Spring naar bijdragen

dirk segers

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    126
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door dirk segers geplaatst

  1. wat heb ik daar mee te maken RobNiat ? , zou straf zijn dat de fransen naar mij luisteren ! de wet is de wet he Ooh en by the way , Segers is maar met 1 E
  2. dirk segers

    Vaststellingen

    Het zal idd nooit meer veranderen en enkel nog verslechteren ! aan de reacties alleen hoor ik al dat er hier nog veel zitten die het zelf niet zo nauw nemen met de wetgeving want iedereen is wel de oost Europeanen beu maar voelen zichzelf wel heeeeeeeeeeeeel hard aangevallen ! In Januari jongens komen de Bulgaren en Roemenen er volledig 100% bij via het Schengen akkoord als jullie dat nu willen of niet , binnen 3 maand de Kroaten op waarschijnlijk ook al de nodige constructies die illegaal zijn , maar hey niets aan de hand , onze kinderen kunnen binnen 15 als gastarbeiders in die landen gaan werken en dan kunnen wij content zijn als ze wat centen opsturen voor onze oude dag ! je kan nooit voor iedereen goed doen maar zoals ik al zei , ik verschiet er niet van dat chauffeur hier ingeruild worden voor buitenlanders. Geniet er nog van tot eind 2014! Ik zal jullie niet meer op stang jagen en er zeker men energie niet meer aan verdoen , de mazzel jongens !!
  3. dirk segers

    Vaststellingen

    als er niet ingegrepen wordt ga je er zo wie zo aan NAL , maar dat heb je blijkbaar nog niet door ! en lees de andere vaststellingen eens aan het begin van dit topic dan begrijp je misschien wie uw beroep kapot maakt ! veel hebben we de voorbije jaren te danken aan de bonden en federaties en verladers , vergeet dat niet ! Ik ben helemaal geen voorstander om uw beroep kapot te maken al richt je jezelf tot mij , maar tis wel frappant dat sommige hier nu plots op het paard zitten als men over de mazen in de rij en rusttijden wetgeving begint . Dat jij maar x aantal uren per week mag werken heb je te danken aan de bonden niet aan mij , zij beslissen in welk huis je woont met welke auto je rijdt en hoeveel je mag verdienen .
  4. dirk segers

    Vaststellingen

    samengevat zoals je het zelf neerzet Europeaan ! Oplossing voor Cabotage overtredingen kunnen genomen worden! de gevestigde waarden zoals een TLN -FEBETRA en de vakbonden liggen te roepen de Cabotage niet verder te liberaliseren, maar met deze regel in de wetgeving hebben ze goud in handen om gewoon de boel aan banden te leggen tot men uit het crisis dal is en doen er niets mee ! VERORDENING (EG) nr. 1072/2009 VAN HET EUROPEES PARLEMENT ENDE RAAD van 21 oktober 2009 tot vaststelling van gemeenschappelijke regels voor toegang tot de markt voor internationaalgoederenvervoer over de weg Artikel 10 Vrijwaringsprocedure 1. In geval van ernstige verstoring van de nationale vervoersmarktin een bepaalde geografische zone, veroorzaakt door de cabotageactiviteit ofhierdoor verergerd, kunnen de lidstaten de kwestie bij de Commissie aanhangigmaken zodat vrijwaringsmaatregelen kunnen worden genomen. De lidstatenverstrekken de Commissie daartoe de nodige gegevens en delen haar mee welkemaatregelen zij overwegen ten aanzien van de op hun grondgebied gevestigdevervoerders. 2. In lid 1 wordt verstaan onder: - „ernstige verstoring van de nationale vervoersmarktin een bepaalde geografische zone”: het aan de dag treden van specifiekeproblemen op deze markt die kunnen leiden tot een ernstig en mogelijk langdurigoveraanbod dat een ernstige bedreiging vormt voor het financiële evenwicht enhet voortbestaan van een aan­ zienlijk aantal vervoerders; - „geografische zone”: een zone die een deel of hetgeheel van het grondgebied van een lidstaat omvat of zich uitstrekt tot eendeel of het geheel van het grondgebied van andere lidstaten. WAAROM DOET MEN ER DAN NIETS MEE ???????
  5. dirk segers

    Vaststellingen

    Jawel , maar wij zijn het enige land waar ook een lege rit voor hen onder de cabotage norm valt ! Ik weet of jij het weet maar in Nederland is ze niet verankerd daarom er ook niet op gecontroleerd wordt omdat er geen boete schema voor is opgesteld bij jullie
  6. dirk segers

    Vaststellingen

    Europeaan , zonder je het zelf misschien beseft geef je hier ook zelf de oplossing voor vele problemen , artikel 10 / 1 en 2 elk land kan dit afzonderlijk toepassen als er gevaar is voor eigen markt ! waarom doen ze het dan niet ? dat brengt de verlader toch ook op de knieen ?
  7. dirk segers

    Vaststellingen

    Sorry he shompie maar ik veroordeel niemand !! ik sprak over een vaststelling in België bij transporteurs , maar alvast bedankt uzelf hier in te verraden . daarom deze regel dus niet in uw kraampje past , zoals ik al zei vele gaan de hoogte in , controleer iedereen maar laat mij met rust !
  8. dirk segers

    Vaststellingen

    Ik begrijp dat jullie zichzelf blijkbaar aangevallen voelen , maar de wet is de wet ! iedereen wil toch dat de concurrentie vervalsing stopt ? Hier zien we nu eens echt het staaltje waarom men niet samen een vuist kan maken ! en de Oostblokkers volledig vrij spel krijgen , controleer hen niet want dan controleren ze mij ook ! iemand die 8 weken van huis is ben ik bijna zeker van dat die ook de cabotage regels aan zen laars lapt ! wordt toch niet op gecontroleerd, nu kunnen vele malafide bazen hun gangen gaan en de prijzen kapot concurreren, als ze morgen de hotels of de vluchten moeten gaan betalen wanneer deze heren hun tijd niet meer maanden mogen doorbrengen in de cabine , dan denk ik dat deze kosten voor hen niet meer zo interessant meer zijn en tot den duur het hen meer gaat kosten dan een Nederlandse chauffeur ! En sorry Shompie ik ben vroeger ook niet braaf geweest maar toen ik op mezelf ben begonnen werkte ik wel voor men eigen zak en niet voor die van de staat, Ik ken je niet en wil je ook niet veroordelen, wil wel een klein voorbeeldje geven van de tegenwind die ik toen kreeg in België , als de cabotage dan echt het hoofdprobleem is zet er dan een verbod op of breng het terug van 3 naar 1 binnenlandse rit ! je moest eens weten hoeveel tegenwind ik toen kreeg , hoe zou dat komen ? Weten jullie trouwens dat een lege rit bij ons ook onder de cabotage regel valt , wij zijn het enigste land in de EU waar het zo opgenomen is in de wetgeving .
  9. dirk segers

    Vaststellingen

    staat er al Scania 440 !!!!
  10. dirk segers

    Vaststellingen

    Bedankt voor het artikel Europeaan !!! Die 2500€ boete kan ik u mededelen dat dit in België een standaard tarief is voor FRAUDE !
  11. dirk segers

    Vaststellingen

    Ja Freddie , maar er is een verschil door iets te verbeteren of effectief iets af te branden of wat dan ook , op CT heeft men mij zelfs al prive bedreigd , dat heeft totaal niets meer te maken met een gedacht of een punt dat je duidelijk maakt ! en juist die tekst haal je er uit maar over de rest wordt niet meer gesproken ! ik ben versleten als leugenaar profiteur en noem maar op , de ganse inzet op die 2 jaar tijd heeft me nog geen cent opgeleverd en ben er zelf nog nooit beter door geworden Freddie ! maar men moet wel eerlijk blijven en daar kan ik niet mee om en dan durf ook ik men temperament als eens te verliezen , je ziet zelf ook hoe we afgezeken worden omdat we enkel een betere toekomst willen voor elke chauffeur ! Zoals ik eerder zei , heb men eigen bedrijf gehad en stop gezet , zou me eigenlijk van niks nog moeten aantrekken want ik heb echt geen zorgen meer , maar daarom wil het niet zeggen dat het niet meer in men hart zit ! Ik vind het persoonlijk zonde dat dit mooie beroep verder naar de dieperik gaat Bij deze zal ik me hier dan ook openlijk aan iedereen verontschuldigen als ze zich ooit aangevallen hebben gevoeld ! totaal men bedoeling niet enkel wat te fanatiek misschien om onze sector terug op het goede spoor te krijgen denk !!!!
  12. dirk segers

    Vaststellingen

    In België is er zeker 1 controleur die van ons nog niet af is ! Aan de Kennedy tunnel rijdt er een zekere Hustinckx rond die iedereen aan de kant zwiert en uw cabine volledig ondersten boven gooit en effectief in zen eigen wet geloofd , ik weet niet of er hier ook slachtoffers zitten van hem maar hoor het graag , als je klacht wil indienen kan ik jullie wel het formulier bezorgen ! samen werking mensen dat missen we volledig 100% samen hebben we de mogelijkheid verandering te brengen hoor !
  13. dirk segers

    Vaststellingen

    Je bent het zodanig aan het ontleden dat je het tot den duur zelf kwijt bent denk ik Europeaan ! dit is idd de wetgeving punt 8. Wanneer een bestuurder dit zo verkiest, mogen dagelijkse rusttijden en verkorte wekelijkse rusttijden buiten de stand- plaats in een voertuig worden doorgebracht indien dit voor iedere bestuurder behoorlijke slaapfaciliteiten biedt en het voertuig stilstaat. als je daar dan logisch op ingaat kom je toch tot deze vaststelling ! dat is de conclusie dit ! staat niet in de wetgeving maar is wel de conclusie:RUST BUITEN STANDPLAATS Dagelijkse en verkorte wekelijkse rusttijd mogen buiten de standplaats in het voertuig worden genomen, mits stilstand voertuig en behoorlijke slaapfaciliteiten. dus als dan de verkorte rust van 9 - 11 en 24 in de truck doorgebracht mag worden en stel de 45h ook , waarom staat deze dan hier niet bij in de wetgeving ! standplaats is steeds bij de houder van het voertuig niet de chauffeur ! en het gaat er niet om wat er in een week gebeurd ! het gaat er om dat op het einde van de maand het ganse plaatje van rij en rusttijden moet kloppen , ben jij meer dan 1 maand van huis ? en als je de regels ivm de opdrachtgevers wil veranderen , dan moet iedereen toch zen land onder druk zetten om Europa aan te spreken ? dan moet je toch gezamenlijk opkomen of niet ? En ivm de controles , never come backline of hoe je ook mag noemen ! ga je nu beweren dat men in België en in Nederland al jaren massaal de Oostblokkers aant controleren is ? Nu is men in Duitsland begonnen ja omdat ze beseffen dat hun eigen economie naar de verdoemenis gaat ! wordt dat geen tijd ? had men al jaren eerder moeten doen , en zoals scania440 zei , in België hebben ze paar weken terug een Bulgaar beboet met 2500€ voor de 45h in zen truck door te brengen ! dus zal de wet effectief wel kloppen he ! je moet in uw digitach toch elke dag het land ingeven !?
  14. dirk segers

    Vaststellingen

    ja klopt heb er niets van terug gevonden op hun site , was ergens in Battice dacht ik , maar tis wel zo jongens , stel dat er morgen bvb 10000 op valse basis hun rijbewijs hebben behaald en je kan dit onderdruk van een regering onderuit laten halen in Strasbourg op het hoog gerechtshof wegens concurrentie vervalsing , heeft een opdrachtgever een serieus probleem , de prijzen worden de grond in gedumpt omdat er een overaanbod is van transporteurs uit de lageloonlanden ! elke veldslag die men samen kan winnen is goed voor de correcte transportbedrijven en voor de chauffeur zen eigen inkomsten en verzekerde toekomst ! Dat is toch positief ! als je er niet zo aankunt aan de top , doe het dan via de wettelijke richtlijnen die overtreden worden , Europese unie zegt toch zelf dat ze geen corruptie dulden , dat ze dan de daad bij het woord voeren en rechtvaardigheid hanteren
  15. dirk segers

    Vaststellingen

    Klopt volledig scania440! heb weet van de boete maar ook niets gevonden ivm dit artikel was een Bulgaar , en idd destijds deden we het allemaal , maar als je iets kwijtspeelt en je eigen toekomst in gevaar komt moet je alles uitputten wat wettelijk nu fout loopt ! vergeet niet , die gasten liggen ook niet wakker van ons hoor !
  16. dirk segers

    Vaststellingen

    Ik weet het niet Corne64 , maar als jij opdrachtgever bent en je moet plots betalen waar een Nederlandse transporteur recht op heeft !? dan denk ik persoonlijk dat je terug kwaliteit boven die onverstaanbare onkundige mensen gaat kiezen ,of ga je de volle pot betalen voor een halve ? er zijn nu al fabrieken die op hun faxen vragen naar Nederlandstalige chauffeurs ! klant betaald de volle pot en de verladers steken de dikke winst in hun zak !
  17. dirk segers

    Vaststellingen

    individueel kunnen jullie er zoveel aan doen als ik , niets ! Maar als je eens terug allemaal samen achter jullie eigen beroep zou staan en samen op de barikade springt , al is het maar dat het inhoud om een petitie te tekenen of wat dan ook zou men al meer kunnen bereiken naar de politiek toe, met 10 man kan je niets met 100000 man dwing je af ! al is het maar het erkend beroep alleen al is al goud waard ! mekaar belachelijk maken en afzeiken verliest iedereen maar mee ! wij moeten als west europeaan de regels naleven ! de oost Europeanen worden niet gecontroleerd en jullie vliegen massaal in België aan de kant en wij in Nederland op dit moment zitten we in een enkel richtingsverkeer in ons nadeel en de opdrachtgevers lachen zich te pletter ! ze willen liever vandaag dan morgen van ons af en daar moeten we stokken voorsteken , dit gaat enkel massaal ! mee eens of niet ?
  18. dirk segers

    Vaststellingen

    Sorry Debian , ben geen Nederlander ! Men mag mijn schijven van alle jaren controleren , heb me steeds aan de regels gehouden omdat ik niet ga werken om de staat te spijzen ! @ Ge-- je hoeft helemaal men vriend niet te zijn trek ik me totaal niet aan , maar vind vele hun reacties hier wel hypocriet , plots komt hier precies ieders zen stijl van werken wel in gevaar wordt er dan door de Nederlander zelf nog zoveel met magneet en noem maar op gefoefeld ? en ik schiet niet enkel op de Oostblokkers hoor , dit zijn nu per toeval 3 vaststellingen die aan de regelgeving hangt , ik hoor steeds iedereen roepen hun papieren zijn niet in orde en dit en dat is niet in orde , heb eens aan de hand daarvan opzoekingen gedaan via de EU richtlijnen , sorry dat de waarheid effectief zo is ! en wat je zegt Ge-- klopt , men reageert altijd van het levert toch niets op ! voor hen de opdrachtgevers wel , zij vreten elke dag kaviaar op ieders kap want op het einde van de rit is elke palet de deur uit al gebeurd dit door mensen die niet de nodige documenten op zak hebben , als die rotte tand dan ook moet getrokken worden om hen te beperken is dat meegenomen , heb tegen de bonden gezegd dat we moeten hameren op een correcte transportprijs , dan komt de kwaliteit terug op de eerste plaats , maar is niet interessant genoeg voor hen , een dikke CAO zonder werk is belangrijker
  19. dirk segers

    Vaststellingen

    tis al goed heren , zoals ik zei , we praten eind 2014 nog wel eens begrijp jullie niet ze als je de mankementen in het wetsysteem open legt zijn jullie plots allemaal de vriendjes van de oost Europeanen , begrijp nu meer en meer waarom jullie omgeruild worden :-) is dat hier nu echt moedwillig tegendraads doen ?
  20. dirk segers

    Vaststellingen

    Het is geen frustratie Gé-- het is gewoon een vaststelling van overtreding van de wetgeving ! De controle instanties moeten iedereen op van alles en nog wat controleren maar er gebeuren geen controles op al deze artiesten ! hier krijgen ze een paar punten die met de voeten getreden worden ! Zoals ik eerder al eens gezegd heb , ben ik half november getopt en de boel verkocht omdat ik toen prijzen voorgeschoteld kreeg die niet meer normaal waren ! Maar zoals ik al zei , begrijp vele mensen hier totaal niet, commentaren geven en mensen afschieten dat het niet meer mooi is maar opkomen voor jullie eigen toekomst doen jullie niet ?? als jullie eigen toekomst jullie dan geen bal scheelt kan ik dan begrijpen dat je gewoon in het verkeerde beroep zit , maar doe het dan op zen minst voor jullie kinders , die hebben niet voor een Europa gekozen maar zijn er wel nu al de dupe van ! Ik heb op dit moment geen zorgen meer sinds ik gestopt ben maar geef niet gauw op waar ik mee gestart ben ! Morgen kan ieders van jullie plots op straat staan zoals het nu gaat , vergeet dat niet , niemand houd je in dienst voor je mooie ogen of omdat je zelf denkt een krak van een chauffeur te zijn ! alles draait om geld, doe dan toch iets met elke kans die je kan grijpen al zijn het 2 stappen terug om er 1 goeie vooruit te zetten ? elke slag die je kan slagen kan maar in je voordeel zijn , wees toch niet pessimistisch of hypocriet , vecht voor een betere toekomst ! lees ook de andere vaststellingen , meer dan de helft in Nederland weet of beseft nog niet eens dat het bij jullie ook geen erkend beroep is ! das de schuld van de bonden ! waarom wordt daar steeds in alle talen over gezwegen als je die vraag steld !
  21. dirk segers

    Vaststellingen

    als het dan toch allemaal wettelijk gebeurd volgens jullie , waarom staan de parkings in Nederland en België dan elk weekend overladen vol ?
  22. dirk segers

    Vaststellingen

    trek het maar int zot he Freddie ! ik snap jullie echt niet , allemaal lopen klagen over de Oostblokkers met verschillende smakende uitdrukkingen en dan als je de fouten in de wetgeving aan toont is er plots allemaal niets aan de hand :-) wat willen jullie eigenlijk ? we praten eind 2014 nog eens als iedereen zo goed als thuis zit ! vergeet niet dat in Januari de Bulgaren en Roemenen vrij spel hebben in onze landen , we gaan voor de zoveelste maal meemaken , wat we met de Polen en Slowaken hebben meegemaakt !
  23. dirk segers

    Vaststellingen

    dat klopt wat je zegt , ze moeten de 45h verlengde doorbrengen thuis of op hotel ! maar niet in de cabine , vind je het dan niet erg dat jij je er wel moet aan houden en zij overal de parkings over bevolken en zich er niet moeten aan houden , de wetgeving telt toch voor iedereen of niet ? en @ DOKUS zoek geen spijkers op laag water breng enkel feiten aan waar zowel jij als ik in gediscrimineerd worden , maar blijkbaar vind je het niet erg
  24. dirk segers

    Vaststellingen

    ben je nu een dwaas of doe je enkel dwaas ? zoek zelf eens ergens iets op en kom met feiten ipv met dwaze uitspraken
  25. dirk segers

    Vaststellingen

    Het staat letterlijk en figuurlijk in de wetgeving die nu massaal overtreden wordt Marnix, gaat er gewoon om dat ze niet gecontroleerd worden op hun overtreding van de wetgeving die door hetzelfde Europa is voorgeschreven! de andere reacties van DOKUS en NAL betekenen meer over wat ze zelf amper begrijpen ! Sta echt versteld dat die 2 zo dom kunnen reageren , tenslotte worden zij morgen beboet omdat ze links of rechts 2 min te kort komen , en deze Oost Europese heren de volledige verordening met de voeten mogen treden en er ongestraft mee weg komen , Heb dit trouwens voorgelegd aan onze Deense collega's en die hebben het op hun beurt voorgelegd aan de Deense autoriteiten en die hadden er weet van maar kijken deze door de vingers omdat ze anders niet weten waar ze met die lui moeten blijven ! schoon reactie he ! dus de conclusie is , wij west Europeanen moeten ons aan de regels houden de andere hebben een golden card !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden