Spring naar bijdragen

Paul69

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Paul69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Paul69

    Turbo Kapot

    Daf turbo's staan niet echt bekend om hun betrouwbaarheid. Gelukkig zijn ze bij onze DAF dealer niet zo moeilijk in het preventief vervangen van de turbo. Volgens hun wil je niet weten wat het kost als hij "ploft" in het buitenland,( afslepen e.d.) Bij mijn huidige auto is de eerste turbo preventief vervangen bij 595.000 km. 2 weken geleden is de tweede turbo ( ook preventief ) vervangen bij 1.280.000 km. Het zijn natuurlijk wel kosten, maar je gaat er ook geen auto voor opruimen.
  2. Paul69

    DAF topic

    Met m'n 'vorige' DAF in een steengroeve in D. Zo te zien zijn waren ze daar al effe bezig met afgraven. . Immens groot daar, je auto valt in het niet.
  3. Helemaal mee eens! Rijden ( of iets anders ) met een magneet kost een veelvoud van een kapot gereden schijf/kaart.
  4. Dat is een goeie! . Bij het bedrijf waar ik werk bestaat de weekstaat uit twee lagen.Compleet in te leveren en na 4 wkn. de doordruk retour.Ga eens een balletje opgooien over die drielaagse weekstaten.
  5. Paul69

    rijtijd

    Laatst een collega van mij ook een prent in (D) voor geen verlofbrief voor het weekend! Kosten: 35 Euro.
  6. Is inderdaad niet verplicht, mag wel. Nadeel van laten zitten is het risico van 'overschrijven', & problemen inzake de nachtrust bij het ( moeten !) verzetten van de auto. Wat je ook doet ( laten zitten of eruit halen ) doe dat wel altijd! Hiermee voorkom je moeilijke vragen bij controle's onderweg. .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden