Spring naar bijdragen

cobra

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door cobra geplaatst

  1. cobra

    Nr zoveel op de E16

    ben eigenlijk wel eens benieuwd wat er nog uit de bus zal komen hieromtrend. die trailer ziet er nog te redden uit volgens wat ik aan die foto's kan zien maar ik heb gehoord dat ook de trailer total loss is. wat is jullie gedacht hiervan?
  2. cobra

    Nr zoveel op de E16

    ik heb die weg de laatste maanden zelf ook gereden met dezelfde vracht, het is inderdaad op sommige plaatsen vrij smal in de tunnels. toch kan ik zeggen dat er al zeker geen diesel uit de tank rechts onder is gelopen daar die tankwand aan de binnenzijde uit vrij dik staalplaat gemaakt is. en als die stuurstang los gekomen zou zijn kan ze enkel de ad-blue tank geraakt hebben die uit plastiek bestaat. de hoofdtank met diesel stond boven op de chassis achter de cabine. die vind ik op de foto's niet meer terug, ook niet aan de ergens op de grond na het ongeval.... ik weet ook dat die chauffeur een rustig chauffeur is.
  3. cobra

    Nr zoveel op de E16

    ik vind het erg dat er sommige mensen zijn die zo reageren op het ongeluk van een collega chauffeur, vooral als ze niet het volledige verhaal kennen. die chauffeur zou beginne slippen zijn op een olieplek in de tunnel. deze info heb ik van een noorse trucker die achter hem reed. zo zie je nog maar eens dat in de kranten niet altijd alle info wordt verschaft en krijgen wij truckers nog maar eens een deuk in ons imago als chauffeur......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden