Spring naar bijdragen

Alexi

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Converted

  • Locatie
    België
  • Beroep
    chauffeur

Alexi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt voor de tips en ik ga zeker proberen te oefenen op voorhand (bij het ophalen van de huurwagen zal dat wel lukken) Maar het is dus effectief voor op het boerenerf. Het is een dubbeldekker voor rundervervoer (met lift en uitschuifbaar dak) Er zitten ook gestuurde assen op, dus zal dubbel opletten.
  2. Ik heb tot nu toe altijd gereden met een vrachtwagen + aanhanger. Nooit iets anders gehad Maar.... binnenkort moet ik even rijden op een gehuurde dubbeldekker. En dat is dus een trekker/opligger... Volgens de baas helemaal geen verschil in rijden. maar daar ben ik niet zo helemaal zekers van Hebben jullie tips voor het rijden? en vooral ook voor te manouvreren / achteruit rijden. (ik moet vaak achteruit het erf oprijden) Kwestie dat ik er toch wel wat van opsteken vooraleer ik bij de klanten flaters bega
  3. in België telt het alvast niet voor de code 95. En veel zinnigs leer je er ook niet bij. die stijve hark voor in de klas had volgens mij nog nooit een koe van kortbij gezien, laat staan dat die er al had vervoerd.
  4. Ooit de aanhanger vergeten... Had de aanhanger + vrachtwagen leeggemaakt op plaats 1 Plaats 2 moest ik enkel 9 stuks laden dus liet ik de aanhanger staan op plaats 1... zou die na het laden op plaats 2 wel even komen aanpikken. Na plaats 2 recht naar de loods... toen ik de volgende ochtend begon met werken merkte ik het pas op. Dus eerst naar de boer om de aanhanger aan te pikken vooraleer ik kon beginnen. De baas was nogal boos, maar na een weekje kon die er toch wat mee lachen... De boer zelf vond het gelukkig niet erg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden