Spring naar bijdragen

Polo

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Polo geplaatst

  1. Polo

    wie kent dit voertuig ????

    Sorry voor de late reactie. Maar heb de beelden aan begin vant topic nog eens bekeken en mijn ogen op scherp gezet en zie dat de linkse vlag geen "zuivere" driekleur is, het lijkt wel of er in het midden een rondje staat van lichte sterren. Misschien dan toch de Roemeense vlag?
  2. Nog even een zeer trieste aanvulling; Nadat het bedrijf dinsdag failliet is verklaard, is gisteren middag (Woensdag) het oudste zoontje Bijna 4jaar van de eigenaar overleden nadat het in de singel/sloot voor hun was gevallen.
  3. IK heb er vanaf het begin gereden en altijd een dikke boterham verdiend. Kon ook een C3 salaris sparen per maand en nog hoefde ik niets te laten. Dat gold voor alle chauffeurs (10) vandaar dat we dus een half jaar konden overbruggen. We reden met 3 auto's post 1 auto voor PCM en 3 auto's int.ferry werk. En als je je baas al 25 jaar kent en en echt een royaal salaris krijgt dan rij ook wat langer door, ook al krijg je geen volledig maand salaris. En voor gerard , ook al verdiend een door snee chauffeur niet overdreven veel meer,je moet altijd kunnen sparen. Anders verdien je veel teweing of leef je teduur, maar dat is mijn mening. El-patron;curator is advokaten kantoor De koning uit Dordrecht.
  4. Gisteren 17-07-2012 is om 12.00uur in de rechtbank te Dordrecht door de rechter het vonnis uitgesproken dat Joost Blaak (J.T.S) Joost transport service failliet is verklaard. Het was aangevraagd door 3 chauffeurs die Ruim een half jaar salaris tegoed hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden