Spring naar bijdragen

trucker72

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

trucker72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mooi gezegd rob.mooi om te zien hoe de discussie hier zich draait tussen mensen.gaat het hier nog wel om een falliet bedrijf?lijkt meer op over hoe het gaat in de transportwereld,maatschappij en delen van nederland.en de vooroordelen en oordelen daarover.denk dat daarvoor beter een ander topic op een andere plaats geschikt is.
  2. brussel bepaalt niet welke chauffeurs op de auto's zitten,dat doen de werkgevers...
  3. shompie,als je goed leest zie je dat ik zeker niet bij van loo werk!!begrijpend lezen...heb ik hier ook al vaker zien staan...is gewoon jammer van de mensen die er werken en erdoor getroffen zijn.en ik hoop dat iedereen snel ander werk vind waar ze met plezier en conform cao kunnen werken!
  4. ik reageer nooit ergens op omdat de meeste reacties hier "prachtig" zijn.man wat zitten er hier een hoop betweters op.En iemand wat roept dat wij zo nodig met buitenlanders moeten rijden,pfff..mijn baas betaalt 100% cao.en de dag dat hij met oost-europeanen moet gaan rijden,is de dag dat het slot op de poort gaat.Van loo had een paar polen in dienst,die gewoon conform nederlandse cao betaalt werden.gelijk werk,gelijk loon was toch het motto van de zeer gewaardeerde vakbonden?dat de cao voor de rest,net als bij zoveel bedrijven een rekbaar begrip is,laten we daar maar geen discussie over gaan voeren.of krijgt iedereen zijn wachturen,beschikbaarheidstijd en dergelijke betaalt?waar ik werk in ieder geval wel.en ook dit bedrijf zit in het meest prachtige deel van nederland,zuid-limburg genaamd.neemt niet weg dat er net als door veel bedrijven die het modebeeld volgen van vandaag de dag,en falliet gaan soms vuile spelletjes worden gespeeld over de rug van personeel en schuldeissers
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden