Spring naar bijdragen

aaron500

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noord-Holland
 • Interests
  Volkswagen, Daf, Koeltransport, internationaal, Frankrijk, Italië.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

aaron500's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Waardering in de gemeenschap

 1. Rood vind ik persoonlijk het fijnste rijden en het heeft wel iets vanaf buiten... Inmiddels al verschillende truckshops gebeld, maar die hadden geen idee hoe je het moet aansluiten. Heb je lekker veel aan Ik laat het er anders maar gewoon inzetten bij de Volvo-garage. Bedankt voor de reacties PS: Uitleg blijft welkom!
 2. *GESLOTEN* Bandenboer langs laten komen en die heeft er een tijdelijk setje onder geknald.. Velgjes opknappen en dan weer omwisselen. Bedankt voor de reacties
 3. Hallo allemaal, Graag zou ik in mijn vaste Volvo FH4 een rode led-spot willen voor tijdens de nachtritjes. Vind het erg handig en staat *naar mijn mening* leuk Op verschillende sites en truckshops zie ik deze te koop staan, maar hoe sluit ik dit nou goed aan? Ik wil het spotje namelijk het liefst met één knop aan/uit kunnen zetten. Heb namelijk niet de bekende Volvo draaiknop voor interieurverlichting, maar 2 losse schakelaars: knop 1, voor alle witte lampen. Knop 2, voor wat kleine rode spotjes. Het zou mooi wezen als het op knop 2 aangesloten kan worden, maar hoe? of is er een andere/betere manier? Alvast dank! Aaron
 4. @Teddybeer Dan ga moet ik maar eens gaan zoeken wat een goede spuitlak is voor velgen. Het moet natuurlijk duurzaam zijn en tegen de hitte van remstof kunnen. Niet dat het gaat inbranden of afbladeren.... vandaar dat ik aan de kwast dacht. @steenhaas1 Ja, zo iets. Zoals de velgen bij Bakker Koeltransport zijn. Misschien is mijn opvatting 'old-skool' iets anders/verkeerd.
 5. Is goed schuren, ontvetten, primer, weer schuren en dan in de verf niet genoeg voor lang plezier? En stel ik doe het zelf. Is spuitverf of kwasten het beste/mooiste? Moet namelijk een old skool look krijgen.
 6. Oke, duidelijk. ik zat er ook nog aan te denken om de wielen zelf te spuiten/schilderen. Hoorde van een oud-collega dat men ook wel eens de wielen erop laten en met een ouderwetse kwast aan de slag gaan. Met de staal borstel aan de slag, ontvetten, primer spuiten en dan met een leuke kleur gaan kwasten + aflakken. kan dat iets zijn? Moet natuurlijk voor lange tijd knap blijven.
 7. Goedemorgen, ik heb een korte vraag over het verwisselen/demonteren van de wielen bij een losse trekker. Binnenkort is het de bedoeling om een oude Daf van ons op te knappen en daarvoor willen wij alle 4 de wielen demonteren, zodat ze naar de spuiter kunnen. zelf dachten ik aan twee opties: een oud setje monteren ter vervanging of de trekker op blokken zetten. wat is de beste manier om dit te doen?
 8. Even opgemeten en dit is de afstand. ik vind het wel mooi zo! komende week komt er één brede spatlap op. Kunnen ze nergens meer over zeuren
 9. @Teddybeer Merci! dan zal ik het eerdaags even opmeten. max. 30cm afstand vanaf de grond tot uiteinde spatbord toch? @steenhaas1 Juist. Naar mijn idee zijn ze lang zat, maar voorkom met alle liefde een boete Heeft iemand trouwens ervaring met één brede spatlap (zie foto) ? lijkt mij een mooie toevoeging, maar hoorde ook verhalen dat het snel loslaat. Dank voor de snelle reacties!
 10. Hallo allemaal, onlangs zijn mijn spatborden achter ingekort, de hele flap waar normaal gesproken ‘Krone’ op staat. volgens ‘n collega kan ik hier een boete voor krijgen... klopt dit? (Zie foto) alvast dank!
 11. Netto hé! Ben nog maar 18 en val niet onder het chauffeurs contract maar algemeen-mederwerker uit m'n hoofd. vakantietoeslag, rijskostenvergoeding, ATV-dagen en een 13e maand. 7,30 bruto per uur volgens mij. (8 uur werken per dag, elk weekend vrij) Loon is 3 keer klote, maar verder is alles perfect geregeld en de collega's zijn erg sociaal. Doe dit voor 1/2 jaar en dan het echte werk. Wil in de nabije toekomst ook voor een huisje kijken natuurlijk
 12. Update: carrière heeft de afgelopen weken een andere wending gekregen. I.p.v bloemen rijden doe ik nu aan containers. Leuk opstapje voor dit jaar om de fijne kneepjes te leren. Helaas verdient het nog niet half zo goed als ik bij mijn vorige werkgever gewend was. (900,- in 1,5 week versus 1100 per maand) maar ach, je kan niet alles wensen hé. Hopelijk volgend jaar weer als buitenland chauff aan de gang. groeten
 13. Hallo allemaal, Zoals beloofd zou ik jullie op de hoogte houden. Bij deze. De eerste werkweek zit er bijna op en het bevalt tot nu toe erg goed. Het is hard werken, lange dagen maar wel erg leuk! Eerste dag kreeg ik meteen de sleutels en loslijst mee en kon gaan haha Het enige wat wel wennen is dat ik weinig thuis ben en daardoor ook minder menselijk contact heb. In mijn stage-periode was ik meestal op tijd thuis en kon ik zo aanschuiven voor het eten, die tijd is wel voorbij... Zal na een tijdje wel wennen (hoop ik).
 14. Moet trouwens voor het eerst met een combi rijden. begreep dat het rijden hetzelfde is of zelfs makkelijker, maar is het aandocken een beetje te doen? Met de oplegger rijd ik eerst richting het dock tot dat ik gelijk staat met mijn cabine, dan draai ik er een 'banaan' in en stuur rustig langs de streep. Kan je dat ook met de wipkar doen? lijkt mij namelijk nog best lastig om 'm er recht voor te krijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden