Spring naar bijdragen

HansGorter

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door HansGorter geplaatst

  1. HansGorter

    dashcam

    Mooi, eerst even weer in de camera formatteren hè ;-)
  2. HansGorter

    dashcam

    Dank je wel Combi. Het gaat mij inderdaad om tevreden klanten.
  3. HansGorter

    dashcam

    Mail me je adres maar dan stuur ik hem zsm op.
  4. HansGorter

    dashcam

    Dag Domino, 't lijkt er denk ik toch op dat jouw kaartje niet helemaal jofel is. Daarom heb ik een voorstel: ik stuur je een kaartje die ik in mijn winkeltje heb, en die probeer je een paar dagen om te kijken of het opgelost is. Vind je dat wat?
  5. HansGorter

    Nieuwe start

    Ben wel geen chauffeur maar doorzetters kan ik wel waarderen!
  6. HansGorter

    dashcam

    ik wil er wel met je over praten hoor. Verder via PB doen maar?
  7. HansGorter

    dashcam

    Ja, wat schuift dat, reclame op zich niks, maar aantoonbare verkoop is over te praten
  8. HansGorter

    dashcam

    Mag jij ook hoor als je dat graag wil
  9. HansGorter

    dashcam

    Goh Hendrik, dat vind ik sympathiek van je, echt. Ben je trouwens tevreden over je camera? Of heb je twijfels? Zo ja, dan wil ik je wel een voorstel doen dat ik hem inruil en dat je net zo'n camera als trucker 10 koopt. Die is officieel tevreden had-ie gepost ergens hier . Hoeft niet hoor, maar als het knaagt dan wil ik je wel helpen.
  10. HansGorter

    dashcam

    Nou, dan is het duidelijk wat de volgende stap is
  11. HansGorter

    dashcam

    Zonder lantarenpalen wordt het minder, want je hebt gewoon licht nodig. En onze mensenogen zijn veel beter in het aanpassen naar zwakke lichtomstandigheden dan een camerachip! Wij kunnen in een geheel donkere omgeving al iets waarnemen bij 't licht van de sterren, ook zonder maan. Maar zo'n chippie kan dat niet. Heb dit ook al een keer gepost: Wat ELKE camera nodig heeft om goed beeld te geven, dag of nacht, is licht! Zonlicht is hartstikke fel en helder, lekker contrastrijk geeft ook goede scherpte indruk, dus dat is mooi voor de opname, bewolkt is grijzig, softer, maar toch heel veel licht. Dus overdag gaat dat wel goed. 's Nachts wordt het lastig, want de zon is dan aan de andere kant van de wereld. De lichtbronnen die er dan wel zijn: de maan, straatverlichting, je eigen koplampen en verstralers. Als je ergens op 't Grunneger Hogelaand op de verkavelingsweggetjes rijdt 's nachts zonder verlichting, geen huizen en zo en je doet je licht uit dan zie je geen donder. En je camera ook niet, die is net zo blind dan. Wat is nu nachtvisie of ook wel nachtzicht genoemd: een paar ledjes rond de lens van je camera. 'Koplampen' van de camera. Je kunt je voorstellen dat die ledjes maar een paar meter bereik hebben. Ze werken hooguit goed als je een foto met de camera neemt en dan gebruik je ze als een soort flitslicht. Maar meer is het niet en meer wordt dat ook niet.
  12. HansGorter

    dashcam

    En daar gaat het om. Als je wil mag je je tevredenheid ook aan vrienden en kennissen vermelden
  13. HansGorter

    dashcam

    Digitale zoom is niet aan te raden om dat te gebruiken, het is nl. het softwarematig vergroten van het beeld. Het wordt dus niet scherper of duidelijker, alleen maar groter. Beste kwaliteit is gewoon Full HD 1920x1080P.
  14. HansGorter

    dashcam

    Ja weet ik wel, maar dat je er nu van weet is beter toch dan dat je er toevallig achter komt? In ieder geval bedankt ervoor.
  15. HansGorter

    dashcam

    Cool. Zou je het goed vinden als ik het tunnelfilmpje op mijn site zou zetten als praktijkfilmpje van een gebruiker?
  16. HansGorter

    dashcam

    Je hebt een pracht overzicht over alles hoor Voorzichtige conclusie op dit moment: tevreden?
  17. HansGorter

    dashcam

    Vergeet niet om de Youtube filmpjes ook op HD te zetten, dat doe je met het wieltje rechtsonderaan: Als hij op HD staat zie je dit:
  18. HansGorter

    dashcam

    Ja, als ik zeg dat ik het maandag verstuur dan doe ik dat ook Hoop dat je er veel van hebt!
  19. HansGorter

    dashcam

    Heb dit in Nederland gevonden: [h=2]Heimelijk fotograferen of filmen[/h] [h=2]Zie ook[/h] Cameratoezicht, filmen en fotograferen van mensen Fotograferen en filmen van mensen op de openbare weg mag, mits je maar rekening houdt met het portretrecht. Een camera ophangen mag echter alleen als je dat duidelijk aankondigt. Hetzelfde geldt voor foto's in besloten ruimtes. Fotograferen of filmen van mensen op straat, in winkels en andere openbare locaties gebeurt soms ook wel in het geheim. Er gelden dan extra regels. Elk opzettelijk filmen of fotograferen van personen met een aangebrachte camera in de openbare ruimte is verboden, tenzij dit vooraf duidelijk is aangekondigd (art. 441b Wetboek van Strafrecht: maximaal twee maanden cel). Je mag dus wel op straat fotograferen of filmen, maar geen vaste camera ophangen zonder meteen ook een bordje op te hangen dat deze er hangt. Naast foto's in het openbaar maken, kunnen ook foto's in besloten ruimtes gemaakt worden. Elk opzettelijk filmen of fotograferen in woningen of niet-publieke plaatsen is verboden tenzij dit vooraf duidelijk is aangekondigd (art. 139f Wetboek van Strafrecht: maximaal zes maanden cel).
  20. HansGorter

    dashcam

    Niks op tegen om er twee te kopen frank ;-) Of eentje met twee lenzen: een lens vooruit over de motorkap en eentje links naar je spiegel. Model Allen en Spielberg in mijn winkeltje, mocht je willen kijken. Winkeltje is InCarVideo - Specialist in dashcams.
  21. HansGorter

    dashcam

    Hmm, ja nou, staar je niet blind op nachtvisie hoor. Wat ELKE camera nodig heeft om goed beeld te geven, dag of nacht, is licht! Zonlicht is hartstikke fel en helder, lekker contrastrijk geeft ook goede scherpte indruk, dus dat is mooi voor de opname, bewolkt is grijzig, softer, maar toch heel veel licht. Dus overdag gaat dat wel goed. 's Nachts wordt het lastig, want de zon is dan aan de andere kant van de wereld. De lichtbronnen die er dan wel zijn: de maan, straatverlichting, je eigen koplampen en verstralers. Zie bijgaand plaatje: je kunt beeld zien omdat er straatverlichting en koplampverlichting is! Als je ergens op 't Grunneger Hogelaand op de verkavelingsweggetjes rijdt 's nachts zonder verlichting, geen huizen en zo en je doet je licht uit dan zie je geen donder. En je camera ook niet, die is net zo blind dan. Wat is nu nachtvisie of ook wel nachtzicht genoemd: een paar ledjes rond de lens van je camera. 'Koplampen' van de camera. Je kunt je voorstellen dat die ledjes maar een paar meter bereik hebben. Ze werken hooguit goed als je een foto met de camera neemt en dan gebruik je ze als een soort flitslicht. Maar meer is het niet en meer wordt dat ook niet.
  22. HansGorter

    dashcam

    Jongens zonder GPS kun je de route niet op een kaart laten zien, dus als je dat wil dan moet je echt eentje met GPS hebben. Deze Visiondrive VD3000 heeft dat ook. Camera's bij ons in het programma met GPS zijn de Scott en de Lucas, en dan heb je soortgelijke software.
  23. HansGorter

    dashcam

    Behalve dat je met GPS weet waar je bent (of was) heeft het verder als voordeel (of nadeel kan ook hè) dat ook je snelheid wordt vastgelegd. Mocht je ooit iets moeten bewijzen kan dat een heel handig hulpmidel zijn, zo van: ja, ik reed hier (GPS met Google maps) en ik reed zo en zo snel, dus ik was het niet (of wel).
  24. HansGorter

    dashcam

    Dag Frank, zaterdag is ook prima. Open van 10.00 - 17.-00 uur. Tot dan!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden