract aan omdat hij nu weet dat ik niet weigeren kan omdat ik niks anders heb. Dus dit heeft niks met"dom" te maken.....
  10. Er zijn geen kinderen. Maar ik ben wel gescheiden, hoef geen alimentatie betalen, ook niet voor mijn ex. Maar heb haar wel uitgekocht in mijn huis. En dat moet allemaal wel betaald worden.
  11. Die 6000 rij ik niet alleen hoor. Ik zal het je uitleggen. Om 2 uur s'nachts gaat er een chauffeur mee weg. Die gaat lossen en laden in noord duitsland. Komt s'middags rond 13.00 uur terug. 680 km gereden. 7,5 rijuren. Ik stap er s'middags weer op om hem in Rotterdam af te koppelen. En vervolgens koppel ik daar weer een aan en rij terug. 510 km. Ik heb dan ongeveer 6,5 rijuren. En de auto bijna 1200 km. En zo gaat het als alles goed loopt 5 dagen in de week. Mocht het laat worden en ik kan niet voor 17.00 uur in Rotterdam komen gaat ie door naar Zeebrugge. Dan heb ik de mazzel dat ik dan de rest van de week van huis ben. Maar komt helaas niet vaak voor.
  12. Nou lekker allemaal. Nou nog 1 vraag. Dit kwam mij nl gisteren ter ore. Ik ben ingeschaald in C1, iedereen trouwens. Alleen de jonge jongens in C0. Nu hoorde ik dat je dan niet op het buitenland mag rijdn en overnachten. Dan moet je minimaal in D ingeschaald zijn. Is dat zo?
  13. Met andere woorden, ik heb gewoon een probleem. Ik kan met die 0 uren contract nooit mijn hypotheek betalen. Ik heb geen vrouw of vriendin, dus moet alles zelf betalen. Met het loon wat ik nu krijg gaat dat redelijk goed, maar straks heb ik dus gewoon een probleem. Want ik weet nu al dat ik straks met die 0 uren contract ongeveer 15 dagen in een maand kom te werken.
  14. Zo moeilijk heeft mijn werkgever het niet hoor. 4 van de 6 auto's rijden meer dan 6000 km per week. Toen ik vorig jaar Juni mijn vaste auto kreeg stond hij op 400.000 nu is hij de 600.000 net gepasseerd. En dat in bijna 10 maanden tijd. En het geklaag van met 3300 km in de week draai ik net quite daar geloof ik al niet meer in. Wij worden betaald wat er op onze digi pas staat. Rijuren. Al ben ik ook 15 uur van huis en heb maar 7 rijuren krijg ik maar 7 rijuren betaald. Wachturen langer dan 3 uur krijgt mijn werkgever van de opdrachtgever betaald. Maar wij zien er helemaal niks van. Ik heb al meerdere keren op het punt gestaan om naar de bond te stappen, maar dan weet ik zeker dat ik mijn baan kwijt ben. En dat is nou net iets wat ik even niet kan gebruiken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden