Spring naar bijdragen

HansGorter

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

HansGorter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. HansGorter

    dashcam

    Mooi, eerst even weer in de camera formatteren hè ;-)
  2. HansGorter

    dashcam

    Dank je wel Combi. Het gaat mij inderdaad om tevreden klanten.
  3. HansGorter

    dashcam

    Mail me je adres maar dan stuur ik hem zsm op.
  4. HansGorter

    dashcam

    Dag Domino, 't lijkt er denk ik toch op dat jouw kaartje niet helemaal jofel is. Daarom heb ik een voorstel: ik stuur je een kaartje die ik in mijn winkeltje heb, en die probeer je een paar dagen om te kijken of het opgelost is. Vind je dat wat?
  5. HansGorter

    Nieuwe start

    Ben wel geen chauffeur maar doorzetters kan ik wel waarderen!
  6. HansGorter

    dashcam

    ik wil er wel met je over praten hoor. Verder via PB doen maar?
  7. HansGorter

    dashcam

    Ja, wat schuift dat, reclame op zich niks, maar aantoonbare verkoop is over te praten
  8. HansGorter

    dashcam

    Mag jij ook hoor als je dat graag wil
  9. HansGorter

    dashcam

    Goh Hendrik, dat vind ik sympathiek van je, echt. Ben je trouwens tevreden over je camera? Of heb je twijfels? Zo ja, dan wil ik je wel een voorstel doen dat ik hem inruil en dat je net zo'n camera als trucker 10 koopt. Die is officieel tevreden had-ie gepost ergens hier . Hoeft niet hoor, maar als het knaagt dan wil ik je wel helpen.
  10. HansGorter

    dashcam

    Nou, dan is het duidelijk wat de volgende stap is
  11. HansGorter

    dashcam

    Zonder lantarenpalen wordt het minder, want je hebt gewoon licht nodig. En onze mensenogen zijn veel beter in het aanpassen naar zwakke lichtomstandigheden dan een camerachip! Wij kunnen in een geheel donkere omgeving al iets waarnemen bij 't licht van de sterren, ook zonder maan. Maar zo'n chippie kan dat niet. Heb dit ook al een keer gepost: Wat ELKE camera nodig heeft om goed beeld te geven, dag of nacht, is licht! Zonlicht is hartstikke fel en helder, lekker contrastrijk geeft ook goede scherpte indruk, dus dat is mooi voor de opname, bewolkt is grijzig, softer, maar toch heel veel licht. Dus overdag gaat dat wel goed. 's Nachts wordt het lastig, want de zon is dan aan de andere kant van de wereld. De lichtbronnen die er dan wel zijn: de maan, straatverlichting, je eigen koplampen en verstralers. Als je ergens op 't Grunneger Hogelaand op de verkavelingsweggetjes rijdt 's nachts zonder verlichting, geen huizen en zo en je doet je licht uit dan zie je geen donder. En je camera ook niet, die is net zo blind dan. Wat is nu nachtvisie of ook wel nachtzicht genoemd: een paar ledjes rond de lens van je camera. 'Koplampen' van de camera. Je kunt je voorstellen dat die ledjes maar een paar meter bereik hebben. Ze werken hooguit goed als je een foto met de camera neemt en dan gebruik je ze als een soort flitslicht. Maar meer is het niet en meer wordt dat ook niet.
  12. HansGorter

    dashcam

    En daar gaat het om. Als je wil mag je je tevredenheid ook aan vrienden en kennissen vermelden
  13. HansGorter

    dashcam

    Digitale zoom is niet aan te raden om dat te gebruiken, het is nl. het softwarematig vergroten van het beeld. Het wordt dus niet scherper of duidelijker, alleen maar groter. Beste kwaliteit is gewoon Full HD 1920x1080P.
  14. HansGorter

    dashcam

    Ja weet ik wel, maar dat je er nu van weet is beter toch dan dat je er toevallig achter komt? In ieder geval bedankt ervoor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden