Spring naar bijdragen

Groenteman

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Groenteman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Best veel geld, kan je een 220v omvormer voor kopen en een gewoon koffiezetapparaat gebruiken, en nog andere dingen gebruiken op 220v. Maar dat was mijn vraag niet.
  2. Iemand dit koffiepadapparaat al in zijn auto staan en geprobeerd heeft? Koffiepadapparaat 24V - Koffiezetters en waterkokers - Joostshop - Gegarandeerd de goedkoopste in truck accessoires
  3. Sterker nog, je kan 50 sec rijden, zie mijn posting stukkie terug, en ook constant herhalen als je wilt.
  4. En dat doe ik ook, maar leg dat maar eens uit aan een Belg of een Fransman dat je je rust onderbroken hebt. Je staat in je recht, maar heb geen zin om een uur langs te kant van de weg te staan om het uit te leggen.
  5. Tis ook belachelijk voor woorden,Maar als je die 50 sec wilt gebruiken, zal je toch echt met een stopwatch moeten werken , maar ja tis dat, of onderweg aangehouden worden met een aantal minuten tekort op je rusttijd. Heeft ook wel weer goeie dingen. Bijvoorbeeld ik sta elke dag bij de shuttle in Calais om naar de UK te gaan. Vorige week met die storm sta je dus aan te sluiten omdat het druk is. Als je het goed doet, kan je je 45 minuten rust er op zetten, terwijl je naar het laatste slagboompje rijd voordat je de trein oprijd. Nog een goed voorbeeld in Harwich. Zaterdag gingen we pas om 1 of andere reden om 8 uur de boot op( normaal om 7 uur), maar we rijden er om 16.45 af. Een kwartier te kort dus voor me 9 uur. Ik wachtte even tot ik vrij baan had, en reed in die 50 sec van boord, en zette de auto even aan de kant om die 9 uur er op te krijgen. Het is allemaal ff wennen, maar er valt goed mee te werken.
  6. Oke sorry dat ik even uit de band spring, maar word er niet graag van beschuldigd dat ik een beetje onzin zit uit te braken, terwijl ik iets zeker weet omdat ik zulke dingen zelf uitprobeer, en dat ons orakel ook nog even gaat uitleggen hoe het wel zit met zijn 3-minutenregel, waarvan niemand ook maar ooit van gehoord heeft.
  7. Groenteman

    VOSA waarschuwt chauffeurs

    Als je het niet zonder magneet kunt verdienen moet je lekker ander werk gaan zoeken. Met die nieuwe tacho heb je hem trouwens niet meer nodig, genoeg tijd om de auto te verplaatsen in je rust.
  8. Groenteman

    VOSA in de havens

    Sta zelf elke ochtend in Harwich om de boot op te mogen. Tis een kwestie van ontwijken. Tussen half 7 en half 8 rijden ze de poort uit voor ploegwisseling:ja:
  9. Als je nou eens zelf probeert zoals ik het zeg, kom je tot dezelfde conclusie wijsneus Ik weet het nl zeker omdat ik zulke dingen uitprobeer en waar jij het over hebt met een zgn. 3-minutenregel, heb ik nog nooit van gehoord. Sterker nog, in 3 minuten tijd kan je zelfs 1x 50 sec rijden en 1x 25 sec:ja:. Zal het nog 1x uitleggen speciaal voor jouw, en ik hoop dat je het dan ook uitprobeert ipv je wijsheden hier ten toon spreid. Het enige wat je nodig hebt is een stopwatch. Je staat stil(rust) om 20.00.00 uur, nu kan je om 20.00.35 gaan rijden tot 20.01.25( = 50 sec, en snel op rust zetten), nu maak je de minuut vol tot 20.02.00 uur, nu kan je weer gaan rijden tot 20.02.25 (=25 sec en snel op rust zetten). Nu maak je de minuut weer vol tot 20.03.00. Conclusie, ik heb nu in 3 minuten tijd 1x 50 sec gereden en 1x 25 sec gereden, zonder dat mijn rust onderbroken word. Beter kan ik het niet uitleggen. PROBEER HET ZELF UIT!!!! PS Je hoeft geen sorry te zeggen, ik weet nl al dat het werkt.
  10. Groenteman

    trein/veerboot optie

    Zit dagelijks op de boot Harwich-Hoek v Holland. Je mag 2 onderbrekingen hebben met max van een uur.Dus als ik om half 7 in Harwich aankom, zet ik hem op boot, 7 uur rij ik er op, zet ik hem weer op boot, rij er af om 5 uur, kwartier naar de lier, laden=rust, en om 6 uur weer weg. Heb dus elke dag meer als 11 uur rust met 2 onderbrekingen.
  11. Weet niet of iedereen het al door heeft, maar je kan 50 sec rijden zonder je rust te onderbreken. Begint met rust op bijv. 20.00.00 uur, op 20.00.32 uur kan je gaan rijden, stopt op 20.01.28 uur ( niet vergeten op rust te zetten), maakt de rust af tot 20.02.00 uur et voila, geen rijtijd. Hou er wel rekening mee dat je meestal seconde of 5 hebt voordat je stilstaat en klok op rust gezet hebt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden