Spring naar bijdragen

Dutchy

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Dutchy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb deze constructie al wel vaker meegemaakt, in de Duitsland op de 54 (bij Enschede de grens over). Elke toerit wordt een rijbaan, over 2 km kan het verkeer naar rechts waarna de linker rij baan wordt opgeheven.
  2. Chauffeur is inderdaad in slaap gevallen, hij is er gelukkig met wat spierpijn en een flinke dosis schrik vanaf gekomen.
  3. Heren, hier nog even een vraagje over het invoeren van de pas. Bij het invoeren krijg ik de volgende melding in het display "1M Invoer [JA]/[Nee]" (je kan tussen ja en nee kiezen) Als ik hier "JA" selecteer dan ga ik door naar de handmatige invoer. Als ik hier "NEE" selecteer dan springt de pas meteen door naar het standaard scherm (met tijd/km stand etc. etc.) Is de "NEE" optie een 'automatische' invoer waarbij de tacho de gegevens die op de pas staan kwakkeloos overneemt? En zitten er consequenties aan deze invoer/is het verstandiger om altijd de 'handmatige' invoer te volgen?
  4. Tegenwoordig hebben veel van deze pijlwagen zo'n mooie schokbreker achterop zitten. Het lijkt mij zeker niet de bedoeling om aan de kant te gaan als je zo'n debiel aan ziet komen, dan rijdt ie mooi in op de mensen die daar niets vermoedend met het wegdek bezig zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden